2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12823596 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2016, 17:58:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abi ama hoca da bu kararlarıyla kendini bitiriyor şu zamana kadar hep savundum ama bu kararları çok saçma oluyor artık şimdi tolga her zamanki gibi hatalı bir gol yese ne olacak ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca nasıl kendini bitirsin kardeşim nasıl bakıyorsunuz olaya? Rakibin yarı bütçesi ile, yarı maaş bütçesi ile statsız 41 puan yapmış 41 gol atmış 2 derbi kazanmış hoca mı Tolga'yı oynattı diye kendi kendini bitirecek?

Oyun değil ki bu gelen oyuncu şak diye kaleye geçsin. Şunları ağzınıza almanız bile çok yanlış ne demek hoca kendini bitiriyor o zaman Vitor köprüden atlasın direk böyle şey olur mu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Hoca nasıl kendini bitirsin kardeşim nasıl bakıyorsunuz olaya? Rakibin yarı bütçesi ile, yarı maaş bütçesi ile statsız 41 puan yapmış 41 gol atmış 2 derbi kazanmış hoca mı Tolga'yı oynattı diye kendi kendini bitirecek?

Oyun değil ki bu gelen oyuncu şak diye kaleye geçsin. Şunları ağzınıza almanız bile çok yanlış ne demek hoca kendini bitiriyor o zaman Vitor köprüden atlasın direk böyle şey olur mu.
Mesela Lizbon maçında tolga takımın emeğini yedi takımın iyi oynadığı maçlarda hata yapıyor hep puan kaybı takımın başında olan da Şenol Hoca onu oynatan da Şenol Hoca bu tarz bir kendini bitirme kastettiğim.

Bundan sonra her sene!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abi ama hoca da bu kararlarıyla kendini bitiriyor şu zamana kadar hep savundum ama bu kararları çok saçma oluyor artık şimdi tolga her zamanki gibi hatalı bir gol yese ne olacak ?

Boyko adaptasyonunu tamamlamadan üst üste birkaç maç kötü oynayıp kafalarda soru işareti yaratırsa ne olacak? Boyko'yu ve Tolga'yı böyle bitirince taraftar olarak elimize ne geçecek? Tolga'ya ihtiyaç olunmayacak mı özellikle ertelenen Mersin ve Trabzon maçlarında?
Boyko alınırken söylemiştim Boyko ve Tolga'da amaç rekabeti artırıp ikisinin de performansını üst düzeye çekmek. Kabullenseniz de kabullenmeseniz de durum bu. Çok daha üst düzey bir kaleci daha erken gelse süreç daha farklı işleyecekti. Ayrıca Boyko'nun  arkadaşlarına ve takımımızın oyununa alışması için bir sürece ihtiyacı var.

Çevrimdışı Ersoy

Boyko adaptasyonunu tamamlamadan üst üste birkaç maç kötü oynayıp kafalarda soru işareti yaratırsa ne olacak? Boyko'yu ve Tolga'yı böyle bitirince taraftar olarak elimize ne geçecek? Tolga'ya ihtiyaç olunmayacak mı özellikle ertelenen Mersin ve Trabzon maçlarında?
Boyko alınırken söylemiştim Boyko ve Tolga'da amaç rekabeti artırıp ikisinin de performansını üst düzeye çekmek. Kabullenseniz de kabullenmeseniz de durum bu. Çok daha üst düzey bir kaleci daha erken gelse süreç daha farklı işleyecekti. Ayrıca Boyko'nun  arkadaşlarına ve takımımızın oyununa alışması için bir sürece ihtiyacı var.
tolgaya hiç bir yerde ihtiyaç olunmaz ama mecbur kalınır. Eğer sahiden 11 oynatılmayıp rekabet olsun Tolganin performansı artsın diye alınmışsa yanlış yapılmış. tolga gelişecek bu yaştan sonra diye Boyko yedek kalacak.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2016, 18:05:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Mesela Lizbon maçında tolga takımın emeğini yedi takımın iyi oynadığı maçlarda hata yapıyor hep puan kaybı takımın başında olan da Şenol Hoca onu oynatan da Şenol Hoca bu tarz bir kendini bitirme kastettiğim.

