2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12822649 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Neco

Birkaç sayfadır inandım, kuşak farkı denen şey hakikaten var.

18-22 yaş grubu ve kendini beşiktaşlı olarak tanımlyan gençler , ömrü hayatlarında bundan daha iyi, dengeli ve alternatifli bir kadro, bundan daha ayakları  yere basan bir yönetim ve daha hücumcu, baskılı oynatan teknik heyet gördü mü ki; ergenlikleri devam ediyormuş gibi beğenmiyor ve sanki takımın sahibiymişler gibi de babaları yaşındaki hocaya, forma giyen beşiktaşlı oyunculara hakaret edercesine söyleniyorlar.

Ayrıca takım çok kötü ve küme düşmeye oynasa ne olacak acaba? 80 lerin başında bu taraftar profilimiz olsa herhalde inönüde 40 bin kişilere değil 300-500 kişiye oynardık.

Bunlar renklilerin hasletleri.. sakin, mütavazi ve saygılı olunuz.

Sırf bu yorumu alkışlamak için giriş yaptım.  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı cursedofdragon

18-22 yaş grubu ve kendini beşiktaşlı olarak tanımlyan gençler , ömrü hayatlarında bundan daha iyi, dengeli ve alternatifli bir kadro, bundan daha ayakları  yere basan bir yönetim ve daha hücumcu, baskılı oynatan teknik heyet gördü mü ki; ergenlikleri devam ediyormuş gibi beğenmiyor ve sanki takımın sahibiymişler gibi de babaları yaşındaki hocaya, forma giyen beşiktaşlı oyunculara hakaret edercesine söyleniyorlar.

Ayrıca takım çok kötü ve küme düşmeye oynasa ne olacak acaba? 80 lerin başında bu taraftar profilimiz olsa herhalde inönüde 40 bin kişilere değil 300-500 kişiye oynardık.

yorum gibi yorum.

Çevrimdışı Efe

Sosa inanılmaz etkili oynadı çok beğendim törede hızlanmış zayıflamış iyidi bugün iyi başlarsa 2.yarıya olağanüstü katkı sağlar 5 gol 10 asist gibi bir katkı bekliyorum töreden

sosa ve töre 2.yarıya damga vuracak aha buraya yazdım bu arada yeni transfer nasıl iyi mi ben tanımıyorum hiç seyretmedim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

sosa ve töre 2.yarıya damga vuracak aha buraya yazdım bu arada yeni transfer nasıl iyi mi ben tanımıyorum hiç seyretmedim :icool:

aynen töre toparlanmış.

Çevrimdışı 38life

boyko'yu bu sezon en fazla 5 maçta seyrederiz demek nedemek ? Onlarda geriye kalan kupa maçları ?

Evet önümüzdeki sürece dair yorum yaptım. Bu maçta Boyko oynamadığı için demedim ki.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Boyko oynamaya geldi ve formayı da alacaktır, Tolga bu maç genel profilinin dışında oynadı. Aslında bir kalecinin yapması gerekenleri yaptı diyelim.

Bu akşam ilk 45 dakikada 2 gol yemesine rağmen müthiş bir maç çıkaran Gaziantep kalecisi Alper bile bunu yapiyorsa, Tolga da yapacak elbet.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

İlk yarı Ersan ya da Rhodo sakatlanırsa napıcaz diyorduk, şimdi aldığımız iki stoperde bize güven vericek inanıyorum.

İkiside tecrübeli ve geldikleri takımda ilk 11 oynayan oyuncular..

Bu sene sırtımız yere gelmicek inşallah.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ers_an

Ötesi yok. Noktası virgülüne katılıyorum. Şimdi idrak edin bu durumu ve ona göre hareket edin a dostlar! ;) NOKTA!
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Burda Gökhan Töre nin fotoğrafları şişko diye gezdirildi elden ele , formda bi Töre her zaman hücum gücünü artırır ve baya hırslı ve kendini toparlamış göründü ayrıca Çağrı' nın da dediği gibi 15 günde toparladı vucudu zaten vücut yapı olarak ince bi oyuncu değildi.

Gerçek anlamda her bölgenin alternatifi var sol bek hariç artık orasıda bi şekilde aksayarakda olsa sezonu zirvede tamamlayacagız Allah ın izni ile.
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2016, 21:46:33 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi murat

Kendi takımımın oyuncusunu beğenmek neden trollük olsun? Kötü oynayınca nasıl yeriliyorsa , iyi oynayınca da beğenilir.

Boyko da o kadar iyi kaleciyse (ki iyi olduğuna inanıyorum) Tolga'dan her türlü o formayı alır. Tolga da eğer iyi kaleciyse o formayı vermez.

Bu rekabet ortamından hangi kendini bilen Beşiktaşlı rahatsız olabilir ki?

İlk mesajımın bu olması ise, Tolga 11 diye Şenol Hoca'yı itin bi yerlerine sokan arkadaşlara hiç katılmadığımdan dolayıdır. Uzundur forumu cümle cümle takip ediyorum.

Şenol Güneş'in hocalığı bir tarafa Tr'deki (aklınıza gelecek her türlü kurumun başındakiler dahil) en iyi lider en iyi yöneticilerden biridir. Kıymetini bilelim.

Herkese merhabalar.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:hosgeldin aramıza.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben 2 3 maçını izledim fena değil rotasyonda katkı sağlar milodan iyi
Olduğu kesin :evillol:

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Burda Gökhan Töre nin fotoğrafları şişko diye gezdirildi elden ele , formda bi Töre her zaman hücum gücünü artırır ve baya hırslı ve kendini toparlamış göründü ayrıca Çağrı' nın da dediği gibi 15 günde toparladı vucudu zaten vücut yapı olarak ince bi oyuncu değildi. Gerçek anlamda her bölgenin alternatifi var sol bek hariç
alexis oynayabilir sanki sol bekte törenin çok üstüne gidiliyor meyve veren ağaç taşlanır misali 2.yarıda töre, sosa, oğuzhan uçuracaklar bu takımı

Çevrimdışı tangaz

bugün Ali Ece önemli bilgiler paylaştı Marcelo hakkında. Şenol Güneş TSde iken   Glowacki die bir stoper transfer etmişti Wisla Krakowdan Marcelo ve Glowackı o takımın tandemdeki as ikilisi idi. Şenol hoca Marceloyu istiyor o dönem ama fiyatı pahalı geliyor falan derken onu alamayıp Glowackiyi almış. sezon başı  yönetimimize 4stoper adı vermiş ve Marcelo ilk isimmiş Hannofer 4,5 M Euro fiyat çekmiş olmamış gidip Rhodolfoyu almışız oyuncu devre bitince takım son sırada ayrılmak istiyorum sezon başı Beşiktaşla antlaşmıştım izin vermediniz die söyleniyor ve akabinde Hannofer bizi arayıp hala ilgileniyomusunuz diyorlar bizde Miloseviçin durumunu ortaya koyup transfer sonşeklini alıyor.

özet sonuç : Şenol hocanın istediği adam ilk sıraya yazmış. birkaç hafta sonra Rhodolfonun yerine koyarsa şaşırmam...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı src35

Töre geçen maçta hareketli istekliydi. Yeniden toparlamış. Yanına Oğuzhan gelince dahada etkisi artıyor.

Gerçi Oğuzhanın yanında olupta etkisi artmayacak oyuncu zor bulunur..

Marcelo için atalay'dan bir değerlendirme alsak :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burda Gökhan Töre nin fotoğrafları şişko diye gezdirildi elden ele , formda bi Töre her zaman hücum gücünü artırır ve baya hırslı ve kendini toparlamış göründü ayrıca Çağrı' nın da dediği gibi 15 günde toparladı vucudu zaten vücut yapı olarak ince bi oyuncu değildi.

Gerçek anlamda her bölgenin alternatifi var sol bek hariç artık orasıda bi şekilde aksayarakda olsa sezonu zirvede tamamlayacagız Allah ın izni ile.
Biraz hirsli ve istekliydi ama bu kendini toparlamis ve iyi oynadigi anlamina gelmez :alala:

Yine cok top ezdi ve yine pas hatalri yapti bakin gommuyorum , Istekli ve hirsli olmasida bir +...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

İlk yarı Ersan ya da Rhodo sakatlanırsa napıcaz diyorduk, şimdi aldığımız iki stoperde bize güven vericek inanıyorum.

İkiside tecrübeli ve geldikleri takımda ilk 11 oynayan oyuncular..

Bu sene sırtımız yere gelmicek inşallah.
ben yönetim geldiğinden beri en iyi transfer stratejisini izledi sezon başı nokta transferler yaptı ve 2.yarıyı bekledi bu transferler bile ligi lider bitirmeye yetti şimdide takımı iyice alternatifli hale getirdi ve maliyet çok az
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ta hiçbir oyuncu vazgeçilmez değil. Fakat Beşiktaş taraftarı Töre ve Sosa'nın oyun içi değerini gittiklerinde anlayacaklar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biraz hirsli ve istekliydi ama bu kendini toparlamis ve iyi oynadigi anlamina gelmez :alala:

Yine cok top ezdi ve yine pas hatalri yapti bakin gommuyorum , Istekli ve hirsli olmasida bir +...
beğenmedin mi yunus emre çok top ezmedi olur o kadar biraz daha toplarsa quaresmayı rotasyon oyuncusu yapar :icool:

Beşiktaş'ta hiçbir oyuncu vazgeçilmez değil. Fakat Beşiktaş taraftarları Töre ve Sosa'nın oyun içi değerini gittiklerinde anlayacaklar.
Haklisin benim burada hic kizmadigim ve en sevdigim oyuncu Sosa dir

Ilk haftalar bayagi kotuydu ama toparladi hep boyle oynasin yeterli

Sosayi bu kadar sevmesem ve begenmeseydim Formama ismini yazdirmazdim...

beğenmedin mi yunus emre çok top ezmedi olur o kadar biraz daha toplarsa quaresmayı rotasyon oyuncusu yapar :icool:

Royasyon oyuncusu suan Tore :bandit:

Ilk 11 Quaresma

Hatta en cok hangi kanat oyuncumuz ilk 11 baslamis maclara bak inanmıyorsan :busted_cop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2016, 22:02:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş'ta hiçbir oyuncu vazgeçilmez değil. Fakat Beşiktaş taraftarı Töre ve Sosa'nın oyun içi değerini gittiklerinde anlayacaklar.

Bence çoğu kişi farkında. Olcay tarzı bir muamele yok bu iki isme. Sıkıntı aşırı istikrarsız olmaları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bence çoğu kişi farkında. Olcay tarzı bir muamele yok bu iki isme. Sıkıntı aşırı istikrarsız olmaları.
Olcay garibim bu taraftarin mazlumu :kop: :kop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Royasyon oyuncusu suan Tore :bandit:

Ilk 11 Quaresma

Hatta en cok hangi kanat oyuncumuz ilk 11 baslamis maclara bak inanmıyorsan :busted_cop:

Formda bi töre var ise Qauresma 60. dk da Olcayın yerine oynar yunusemre .

Töreye top eziyor diyorsun Qauaresma daha çok ezmiyormu sence .

Tartışmaya girmeyeceğim burda Gökhan Töre bu takım için önemli bi oyuncu onun form tutmasını geçtim istekli olması bile yeterli.