Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018490 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

Kapalı 5'e bölünür gibi gözüküyo çünkü köşelerde de 2 farklı fiyat kategorisi var. Kale arkaları ayrılmaz sadece diğer her tribünde her fiyat kategorisi ayrılır.
:ok:

Çevrimdışı fore_kazık

arkadaşlar benim yeni staddaki kafama takılan önemli hususlardan biri de şu;

acaba yeni stadda taraftarlar yine koltukların üzerine çıkıp mı maç izleyecek?  :alala: :alala:

Çevrimdışı kralkartal

kapasite 45 bin ,4000 bin vip koltuk, 200 de loca olmalıydı
Anitlar kurulu engeli nedeniyle su an sadece stad bitirme derdinde fikret baskan. Stad bittikten 3-5 sene sonra loca sayisi 250 olur vip koltuk sayisi artar yeterki talep olsun fikret baskan her turlu halleder:)

Çevrimdışı Eyüp Emir

resimdekiler şehzadelerin mi abi...
evet kardeşim ALLAH herkese nasip etsin çok fanatikler solumdaki büyük oğlum Marmara Hukuk 2.sınıf öğrencisi sağımdaki bu sene YGS girdi LYS bekliyor  2 side İnönüde büyüdü

Çevrimdışı Efe

Kapalı 5'e bölünür gibi gözüküyo çünkü köşelerde de 2 farklı fiyat kategorisi var. Kale arkaları ayrılmaz sadece diğer her tribünde her fiyat kategorisi ayrılır.
bence kapali ustun tamamini ayni fiyat yapacaklar seneye sıkıntı olacak herkes orta bolume gecmeye calisir eskisi gibi tek fiyat yaparlar olur biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

acaba yeni stadda taraftarlar yine koltukların üzerine çıkıp mı maç izleyecek?  :alala: :alala:

koltuklar katlanır olacağı için direkt zemine basarak ayakta izleyebilcez.

katlanır koltuğun üzerine çıkıp izleyen olmaz herhalde  :evillol:

Çevrimdışı Efe

o koltuklarin uzerine cikan salaktir afedersin ama yapanda olacaktir kesin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

bizim taraftarimiz napip edip bi yolunu bulup acilsada ustunde mac izler :) :)

Çevrimdışı fore_kazık

chelsea deplasmanında bizim yedek klübesinin arkadasındaki bjk li taraftarları hatırlatmak isterim :D onlarda katlanır koltuktu ama herkes açmış üzerine çıkmış zıplıyorlardı  :D :D

bence özel güvenliğe özellikle talimat verip ilk sıradaki taraftarlardan koltuklara çıkanlar uyarılmalı. çünkü bu iş tam bir zincir etkisi oluyor. en ön ayağa kalkınca mecburen arkalarda çıkacak... :iscrewy:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2015, 14:26:06
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
evet kardeşim ALLAH herkese nasip etsin çok fanatikler solumdaki büyük oğlum Marmara Hukuk 2.sınıf öğrencisi sağımdaki bu sene YGS girdi LYS bekliyor  2 side İnönüde büyüdü
Allah bağışlasın.Benim oğlan daha 4 yaşında bakalım seninkiler gibi boyuma gelipte statta foto çektirebilecez mi.inşaallah görürüz o günleri...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Bence sancili olacak en azindan kapali ust bu yeni duzene biraz zor ayak uyduracak. Yonetimi ugrastiracaklar baya..
bunun yönetimle ilgisi olmayacak emin ol bu sene geçiş dönemi olduğu için passo kuralları uygulanmadı ama seneye devlet bunu uygulayacak
istemedikleri şekilde hapşırsan bir daha stada giremeyeceksin artık tribünlerde hiç bir şey o kadar basit olmayacak zaten artık bunun yapılması gerekiyor
kombine almışsın dünyanın parasını ödemişsin çok daha azını ödeyen biri kalkıp yerine oturacak bunun disiplini sağlanamazsa o fiyatlarla bir sonraki sene kimseye kombine satamaz
hep söylemiyormuyuz ekonomik seviyesi iyi olan taraftar tribünden uzak duruyor diye işte bu nedenlerden uzak duruyor onların tribüne gelmesi sadece bilet ve kombine olarak değil
diğer kısımlarda büfeler kartal yuvaları gibi yerlerdede kendini gösterecek 4500 tl verip kombine alan stada cola turka formasıyla gelmez bunun avantajları sadece stadda değil gün içinde köyiçinde de hissedilir renklilerin maç zamanları storlarının patlama yapması bu nedenle oluyor paralı taraftarı stada çekmeyi başardılar insanlar geldiklerinde koltuklarında oturacaklarını biliyor
belli bir standartın üzerinde saygı ve hizmet göreceklerinden emin olarak huzurla geliyorlar biz burda ne konuşuyoruz koltuğumuza oturabilecekmiyiz işte bu algının bu sene kaybolması gerekiyor

Çevrimdışı Haldun

Turk telekom arenada da katlanir koltuk var ultraslan tribunununde gs in tt arena  acilis macinda 100 e yakin koltuk kirilmis, neden koltugun uzerine cikiyorsunuz kiriliyor dediklerinde bu sekilde daha butunluk oluyor demisler, bizimkiler de cikar bence pek bi mantelite farki yok taraftarlar arasinda

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2015, 14:29:55
o koltuklarin uzerine cikan salaktir afedersin ama yapanda olacaktir kesin
konyadaki trabzon maçımızda ankara ve istanbuldan gelenlerle kapalıdaydık.
açılır kapanır koltuğu açıp hepsi koltuğa çıktılar.
çocuklar bayanlar göremiyor betona basın koltuktan inin diyoruz anlamıyorlar.baktık inmediler bizde çıktık koltuğa. zaten gollerimiz arka arkaya geldi .az önce tartıştığımız adamlarla kucaklaşıyor bulduk kendimizi :D
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2015, 14:33:01 adebe ]
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Haldun

bunun yönetimle ilgisi olmayacak emin ol bu sene geçiş dönemi olduğu için passo kuralları uygulanmadı ama seneye devlet bunu uygulayacak
istemedikleri şekilde hapşırsan bir daha stada giremeyeceksin artık tribünlerde hiç bir şey o kadar basit olmayacak zaten artık bunun yapılması gerekiyor
kombine almışsın dünyanın parasını ödemişsin çok daha azını ödeyen biri kalkıp yerine oturacak bunun disiplini sağlanamazsa o fiyatlarla bir sonraki sene kimseye kombine satamaz
hep söylemiyormuyuz ekonomik seviyesi iyi olan taraftar tribünden uzak duruyor diye işte bu nedenlerden uzak duruyor onların tribüne gelmesi sadece bilet ve kombine olarak değil
diğer kısımlarda büfeler kartal yuvaları gibi yerlerdede kendini gösterecek 4500 tl verip kombine alan stada cola turka formasıyla gelmez bunun avantajları sadece stadda değil gün içinde köyiçinde de hissedilir renklilerin maç zamanları storlarının patlama yapması bu nedenle oluyor paralı taraftarı stada çekmeyi başardılar insanlar geldiklerinde koltuklarında oturacaklarını biliyor
belli bir standartın üzerinde saygı ve hizmet göreceklerinden emin olarak huzurla geliyorlar biz burda ne konuşuyoruz koltuğumuza oturabilecekmiyiz işte bu algının bu sene kaybolması gerekiyor
abi kapalida tribunler ayrilmazsa carsi kapalinin ortasini kimseye vermez, ozel guvenlik passo falan hikaye bence nice tribunde mac izledim ozel guvenligin dovulmedigi mac gormedim ne yazik ki

Çevrimdışı GökhanG

Peki çarşı yeni açığa gitti diyelim?ya da kapalıda zengin maçı oturarak izlemek isteyenlerle diğer boğazını patlatanlar kapalıda karıştı diyelim? O zaman trübün baskısı kötü yönde etkilenmez mi ?
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı ErsinA.

bence koltuğun üstüne çıkıp hoplayıp zıplamaktansa zeminde zıplamak daha kolay.

insan denge kuramıyor koltuğun üstünde bazen  :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2015, 14:36:19
abi kapalida tribunler ayrilmazsa carsi kapalinin ortasini kimseye vermez, ozel guvenlik passo falan hikaye bence nice tribunde mac izledim ozel guvenligin dovulmedigi mac gormedim ne yazik ki
cam bölme türü kesin bişey olacak.
turnikeden geçen kendi bölümüne farklı bölümden gidecektir.
köşeden bilet almış adam orta bölüm girişlerine yönelemeyecektir.
konya bunu yapıyorsa biz niye yapamayacağız...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı kralkartal

Abi sırf bu yüzden passoyu destekleyenlerdenim. Bi kisi sahaya atliyor stad kapaniyor bu yuzden kombinesi olan binlerce kisi magdur oluyor. Besiktasa zarar veren stada giremesin.. Ama passo olmasina ragmen cezalar kuluplere geliyor hala kisilere degil. Seneye duzgun bir sekilde uygulanir ins..

Çevrimdışı Haldun

cam bölme türü kesin bişey olacak.
turnikeden geçen kendi bölümüne farklı bölümden gidecektir.
köşeden bilet almış adam orta bölüm girişlerine yönelemeyecektir.
konya bunu yapıyorsa biz niye yapamayacağız...
buyuk ihtimal yoksa yuksek para veren kendi koltugunda oturamadiktan sonra hak hukuk yeme islerine girilmis olur bizim baskan bu sefer hakkimi helal etmiyorum demez direk atar valla disari  :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2015, 14:49:32
buyuk ihtimal yoksa yuksek para veren kendi koltugunda oturamadiktan sonra hak hukuk yeme islerine girilmis olur bizim baskan bu sefer hakkimi helal etmiyorum demez direk atar valla disari  :D
önlem alınmazsa reza zerrabın locasına bile otururlar :kop:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

önlem alınmazsa reza zerrabın locasına bile otururlar :kop:
zarrab locasında zor maç seyreder çarşının keskin nişancıları ona bir süpriz yapacaktır. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

numaralı üst basın tribünün sağı ve solu yer problemi yaşamamak için en ideal yerler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı MERTG

Valla açıkçası bu konuyu ben de ciddi merak edenlerdenim çünkü deneyip görecek olanlardan birisiyim. Sene başında ekonomik durumlar el vermediğinden kombine alamamıştım ancak maçlara beraber gittiğim 8  arkadaşım Kapalı Üst 415. bloktan kombinelerini aldılar. Ben durumum müsait olunca aralık ayında kombinemi alabildim ama 415 ve 416. bloklar tamamen dolmuştu.Ben de gittim ve 413. bloktan ( yeni açık tarafı en kenar) kombinemi aldım. Kapalı üst orta ( 415 ve 416. bloklar) kısımda maçların oturularak izleneceğine hiç ihtimal vermiyorum. Ben de maçlarda bir şekilde onların yanına geçmeyi düşünüyorum. Kimsenin koltuğunu gaspetmek gibi bir niyetim yok ancak kapalıda oturarak maç izlemek gibi bir düşüncem de yok. 8 arkadaşın arasına sığışırım bir şekilde oturulsa bile... Bakalım zaman ne gösterecek.
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2015, 15:00:07 MERTG ]
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı smtcglr

iç taraftan bayağıdır fotoğraf gelmiyor odalar falan ne alemde acaba en azından onlar hızlı gitseydi  :alala: