Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7241689 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı talha

Brezilya piyasası karışık; bir genç oyun için üstelik.

Maksimum 6-7 olurdu herhalde.

Yanlız ben brezilyalı orta sahaları pek sevmiyorum ya çok olağan oynuyor gibi geliyor bana

Alacaksan Şili li bulup getireceksin :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

Pedro Franco'nun oyuncu özelliklerine ve kullanılış şekline dair birçok şey karaladım fakat şöylede bir durum var.

Bu çocuğunun abisi bunun iki kez paralarını çalmış. Kız arkadaşı bunu aldatmış. Bilic en iyi dönemde Ersan/Pedro oynarken ilk kötü sonuçta üzerini çizdi. Şimdide Şenol Güneş aynısını yapıyor.

Benim Milosevic ve Franco yazılarım duruyor fakat bir oyuncunun motivasyonunu bu kadar düşürürseniz; onu kazanamazsın. O zaman elden çıkarın bu çocuğu; talipleri vardı.
Çocuğun zaten antrenmanlarda hep hayatı kaymış gibi bir havası var. Psikolojik olarak kötü durumda. Geçtiğimiz sezon bir pozisyon hatırlıyorum. Hakem alakasız bir pozisyonda faul çaldı pedroya, çocuk itiraz bile etmeden arkasını dönüp gitti .

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Çok ciddi olarak söylüyorum Ocakta Canerle anlaşmamız lazım.2.5Mx3 senelik sözleşme ile.Böyle bir transfer yaparsak olumsuz havada dağılabilir.Çok erken tabi ama geleceğin transferleri belli ya hani

Fenerbahce'den alinmasini isteyecegim tek oyuncu. Fakat 3 tane sol bek varken ilgilenmezler zaten ilgilenseler de Caner'in buyuk ihtimal yurtdisina gidecegini dusunuyorum.

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

Gökhan Töre ve arkadaşları Hakan Çalhanoğluyu katakulliye getirip Beşiktaş'a transfer etmişler.

Çevrimdışı fatihsahin

konu dışı olabilir ama abilerim gebzedeki hazırlık maçına gidecek olan var mı
siyah beyaz

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ben gitmeyi düşünüyorum uygun olursa. Bu arada konu dışı değil :)

Çevrimdışı enemy1903

sezer yılda 3.63 milyon tl yani 3 trilyon altı yüz otuz milyar maaş alıyor.bu maaşa o göbek az bile

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sezer yılda 3.63 milyon tl yani 3 trilyon altı yüz otuz milyar maaş alıyor.bu maaşa o göbek az bile

:lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

yıllık 3.8 milyon tl ödediğimiz sezer öztürk'ün son hali.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Lanet etmeyen kalmasın diye yeniden paylaşıyoruz heralde :)

Çevrimdışı Abdullah

Aynen abi kimse es geçmesin  :evillol:

Çevrimdışı Ensar

şaka mi bu ya tipe bak , birşey derdim de neyse bunun için agzima küfür almam
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

senin paylaşımını görmemiştim sorry :)

Çevrimiçi Necmi

Burda konu Beşiktaş kardeşim hiç bir yazın Beşiktaşla ilgili ise konu dışı olmaz @fatihsahin

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Dün bir şeyler yapmaya çalışan iki/üç adam demiştim. Biri istifa etmiş.

Bravo...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Pedro Franco ile Motta kasıtlı olarak oynamıyor olabilirler mi ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2015, 18:50:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İyi çalışan kişilerden biriydi. Sebebi ne bilmiyorum belki daha iyi teklif gelmiştir yazık olmuş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Pedro Franco ile Motta kasıtlı olarak oynamıyor olabilirler mi ?

sanmıyorum abi.Franco aslında ön seziler çok yüksek şans verilse çok iyi şeyler yapar ancak yavaş kaldığı için rhodolfo'da yavaş o yüzden 2'si aynı anda oynayamıyor.Motta için birşey diyemicem çok dengesiz hareketleri var motta'nın bir maç çok güzel oynarken 2.ci maç batıra biliyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

sanmıyorum abi.Franco aslında ön seziler çok yüksek şans verilse çok iyi şeyler yapar ancak yavaş kaldığı için rhodolfo'da yavaş o yüzden 2'si aynı anda oynayamıyor.Motta için birşey diyemicem çok dengesiz hareketleri var motta'nın bir maç çok güzel oynarken 2.ci maç batıra biliyor.

Desene biz onu devre arasında ucuza satarız  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Desene biz onu devre arasında ucuza satarız  :alala:

porto bir ara franco için doğruysa 5-6 milyon € gibi bir para veriyordu o zaman satmak lazımdı aslında.

Çok önemli değil ancak 5 eylül'deki hazırlık maçına şenol hocanın şöyle bir 11 ile çıkacağını düşünüyorum.