Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257673 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

Pektemek Veli Kavlak görevi görebilir orta saha da pres yapar tekmeye kafa atar yapmadığı şey değil sonuçta :D
Aynen bi onu yapıyor zaten marifetmis gibi. Sonra pektemek deyince de takım için savaşıyor diyorlar. Yersen :D

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Abdullah

Joel Campbell'in sözleşmesi bu 2016 Haziranın da bitiyormuş. Töre yüksek ihtimal gideceğine göre şimdiden Campbell'e anlaşsak keşke
Sen takma kafaya gelecek senenin transferleri bellidir Fikret baskanimiz halletmistir şimdiden :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

yeni sezon hayırlı olsun demeyi unuttum sayi 4 yılda sene de 3 olmak üzere 12 kupa da 0 aldık
bu sene herhangi bir kupa almak dileğiyle  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı fatihsahin

Sen takma kafaya gelecek senenin transferleri bellidir Fikret baskanimiz halletmistir şimdiden :evillol:

Başkanımız durdu döndü ve dedi ki haftaya netleşir  :D
siyah beyaz

Çevrimdışı Abdullah

Başkanımız durdu döndü ve dedi ki haftaya netleşir  :D
Yok artık seneye netleşecek :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yeni sezon hayırlı olsun demeyi unuttum sayi 4 yılda sene de 3 olmak üzere 12 kupa da 0 aldık
bu sene herhangi bir kupa almak dileğiyle  :biggrinking:

:kop: :kop:

http://twitter.com/ZebullahStoper/status/639515781676593152
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı uğur07

Burada aylar once pektemegin gayet iyi on libero oynayabilecegini soylemistim. Arkadaslar hakli olarak nefretle tepki gösteriyorlar. Ama soyle bir Dusunun.

Pektemek forvette elde patladi mi? Evet
On libero da adam ihtiyaci var mi? Evet
Orada peko nun fizik kondisyonu yeterli mi? Evet
Pres gucu? Evet
Hava topu hakimiyeti? Evet
Teknik? Tolgay haric mevcutlardan daha iyi
Sut? Gençlerde cok golu vardi
Top dagitma? Gecen senw oyuna girdiginde yapti. Ozetleri izleyin.

Kisaca belkide adamin gercek yeri on liberodur da hayat onu o noktaya getirmemistir. Bence tek sakinca sakarligi

Çevrimdışı talha

Burada aylar once pektemegin gayet iyi on libero oynayabilecegini soylemistim. Arkadaslar hakli olarak nefretle tepki gösteriyorlar. Ama soyle bir Dusunun.

Pektemek forvette elde patladi mi? Evet
On libero da adam ihtiyaci var mi? Evet
Orada peko nun fizik kondisyonu yeterli mi? Evet
Pres gucu? Evet
Hava topu hakimiyeti? Evet
Teknik? Tolgay haric mevcutlardan daha iyi
Sut? Gençlerde cok golu vardi
Top dagitma? Gecen senw oyuna girdiginde yapti. Ozetleri izleyin.

Kisaca belkide adamin gercek yeri on liberodur da hayat onu o noktaya getirmemistir. Bence tek sakinca sakarligi
Pektemek orada ölür

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

22 yaşındayım ,kendimi bildim bileli Beşiktaş'ı takip ederim ,imkanım oldukça maçlarına gider gidemediğim maçları tvden izlerim.Beşiktaş benim için bir yerde yaşam felsefesi olmuş.

22 yıldır 2 şampiyonluk gördüm.Daha da kötüsü gençliğimin en güzel döneminde herkesin tribünlerde "YETER" diye bağırdığı ,kulübü felaketten felakete sürükleyen YD dönemini gördüm.Ve buna seyircisiz kalan ,YD nin fan boyu olan,her yaptığını fütursuzca savunan bir taraftar topluluğu gördüm.Tabi o zamanlar çocuğum kimseye pek kızamıyorsun sadece üzülüyorsun,renkliler her sene sonunda kornalarla şampiyonluklarını kutlarken ben yatağımda Beşiktaş armalı yastığımla kulağımı kapatıyordum ama ertesi gün yine başı dik şekilde formamı giyip arkadaşlarımla futbol oynamaya gidiyordum.Bundan hiçbir zaman utanmadım aksine Beşiktaşlı olmaktan hep gurur duydum.

Sitede yayınlanan yazıyı son derece sakinlikle ama aynı zamanda dehşetle okudum.hiçbir temele dayanmayan savunma argümanları ,tamamen algı yönetimi ile fütursuzca savunma cümleleri ile yazılmış eleştiri kültüründen uzak ,aksini düşünenlere etiket vuran ,1 adet ön libero transferi isteyen taraftarı "fener hayranı olmakla" suçlayan son derece talihsiz bir yazı..
Yalan yok okurken güldürdü de ,"A takım kadro zenginliği nedeniyle tekrar alt yapıya giden Eslem’i" cümlesinden sonra kahkaha atmadım değil.Kulübün başkanı bile tvlere çıkıp sayısal olarak çok ciddi eksiklerimiz var 2 ön libero almayı düşünüyoruz derken tamamen tek taraflı ve savunmak amacıyla yazılmış bu yazıda ön liberoda "kadro zenginliği"nden bahsediliyor.:)

Ve yine bu yazıda muhtemelen hayatında 2 şampiyonluk görmüş,hiçbir başkanın "fan boyu" olmamış,yapılan yanlışları eleştiren,doğruyu alkışlayan benim tabirimle "taraftar gibi taraftar" olan genç nesili "yönetime sallayan fener hayranı kitle " olarak nitelendirenler 8 sene o herifin bu kulünün başında kalmasına vesile olan,bir nevi şu an kulübün içindeki darboğazın sorumlusu olan nesil olması da ne kadar da trajikomik dimi?Dün buna seyirci kalanlar şimdi çıkıp başarı isteyen taraftara etiket vuruyor.

Ben başta kendi babam olmak üzere 40 yaşını geçmiş,Seba dönemi gibi, tabiri caizse altın çağı görmüş hiçbir taraftarın,8 sene yd dönemine ve son 4 seneki 0 başarılı döneme rağmen üzerine formayı geçirip armayı kovalayan bugünün gençlerine Beşiktaşlılık dersi verebileceğini düşünmüyorum.Geçmişte YD ye kongrede oy vermiş,onu ibra etmiş, hiçbirini yapmadıysa bile 8 sene bu kulübün başında durmasına vesile olmuş bir nesil kimseye ders vermeye çalışmasın.Bu nesil dün yaptığını bugün de yapmaya çalışıyor, " sus eleştirme kapa çeneni sesin çıkmasın ölü taklidi yap" .Ne kadar susuturumaya çalışılsa da ,ne kadar "fener hayranı" ,"transfer manyağı " hatta " Beşiktaş düşmanı " etiketleri vurulmaya çalışılsa da bu nesil Beşiktaşın kurtuluşu olacak.

Kraldan çok kralcı olmak günümüzün modası olsa da Beşiktaş taraftarı hiçbir zaman bu tarz argümanların altında ezilmeyecek kadar büyük,hele ki bu kadar felaket yönetimlerin üzerine hala armayı kovalayan bu şerefli nesil bu tarz düşüncelerin altında ezilmeyecek kadar dirayetlidir.Bundan da gurur duyarım.

Söz meclisten dışarı ,bu tarz düşüncelerde olup hele ki bu pırlanta gibi genç nesile etiket vurmaya çalışanlara tavsiyem, bırak eleştiren eleştirsin.Dün sen YD ye sustun diye bugün bu taraftar susmayacak.Dün sen hata yaptın diye bu taraftar bugün hata yapmayacak.Dün senin düştüğün yanlışa düşmeyecek,her ne kadar da bunun için çabalasan da.

7 senedir şampiyon olamayan bu camianın artık ihtiyacı olan masallar değil şampiyonluktur.Başkanımız zor bir dönemde gelip ,kendi tabiri ile "elini taşın altına sokmuştur." Yine Sayın Başkan söz verdiği gibi stadımızı yapıyor ,pek de güzel yapıyor helal olsun.

Ama geldiği gün dediği bir laf vardı 3 sene benden başarı beklemeyin diye.Dediği gibi de oldu 3 buçuk sene Beşiktaş futbol takımı TR kupası da dahil olmak üzere katıldığı hiçbir resmi turnuvada bırakın final oynamayı çeyrek final yüzü dahi göremedi,3 kupalı erkek basketbol takımı dağıtılıp ,son 18 senedir her sene üst üste katılma başarısı gösterdiği play offa ilk kez kalamadı,voleybol takımı küme düştü,amatör branşların hali harap hale geldi.Hepsine tamam ,hepsine eyvallah ,3 sene dedi 3 buçuk seneyi geçti.Artık 4. senedeyiz.Bugünden itibaren sadece futbolda değil son 3 senede hiçbir başarıya ulaşamamış bütün branşlarda sportif başarı zamanı.Zaman eleştirme zamanı.3 sene sadece destek zamanıydı,artık hem destek hem de eleştirme zamanı.

