Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011546 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kralkartal

stad harbiden muhtesem oldu arkadas valla ıcıme sinmeyen hıcbır tarafı yok. Zorluyorum eksık bulmaya calısıyorum yok

Çevrimdışı A_Aydin

Çevrimdışı mrred

bikaç bilgi vereyim; şayet demirören hala başkan olsaydı koç grubu kulübe bırak sponsor Olmayı  bi çöpünü bile vermezdi , demirören başkan olsaydı Gaziantep'i ihya etmek için beşyüz bin euro etmeyen topçulara 7-8 milyon euro Gözünü kırpmadan verecektik,, demirören başkan olsaydı kulüple uğraşmak yerine Şahsi işlerini kovalıyacaktı( istiklal caddesinin göbeğine avm yapmak gibi)
dünü bi hatırla sonra Fikret orman beceriklimi değilmi öyle mukayese yap bence
+1903
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

sadece koç grubu değilki unuttunuzmu sponsor bulamıyorduk sadece fulyaya bakın bize verdiği zararı görmek için biz çok şanslıymışız genede ya stadı yapmaya kalksaydı o kafayla bütün gelirleri 15-20 yıllığına bırakır birine peşkeş çekerdi bonservis ödemediğimiz cenki 5-6 M $ a alırdık
bu yönetimin hataları yokmu dolu hataları var ama bir şeyde gerçek bu hatalarıda imkansızlıklardan yapıyorlar her taraftan kitlenmişsin
ipi vermişsin başkalarının eline şimdi bir şey yapabilmek için uğraş dur elbette paran yoksa güçlü değilsin o zamanda çıkar 2-3 hakem müsvettesi
seni doğrar çıbanın başı federasyonda oturuyor on yıl sömürdüğü kulübün gider gitmez 2-3 senede ayağı kalkmasını istermi elbette bunun olmaması için uğraşacak
+1903
The great gig in the sky

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Günaydın arkadaşlar.

Geçen hafta sonu stada gittik arkadaşlarla... Küfekilerin kaplanmasıyla dışarıdaki görüntüsü bi harika olmuş... Tamamen bitince ışıklandırma ve çatısıyla dış cephesi bi harika olacak...  İçerisi ise tam bir çukur. Deplasman takımlarına şimdiden acımaya başladım. :) Vodafon Arena'da nefes alacak yerleri yok. Çatı direkleri ve yatay kirişleri çıplak gözle biraz ince geldi bana ama sanırım çatı malzemeside hafif olacağından pek bi sorun teşkil etmeyecek :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın beyler, arada farklı bir şeyler yapın, tiyatroya gidin, yaz geldi çimin ne bilem dağıtın bu kafaları... bir gün girmedim ortalık savaş alanı.  :kop: etmeyin kendinize bunu. bakın halat iskeleleri 9 tane olmuş. kaç tane olacak bunlar @bjk_mabet . saha tertemiz sayılır. mayıs sonuna çok var. haziranda halatları görür 15 inden sonra her an yukarıya  doğru kalktığına şahit olabiliriz halatların.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günaydın güzel insanlar

@bjk_mabet abi gelmeyeli ay oldu mu? :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın güzel insanlar

@bjk_mabet abi gelmeyeli ay oldu mu? :alala:
hayır. o kadar olmadı. ama normal. başını kaşıyacak zamanı mı var adamın. İşçi kaynıyor orası. yetişmek zor. çayı artık tonla alıyorlarmış.  :evillol:

Çevrimdışı B@RoL

Günaydın Vodafone & Beşiktaş Arena hergün vuslata geri sayım...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hayır. o kadar olmadı. ama normal. başını kaşıyacak zamanı mı var adamın. İşçi kaynıyor orası. yetişmek zor. çayı artık tonla alıyorlarmış.  :evillol:
:lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

ıcerdekı halatlar nere götürüldü yaaa varmı bılenn yada gıdıcekkk tı Nıe geldı😀😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

ıcerdekı halatlar nere götürüldü yaaa varmı bılenn yada gıdıcekkk tı Nıe geldı😀😀
serilmek icin yukari cikarilmistir belki ordan baslalar sermeye tabi ilk kalaslari koymalari gerek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Silindi.

Abiler ince işçiliğin membrandan önce bitme olasılığı nedir sizce? Malum bayadır hergün devam eden tek iş o sanırsam..
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 11:53:35 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı serti67

serilmek icin yukari cikarilmistir belki ordan baslalar sermeye tabi ilk kalaslari koymalari gerek
ınsallah baslasın halat felna kafa dagılsınn moral gelsın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ozan062

artık bilgide yok, heyecan sıfır
günde en fazla 4 sayfa ilerler
bu durumda eski günleri arıyacam:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı İki Direk Arası

Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.

ysariusta

• Ziyaretçi

bilgi olacak bi şey yok ki. ince iş dediğimizin en büyük kısmı localar ve zemin. zemin zaten makineyle yapılıyor. localarda da çerçeveleri zaten gördük o aşamaya gelmiş. karkas bitti mi kalanı elektrik prizi vb montajı ve boya. ev boyası gibi değil ki. alan boş. fazla köşe yok. kolay ilerleyecek işler. ben 450 metrekare alanı 20 günde tamamen alçıpan kaplattım, eletrik işlerini ve boyasını yaptırdım. birde her yerde kolonlar vardı. yani sürekli köşeler dönüldü falan. yetişir. sadece para olsa ve 2 vardiya çalışabilseler. 3 ay sürmez bana kalırsa. tabi para durumu bunu etkiler.

Çevrimdışı Burak Akay

Sarı küçük vinç kasasına koydu halatları numaralıya bıraktı diye gördüm
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Deniz

bilgi olacak bi şey yok ki. ince iş dediğimizin en büyük kısmı localar ve zemin. zemin zaten makineyle yapılıyor. localarda da çerçeveleri zaten gördük o aşamaya gelmiş. karkas bitti mi kalanı elektrik prizi vb montajı ve boya. ev boyası gibi değil ki. alan boş. fazla köşe yok. kolay ilerleyecek işler. ben 450 metrekare alanı 20 günde tamamen alçıpan kaplattım, eletrik işlerini ve boyasını yaptırdım. birde her yerde kolonlar vardı. yani sürekli köşeler dönüldü falan. yetişir. sadece para olsa ve 2 vardiya çalışabilseler. 3 ay sürmez bana kalırsa. tabi para durumu bunu etkiler.
Yunus abinin dedigi gibi isler cok zoendegil ama vardiya arttirmak sart.
Su an tek vardiyada calisan ekip sayisi da yetersiz en azindan bu sayi korunup 2 vardiyaya cikilmali.yaz donemi de geldi,aydınlatma ile iki vardiyada kolayca calisilir sonucta risksiz iş..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

yanlız birazdan heyecan yaparsınız. içeriden çok sayıda foto gelebilir. hatta geliyor.  :evillol: