Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6012873 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Zamanı geldiğinde açılışı kimin yapacağını çok merak ediyorum. Bunu çok tartışacağız.
bitsinde oynayalım açılış falan umrumda değil
nihayetinde açılışı Beşiktaş taraftarı yapacak orda 42000 Beşiktaş taraftarı olacak
gerisi mühim değil :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yavaş dediniz, benim moral oldu yerle yeksan.  :lol: :lol:

Kabası biterken daha iyidi be, en azından bişeyler bitiyordu hergün. Görünürde yani.  :lol:

Çevrimdışı Factatum

bitsinde oynayalım açılış falan umrumda değil
nihayetinde açılışı Beşiktaş taraftarı yapacak orda 42000 Beşiktaş taraftarı olacak
gerisi mühim değil :D

Politik bir cevap oldu bu.  :D
Muhtemelen riskli bir açılış olacak. Her iki taraf için de. Neyse bitsin de risk alır, kutumuzu seçeriz.  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Yavaş dediniz, benim moral oldu yerle yeksan.  :lol: :lol:

Kabası biterken daha iyidi be, en azından bişeyler bitiyordu hergün. Görünürde yani.  :lol:
yani her zamanki durumdayım diyorsun ama hızlı yapsalar bu sefer eminim sen
çok hızlı yapıyorlar kesin şişiriyorlardır dersin gene dert edersin  @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı kralkartal

Vermemeleri iyi olmus bir toplu igne ucu kadar katkilari olmasin daha iyi..

Çevrimiçi Necmi

Politik bir cevap oldu bu.  :D
Muhtemelen riskli bir açılış olacak. Her iki taraf için de. Neyse bitsin de risk alır, kutumuzu seçeriz.  :evillol:
yoo bence hiçte riskli olmayacak biz bize stadımızı açacağız :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

yani her zamanki durumdayım diyorsun ama hızlı yapsalar bu sefer eminim sen
çok hızlı yapıyorlar kesin şişiriyorlardır dersin gene dert edersin  @Armağan Bozkurt

Hıza karşıyım, ama yavaş giden şöförede ayarım mesela trafikte. O hesap abi.  :halay:

Çevrimdışı Deniz

Necmi abi 50 ler sinifina girdi ben hep 49 kalacak diye düşünmüştüm .mutlu yillar Necmi abi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi 50 ler sinifina girdi ben hep 49 kalacak diye düşünmüştüm .mutlu yillar Necmi abi
:bandit:

Çevrimiçi Necmi

Hıza karşıyım, ama yavaş giden şöförede ayarım mesela trafikte. O hesap abi.  :halay:
:alala:

Çevrimdışı Anıl

:nerd: görmedim
evet yavaş gidiyor fransız emekçiler haziran başında iş başı yapacaklarmış sanırım onlara yetiştirirler. @anilt
Çatının havaya kalkması sarktı mı şimdi...

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok inadıma yapıyorsunuz bence Hala  49 da tarihi geriye alayım Konu dışı olmaya  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

başlaması sarktı diyelim bitişi bilemem @anilt
belki zamanında kaldırırlar

Çevrimdışı Anıl

Doğum günün kutlu olsun @Necmi abi :halay: Nice 50 senelere :nerd:

Çevrimiçi Necmi

Doğum günün kutlu olsun @Necmi abi :halay: Nice 50 senelere :nerd:
:nerd: bedduamı  :alala:
bir elli daha demek sürünmek demek
yok stadın tekrar yıkıldığını görmek demek tabi yeniden yapıldığını :o_o:
teşekkür ederim darısı senin başına Beşiktaş seni hep mutlu etsin

Çevrimdışı Anıl

:nerd: bedduamı  :alala:
bir elli daha demek sürünmek demek
yok stadın tekrar yıkıldığını görmek demek tabi yeniden yapıldığını :o_o:
teşekkür ederim darısı senin başına Beşiktaş seni hep mutlu etsin

Zor be @Necmi abi 18 yaşıma geldim sadece 1 şampiyonluğu hatırlıyorum, zaten toplam 2 tane var...

Çevrimdışı Efe

Zamanı geldiğinde açılışı kimin yapacağını çok merak ediyorum. Bunu çok tartışacağız.

beşiktaş arena yapacak @Necmi abi ve @ALI RIZA kurdele kesecekler :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çatı sarkık şuan gerdirilmesi lazım @anilt  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Zor be @Necmi abi 18 yaşıma geldim sadece 1 şampiyonluğu hatırlıyorum, zaten toplam 2 tane var...

25 yaşında 5-6 olur merak etme :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

20 yaşındayım bende 1.5 hatırlıyorum anıl takılma o kadar   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi