Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6216376 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Yuvarlak bir heykel yaptığını düşünsene. Millet ne gırgır yapar beşiktaşla
:lol:  İstanbulu anlatacakmış heykel
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

Anish Kapoor heykeli 3 m $ a mal olacakmış.
valla Başkan o heykele 3 M$ verirse çevresini dikenli telle çevirir
mayın döşer. etrafını kapatır suyla havayla temas etmesin nazar değmesin diye
zaten göremeyiz  @Emre.Guler  @ahmetx

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Emre.Guler

:lol:  İstanbulu anlatacakmış heykel

İstanbulu anlatacaksa gitsin kazlıçeşmeye yapsın bu stadın önüne kartaldan başka birşey gitmez gitmemeli olmamalı yapılmamalı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İstanbulu anlatacaksa gitsin kazlıçeşmeye yapsın bu stadın önüne kartaldan başka birşey gitmez gitmemeli olmamalı yapılmamalı

Bence yapılsın. Şeref Bey stadı istanbul'un simgelerinin baş tacı anlamına gelir. Tek şartım parasını İBB ödesin  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Murat Gültekin

beyaz çubuklardan bi tane kaldırdılar ne ola ki ?
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı FARUK

beyaz çubuklardan bi tane kaldırdılar ne ola ki ?

kelepçelerden tecrübeyle şimdiden öğrenmeye başlayalım dediler heralde :)

Çevrimdışı yigitcan1903

ysariusta

• Ziyaretçi

Bence yapılsın. Şeref Bey stadı istanbul'un simgelerinin baş tacı anlamına gelir. Tek şartım parasını İBB ödesin  :)
Hahaha Kadir abiler ancak heykele tükürmeyi bilir.  Heykel bşter gelir ölçer 40 cm uymamış diye.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yuvarlak bir heykel yaptığını düşünsene. Millet ne gırgır yapar beşiktaşla
Bir Türk klasiği
El alem ne der sendromu  :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Anish Kapoor dünyaca ünlüyse o bölge turistik valla turist çekebilir o heykel... eski yaptığı çalışmalar ilginç...örnek: vajina heykeli
Heykelin adı kirli köşe.

Çevrimdışı yigitcan1903

Stadın önüne ucube yaptırmaaaammm
Durdurdum stadınızıı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hahaha Kadir abiler ancak heykele tükürmeyi bilir.  Heykel bşter gelir ölçer 40 cm uymamış diye.
:evillol:
He valla bizde burdan canlı izler ne zaman biter diye yorumlarız  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 02 Temmuz 2015 (15:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Geovani   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

@Efe bende zaten eleştirmek için demedim. yavaş çalışmalarının sebebi çok statik bir iş yaptıklarından diye düşündüğümden dedim. yanlış mı anlaşıldım ?  :alala:
hayır :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

elf gözlerim bu kelepçeleri göremedi 8 tane takılmış bi bakayım dikkatli şekilde :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ve ben 6 adet saydım 7 ve 8. nerde 1 adet numaralı 4 adet yeni açık 1 adet kapalı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

daha önce firmalar kısmında çim imalatları boştu ama şuan eklenmiş görünüyor ama okunmuyor :)
stada gidildiği zaman net şekilde çekilmesi rica olunur  :)

Çevrimdışı Efe

1 fare  kulağı daha takılıyor numaralıda :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ermanacer

1 fare  kulağı daha takılıyor numaralıda :D

gunde 5 tane takilabilirmi bu gidisle? isciler hizini almis gibi gorunuyor...

Çevrimdışı Efe

daha önce firmalar kısmında çim imalatları boştu ama şuan eklenmiş görünüyor ama okunmuyor :)
orda boş olan 1 kaç tane kutu dolmuş iyi yakalamışsın faruk yakın çekim foto istiyoruz stadın önünden geçenlerden :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

gunde 5 tane takilabilirmi bu gidisle? isciler hizini almis gibi gorunuyor...
takılır  o okadar önemli  bir iş değil bazı arkadaşlar çok büyütüyor tabi halatları tutacağı için önem arz ediyor ama öyle 1 günde 1 tane takılacak kadar değil terleri belirlendikten sonra 2 ekip 2 vinç rahatlıkla günede 6 tane takarlar halatlarında konması gerekiyor daha ufak halatlar duruyor uzun hatlara hiç başlanmadı onlar önemli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

Allah'ını seven stada gitsin  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "