Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256860 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi COB

Kaçtı. Bu yaz sondu, alamazsak Premier lige gider diyordum tahminimce öyle de olacak. Yeni Asmir Begovic.

Kendimi bildim bileli Arnavutlugun kalesini Foto Strakosha diye bir kazma koruyordu. Bu adam gelmis geçmiş en iyi arnavut kaleci tartismasiz. Gururluyuz :D

Ayni macta Yussuf Poulsen'e bayildim,  arastirayim dedim Red Bull Leipzig cikti, değeri 4 milyon euro, Ralf hoca hakikatten profesör...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 02:08:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
iyide cenk tosun zaten vardı pektemeki halletsin kerimi halletsin
bana cenk töre demeyinde

Pektemek halledilemez. Onun baştan sağlıklı bir doğum geçirmesi gerekiyor tüm genetiği yenilenmeli :D

Neden abi geçen sene Cenk var mıydı ortada? 3-5 gol attı hepsi bu. 10 golü geçsin Güneş'in elidir. Bak senin dediğin gibi 1 tık üstüne koymuş olacak hem en az :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

iyide cenk tosun zaten vardı pektemeki halletsin kerimi halletsin
bana cenk töre demeyinde
Pektemeki degil şenol güneş ,jose mourinho+van gaal+jurgen klopp gelse halledemez :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Bu sene Necip'in senesi olacak, hissediyorum.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 02:10:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sene Necip'in senesi olacak, hissediyorum.  :bandit:

Türkay senin de yaş müsait seni de ortasaha yapalım Necmi abi coştu kayna araya  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Pektemek halledilemez. Onun baştan sağlıklı bir doğum geçirmesi gerekiyor tüm genetiği yenilenmeli :D

Neden abi geçen sene Cenk var mıydı ortada? 3-5 gol attı hepsi bu. 10 golü geçsin Güneş'in elidir. Bak senin dediğin gibi 1 tık üstüne koymuş olacak hem en az :biggrinking:
geçen senede biliç oynatsaydı aha burda söylüyorum en az 15 golü vardı.
cenkin gol vuruşları çok temizdir.neydi şu mitiroglu mu cenk ondan daha iyi bir golcü
yanlız Töre bu sene çok acemice oynuyor. pektemeği bence hafife almayın gomezi o
tamamlar yanlız dikkat ettim Cenki bazı maçlarda 8 numarayada çekebiliriz. ihtiyaç durumunda

Çevrimdışı Türkay

Türkay senin de yaş müsait seni de ortasaha yapalım Necmi abi coştu kayna araya  :evillol:

:hiho: :hiho:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 02:14:45
  • Beşiktaş / Bodrum
cenkin gol vuruşları çok temizdir.neydi şu mitiroglu mu cenk ondan daha iyi bir golcü
yanlız Töre bu sene çok acemice oynuyor. pektemeği bence hafife almayın gomezi o
tamamlar yanlız dikkat ettim Cenki bazı maçlarda 8 numarayada çekebiliriz. ihtiyaç durumunda

Kötü de olsa idare eder çok sıkışırsa. Ancak el bombası olması dışında en iyi 8 Motta oynar şu rotasyonda. Top taşıması, kondisyonu şut tehditi kısaca teknik olarak çok yeterli.

Ama kaçıncı dakikada atılır orasını bilemem.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

ya @Çağrı onu bırakta bu Beşiktaş orta sahasını düşündükçe beni acayip kaşıntı tutuyor :bandit:

Çevrimdışı can1903

Koç'a operasyon yapılmaz. Koç operasyon yapar  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Kötü de olsa idare eder çok sıkışırsa. Ancak el bombası olması dışında en iyi 8 Motta oynar şu rotasyonda. Top taşıması, kondisyonu şut tehditi kısaca teknik olarak çok yeterli.

Ama kaçıncı dakikada atılır orasını bilemem.
aslında ismail daha iyi değilmi onunda vuruşları düzgün

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 02:16:33
  • Beşiktaş / Bodrum
ya @Çağrı onu bırakta bu Beşiktaş orta sahasını düşündükçe beni acayip kaşıntı tutuyor :bandit:

Atiba'ya Allah güç kuvvet  versin @Necmi abi 55 maç oynayacak bu sezon  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 02:17:18
  • Beşiktaş / Bodrum
aslında ismail daha iyi değilmi onunda vuruşları düzgün

O da oynar ama onun denge sorunu var vurunca uçuyor Motta biraz daha dirençli ondan ama adam malum işte
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

gene kaşıntı tuttu
birde atibayla imzalamıyorduk  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

8 numara mi abi bi cenk kalmıştı oraya yazilmayan :evillol:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Samet abiden  :kop: @SDemirsoy

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 02:18:11
  • Beşiktaş / Bodrum
gene kaşıntı tuttu
birde atibayla imzalamıyorduk  :bandit:

1.750'ye yine imzalanmazdı da 1 milyona bundan iyi adam bulmak zor o kadar gitsin dedik adamın kucağına düştük yine :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

8 numara mi abi bi cenk kalmıştı oraya yazilmayan :evillol:

son maçta biraz 8 gibi oynadı hatta töreye pasın birini o verdi diğerinide necip

Çevrimdışı Abdullah

son maçta biraz 8 gibi oynadı hatta töreye pasın birini o verdi diğerinide necip
Abi adam kontrada ayağına gelen topu bekletmeden verdi 8 numara oynadigindan değil ya

Çevrimiçi Necmi

1.750'ye yine imzalanmazdı da 1 milyona bundan iyi adam bulmak zor o kadar gitsin dedik adamın kucağına düştük yine :D
ben demedim beğeniyorum onu geçen senenin en iyi oyuncusuydu
bizim en dirençli oyuncumuz adamın koşmadık sahada ayak basmadık yeri
yok bu sene ceza sahasınada girmeye başladı en az 5 gol bekliyorum ondan

Çevrimdışı Abdullah

ben demedim beğeniyorum onu geçen senenin en iyi oyuncusuydu
bizim en dirençli oyuncumuz adamın koşmadık sahada ayak basmadık yeri
yok bu sene ceza sahasınada girmeye başladı en az 5 gol bekliyorum ondan
Atibadan mi 5 gol. :D tahminim max3

Çevrimiçi Necmi

Abi adam kontrada ayağına gelen topu bekletmeden verdi 8 numara oynadigindan değil ya

yok bayağı iyi pres yapıyor bir daha izle onu
ben sana söyleyeyim forvet oyuncularından iyi orta saha ve libero olur
ben bu konuda Mustafadanda umutluyumgol atma stresinden bir uzaklaşsın orta sahada
mükemmel olacak presi iyi top gizlemeyi top çalmayı çalım atmayı ver kaçı biliyor aslında tam bir
orta saha enerjik adam bir gol atamıyor tek sorunu o :D yoksa acayip savaşçı

Çevrimdışı Abdullah

yok bayağı iyi pres yapıyor bir daha izle onu
ben sana söyleyeyim forvet oyuncularından iyi orta saha ve libero olur
ben bu konuda Mustafadanda umutluyumgol atma stresinden bir uzaklaşsın orta sahada
mükemmel olacak presi iyi top gizlemeyi top çalmayı çalım atmayı ver kaçı biliyor aslında tam bir
orta saha enerjik adam bir gol atamıyor tek sorunu o :D yoksa acayip savaşçı
Abi mustafanın tek başarılı olacağı alan derslerde bize yardımcı olmak olabilir göndersinler fakültelerde bilime katkısı olsun inceleyelim :D

Çevrimdışı Türkay

Abi mustafanın tek başarılı olacağı alan derslerde bize yardımcı olmak olabilir göndersinler fakültelerde bilime katkısı olsun inceleyelim :D

Pektemek Veli Kavlak görevi görebilir orta saha da pres yapar tekmeye kafa atar yapmadığı şey değil sonuçta :D

Çevrimdışı Türkay

Joel Campbell'in sözleşmesi bu 2016 Haziranın da bitiyormuş. Töre yüksek ihtimal gideceğine göre şimdiden Campbell'e anlaşsak keşke