Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013564 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Factatum

Bordeaux Stadı'ndaki fastfood standları. Bizimki nasıl olacak fikri veya duyumu olan var mı? 

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle Herkese merhaba 1 haftadır forumu takip etmeye çalışıyorum ve sonunda üye oldum . Adım Birkan ve yaşım 18 belirtin demişsiniz. İstanbul da oturuyorum.
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Öncelikle Herkese merhaba 1 haftadır forumu takip etmeye çalışıyorum ve sonunda üye oldum . Adım Birkan ve yaşım 18 belirtin demişsiniz. İstanbul da oturuyorum.
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Bu ara forumda üye patlaması yaşanıyor neden acaba :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı samet67

Bu çatıcılar neden çalışmıyor bilen biri varsa izah edebilir mi :akuma:

Kiriş takmıyorlar madem bari şu halatların geleceği yerlere tahtaları falan serseler , iskeleleri yapsalar neden yapılmıyor , neden böyle boşa harcanıyor günler :s20: :s20:
Çatıcıların sarı vinç de kayıp  :alala:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

:hosgeldin kardeşim bizler gibi profil bilgilerine girersen yaşadığın yeri ve yaşını her ileti attığında görülür ve sana hitap edilmesi açısından faydalı olur.  :ok:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı SDemirsoy

Çatıcıların sarı vinç de kayıp  :alala:
o vinç numaralının arkasında galiba :D

Çevrimdışı pascal26

hiç katılmıyorum
özellikle büyük sanstır kelimesine
artı adamgibi adamdır da tamamen kişiden kişiye değişir:))
baya bi hata var cümlede :evillol: :icool:

Son 3 başkandan ikisini tribün gönderdi, 3. sü ise batırmasına rağmen 8 sene kaldı. Çivi çakmadı, olan Fulya'yı da batırdı. Kulüp onun yüzünden UEFA'dan men edildi. Onun başkanlığı sırasında şike sebebiyle mahkemelerle uğraşıldı.
Peki ilk ikisi çok iyi olmasına rağmen ilk fırsatta kovalandı da niye 3. başkan batırmasına rağmen  "çıldırt bizi delirt bizi" deyip korundu? Neden bu başkanı sevemediler peki?
Y.D ile mevcut Başkan'ın yarışıp Y.D nin kazandığı seçimden önce kim ne vaadetti?

Başkan'ın hatası da çok.. Gerçekten çok. Ama sanırım 3. senenin sonunda 10 senedir ilk defa hem yarışan hem de pazara çıkarılsa milyonlarca bonservis kazanılacak bi takım kuruldu, stad bitmek üzere, salon da başlamak üzere. Peki bu aşamada neyi eleştirmemizi bekliyosunuz? Somut olarak eleştiriniz nedir? Sezer transferini şunu bunu biz de eleştiriyoruz, bayan voleybol falan tamam. Lobi yapamadılar bazen, doğru. Eee başka? Mukayeseli şekilde yazın, görelim.

Beşiktaş Başkanı tabi ki adam gibi adamdır aksi ispat edilene kadar.  Senin de somut bi bilgin varsa aksi yönde yaz da bilelim. Değilse her fırsatta muğlak şeyler yazıp tüymeyin. Somut olalım somut, net olalım.

Çevrimdışı guney_k

Çevrimdışı samet67

o vinç numaralının arkasında galiba :D
Numaralının arkasında ki  cengaver değil miydi :D

Çevrimdışı kerimshn

Arkadaslar merhaba  araniza yeni katildim

Bence koltuk dizayni bu sekilde mukemmel insaallah boyle olur!!

http://youtube.com/watch?v=CdkfbhZPa4c
 :steamed: :ishock: :ok:
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 16:41:33 kcptl ]

Çevrimdışı CrossBoy

Adanamıza yeni yapılan stadyumun maketi?Bir yerden tanıdık geldi mi  :icool:

Çevrimdışı ErsinA.

@Necmi abi forumun üye sayısı kaç oldu abi? merak ettim.

Dün bir arkadaşa istediğini sor korkmana gerek yok demişsin  :evillol:  o gazla soruyorum.

Çevrimdışı samet67

Copy/Paste yapmışlar resmen sağ taraf yeni açığın arkası sol taraf eski açığın aynısı. Bi tarihi kuleler yok işte :D

Çevrimdışı SDemirsoy

mimarımız aynı çünkü  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Vincler tekrardan hareketlendu paletli biseylerle ugrasiyor yine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

Koltuklar üst beyaz alt siyah olmalı fiziksel anlamda dolu görünmesi için kuraldır bu hala ne bu ısrar :(
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2015, 13:50:54
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Koltuklar üst beyaz alt siyah olmalı fiziksel anlamda dolu görünmesi için kuraldır bu hala ne bu ısrar :(
yer siyah gök beyaz olsun bu sene yeter bize :claps:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı UU1903

Bursa'nin korkuluklarla cok dalga gecmeyelim bence, bizimkiler de bana ayni gibi geldi. Ayakta durulmasi dusunulerek yapmamislardir heralde, cok sacma olur.

@keremfrat1 kardesim, stattaysan masait oldugunda bi baksan aslinda super olur.
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı berk_bjk

Tam tersi olması lazım dolu gözükmesi için. Üst kat beyaz olursa kaybolur tek katlı gibi durur

Çevrimdışı keremfrat1

Bursa'nin korkuluklarla cok dalga gecmeyelim bence, bizimkiler de bana ayni gibi geldi. Ayakta durulmasi dusunulerek yapmamislardir heralde, cok sacma olur.

@keremfrat1 kardesim, stattaysan masait oldugunda bi baksan aslinda super olur.
stada gittigimde bakarim bugun stada degilim malesef

Çevrimdışı ahmetx

çimler 12-17 temmuz arası takılcakmış. 80 günde de oynanır hale gelirmiş. arkadaşın kuzeni o firmada çalışıyormuş. ondan aldım bilgiyi.
takılacakmış derken örülecek suni çimlerden mi bahsediyorsun?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

numaralıda hareket varr dısardada vınc yukseldı kirişmi takılcak ecepp
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS