2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833514 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GörkemGörkem

Sivas belediye maçında son dk. frikiğinde Sosa Cenk varken topu alıp kullanması olabilirmi pek yazılmadı ama bence yanlış yaptı ordaşŞenol hoca kulağını çekmek istemiş olabilir.

Adam aynı noktadan İtalya ya karsı olan macta 1-0 yenikken frikik atabiliyorsa ( ) sivasa karsı hayli hayli atar. Kimsede niye sen attın diyemez bence.Eger senol hoca sırf bundan dolayı sıkıntı cıkardıysa ayıp etmis.He olcay gelse vursa anlarım ama adam zaten frikik özürlüsü bir adam degil kac tane golu var duran toptan.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sivas belediye maçında son dk. frikiğinde Sosa Cenk varken topu alıp kullanması olabilirmi pek yazılmadı ama bence yanlış yaptı ordaşŞenol hoca kulağını çekmek istemiş olabilir.
:alala:

Ne alaka ya ?

Senol hoca kendi kulagini ceksin ozaman

Veliyi cikardi , Rhodolfoyu cikardi Milo zaten kirmizi yemisti

On liberoda Kerim Stoperde Serdar - Necip tandemiyle Yenilgi zaten kacinilmazdi

Bu kadar onemsiz bir macta Frikigi atmak istedi diye kadro disi birakilirmi bir adam ?

Komplo teorileri uretmekte uzerimize yok Renkli medyanin bile aklina gelmez bu komplo teorileri

Medya nin yalan haber yapmak icin hic dusunmesine kafa patlatmasina falan gerek yok Besiktas taraftar platformlarini takip etsin yeterde artar bile fazlasiyla malzeme var...
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2016, 19:22:21 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adam aynı noktadan İtalya ya karsı olan macta 1-0 yenikken frikik atabiliyorsa ( ) sivasa karsı hayli hayli atar. Kimsede niye sen attın diyemez bence.Eger senol hoca sırf bundan dolayı sıkıntı cıkardıysa ayıp etmis.He olcay gelse vursa anlarım ama adam zaten frikik özürlüsü bir adam degil kac tane golu var duran toptan.

Siz nelere inanıyosunuz beyler şaşıyorum. :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Al iste SEREF YOKSUNU MEDYA

Quaresma Kadro disi birakildi diye haber yapmis

Ulan alt tarafi mac kadrosuna alinmadi adam

Bizi karistirmak istiyorlar beyler tongaya dusmeyin..

Çevrimdışı cursedofdragon

Al iste SEREF YOKSUNU MEDYA

Quaresma Kadro disi birakildi diye haber yapmis

Ulan alt tarafi mac kadrosuna alinmadi adam

Bizi karistirmak istiyorlar beyler tongaya dusmeyin..

aynen   :tabe:

Çevrimdışı Alper1903

Quaresma mevzusu tamamen gündeme gelme, takımı yıpratma uğraşı.

Çevrimdışı LuceGel

:alala:

Ne alaka ya ?

Senol hoca kendi kulagini ceksin ozaman

Veliyi cikardi , Rhodolfoyu cikardi Milo zaten kirmizi yemisti

On liberoda Kerim Stoperde Serdar - Necip tandemiyle Yenilgi zaten kacinilmazdi

Bu kadar onemsiz bir macta Frikigi atmak istedi diye kadro disi birakilirmi bir adam ?

Komplo teorileri uretmekte uzerimize yok Renkli medyanin bile aklina gelmez bu komplo teorileri

Medya nin yalan haber yapmak icin hic dusunmesine kafa patlatmasina falan gerek yok Besiktas taraftar platformlarini takip etsin yeterde artar bile fazlasiyla malzeme var...
Şenol hocamız bazen hayal aleminde dolaşıyor Veli Quaresma değişikliği maçı kaybetmemizin en büyük sebebiydi hocanın fazla beklentisi vardı defansif olarak belliki ,onunda üzerine son dk frikiği olunca sıkıntı olmuş olabilir diye düşündüm basın ne düşünür adamlar zaten sallamışlar birşeyler.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kalyoncu

Evet 45 dakika westham seyrettim gecen seneki Beşiktaş ve zorunlu iki değişiklik

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet 45 dakika westham seyrettim gecen seneki Beşiktaş ve zorunlu iki değişiklik

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakatlik problemleri tamamen Bilicin 20 yil oncesinin antrenman taktiklerini uygulatmasinin ürünüydü ve o dönemki kondisyonerin de etkisi vardi

Şimdi aynisini Weshamda yapiyor ve o takimda da sakatlanmayan oyuncu kalmadi...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresma kadroya mı alınmamjş :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı celiker1

Oyunculugunu şu an bilmiyorum ama Alexis hatalı transfermiş gibi geliyor bana.Saatli bomba gibi her an kart görmeye müsahit.Takımda bir tane saatli bomba Quaresma yeterliydi bence.Umarım ben yanılırımda takımı eksik bırakmadan başarılı maçlar çıkarır..
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Ebedi dostumuz Galatasaray'ın Transfer yapamadığı ve zor günler yaşadığını biliyoruz buna kayıtsız kalamayız Gs'ye Transfer için belli bir miktar toplayıp bunu kulübe yolladık..

BÖYLEDE ADAM GİBİ ADAMLARIZ !!

:D :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ebedi dostumuz Galatasaray'ın Transfer yapamadığı ve zor günler yaşadığını biliyoruz buna kayıtsız kalamayız Gs'ye Transfer için belli bir miktar toplayıp bunu kulübe yolladık..

BÖYLEDE ADAM GİBİ ADAMLARIZ !!

:D :evillol:

:kop: 

Çevrimdışı Gastro

Ersana Çin teklifi 7 / 7.5 bandına peşin ödeme koşuluyla çıktılar diye rivayet var , satıp Douglas i alırlar üzeri parayida stada harcarlarsa sasirmam
İnşallah... İnşallah...

Hadi bakalım hayırlı işler everton omar niasse'yi 13.5 milyon €'ya almış.

Akhisar oyuncuyu 250 bin €'ya almış 5.5 milyon €'ya satmış hem akhisar hem lokomatif kar etti bu işten.

Çevrimdışı Kemal

Çağlar la ilgili gelişme mi var ?

Çevrimdışı Infidel

Oyunculugunu şu an bilmiyorum ama Alexis hatalı transfermiş gibi geliyor bana.Saatli bomba gibi her an kart görmeye müsahit.Takımda bir tane saatli bomba Quaresma yeterliydi bence.Umarım ben yanılırımda takımı eksik bırakmadan başarılı maçlar çıkarır..

Hatalı demeyelim de ,daha mantıklı bir hamle yapabilirdik. Alexis iyi stoperdir ,Escude gibi çıtkırıldım ,seyredeni çıldırtacak ,vasat bir tip değil. Ama 1.1 milyon avroyu 30 yaşındaki Alexis yerine ,Brugge'den Oscar Duarte için verseydik keşke. Geçen sezon ,Brugge'ye elenirken dikkatimi çeken 2-3 oyuncudan biriydi. 1.15 milyon avroya Espanyol'a transfer olmuş.

Birebir aynı bonservis bedeli ama Alexis'ten 4 yaş daha genç ve çok çok daha iyi bir stoper.

Yine bu forumda Empoli'den Federico Barba'nın adını zikretmiştim. O da şu an Stuttgart-Napoli ikilisinden birine imza atmak üzere. Ve muhtemelen bizim Douglas için ödemeyi göze aldığımız bonservis bedelinden daha azına bu iki kulüpten birine gidecek.

İşte bunlar hep plansızlıktan ,her işi alaturka tarzda çözmeye çalışmaktan oluyor.

Çevrimdışı tangaz

Hatalı demeyelim de ,daha mantıklı bir hamle yapabilirdik. Alexis iyi stoperdir ,Escude gibi çıtkırıldım ,seyredeni çıldırtacak ,vasat bir tip değil. Ama 1.1 milyon avroyu 30 yaşındaki Alexis yerine ,Brugge'den Oscar Duarte için verseydik keşke. Geçen sezon ,Brugge'ye elenirken dikkatimi çeken 2-3 oyuncudan biriydi. 1.15 milyon avroya Espanyol'a transfer olmuş.

Birebir aynı bonservis bedeli ama Alexis'ten 4 yaş daha genç ve çok çok daha iyi bir stoper.

Yine bu forumda Empoli'den Federico Barba'nın adını zikretmiştim. O da şu an Stuttgart-Napoli ikilisinden birine imza atmak üzere. Ve muhtemelen bizim Douglas için ödemeyi göze aldığımız bonservis bedelinden daha azına bu iki kulüpten birine gidecek.

İşte bunlar hep plansızlıktan ,her işi alaturka tarzda çözmeye çalışmaktan oluyor.

plan hiç bir zaman yok ki belirli menajerlerin datalarına ve yetki belgesi elindeki oyunculara göre transfer yapılıyor ülkemizde buda hepi topu 200-300 oyunculuk bir havuz zaten. her yıl birkaç kişi ekleniyor listeye o kadar. dikkat ederseniz hep aynı isimler mesela Dauglas'ı 4 büyük takım sırayla aldı. adım kadar eminim sezon sonu gene 4ü içinde yazılacak. Alexis konusu mesela kaleci Diego Lopez için görüşülürken lopezin menajeri önermiştir. mesela Linnes bizim gündemimizdeydi bir dönem, bize gelemedi o dönem şimdi GS aldı. dünyada milyon tane sağ bek var ama gidip Linnesi aldılar neden? çünkü mevcut menajerlerinelinde sağ bek o çocuk var. aslına bakınca Türk futbolunun neden başarısız olduğu ortada...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Demir

Hadi bakalım hayırlı işler everton omar niasse'yi 13.5 milyon €'ya almış.

Akhisar oyuncuyu 250 bin €'ya almış 5.5 milyon €'ya satmış hem akhisar hem lokomatif kar etti bu işten.
13,5 milyon pound yani 18 mil euro diye duydum bende her halükarda iyi para kazandırdı..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gastro

Çağlar la ilgili gelişme mi var ?
okuduğum ile konuşuyorum. 1.100 milyona anlaşılmış. Bu gün imza atılacakmış. Bir sonraki satıştan 1 milyon +  satış değerinden % 30 daha verilecekmiş. Bu durumda SADECE ÇİN' den teklif alan, muhtemel ikinci yarıda yedek kalıp gözden düşme ihtimali fazla olan ve yine sezon sonunda bu kadar ücret  teklif Edilmeyecek olan ve yoklukta kıymete binen  Ersan mutlaka satılmalıdır. Yoksa Fernandes olayına dönecek. Elimizde patlayacak. Sezai'nin dediği gibi    Sat ... Sat... Sat.....Sat gitsin a...... Sat.....
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2016, 10:04:05 Gastro ]