Oynatmasa ne olacaktı Günay'ın da yediği golü gördük ikisi de berbat kaleci nerdeyse ölü Galatasaray'a verecekti maçı. Şimdi aldık kaleci nihayet ben de oynamasını istiyorum ama sabırlı olun biraz hoca neyin ne olduğunu göremeyecek adam olsa şu durumda olabilir miyiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2016, 18:07:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Artı bir durum daha var.

Kalecilik rekabetin en yoğun olması gereken bölgedir. Sahada herkese bir şekilde yer bulursun versatil oyunclarla rekabete sokarsın ama kalede sadece 1 şansın var rekabet için.

Boyko kendini kesinlikle rahat hissetmemeli. Zaten kötü kaleciler var elimizde bir de hoca bunu hissettirirse Boyko'dan da bir gelişim bekleyen tatlı bir rüya görmüş olurlar sadece.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

tolgaya hiç bir yerde ihtiyaç olunmaz ama mecbur kalınır. Eğer sahiden 11 oynatılmayıp rekabet olsun Tolganin performansı artsın diye alınmışsa yanlış yapılmış. tolga gelişecek bu yaştan sonra diye Boyko yedek kalacak.

Şenol hocamız hani " kaleci yok ki " dedi ya maç esnasında işte o anı çeken kameraman sağolsun varolsun. Kalede kaleci olmadığını Şenol hocamız da görüyor ve buna rağmen oynatıyorsa vardır hocamızın bir bildiği der ve maçımızın keyfini almaya bakarız. Ben TD olsam direk Boyko kalede idi ama bunun kararını veren insan gençliğini kaleciliğe, olgunluğunu da TD lüğe vermiş bir insan  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet57

Milosevic-Pedro'dan Alexis-Marcelo en azindan bir ilerleme.

Marcelo PSV'de kotuydu. Alan savunmasi iyi degil ve oyun kurmasi cok kotu. Ama klasik bir stopper. Birebir markajda etkili, hava toplarinda ustun bir futbolcu. Gectigimiz yaz ciddi sekilde Leverkusen ve Gladbach ilgileniyordu.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Besiktas buca iy0 tahminim tuttu sabah yazmistim burda , ikinci yari en az 3 gol bekliyorum

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl1903

Adam alınmalı dedik adam alındı. Şimdi de oynatılsın baskısına başladınız neyin nasıl ilerdiğine dair bir fikriniz var mı antrenmanda?

Adam hazır mı değil mi hiçbir fikriniz yok benim de aynı şekilde. Hoca bu adamları izlemiyor mu?

Sabahtan beri ne hemşericiliği kaldı ne ihaneti ne protestosu. Biraz kendinize gelin siz bunu yapıyorsunuz öbürü Quaresma'ya pas at diye Oğuzhan'a küfür yağdırıyor, öbürü bir şeyi beğendi diye Cenk Tosun'a saydırıyor.

Her yeri kontrol edemeyiz ama burayı ediyoruz. Çok kolay dolduruşa geliyorsunuz. Boyko en az 20-25 kelime Türkçe bilmek zorunda o kaleye geçmek için bunu bile biliyor mu bilmiyoruz ama ne yapılması gerektiğini çok iyi biliyoruz maşallah.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı mehmetthedum

Birkaç sayfadır inandım, kuşak farkı denen şey hakikaten var.

18-22 yaş grubu ve kendini beşiktaşlı olarak tanımlyan gençler , ömrü hayatlarında bundan daha iyi, dengeli ve alternatifli bir kadro, bundan daha ayakları  yere basan bir yönetim ve daha hücumcu, baskılı oynatan teknik heyet gördü mü ki; ergenlikleri devam ediyormuş gibi beğenmiyor ve sanki takımın sahibiymişler gibi de babaları yaşındaki hocaya, forma giyen beşiktaşlı oyunculara hakaret edercesine söyleniyorlar.

