Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297095 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 14:22:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Adamlar öyle acayip ki, bana ne kur farkından bana ne stada harcadığın paradan, bana ne gelirlerin temlikli olmasından o borç 700 milyon artmış diyor!

İyi o zaman kur farkını stadı ve temlikleri sabit kabul edip borç atmasın. Olur muydu? Olurdu. Futbol takımına yılda 32 milyon yani bir Gomez maaşı ve Rhodolfo bonservisi ayırsak olurdu.

Bu adamın da ağzının payı verildi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı firewater

ofofoffff diyorum başkada bişey demiyorum.

Adamı  o kadar içi boş şeylerle eleştiriyorlarki sinirleniyor doğal olarak.

Çevrimdışı FARUK

Bu adamın da ağzının payı verildi.
Ne dedi borçla alakalı genel olarak izleyemiyorum ben

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 14:27:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Ne dedi borçla alakalı genel olarak izleyemiyorum ben

Ben anlamam kur farkından, bana ne stada harcanandan borç 500 den 1200 olmuş ben buna bakarım dedi.

Başkan da sana açıklama yapmaya değmez sen zaten her kongrede anca hakaret etmeye çıkarsınvari konuştu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı firewater

Ben anlamam kur farkından, bana ne stada harcanandan borç 500 den 1200 olmuş ben buna bakarım dedi.

Başkan da sana açıklama yapmaya değmez sen zaten her kongrede anca hakaret etmeye çıkarsınvari konuştu.

+herşeyi biz yaptık diyorsun dedi

Başkan en çokta buna kızdı.

Çevrimdışı Sarp

Fikret Orman ve ekibi son yıllarda Beşiktaş'ın başına gelen en güzel şey  :)

Çevrimdışı Sarp

Allah bu yönetimin yaptıkları fedakarlıkları ve güzel sonuçlarını görmeyi nasip etsin.
Boş konuşmuyor, saygılı, zeki, icraatçı, vizyoner...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 14:40:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Kamera sistemi hakkında kendimiz kuruyoruz 40.000 kişinin tamamını anında tespit edebileceğiz ve anında ceza verebileceğiz dedi.,

Artık herkes istediği yere oturacak devri son buluyor sanırım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Başkan 2018 gelirinin 250-300 milyon arasında olacağını düşünüyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 14:42:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Başkan 2018 gelirinin 250-300 milyon arasında olacağını düşünüyor.

Şunu 2 sene önce söylediğimde başka forumda Adalı destekçisi olan 100 kişi bir tarafıyla gülmüştü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Şunu 2 sene önce söylediğimde başka forumda Adalı destekçisi olan 100 kişi bir tarafıyla gülmüştü.
Herkes ne olduğumuzu görecek Çağrı. Herkes görecek.
Sanırım başkan söz konusu seviyeye ulaştığımızda rakipler patır patır dökülecekler dedi :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 14:44:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Rasim Kara'yı gördüm çok mutlu oldum kongrede.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

CB ve Başbakan ve Bakanlar için sadece divan kurulu üyelerinin katılacağı bir açılış yapılacakmış  :D Gerçi bizim çok Allah kuruşumuz var da neyse  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Sarp

Divan Pastanesi'nden pastaaaaa  :ok:

Çevrimdışı firewater

Adalı daha seçilemez zaten. Başkan 2dönem daha kalmalı sonrasında da Hasan Arat gelmeli. Bu düzeni devam ettirecek tek isimdir şu an.

Çevrimdışı Mehmet K

Beşiktaş veteranları maçında da gördüm adamı görünce istemsiz mutlu oluyorum.  Sevmediğim halde malum sitedeki yazılarını okuyorum.

Çevrimdışı Hasan Akten

Adalı daha seçilemez zaten. Başkan 2dönem daha kalmalı sonrasında da Hasan Arat gelmeli. Bu düzeni devam ettirecek tek isimdir şu an.

Bu sene şampiyonluk gelmese bile Fikret Orman yine seçilir. Ancak önümüzdeki sene de şampiyon olamazsak yönetim değişmek durumunda kalır.

Çevrimdışı Kartal Ç

Herkesin derdi amatör branşlar olmuş.

Voleybol maçları 3 kişi izliyor. Abartısız 3. Hentbol keza. Basketbol bile izlenmiyor.

Jimnastiğe filan girmiyorum bile. Daha futbolun belini yeni doğrulttuk adam çıkmış diyor ki vodafone sponsorluk anlaşmasının %20'sini amatör branşlara aktar şampiyon olalım :D

Amatör branşların seyirci sorununu çözmek için benim naçizane fikrim, yeni kurulacak Bjk Üniversitesi kampüsünün içinde 2000 seyircili bir spor salonu yapılması ve erkek-kadın voleybol, hentbol, tekerlekli sandalye basketbol ve kadın basketbol maçlarının buralarda yapılması. Öğrenciler de duyurularla ve temsili cüzi bilet fiyatlarıyla sürekli teşvik edilir, aktiviteler düzenlenir. Düzenli olarak maçlara 1500 kişi bile destek verse takımlarımız çok daha istikrarlı olur.

Çevrimdışı ozan062

artık yorum yapmıyorum farkındaysanız borçlar konusunda çnk bıktım hep aynı seyleri yazıyoruz söylüyoruz ve yine aynı şekilde savunmalarda değişmiyor sıkıldım:)

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersanin takimi bildigin yildizlar toplulugu yahu

Kakuta , Gervinho , Mbia , Lavezzi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman :

2011 yilinda simdi konusan kimse yoktu kulupte , Baskan adayı yoktu !! Nerdeydi bu insanlar ??
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Rasim Kara keşke altyapının başına geçse komple herşey ondan sorulsa.

Belki daha verimli futbolcular çıkarabiliriz, tabi çıkartıp satabiliriz, bu da klube direk katkı ve prestij kazandırır.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Aras bugun ki maçta ilk 18'de olacakmış. Umarım oynar bizde izleme fırsatı buluruz.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk