Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031945 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Eski Açık kısmının tamamen üstünün açık olması, çatıyı destekleyecek kolonların olmayışı statik açıdan sıkıntı yaratıyordu. O yüzden orada beton kolonlar, çatı kolonları ve kirişlerinin mecbur olduğu anlatıldı. O resimdeki proje ortaya çıktı. Ardından da kolonları taktık, halatları gerdik, membran döşememek için hiç bir sebep ortada kalmadı denildi.

Son projenin geldiği noktayı açıklayan en mantıklı teori bu.  :super:

teori çok mantıklı ama bahsedilen üst düzey yetkilinin haberi olmayabilir aşamalardan
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 14:19:03 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bütün kolonlar hızla takılırken, basında haber çıkıyor, yönetim sorun yok diyor ama o günden beri bir tane kolon takılmıyor, bu da tesadüf herhalde.
:claps: :claps: :claps:
2 saattir bunu anlatmaya çalışıyorum işte :bandit:
Neyse uzatmaya gerek yok öyle yada böyle takılcak O kolonlar :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sedat_BJK

Her olumsuzlugun ucunu siyasete mal etmek toplumumuzun en buyuk sorunu haline geldi maalesef.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ErsinA.

bence mabet tamamen ZAMAN belirtmek anlamında seçime kadar dedi.  yoksa seçimle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Mabet "7 Hazirana kadar kolonlar takılır" demiş gibi bakalım cümleye.

Çevrimdışı ahmetx

2 saattir bunu anlatmaya çalışıyorum işte :bandit:
Neyse uzatmaya gerek yok öyle yada böyle takılcak O kolonlar :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

senin işin gücün yokmu git çalış biraz sanane devlet yetkililerinden millet egosunu boş ver bak burda bizde senin egolarınla uğraşıyoruz
doğru burası düşünce platformu saçmalama platformu değil bak başka forumlarında bilgiye ihtiyacı var onlarıda mahrum etme sen  @Yunus Emre Dökmeci
İyide bende diyorum ki abi Sabahtan beri , @ahmetx abi , @factaum ve @Sutlas abi de benim dediklerimi söylüyor ama sadece ben tepki alıyorum , Bide buradan bakın....

Çevrimdışı ahmetx

Her olumsuzlugun ucunu siyasete mal etmek toplumumuzun en buyuk sorunu haline geldi maalesef.

bunun sorumlusu halk değil ama

Çevrimdışı Deniz

Siz burda çatısı açık bir stad görebiliyor musunuz?Ben göremiyorum da.2 senelik görseller kabak gibi ortada.

Çatı özelliği: Çatı tüm tribünlerin üzeri kapalı olacak şekilde, kablo sistemle çözülmüş, PTFE kaplı olarak tasarlanmıştır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Siz burda çatısı açık bir stad görebiliyor musunuz?Ben göremiyorum da.2 senelik görseller kabak gibi ortada.

Çatı özelliği: Çatı tüm tribünlerin üzeri kapalı olacak şekilde, kablo sistemle çözülmüş, PTFE kaplı olarak tasarlanmıştır.
inşallah  :pray:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Bu arada @ahmetx abide sabahtan bu yana benim söylediklerimi soyluyor , Kimse itiraz etmiyor yada tepki göstermiyor , Ben söyleyince Neden tepki gösteriliyor :alala:
aynı şeylerimi söylüyor doktormusun milletin ruh hastası olup olmadığını biliyorsun ağzından çıkanı kulağın duyuyormu

Çevrimdışı Sedat_BJK

Olumlu bir konuda siyaseti ovsen burada siyaset yapmis olmakla suclanirsin ama olumsuzlugu siyasete yapistirinca sozum ona gercekleri konusmus oluyorsun her nasilsa.. siyasetin uzerinde bir devlet var ve maalesef bizim devletimizin yapisal bozukluklari var, cok agir isleyen bir buroksasimiz var.

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolga

Eski Açık'in üstü kapatılacaktır o konuda şüpheniz olmasın bu saatten sonra böyle birşeye kimse kalkışamaz ki kolonlar zaten statta duruyor şuan da.

Demek ki takılacak mabet zaten seçimlere kadar takılacak dediğine göre vardır bir bildiği diyelim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Factatum

teori çok mantıklı ama üst düzey yetkilinin haberi olmayabilir bahsedilen aşamalardan

Olmayabilir veya unutmuş olabilir. Nihayetinde o yüzden Ankara bilgilendirildi denildi.

Ego problemi ve inatlaşma olmadığı sürece, tüm stadın üstünün kapalı olmaması için hiçbir sebep yok. Buna prim verecek söylemlerden kaçınmak lazım. Ne kadar eleştirsem de Fikret Orman işini biliyor bu hususta.

Çevrimdışı Efe

Necmi abi vs yunus emre dökmeci basladi yine :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Bugüne kadar kimseye Saygısızlık etmedim , Uslubumu bozmadım ama yeter artık , Sabahtan beri herkes benim söylediklerimin aynısını soyluyor konuşuyor ama  Ben söyleyince Auvv Auuvvvv :akuma: Bırakın bu işleri..
Açın iletileri tek tek okuyun , @ahmetx abi , @Factaum ve @Sutlas neler demiş ??? Benim söylediklerimi soylemişler ama @Yusnus Emre Dökmeci Günah keçisi herkes söyleyebilir ama Yunus emre soyleyemez dimi...

Çevrimdışı Deniz

Çayı koy çekirdeği kapıp geliyorum birlikte takip edelim daha heyecanlı olur :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 14:27:09
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ailecek izliyoruz :evillol:
diriliş ertuğrul dizisi gibi :super:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

İyide bende diyorum ki abi Sabahtan beri , @ahmetx abi , @factaum ve @Sutlas abi de benim dediklerimi söylüyor ama sadece ben tepki alıyorum , Bide buradan bakın....
iy
Olmayabilir veya unutmuş olabilir. Nihayetinde o yüzden Ankara bilgilendirildi denildi.

Ego problemi ve inatlaşma olmadığı sürece, tüm stadın üstünün kapalı olmaması için hiçbir sebep yok. Buna prim verecek söylemlerden kaçınmak lazım. Ne kadar eleştirsem de Fikret Orman işini biliyor bu hususta.

Başkan varsa bir sıkıntı tereyağından kıl çeker gibi halleder , en iyi bu işten anlıyor. :D

aynı şeylerimi söylüyor doktormusun milletin ruh hastası olup olmadığını biliyorsun ağzından çıkanı kulağın duyuyormu
O kısma takıldıysan bu benim düşüncem ama İletimi silersin ve özelden veya direk buradan uyarırsın olur biter ama herkesiin sabahtan beri konuştuğu bi konuda beni neden günah keçi ilan edrsiniz @Necmi abi

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Mantıklı açıdan bakarsak eski açıktaki  o eski projede inşaat kolonları var, çatı kolonları var, hatta çelik halatlar kapatılmayan yerler arasında da mevcut. Sadece membranlar yok. Bu durum ise çatı statiğine engel değil anladığım kadarı ile. Devlet sürüp giden bir kurumdur, kişiler ise gelir gider. Şu an membran koymayacaksınız derlerse yapacak bir şey yok. Rahmet'ten kaçmayız biz de  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Sutlas

Deniz, web sitesindeki görsellerin çok önemli olduğunu düşünmüyorum.

Örneğin, şu an stadın dışındaki tabelada hala eski açığın üstünü açık gösteren görsel var, yani bunu gören herkes ayrıntılı şekilde takip etmiyorsa, eski açığın üstünün açık olacağını zanneder.

@Yunus Emre Dökmeci yavaş ol , bendini aşan sel gibisin.
Yavaşım zaten abi , Allah'ını Seversen sen sabahtan beri benim söylediklerimi soylemiyormusun ??? Soyluyorsun ! Eee neden bütün Suçlu benmişim , Olayı ben başlatmışım gibi tepki veriliyor o zaman ! @ahmetx abi

Çevrimdışı Efe

Deniz, web sitesindeki görsellerin çok önemli olduğunu düşünmüyorum.

Örneğin, şu an stadın dışındaki tabelada hala eski açığın üstünü açık gösteren görsel var, yani bunu gören herkes ayrıntılı şekilde takip etmiyorsa, eski açığın üstünün açık olacağını zanneder.
ama lansmanda da tamamo kapali lanse edildi orda gormedilermi stadin onundeki paint terk cizimmi yoksa lansmandaki tanitim videosumu onemli asma germe mebran catilarda bir taraf acik olamaz hemde ruzgarin girdigi bolum ruzgar catiya parasut etkisi yaptirarak havalanmasini saglar boyle bir sey olabilirmi bursanin bu yuzden mebranlari parcalandi tam bitmemesinden dolayi ruzgar buyuk sıkınti o yuzden kapatilmasi gerekiyor yada komple catiyo iptal etmeleri gerekiyor olay bu
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 14:38:21 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK