2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825614 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Marcelo transferi hayırlı olur umarım. Stoper rotasyonu konusunda bir sıkıntımız kalmadı. Çok üst düzey bir oyuncu değil ama zaten devre arasında üst düzey oyuncu almak çok zor. Siz olsanız mario gomezi verirmiydiniz devre arası.
Sen ne diyorsun biz Ersan'ı vermiyoruz devre arası hem de 6 - 7 milyon euroya  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mülkübey

Yönetimi tebrik etmek lazım şu anda defansif ortasaha ve btb alternatifi hariç takım oldukça dengelendi ve çoklu turnuva yapısına uygun hale geldi bence. Tekrar tebrikler yönetim . Umarım Beşiktaş ımız  özlediği kupalara kirli düzeni de ezerek kavuşacak.

Aşkımız Siyah Beyaz !

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Ensar

şu solda ki Atiba mi  :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağatay

yalnız youtube da marcelo hannover diye bir aratayım dedim
ilk çıkan video adamın kendi kalesine attığı gol çıktı iyi mi  :evillol:
talihsizce atılmış gerçi tosic gibi net değil  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ilhan mansız

Marcelo hayırlı olsun. Yönetim bu yoklukta çok iyi iş çıkardı. Artık top teknik heyet ve taraftarda.

Çevrimdışı AmaralGürses

marcelo'nun stoper harici oynama yetisi de var mı?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo hayırlı olsun. Yönetim bu yoklukta çok iyi iş çıkardı. Artık top teknik heyet ve taraftarda.
Aynen oyle abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fatihbjk

Psv de yillarca banko ilk 11 oynamis. 2015 yilinda degeri artmis bir oyuncu olarak dikkatimi cekti. Fakat gobek var gibi geldi bana. Kilosu var biraz bence. Hayirlisi olur insallah. Bilen taniyan izleyen arkadaslar ne yorum yapacak bekliyoruz.

Çevrimdışı Çağatay

Dinamo Moskova A.Büttner'i sezon sonuna kadar Anderlecht'e kiralamış...

şunuda aradan çıkaraydık iyiydi...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Kalede yine Tolga var diyorlar :s20: :s20: :s20: :bawling: :bawling: :akuma: :akuma: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı musacn1903

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş, U-12 Takımı, 13 takımdan oluşan U-12 Minikler Ligi’nde çıktığı oynadığı 12 maçın hepsini kazanarak ligi namağlup şampiyon tamamladı.

12 maçta rakip fileleri 166 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde yalnızca üç gol gördü. U-12 Takımı, ligin son maçında Bahçeşehirspor’u 22-0 yendi.

geleceğimiz miniklere kocaman bir alkış  :claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Dogan

Sahi su Dutcakcilar hic görünmüyor ortalikta sahneye alalim su Dutcak Quaresmadan cok daha iyi diyenleri :busted_cop:
Çok uyaniksin varya  :lol: anı kovalıyosun...Cucak quaresmanin yanindan bile gecemez o kadar yani en formda döneminde bile quaresmanin yarisi kadar ses getirememis birisi bu yüzden hic tartismayalim o konulari bence ))

Çevrimdışı LuceGel

Oyuncuyu iyi tanıyanlar hava toplarında Rhodolfodan iyi (maç başı 8 top alıyormuş) ayakları dengeli hızı iyi sağlam adam diyorlar.Bazı maçlarda Rhodolfoyu keser öyleyse.Sürpriz oldu iyi oldu sol bekde olaydı diyecemde neyse  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

Kalede yine Tolga var diyorlar :s20: :s20: :s20: :bawling: :bawling: :akuma: :akuma: :steamed: :steamed:
çok pis beddua ederim senol hocaya

Çevrimdışı cursedofdragon

Allah kahretsin ya Yine Tolga var kalede

Artik iyice kannaat getirdim Senol Hoca kesinlikle kolluyor Hemsehrisini :akuma:

Çevrimdışı Ensar

Allah kahretsin ya Yine Tolga var kalede

Artik iyice kannaat getirdim Senol Hoca kesinlikle kolluyor Hemsehrisini :akuma:
kesinlikle

Çevrimdışı tangaz

hiç şaşırmadım şenol hocaya messiyi verseler takımla 3-4 hafta antrenman yapmadan oynatmaaaaz  :s20: :s20: :s20:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çok uyaniksin varya  :lol: anı kovalıyosun...Cucak quaresmanin yanindan bile gecemez o kadar yani en formda döneminde bile quaresmanin yarisi kadar ses getirememis birisi bu yüzden hic tartismayalim o konulari bence ))
Yakaladimmi Affetmem :naughty: :naughty: :nargile: :nargile:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yalnız youtube da marcelo hannover diye bir aratayım dedim
ilk çıkan video adamın kendi kalesine attığı gol çıktı iyi mi  :evillol:
talihsizce atılmış gerçi tosic gibi net değil  :kop:
O maçı izlemiştim çok şanssızdı ne şanssız adam bu demistim 1 tane olmasi lazım bacağına çarpıp girdi o maçta:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Gel Marcelo Şampiyonluk için Gel.   :claps: :halay:

Çevrimdışı LuceGel

Kaleci Tolgaysa saçmalıktan başka bir şey değil yani haftaya lig başlıyor defansla bir tanışsın Boyko. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı genki1914

Niye yine tolga yahu anlam veremiyorum yanlis bilgidir ins ntvsporun verdiği

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14