Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6038392 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı warofpoet

Besiktas baskanina alenen yalaka diyordunuz farkinda degilsiniz. Istanbulun gobegine koskoca bir stad yapiyoruz ve tabiki denetimlere tabi. Ama yok olmaz. O bizim dusmanimiz, bu bizi sevmiyor, su kostek oluyor, hic demiyoruz bak gercekten bir yukseklik sorunu varmis diye. Dusunun ki bu sorunlari renkliler yasiyor ve siyasi irade bir sekilde cozulmesini sagliyor. Ozamanda bak onlara destek veriyorlar diyecekmiydik demeyecekmiydik...

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

sorunu çıkaran siyasi irade sorunu çözen yine siyasi irade... o kadar çok dolap dönüyor ki görmemek için kör olmak lazım zaten. boğazdaki tarihi yalılardan istanbul silüetini bozan rant kapısı gökdelenlere kadar. seçim öncesi bunların olması tesadüf olduğuna da inanmıyorum. Başkan mecbur böyle konuşmaya. Lakin herkes biliyor beşiktaş semtinden kime ne kadar oy çıkıyor. Başkan da biliyor konuştuğu bazı şeylerin beşiktaşta hoş karşılanmayacağını. Stat bitsin önemli olan o şu durumda.. Yükseklik sorunu vs si çözülecek şeyler, bu kadar seçim öncesi dillendirilmesi üstüne siyasi irade destek oldu hep, onların yardımıyla çözeceğiz denmesi tamamen siyasi. Renklilerin yaptıkları bizi bağlamaz ayrıca.. hükümet işine geldiği inşaata ses etmezken 40 cm e takılıyorsa bunda herkes art niyet arar. Başkanın statla ilgili her konuşmasında siyasilerden yardım aldık demesi tamamen duygusal.. yoksa bi kere teşekkür edersin olur biter.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı TØLGA

Bu etrafı diktörtgen gibi olan şey ne
büyük ihtimal çatıcılar için hazırlıyolar o bölgeyi  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türken

beyler relax olun @SDemirsoy işi halletmiş. Problem yok. Herkes işine dönsün. Teşekkürler Samet

Çevrimdışı ahmetemre

40 cm eksik yapsaydık bir sıra mı eksik olurdu kapasite ne kadar düşerdi acaba...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çimle çatı aynı anda yapılamıyor diyor
75 gün çim için diyor
20 eylülde açacağız diyor.
Bu durumda çatının tamamen bitmesine en fazla 2 ay falan var.Benim anladığım bu...
Şaka gibi ya bu kadar bariz yalan söyleyebiliyor adam

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetemre

75 gün çim için diyor
Bu durumda çatının tamamen bitmesine en fazla 2 ay falan var.Benim anladığım bu...
33bin kombine satmayı planlıyor bu tarihi pazarlama için veriyor.
bu da beyaz yalan da onun da yapacak bişeyi yok.
bu kadar borç varken kombine forma ürün almazsak olmaz.
mesajı bize sahip çıkın diyor kısaca...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Sedat_BJK

sorunu çıkaran siyasi irade sorunu çözen yine siyasi irade... o kadar çok dolap dönüyor ki görmemek için kör olmak lazım zaten. boğazdaki tarihi yalılardan istanbul silüetini bozan rant kapısı gökdelenlere kadar. seçim öncesi bunların olması tesadüf olduğuna da inanmıyorum. Başkan mecbur böyle konuşmaya. Lakin herkes biliyor beşiktaş semtinden kime ne kadar oy çıkıyor. Başkan da biliyor konuştuğu bazı şeylerin beşiktaşta hoş karşılanmayacağını. Stat bitsin önemli olan o şu durumda.. Yükseklik sorunu vs si çözülecek şeyler, bu kadar seçim öncesi dillendirilmesi üstüne siyasi irade destek oldu hep, onların yardımıyla çözeceğiz denmesi tamamen siyasi. Renklilerin yaptıkları bizi bağlamaz ayrıca.. hükümet işine geldiği inşaata ses etmezken 40 cm e takılıyorsa bunda herkes art niyet arar. Başkanın statla ilgili her konuşmasında siyasilerden yardım aldık demesi tamamen duygusal.. yoksa bi kere teşekkür edersin olur biter.
Cevap yazdiginiz yorumlari okumuyorsunuz, muhtemelen yuzyuze olsaydik dinlemeyecektinizde. Karsinizdakinin ne dedigine degil de fikrinizi savunacak cumleleri kurmaya yogunlasiyorsunuz. O yuzden tartismak manasiz.

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

hibrit çim yapılacaksa mutlaka stadda ekilmeli. hibrit çimin serme olanları var ama biz stadda ekilip yapılacak olandan yapacağız diye düşünüyorum.
bu arada çatı için anladığım kadarıyla sorun çıkaran yeri işaretledim buyrun.
faruk hocam dikkatlidir. ahmet abimizde oyle. bir yorumda bulunurlar. mabet gelene kadar. @FARUK @Efe @ahmetx
onlan alakasi yok bence bu isin sadece onun uzerine yogunlasilmasini sagladi baskan yoksa eski acigin ustunu acik istiyorlar bin turlu mazeret urettiler bu zamana kadar zabita hep stadta vardi yine var baskan bunuda cozup yoluna devam edecektir sonucta bu cati baska turlu havaya kalkamaz o yuzden yapilacak baska bi ihtimal yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

beyler relax olun @SDemirsoy işi halletmiş. Problem yok. Herkes işine dönsün. Teşekkürler Samet
:D

Çevrimdışı Efe

33bin kombine satmayı planlıyor bu tarihi pazarlama için veriyor.
bu da beyaz yalan da onun da yapacak bişeyi yok.
bu kadar borç varken kombine forma ürün almazsak olmaz.
mesajı bize sahip çıkın diyor kısaca...
aynen oyle sahip cikin destek olun son 4 ay diyor 1 ay gec olsa ne olur hic bisey olmaz ama 30 bin kombine bitmeli bu aciklamalardan sonra formalar tavan yapmali
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada caticilar makara sisteminin sonuna geldi ortada artik bitiyor vincle son parcalar konuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

aynen oyle sahip cikin destek olun son 4 ay diyor 1 ay gec olsa ne olur hic bisey olmaz ama 30 bin kombine bitmeli bu aciklamalardan sonra formalar tavan yapmali
Pasolig kalkmadan cogu taraftar yine almayacak bilet ve kombine... Sadece biz de degil diger takim taraftarlarida...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı warofpoet

Cevap yazdiginiz yorumlari okumuyorsunuz, muhtemelen yuzyuze olsaydik dinlemeyecektinizde. Karsinizdakinin ne dedigine degil de fikrinizi savunacak cumleleri kurmaya yogunlasiyorsunuz. O yuzden tartismak manasiz.

tartışmıyorum zaten ben de kendi fikrimi söyledim.. okuyorum ayrıca merak etme.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Tolga

270 ziyaretçimiz var buyrun siz de üye olun çok zor değil üye olmak siz de aramıza katılın uzaktan izlemekten sıkılmadınız mı :biggrinking:

Ayrıca üye olupta kendi ismini kullanmayan arkadaşlardan ricam nickinizi değiştirip kendi isminizle forumda yazmaya devam etseniz daha güzel olmaz mı böyle daha samimi bir ortam oluyor.

Bir de yaşlarınızı yazarsanız çok daha iyi olur :ok:

Benden bu kadar herkese teşekkürler :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

tartışmıyorum zaten ben de kendi fikrimi söyledim.. okuyorum ayrıca merak etme.
Okumak ve icerigini algilamak cok farkli kavramlar. Ayrica keske beni alintilamadan bagimsiz bir sekilde yorumunuzu yazmis olsaydiniz ben de tartisiyoruz diye algilamazdim. Iyi gunler dilerim..

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat.Y

Ayrıca üye olupta kendi ismini kullanmayan arkadaşlardan ricam nickinizi değiştirip kendi isminizle forumda yazmaya devam etseniz daha güzel olmaz mı böyle daha samimi bir ortam oluyor.

Nasıl değiştirebiliriz ? Denedim ama öyle bir imkan göremedim !

Çevrimdışı Efe

Pasolig kalkmadan cogu taraftar yine almayacak bilet ve kombine... Sadece biz de degil diger takim taraftarlarida...
o kalkmaz 5 sene burda her gecen gun artiyor sayi almayanlarda almaya basladi 200 bin besiktas passosundan 30 bin kom bine cikmiyorsa bu bizim ayibimizdir mazerettir sadece
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Forum yöneticilerine bildirirseniz yardımcı olurlar abi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

75 gün çim için diyor
nerden biliyorsun yalan olduğunu
sen şaka gibisin bilip bilmeden insanları yalancılıkla nasıl suçlayabilirsin senin yaptığın terbiyesizlik
çatının mekanik kısmının çimle birlikte yapılamayacağını burda altı aydır söylüyoruz ama kaplama çimle birlikte yürüyecek kaplama bittiğinde çimde bitecek.
ben burda ağustos sonunda programa göre iş bitecek diye defalarca söyledim son gelişmeler eylül sonuna attı Başkanın konuştuğuda firmaların ona verdiği gündür
bunun neresi yalan Başkan firmalardan iş programı ister ve bu programa göre konuşur firma uyamazsa başkanmı yalancı oluyor.
adını yaşını yazmaya cesaretin olmasın sahte işlerin arkasında saklanıp başkanı yalancılıkla suçla şaka gibisin
@Celestine Babayaro

Çevrimdışı Tolga

besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/nick-degisikligi

Buraya isminizi yazarsanız gerekli düzenleme yapılacaktır :ok:
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 17:00:23 Tolga_ ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/nick-degisikligi/25/

burdan istek yapabilirsiniz :)

Çevrimdışı Ersan

arkadaşlar içiniz rahat olsun güzel günler göreceğiz.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Celestine Babayaro

nerden biliyorsun yalan olduğunu
sen şaka gibisin bilip bilmeden insanları yalancılıkla nasıl suçlayabilirsin senin yaptığın terbiyesizlik
çatının mekanik kısmının çimle birlikte yapılamayacağını burda altı aydır söylüyoruz ama kaplama çimle birlikte yürüyecek kaplama bittiğinde çimde bitecek.
ben burda ağustos sonunda programa göre iş bitecek diye defalarca söyledim son gelişmeler eylül sonuna attı Başkanın konuştuğuda firmaların ona verdiği gündür
bunun neresi yalan Başkan firmalardan iş programı ister ve bu programa göre konuşur firma uyamazsa başkanmı yalancı oluyor.
adını yaşını yazmaya cesaretin olmasın sahte işlerin arkasında saklanıp başkanı yalancılıkla suçla şaka gibisin
@Celestine Babayaro
Bir şey yazmayacağım.Yaşça büyüğümsün ama umarım eylülün 20'sinde ben dediğin gibi insanları yalancıkla suçlayan terbiyesiz biri olurum.