Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6158870 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bütün günü bir tanecik kelepçeye harcadılar heralde :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ErsinA.

Zamanla daha pratik takmanin yollarini bulurlar

Çevrimdışı erknl1903

İyide kardeşim kimsenin emekcilere emekçilerin yaptığı ise birşey dediği yok ki aksine işçi makina sayısı arttırılsın mevcut çalışan emekcinin bu sıcakta is yükü yeni istihdamla azalsin , toplam üretim artsin bireysel yorgunluk azalsin diye eleştiriyor eleştirenler , sen niye bozum oluyorsun onu anlamadım ben ?
Yav bende onu anlamıyorum, eleştirenler stadda çalışanları mı eleştiriyor ? Yan gelip yatıyor çalışanlar diyeni hiç duymadım, eleştiriler biraz daha zorlayıp işçi-makina arttırımını sağlamak üzerine.Sen neden üzerine alınıyorsun güzel emekçi insan onu anlamıyorum.

Çevrimdışı Efe

Beyaz kelepce net sekilde gorunuyor guzelmis :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bütün günü bir tanecik kelepçeye harcadılar heralde :alala:
ama en onemlisi onlar hata kabul etmez onlar halatlar kopuverir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ama en onemlisi onlar hata kabul etmez onlar halatlar kopuverir

Evet abi zaten bişeye çok vakit harcanıyosa en önemli parçalardan oluyo o :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı riza calli

Bu seffaf halka serilen 4 halatin neresinde olacak sahaya dogrumu yoksa tribune dogrumu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu seffaf halka serilen 4 halatin neresinde olacak sahaya dogrumu yoksa tribune dogrumu

Sahaya

Çevrimdışı cmravclr

Her çelik iskelenin üstüne bir kelepçe mi gelecek şimdi?

Çevrimdışı Efe

Her çelik iskelenin üstüne bir kelepçe mi gelecek şimdi?
evt 42 tane toplam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı riza calli

Konu disi olacak ama bugun itibarıyla hattimi vodafona taşıdım mutluyum

Çevrimdışı megiddo

kelepçeyi küçük beyaz vinç bile taşıyabilir, paletli haricinde sarı ve beyaz vinçler de işin içine girerse hızlı takılır sorun takmak değil herhalde iki kelepçe arası mesafe gibi çok ince hesaplar vardır ondan geç takılıyordur bence.

Çevrimdışı Efe

kelepçeyi küçük beyaz vinç bile taşıyabilir, paletli haricinde sarı ve beyaz vinçler de işin içine girerse hızlı takılır sorun takmak değil herhalde iki kelepçe arası mesafe gibi çok ince hesaplar vardır ondan geç takılıyordur bence.
ilk takıldığı için işi riske atmamışlardır sarı vinç halat açıyor o yüzden ellememiş olabilir paletli halat yerleştirmeye devam edecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı megiddo

ilk takıldığı için işi riske atmamışlardır sarı vinç halat açıyor o yüzden ellememiş olabilir paletli halat yerleştirmeye devam edecektir
bence ilkinde bir deneme gibi birşey oldu hem vinci hem kendilerini de test ettiler tanıdılar işi (belki daha önce yapan var) bundan sonra çok daha hızlı giderler kanımca, saate 1 tane takılabilir öyle olmazsa zaten bir haftadan fazla bir sürede bunlar biter demektir.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Hayırlı akşamlar arkadaşlar.

Bugün epeyce bir süre stadımızın yanındaydım, gördüklerimi yazayım dedim. Telefonumun şarjı yoktu hiç fotoğraf çekemedim kusura bakmayın.

• Öncelikle stadda ciddi anlamda çok sayıda çalışan var, biz canlı yayından göremiyoruz ama resmen her yerdeler.
  • Eski açık kolonların arka kısmında bir vinç vardı ne yapıyordu göremedim ama aktif bir şekilde çalışıyordu.
  • Numaralı kısmındaki kapıdan tam ben gelirken dolu bir hafriyat kamyonu çıktı. Nerede ne yüklediler bilmiyorum ama içi doluydu.
  • Çatıcılar eski açık ve yeni açıkta kaynak işlemleri yapıyorlardı. Hemen hemen her 2-3 kolunda bir 2 tane çatıcı kaynak yapıyordu.
  • Numaralı altında bazı malzemeler vardı ne olduğunu bilmiyorum ama bu malzemeleri açıyorlardı. Yine burada da kalabalık bir ekip vardı.

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Sedat C

@bjk_mabet  videoda ölçüm yaptıklarını söylemişti. ilk kelepçeyi takmak bu sebeple yavaş olmuş olabilir. inşallah hızlanırlar..

Çevrimdışı ALBATROS

kelepçelerden sonra hangi aşamaya geçilecek?  :steamed:

Çevrimdışı fore_kazık

Çatı kalktımı?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı megiddo

360 derece skorbord yapılana kadar aşağıdaki gibi iç halkaya futbolcularımızın tek tek yada maç içindeki enstantanelerinden oluşan fotolarla 360 derece bir pankart gibi birşey yapılabilir mi? güzel de olur o byüklükte ve çözünürlükte.

Çevrimdışı Türkay

360 derece skorbord yapılana kadar aşağıdaki gibi iç halkaya futbolcularımızın tek tek yada maç içindeki enstantanelerinden oluşan fotolarla 360 derece bir pankart gibi birşey yapılabilir mi? güzel de olur o byüklükte ve çözünürlükte.

Gerçekten güzel olabilir
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

yok be abi hoş durmaz  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Çatı kalktımı?

kalktı  :icool:

diyecektim demedim :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Daha önce dendi mi bilmiyorum Stadın inşaatında KESİN BİLGİ 1 kişi çalışıyomuş bugüne kadar.  Çatıyı tek başına kaldırmaya çalışmış  altında kalıp vefat etmiş Allah rahmet eylesin 2020'den önce bitmez artık :))) Yönetim gitsin﹗
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2015, 01:11:51 deger.10 ]

Çevrimdışı fore_kazık

kalktı  :icool:

diyecektim demedim :evillol:

Çevrimdışı kralkartal

Bence bu stadin tek eksigi loca sayisinin az olmasi.. Toki arena 149 loca ile acildi sonra 185 sonra 197ye sonra 217ye cikarildi. Bizim stadimizin lokasyon olarak zaten loca satisi sikintisi cekmeyecek bir konumda.. Yani besiktas kume dusse bile butun zenginler istanbulun gobegnde bir ofis sahibi olmak icin bu stadtan loca alirdi. Bu stadta en azinda 250 tane loca olmaliydi ve bu gelirle belkide fb ve gsnin 2 kati stad gelirine ulasabilirdik. Stadin maliyetin cok kisa surede tekrar cikarabilirdik. Her sene transfer icin guzel bir kasaya sahip olabilirdik. Ama artik bu imkansiz stad bittikten sonra korumaya alinacak ve istesekte artik bir civi cakip loca sayisini artiramayacagiz..