Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257210 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Easthanbool

Kartal Yuvaları hakkında KAP'a yapılan açıklama; bağımsız denetçi firmaya aittir. Zarar 2,5 M TL'dir.

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Easthanbool

Yalnız firma değişikliği 4 ay önce oldu.Trilyonluk malların 4 aydır kimsenin aklına gelmemiş olması pek bir garip
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Modern(endüstriyel) futbol
Taraftar =Müşteri
Kulüp=İşletme
İşletmenin(Kulübün) Sorumluluğu=Müşterinin(taraftarın) beklentilerini tam ve sürekli karşılayabilecek hizmeti en ekonomik şekilde üretmek.
Müşteri(taraftar) memnun olmadığında ne yapar? Kızar. Şikayet,protesto eder. Bu kızgınlığın ifade ediliş biçimi bazen saldırgan bazen de pasif olabilir.
Bu durumda sağlıklı işletme(kulüp) ne yapmalı:
1) Kızgın müşteriyi(taraftarı) nasıl kazanmalıyım diye kendine sorması gerekir.
2)Müşteriyi(taraftarı) dinlemeli. Dinlerken empati kurmalı , onların hislerine tercüman olmalı.
3)Müşteriden(taraftardan) gerekli mesajı almalı.
4)Müşterinin(taraftarın) mesajı iyi değerlendirilmeli. Müşteri(taraftar) ile ilgilenildiği ve onların problemlerinin çözülmek istenildiği gösterilmeli.
5)Mesajı cevaplama. Yönetim adına sözcünün olgun bir anlayışla cevap vermesi , müşterinin(taraftarın) kendisiyle ilgilenildiğini hissederek kızgınlığının azaltılması.

Bundan sonraki adım müşterinin(taraftarın) problemleri,şikayetleri ile ilgilenme. Müşteriyi(taraftarı) dinledik. Güzel ama yeter mi? Yetmez.Problemin çözülmesi gerekiyor. Müşteri(taraftar) istediğini belli etti. Örneğin müşteri(taraftar)Mustafa Pektemek'in performansından memnun değil.Bu konuda kızgın .İşletmeyi(kulübü) bu konuda şikayet ediyor. Bu konuda işletmenin(kulübün) öncelikle yapması gerekenler yukarıda sıraladığım maddeleri uygulayarak müşteri(taraftar) kızgınlığını gidermek. Bundan sonraki adım sorunun çözümü için yapılacaklar. Yönetim ilk adım müşterinin(taraftarın) istediği şeyi vermeye çalışacak . Mustafa Pektemek'i satıp yerine kaliteli forvet almak gibi. Bunu yapamıyorsa alternatiflere yönelecek . Mustafa Pektemek yerine maliyeti uygun potansiyeli yüksek , genç forvet alıp Mustafa Pektemek'i başka bir takıma kiralamak gibi. Müşteri(taraftar) ile bu çözümün kabul edilebilirliği belirlenecek ve bu hususta fikir birliği sağlanacak . Bulunan çözüm yolu izlenip , bunun için gerekenler(oyuncu havuzunu daha geniş tutup , faydalı olabilecek oyuncuların daha iyi seçilip kulübe kazandırılması için gerekli altyapının oluşturulması gibi) yapılacak.
Bunu yaparsan ne olur? Müşterinin(taraftarın) ihtiyaçlarını tam olarak anlayıp karşılayabilir ;işletmenin(kulübün) kızgın yerine daha çok sadık müşteri(taraftar) kazanmasını sağlayarak orta uzun vadede daha fazla kazanç sağlayabilirsin .

Benim verdiğim hizmet en iyisi ; bundan iyisi olmaz diyip sorunları yok saymak ,müşterinin(taraftarın) isteklerine kulak asmayıp , beklentilerini karşılamak için yoğun çaba saf etmemek de bir yönetim biçimidir elbet. Fakat bu yönetim biçiminin sonucu kızgın müşteri(taraftar) sayısında artış , sadık müşteri(taraftar) sayısında azalma olacaktır.

Kıssadan Hisse: Kulübü ayakta tutan taraftarıdır. Taraftarı olmadan kulüp yaşayamaz . Şahıslar korunacağına biraz da kızgın taraftar  dinlensin .
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 21:52:11 Onur Küçük ]

Çevrimdışı talha

Kimse kusura bakmasın Pektemek ıslıklanır ıslıkşanacaktır da artık öyle yaşamayı bilecek

Daha az para alacağım diye Bursa nın teklifini kabul etmeyen adam neden ıslıklanmasın

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Easthanbool

Yahu bizde maçtaydık ıslıklayan az kişiydik.Bir kısım ıslıkladı,bir kısım küfür etti, bir kısım da alkışladı garip şekilde, sahada berbattı halbuki

Çevrimdışı TALAT

Kimse kusura bakmasın Pektemek ıslıklanır ıslıkşanacaktır da artık öyle yaşamayı bilecek

Daha az para alacağım diye Bursa nın teklifini kabul etmeyen adam neden ıslıklanmasın

yok ya adam salak mi daha az paraya oynamaya gtsin. bu kadar sacma bir arguman duymadim. hayatinda nr kdar para kazandin bilmiyorum ama sana iki yuz lida az maas onerseler hemen is drgistirecksin heralde biraktrilyonluk farki
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

yok ya adam salak mi daha az paraya oynamaya gtsin. bu kadar sacma bir arguman duymadim. hayatinda nr kdar para kazandin bilmiyorum ama sana iki yuz lida az maas onerseler hemen is drgistirecksin heralde
O zaman ıslıklanacak o da içine atacak

Çevrimdışı talha

Ki bu ıslıklar sene sonuna doğru daha da artacak

Çevrimdışı TALAT

O zaman ıslıklanacak o da içine atacak

niyr icine atsin arkadasim. parayi sozlrsmeyi zorlami aldi bu adam. butun gun oturdggn yerdrn elestryorsun ama bekara kari bosamak kolaymis.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 22:00:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kötü oynayan oyuncu her maçta ıslıklanır. Ronaldo bile ıslıklanıyor.

Ancak sebepsiz yere sadece sözleşmesi ağır diye oyuncu ıslıklanmaz. O sözleşmeyi önüne koyanlara tepki verilir, imzalayana değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Pektemek'e niye kızıyorsunuz ki adam tabi ki de az paraya gitmeyecek ben de olsam ben de gitmem.

Kızacaksanız bu sözleşmeyi kim önerdiyse ona kızın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kötü oynayan oyuncu her maçta ıslıklanır. Ronaldo bile ıslıklanıyor.

Ancak sebepsiz yere sadece sözleşmesi ağır diye oyuncu ıslıklanmaz. O sözleşmeyi önüne koyanlara tepki verilir, imzalayana değil.

Kesinlikle. Mesela Bjk Tv'ye tepki gösterdik.

Halbuki bu olaya el atmayan yönetime tepki göstermek lazım.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Bekara karı boşamak ne demek?  Bu adam 1.5m trink para alıyor yattığı yerden hiçbirşey yaptığı da yok imkanı olsa oyuna almazlar

Bu adam her oyuna girdiğinde gol atamadığı ya da iyi oynamadığı her maç yerden yere vurulacak

Bunun la niye imza attılar o apayrı hadise zaten bir kişininde sorduğu yok 4 yılda 20 golu geçememiş forvet adamına niye sigorta yapıyorsun

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Olması  gerekenler ile olanlar farklı ise taraftar kızar  . Kişilere torpil yapmaz, sorunun mümessilleri kimlerse sorgular.  Taraftara bunu neden sorguluyorsun neden kızıyorsun dersen o taraftarı zamanla kaybedersin.

Çevrimdışı talha

Ayrıca eleştiriyorsak bu kulübün iyiliği için yoksa kapatırız gözümüzü

Sanki bjk nin bana gram faydası var menfaatim var da

Böyle laflar komiğime gitmeye başladı

Yoksa ne olacak ne bitecek ben biliyorum sene sonuna kadar

Çevrimdışı TALAT

Bekara karı boşamak ne demek?  Bu adam 1.5m trink para alıyor yattığı yerden hiçbirşey yaptığı da yok imkanı olsa oyuna almazlar

Bu adam her oyuna girdiğinde gol atamadığı ya da iyi oynamadığı her maç yerden yere vurulacak

Bunun la niye imza attılar o apayrı hadise zaten bir kişininde sorduğu yok 4 yılda 20 golu geçememiş forvet adamına niye sigorta yapıyorsun

sana gore hicbirsey yapmadan aliyor o parayi. besiktasli olmama ragmen ben de o szlesmeyi birakip gitmem. giden de net enayidir. bu yuzddn gelecek isliklar da viz gelir.

lafi da once o maasi birakip gitmedigi icin isliklanack sonra da kotu oynayinca gol kacitinca isliklancga cevirme.

Çevrimdışı talha

sana gore hicbirsey yapmadan aliyor o parayi. besiktasli olmama ragmen ben de o szlesmeyi birakip gitmem. giden de net enayidir. bu yuzddn gelecek isliklar da viz gelir.

lafi da once o maasi birakip gitmedigi icin isliklanack sonra da kotu oynayinca gol kacitinca isliklancga cevirme.
Lafı değiştirdiğim falan yol evet gitmediği için ısşıklanıyor

Daha kamp başında başladı bu olay ve bu giderek artacak

Hatta öyle hal alacak ki oyuna girerken de çıkarken de ıslıklanacak

Zaten kötü oynadığı an tepki ıslıktan çok daha beter olacak

Ve ben hiçbir zaman niye öyle yapıyorlar demem

Çevrimdışı TALAT

Lafı değiştirdiğim falan yol evet gitmediği için ısşıklanıyor

Daha kamp başında başladı bu olay ve bu giderek artacak

Hatta öyle hal alacak ki oyuna girerken de çıkarken de ıslıklanacak

Zaten kötü oynadığı an tepki ıslıktan çok daha beter olacak

Ve ben hiçbir zaman niye öyle yapıyorlar demem

sen ilsikla kardeesim sorgulama da neden isliklandigini. bu takim ne maaslarla oynamyan oyuncular gordu. nerdyse hocbiri isliklanmadi da mustafa mi bu yuzden isliklanacak

Çevrimdışı talha

sen ilsikla kardeesim sorgulama da neden isliklandigini. bu takim ne maaslarla oynamyan oyuncular gordu. nerdyse hocbiri isliklanmadi da mustafa mi bu yuzden isliklanacak
Açıkcası söylemek gerekirse ben kimseyi ıslıklamam

Ama kimseye de neden ıslıkladılar bunlar diye tepki vermem olayın özü bu

İnsanlar belki adamı ıslıklar ken yönetime tepki gösteriyordur belki oyuncuya tepki gösteriyordur

İnşallah Mustafa için işler daha kötüye gitmez ama bu tepkilerin başladığı zamanı hatırlarsak olay daha da büyüyecek maalesef

Çevrimdışı Ensar

Abilerim boşverin parasını felan , bu adam karşılığında birşey vermiyor , paraymis gitmemiş geçin bunları , adam hiç birşey katmiyor ! Gerisini konuşmaya gerek var mi ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Pektemek önceki dönemde hiçbirşey vermemesine rağmen sözleşme yenileme döneminde uzun pazarlıklar yaptı.Burada elbette yönetimin hatası büyük adamın ederinin çok üzeri fiyatlara çıktı.Ama başarısız olduğu sürece tepki görecek ve görünen epey cebini doldurup Beşiktaş kariyeri bu yıl sonu bitecek keşke hepimizi utandırsa  :bandit:
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 22:28:53 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/EUltanir1903/status/640229022950137856

Kayıplar olabilir önemli olan bu kaybın birilerinin cebine girmiş olmasın

Ama tabi bunun peşinden gitmek önemlidir

Çevrimdışı Easthanbool

Kulübümüzden Açıklama
Kamuoyuna,

Takımımızın hazırlık maçının Beşiktaş TV'de yayınlanamaması ile ilgili bilgilendirmedir.

Takımımızın hazırlık maçının taraftarımızın beklentilerine uygun ve kaliteli biçimde yayınlanması için 6+1 kameralı bir yayın aracı kiralanmış ve bütün hazırlıklar tamamlanmıştır.

Ancak Gençlik Spor İl Müdürlüğü böyle bir yayın için teamüllerin aksine astronomik bir ücret talebinde bulunmuştur. Dahası maçın banttan yayınına bile izin vermeyerek ilginç bir tasarrufa imza atmıştır.

Öte yandan Beşiktaş'ın hazırlık maçlarını yayınlama konusunda inhisarı bulunan D Smart'ın hazırlık maçlarını seçerek yayınlaması nedeniyle, böylesi aksaklıkların yaşandığı görülmektedir. Yayıncı kuruluşun bu yaklaşımından Beşiktaş taraftarının olumsuz etkilendiği açıktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Beşiktaş JK