Eğer sene sonunda başarıya ulaşır şampiyonluk gelirse (inşallah) ,stadımıza gider takımımızı ve yönetimimizi alkışlar haziranda da kongreye gider hak ettikleri mükafatı veririz.Ama aksi olursa artık eskisi gibi teknik direktörlere,antrenörlere,futbolculara,sportif direktörlere değil bizzat yönetime cezası kesilmelidir,hakkı olan şampiyonluğu isteyen taraftara değil.
Eline koluna dusuncene saglik :claps: :claps: :claps: @Deniz
Biz tepki gostermedikce , Sevinmek icin sevemedikki tarzi marslari birakmadigimiz sürece bu boyle devam eder..
Haaa tabiki sevinmek icin sevmedik ama Aci cekmektende Zevk almiyoruz sonucta Birazda sevinelim..
Kaybettigimiz maclardan sonra Gece 3-4 e kadar uyuyamadigim zamanalr oluyor sinirden ! O saaate kadar nasil kaybettik nerde hata yaptik neden hep boyle oluyor diye dusunmekten uyuyamiyorum Sagligimiz bozuluyor resmen , Haa simdi bu kadar dertliysen sevinmek istoyorsan git renkli takim tut diyen bile oluacaktir benim bu iletime karsilik..
Boyle bir taraftar kitlemizde azimsanmayacak kadar cok , ne alaka yahu takimimizin basarisini istemek , mutlu olmak sevinmek sucmu?? Turkiyede en cok Kanser hastasinin Besiktasli olmasi bir tesaduf degil kesinlikle..
Kayitsiz sartsiz itaat denmis evet Kayitsiz sartsiz itaat ediyorum ben ama Besiktasa !! Yönetimlere degil !!
Bizim basari isteyen taraftarimizi renkli hayarani Diye etiketleyen git onlari tut ozaman diyenlere diyecegim tek sey sudur : Eger Renkli takim taraftarlari 6-7 Yil sampiyon olamasalar ortaligi yikarlar ne taraftari kalir nede maca giden tarafyari kalir nede yinetimi kalir nede ortada takim diye bisey kalir !! Dagilirlar !!
Biz Dagilmiyorsak bu kulubumuzun ve Armamizin Buyuklugu nedeniyle ve buyuk taraftarimiz nedeniyledir..
En sabirli en itaatkar en cefakar taraftar Besiktas taraftarıdır ! Eger bu kadar Uzun sure Sampiyon olamamamiza rağmen Tarafyarimiz azalmiyorsa Sevgimiz eksilmiyorsa kimse bize Laf soyleyemez ! Bu Kulübün buyuklugunun farkinda oldugumuz icin dferlerimizden bir sey kaybetmiyoruz ve taraftarımız azalmiyor...
Baskani Cok severim ve halada seviyorum ilk 2 Yil cok basarili buldum ve destekledim fakat son 2 senedirde eleştiriyorum , Eleştirmek suc degildir asil elestirmezsek sıkıntı var demektir !!
Stadi yaparak tarihe gecmistir Kendisine bu konuda kendi adima minnettarim kulubumuze cok onemli bir tesis kazandirmistir ama artik basari gelmeli kendisi benim gozumde cok.iyi bir Besiktaslidir ama Sportif acidan cok basarisizdir !
Sponsorlar konusundaki basarisinida Atlamayayim...
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 10:30:29 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Bugün konya maçını Bjk tvmi yayınlayacak bilgisi olan varmı

Çevrimdışı Abdullah

Eline koluna dusuncene saglik :claps: :claps: :claps: @Deniz
Biz tepki gostermedikce , Sevinmek icin sevemedikki tarzi marslari birakmadigimiz sürece bu boyle devam eder..
Haaa tabiki sevinmek icin sevmedik ama Aci cekmektende Zevk almiyoruz sonucta Birazda sevinelim..
Kaybettigimiz maclardan sonra Gece 3-4 e kadar uyuyamadigim zamanalr oluyor sinirden ! O saaate kadar nasil kaybettik nerde hata yaptik neden hep boyle oluyor diye dusunmekten uyuyamiyorum Sagligimiz bozuluyor resmen , Haa simdi bu kadar dertliysen sevinmek istoyorsan git renkli takim tut diyen bile oluacaktir benim bu iletime karsilik..
Boyle bir taraftar kitlemizde azimsanmayacak kadar cok , ne alaka yahu takimimizin basarisini istemek , mutlu olmak sevinmek sucmu?? Turkiyede en cok Kanser hastasinin Besiktasli olmasi bir tesaduf degil kesinlikle..
Kayitsiz sartsiz itaat denmis evet Kayitsiz sartsiz itaat ediyorum ben ama Besiktasa !! Yönetimlere degil !!
Bizim basari isteyen taraftarimizi renkli hayarani Diye etiketleyen git onlari tut ozaman diyenlere diyecegim tek sey sudur : Eger Renkli takim taraftarlari 6-7 sampiyon olamasalar ortaligi yikarlar ne taraftari kalir nede maca giden tarafyari kalir nede yinetimi kalir nede ortada takim diye bisey kalir !! Dagilirlar !!
Biz Dagilmiyorsak bu kulubumuzun Armamizin ve Buyuk taraftarimiz nedeniyledir..
En sabirli en itaatkar en cefakar taraftar Besiktas taraftarıdır ! Eger bu kadar Uzun sure Sampiyon olamamamiza rağmen Tarafyarimiz azalmiyorsa Sevgimiz eksilmiyorsa kimse bize Laf soyleyemez ! Bu Kulübün buyuklugunun farkinda oldugumuz icin dferlerimizden bir sey kaybetmiyoruz ve taraftarımız azalmiyor...
Baskani Cok severim ve halada seviyorum ilk 2 Yil cok basarili buldum ve destekledim fakat son 2 senedirde eleştiriyorum , Eleştirmek suc degildir asil elestirmezsek sıkıntı var demektir !!
Stadi yaparak tarihe gecmistir Kendisine bu konuda kendi adima minnettarim kulubumuze cok onemli bir tesis kazandirmistir ama artik basari gelmeli kendisi benim gozumde cok.iyi bir Besiktaslidir ama Sportif acidan cok basarisizdir !
Sponsorlar konusundaki basarisinida Atlamayayim...
bir güzel yazi daha eline sağlık yunus emre :)

Çevrimdışı Abdullah

Bugün konya maçını Bjk tvmi yayınlayacak bilgisi olan varmı
Şu an için her hangi bir kanal yayinlayacagina dair bilgi vermedi ama bjk tv bi şekilde yayin yapacaktır diye düşünüyorum ben periscopela falan bi şey yapabilirler.

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı talha

Bjk tv yayınlama hakkında bilgi vermemiş sanırım düşünmüyorlarmış

Çevrimdışı talha

Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı geniş kapsamlı forma sponsorluğu anlaşmasıyla adından sıkça söz ettiren Yandex, Başkan Aziz Yıldırım’ın desteğiyle 20 günde yaklaşık 520 bin kişinin bilgisayarında yerini aldı. Yandex, Beşiktaş ile yaptığı anlaşmada ise bu rakamın çok gerisinde kaldı.

Çevrimdışı talha

Dediğim gibi varmış ama çok fena anlattılar bizimkiler bunu sağolsunlar

Şu proje çok daha iyi anlatılabilirdi

Çevrimdışı Anıl

@Anıl koş kesilmekten kurtuldun bak yeni bi misyon yukleyecez artık sana :evillol:

@Abdullah :nargile:

Pektemek orada ölür

:kop: :kop: :kop:
Kesinlikle katılıyorum Cok iyi bir on libero olur Pektemekten ama 3 mac oynar o bolgede en fazla 4.cu macta sezonu kapatir :bandit: :biggrinking:

bir güzel yazi daha eline sağlık yunus emre :)

:ok: :ok:
Gecen gunku tatsizlik icin kusura bakma bu arada varsa bi kusurumuz affola..

Çevrimdışı Kutay

resmi sitemizdeki reklamlara da tıklayın arkadaşlar ondan da para kazanıyormuşuz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Abdullah

:ok: :ok:
Gecen gunku tatsizlik icin kusura bakma bu arada varsa bi kusurumuz affola..
Estağfurullah ne kusuru sen de kusura bakma  :)

Çevrimdışı Abdullah