Ayrıca takım çok kötü ve küme düşmeye oynasa ne olacak acaba? 80 lerin başında bu taraftar profilimiz olsa herhalde inönüde 40 bin kişilere değil 300-500 kişiye oynardık.

Bunlar renklilerin hasletleri.. sakin, mütavazi ve saygılı olunuz.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mrred

Boyko gelince tolgaya bir haller oldu  :duman:
The great gig in the sky

Çevrimdışı mülkübey

Tolga maskesiyle boykoyu mu oynattı acaba bizimkiler :)

Aşkımız Siyah Beyaz !

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Renklilerin tolgayi sisirme haber ve yorumlari basladi , devam edecek , adam orta sahanin ilerisine top atamiyor

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu maçın en olumlu tarafı ne kadar rahat pozisyona girebildiğimizi görmemiz oldu, lakin ilk yarı Olcay, ikinci yarı Gökhan saç baş yoldurdular...

Maalesef kötü haber ise Tolga'nın yalandan birkaç kurtarış yapması oldu... görünen o ki Boyko en erken 20-25.haftalarda forma yüzü görecek.

Çevrimdışı Ersoy

Renklilerin tolgayi sisirme haber ve yorumlari basladi , devam edecek , adam orta sahanin ilerisine top atamiyor

Renkliler değil ki abi bizzat bizim taraftarimiz. Gerçekten garip.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Bu maçın en olumlu tarafı ne kadar rahat pozisyona girebildiğimizi görmemiz oldu, lakin ilk yarı Olcay, ikinci yarı Gökhan saç baş yoldurdular...

Maalesef kötü haber ise Tolga'nın yalandan birkaç kurtarış yapması oldu... görünen o ki Boyko en erken 20-25.haftalarda forma yüzü görecek.

yalnız takımın en kötü yaptığı şey girilen pozisyonları değerlendirememek. bu konuda mutlaka teknik ekibe biri katılmalı aklıma Alan Shearer, Les Ferdinand ikilisi geliyor 41 gol atmış olabiliriz ama bir tık iyi olabilseydik son vuruşlarda 55 gol barajını aşardık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

Ya belki linç yiyebilirim ama ben Kerim' i Töre den daha çok beğeniyorum. Töre gittikten sonra Kerim alsa ya formayı transfersiz halledelim. Çünkü en az Kerim de Töre kadar bileklerine hakim. Belki töre fiziken daha güçlü ama Kerim de daha hızlı. Ayrıca Kerim basit oynamasını da biliyor en beğendiğim özelliği de bu.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı alimm

bu töre yi beğendim
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Rhodolfo bu sene şimdiden 50-55 maç oynadı. İki tane hazır, takımlarında sürekli oynayan stoper almamızın sebebi bu olabilir. İkinci yarı rotasyon gerekecek çünkü, Pedro da Milo da güven vermiyorlardı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı b.damatoglu

Tolgayı beğendim.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Rhodolfo bu sene şimdiden 50-55 maç oynadı. İki tane hazır, takımlarında sürekli oynayan stoper almamızın sebebi bu olabilir. İkinci yarı rotasyon gerekecek çünkü, Pedro da Milo da güven vermiyorlardı.

Şenol Hocanın Marceloyu Rhodolfonun yerine birinci stoper yapma ihtimali var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Dogan

Sene başında ne olduysa aynısı oldu bugün.Tolga küçük maçlarda bir iki kurtarış yaptı diye taraftar hemen basladi vay efendim tolga şöyle tolga böyle ama olacak sey gene en onemli macta hatali gol yemesi...ondan sonra insallah is isten gecmez...tolga bu saatten sonra besiktasin kalesini korumamali ki zaten koruyacak ne kapasite var ne de kalite adam daha orta sahaya degaj atamiyo.

Yazık...

Çevrimdışı Ensar

Tolgayı beğendim.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu mesajı okuyunca yaptığım ilk iş bugüne kadar kaç mesajiniz olduğuna bakmak oldu , tahmin edileceği gibi 1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !