Oyunculugunu şu an bilmiyorum ama Alexis hatalı transfermiş gibi geliyor bana.Saatli bomba gibi her an kart görmeye müsahit.Takımda bir tane saatli bomba Quaresma yeterliydi bence.Umarım ben yanılırımda takımı eksik bırakmadan başarılı maçlar çıkarır..
Hatalı demeyelim de ,daha mantıklı bir hamle yapabilirdik. Alexis iyi stoperdir ,Escude gibi çıtkırıldım ,seyredeni çıldırtacak ,vasat bir tip değil. Ama 1.1 milyon avroyu 30 yaşındaki Alexis yerine ,Brugge'den Oscar Duarte için verseydik keşke. Geçen sezon ,Brugge'ye elenirken dikkatimi çeken 2-3 oyuncudan biriydi. 1.15 milyon avroya Espanyol'a transfer olmuş.
Birebir aynı bonservis bedeli ama Alexis'ten 4 yaş daha genç ve çok çok daha iyi bir stoper.
Yine bu forumda Empoli'den Federico Barba'nın adını zikretmiştim. O da şu an Stuttgart-Napoli ikilisinden birine imza atmak üzere. Ve muhtemelen bizim Douglas için ödemeyi göze aldığımız bonservis bedelinden daha azına bu iki kulüpten birine gidecek.
İşte bunlar hep plansızlıktan ,her işi alaturka tarzda çözmeye çalışmaktan oluyor.