Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011965 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bugun kiris konmadi acaba gece biseyler olabilir mi
@Efe kardeşim sen var ya sen  :lol: konuyu yine stada getirdin. İş hayatında düşünemiyorum seni  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Efe kardeşim sen var ya sen  :lol: konuyu yine stada getirdin. İş hayatında düşünemiyorum seni  :icool:
Kendisi İş hayatında Ve normal hayatında da boyleymiş Abi :bandit: @Hasan Tahsin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kirişi koyalım kirişi. Başka birşey yapabildiğimiz yok zaten.

Çevrimdışı Efe

herşey yerinde güzel :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kirişi koyalım kirişi. Başka birşey yapabildiğimiz yok zaten.

yoo ağ koydular halatları sahaya indirdiler hafriyat yaptılar  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

yoo ağ koydular halatları sahaya indirdiler hafriyat yaptılar  :D
Hafta sonuna kadar saha tamamen temizlenir mi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Hafta sonuna kadar saha tamamen temizlenir mi :icool:

saha temizleensin kirişler bitsin halatlar serilsin duasına çıkalım :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

saha temizleensin kirişler bitsin halatlar serilsin duasına çıkalım :D
Yakında çıkacağız valla :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Yakında çıkacağız valla :evillol: :evillol:
Vallaha onu bunu bilmemde Eylule yetişmesi için duaya çıkalım , Demba ba da Sezon başlamadan Takımı Hamama gotursın birde Gusul abdestini öğretsin tamamdır , Seneye kesin şampiyonuz :icool: :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Ntvsporda ş.l tekrarı var Allianz arenanın 2 köşe yırtığının olmaması ekrandan süper görünüyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Vodafone Arena da değişiklik yok diye yazanlar var. Herkes çatıya odaklanmış kimse saha içinin temizlendiğini farketmiyor sanırım  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vodafone Arena da değişiklik yok diye yazanlar var. Herkes çatıya odaklanmış kimse saha içinin temizlendiğini farketmiyor sanırım  :)
İnce işler var abi bide :) Onlarıda pek farkeden yok doğal olarak :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı pascal26

Beşiktaş herşeye rağmen bu ülkede en fazla kişinin 2.takımı olarak gördüğü takımdır.  Etki alanı, hinterlandı en büyük kulüptür. Ayrıca da bu ülkede adaleti ve vicdanı temsil eder. Bu sponsor patlaması tesadüf değil. Herşeyin bir hesabı var. Bize yatırım yapan karşılığını alır. Türkiye'deki en büyük ortak kümenin sempatisini ve güvenini kazanır.

Bu arada kısa bir iki bilgi veriyim. Fikret Orman olmasaydı stad sponsorluğu olmayacaktı.
Bu ana sponsorumuzla yaptığımız anlaşmanın ne anlama geldiğini daha kimse farketmedi. Bir iki seneye anlaşılır. Bu bir para verdim tabela astım şeklinde bir tt-gs sponsorluğu değil çok daha fazlası. Vodafone'la işortağı olmak bizi uluslararası iş yapma standartlarına kavuşturabilir.
Vodafone'un arena vizyonu 5 sene içinde yani 2020 ye kadar stadımızda şampiyonlar ligi finali oynatmak. (Bence kapasite sıkıntısı sebebiyle UEFA finali de olabilir)
Bu yazdıklarım en üst düzey birinci ağızlardan bizzat duyduğumuz kesin bilgilerdir.

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar rica etsem bu baslikta sadece stadla ilgili konussaniz.

1 cati kirisi takildi mi diye mesajlara baktim 9 sayfa okudum tum gun stad hariç hersey konuşulmuş,aradigim bilgiye soru sormadan ulasamadim.

Hepimiz bu aralar hassas donemdeyiz ama forumumuzda zaten her konuyu pek guzel tartışabileceğimiz basliklarimiz mevcut.rica ediyorum oralari kullanalim.
hem emek edip yazdiginiz mesajlariniz silinmesin hem de buralar gereksiz kirlenmesin..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@pascal26  Göğsümüzde Vodafone Arena reklamı var. Ek sponsor olup bize final oynatsa ya. Düşünsenize Vodafone Arena'da finali biz oynuyoruz.  :busted_cop:
Tek Büyük Beşiktaş

@pascal26  Göğsümüzde Vodafone Arena reklamı var. Ek sponsor olup bize final oynatsa ya. Düşünsenize Vodafone Arena'da finali biz oynuyoruz.  :busted_cop:
Aman abi Zaten başımıza ne geldiyse ondan geldi , Neredeyse Bütün premier lig takımlarıyla oynadık bu sezon , Bu kadar fazla ingiliz takımıyla oynamamız bana nedense hiç tesadüfmuş gibi gelmiyor :busted_cop: :tabe:
Stad durdu abi saha temizleniyor başkada bile yok , Ne ag koyuldu ne iskele nede kiriş , Ne konuşalım??? Aaa 8 Saat saha temizlendi onumu konuşalım diyip konuyu stada baglayayım :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

Aman abi Zaten başımıza ne geldiyse ondan geldi , Neredeyse Bütün premier lig takımlarıyla oynadık bu sezon , Bu kadar fazla ingiliz takımıyla oynamamız bana nedense hiç tesadüfmuş gibi gelmiyor :busted_cop: :tabe:
Stad durdu abi saha temizleniyor başkada bile yok , Ne ag koyuldu ne iskele nede kiriş , Ne konuşalım??? Aaa 8 Saat saha temizlendi onumu konuşalım diyip konuyu stada baglayayım :busted_cop:

ağ konuldu numaralıda 10 a çıktı  halatları ön tarafa bağlayacak iskelelerde işte çalışma varmış değil mi ayrıca gözle seçemediğimiz prekast işleride yapılıyor daha fazlasını beklemeyin artık bu şekilde gidecek ancak kirişve halatları seçeriz düğer işler görülmüyor en çok iş içeride yapılıyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ağ konuldu numaralıda 10 a çıktı  halatları ön tarafa bağlayacak iskelelerde işte çalışma varmış değil mi ayrıca gözle seçemediğimiz prekast işleride yapılıyor daha fazlasını beklemeyin artık bu şekilde gidecek ancak kirişve halatları seçeriz düğer işler görülmüyor en çok iş içeride yapılıyor :)
Sonuca bakacağız artık . Her ne olursa olsun buralara kadar geldik ya gerisi gelir evelallah. 3-5 maç önemli değil. Çıkar Osmanlı'da oynarız Ankaralı gönüldaşlarımıza teşekkür niyetine. Bu sene bizi hiç yalnız bırakmadılar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kartal1903

Preakastcılar merdivenleri koyuyodu bugun numaralıda yanlış görmediysem,catallımı olacak merdivenler?
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

Preakastcılar merdivenleri koyuyodu bugun numaralıda yanlış görmediysem,catallımı olacak merdivenler?

çatallı bıçaklı kaşıklı yeterki bitsin eylül sonun ne koyarlarsa koysunlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal1903

çatallı bıçaklı kaşıklı yeterki bitsin eylül sonun ne koyarlarsa koysunlar :icool:
Hatta merdivene koltuga gerek bile yok acsınlarda yeterki :)
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

Hatta merdivene koltuga gerek bile yok acsınlarda yeterki :)

yok onlara gerek var onlar olmazsa açamıyoruz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

En son mart 2014 te gördüğüm kii o zaman kapalının daha loca katı yapılıyordu,maçtan önce tekrar görme şansım oldu mabedimizi...Bakın arkadaşlar abartmıyorum rakip takımın sahaya çıktığı zaman kuyunun dibine düşmüş hissi yaşayacağı bir cehennem inşaa edilmiş,saraçoğlu ve tokide maç izlemiş biri olarak bizim mabet bambaşka...diğer stadlarda üst katlar alan genişliğinden arkaya yayvan şekilde bizim fiziki şartlarımızdan dolayı dik ve alt tribünün üstüne binmiş şekilde inşaa edilmiş tribünler üstünüze düşecekmiş gibi,şimdi bazı arkadaşlar bu kadar dik stad başka ülkede yokmu abartıyorsun diyebilir ordada mabedimizi farklı kılan stadın eksi kotlarda olması,dışarıdanda oldukça heybetli olan mabedimiz içeri girince insanı oldukça şaşırtıyor...şimdi şöyle hayal ediyorum ilk defa eski açık rampadan giren rakip takım otobüsü ve oyuncuları çıkış tünelinden çıkınca baya bi afallıcaktır...
Ses konusunda ise çatısız şu haliyle bile 45000 kartal girsin o stada decibel falan hikaye kalır,3 kişi bağırdık o bile acaip ses yaptı  :D .... şimdi bu anıtsal yapıya bu cehennem kuyusuna asıl derinliği katacak kuyunun kapağı yani çatı girince,güzel bir koltuk dizilimi ve çimle beraber,konfor ve süper ambianslı harika bir mabete kavuşucaz...Bu arada üst katlardan kombine alan kartallar aman diyim şimdiden gol olunca falan fazla uçmayın konamassınız  :D Emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun anca bu kadar kompakt bir stad yapılabilirdi...
He bu arada yarın fransızlar puan kaybedecek son maçta bir puanla şampiyonuz bunuda yazın bi kenara...Umut varsa hayat vardır...
ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ.......
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Geovani

EN kötü gün bugünse şimdi daha yüksek sesle BEŞİKTAŞ
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 08:27:34 kcptl ]
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yeni açık-numaralı tarafına 6 kiriş takarlarsa orası bitecek. 6 kirişi 2 günde takabilirler aslında, takarlarsa biraz daha şekillenecek orası.