2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12841937 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Lisans cikartamayacaksan niye aldin diye sormazlar mi
Hadi alexis neyse de kaleci cok onemliydi ve hala lisans cikartilmamis
Geldigi gunun ertesi o isin hallolmasi lazimdi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

"kap beklemek" tarih oldu.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/65201/

Tarih olmadı, yine kap bildirimi olacak sadece miktar yazılmayacak. Eğer yüksek bir ücret ise ücreti de yazılacak tabi.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı halvetifarazi

Tarih olmadı, yine kap bildirimi olacak sadece miktar yazılmayacak. Eğer yüksek bir ücret ise ücreti de yazılacak tabi.

pektemek'in köybaşının falan aldığı ücretleri öğrenemeyceğiz demek oluyor. yarın ismail ile sözleşme uzatılırsa kaça uzaltıdı bilemeyeceğiz.

Çevrimdışı AmaralGürses

Belki de lisans Çıkarıldı ama resmi mercilere yansıması vakit alıyor ? Yani kap olmadan biten transferler gibi düşünün .

Çevrimdışı ahmetx

Fiorentina, River Plate'in stoperi Emanuel Mammana ile ilgileniyor. Yapılan teklif €7M. (SKY Sport Italia)

Galiba paralel evrende Fiorentina'nın Sportif direktörüyüm. Bu kaçıncı oyuncu?!

Arjantinliler İSpanyolca konuşuyor ama İspanyadan daha çok İtalyaya gidiyorlar.Arjantindeki İtalyan diasporası çok güçlü demek ki.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

pektemek'in köybaşının falan aldığı ücretleri öğrenemeyceğiz demek oluyor. yarın ismail ile sözleşme uzatılırsa kaça uzaltıdı bilemeyeceğiz.

Evet bir de bu boyutu var işin.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı AmaralGürses

Arjantinliler İSpanyolca konuşuyor ama İspanyadan daha çok İtalyaya gidiyorlar.Arjantindeki İtalyan diasporası çok güçlü demek ki.

Arjantinliler kendileri için;

"Güney Amerika'da yaşayan, İspanyolca konuşan, İtalyanlarız" der boşuna değil :)

Çevrimdışı GD8

Olcay Şahan Komik videosu

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Geçen haftaki Sivas - Eskişehir maçını izleyen yoksa özetine bakmasını öneririm. Bir kalecinin oyun içinde ne kadar fark yaratabileceğinin oldukça dramatik bir Örneği olmuş.

Çevrimdışı cisse557

Kap olayının amacının ne olduğunu bilen var mı?

Çevrimdışı tangaz

Kap olayının amacının ne olduğunu bilen var mı?

borsada işlem gören halka açık şirketlerin yatırımcılarını bilgilendirme zorunluluğu var (alım,satım,ticari protokoller vbvb) böylelikle yatırımcılar olası işlem hareketlerine yön verebiliyor. Kamuyu aydınlatma platformu, adından da anlaşılıyor aslında...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cisse557

Abi ben IIBF mezunuyum Kap'in ne olduğunu biliyorum açıklaman için teşekkür ediyorum ayrıca :) kulüp maaşları kap'a bildirmeyerek neyi amaçlıyor. Onu çözemedim
@tangaz

Çevrimdışı tangaz

Abi ben IIBF mezunuyum Kap'in ne olduğunu biliyorum açıklaman için teşekkür ediyorum ayrıca :) kulüp maaşları kap'a bildirmeyerek neyi amaçlıyor. Onu çözemedim
@tangaz

:) bende tereciye tere satıyorum. bugün bir iki yazan mı olmuştu burada yoksa medya da mı okudum emin değilim belli kriterler varmış o limitlerin altında olanları bildirme zorunluluğu yokmuş gibisinden. ama böyle bir şey varsa ve biz bildirmiyorsak amaç ne ben de çözemedim. bir ihtimal kap bildirimi akabinde yapılacak ödemeler varsa zaman kazanmak için bildirim yapılmamış olabilir. malum bizim başkan sinek+yağ konusunda ihtisas yapmış durumda  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:) bende tereciye tere satıyorum. bugün bir iki yazan mı olmuştu burada yoksa medya da mı okudum emin değilim belli kriterler varmış o limitlerin altında olanları bildirme zorunluluğu yokmuş gibisinden. ama böyle bir şey varsa ve biz bildirmiyorsak amaç ne ben de çözemedim. bir ihtimal kap bildirimi akabinde yapılacak ödemeler varsa zaman kazanmak için bildirim yapılmamış olabilir. malum bizim başkan sinek+yağ konusunda ihtisas yapmış durumda  :D
Birinci nedeni futbolcular arasında ücret farkı dengesizliklerini yine futbolcular bilmesin diye olabilir. Bir futbolcu çıkıp ben takımı sırtlarken , oynamayan Pektemek'le aynı ücreti neden alıyorum diye hayıflanabilir, maaşında iyileştirme ister sonuçta form düşüklüğü yaşar.
Bu kararın Sosa gelişmeleri ertesinde alınması bu ihtimali güçlendiriyor.
İkinci nedeni ; hep diyoruz ya Başkan - Yönetim forumu takip ediyor diye  :) Sosa konusu bile burada epey tartışıldı. Kimi ne gerek var dedi, kimi şampiyon yapsın primi yüksek olsun, kimi maç başı ücretine zam gelse 2 milyona denk gelir gibi şeyler söyledi. Onlarda forumu bu ızdıraptan kurtaralım dediler ( Şaka kısmı )  :) 
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Birinci nedeni futbolcular arasında ücret farkı dengesizliklerini yine futbolcular bilmesin diye olabilir. Bir futbolcu çıkıp ben takımı sırtlarken , oynamayan Pektemek'le aynı ücreti neden alıyorum diye hayıflanabilir, maaşında iyileştirme ister sonuçta form düşüklüğü yaşar.
Bu kararın Sosa gelişmeleri ertesinde alınması bu ihtimali güçlendiriyor.
İkinci nedeni ; hep diyoruz ya Başkan - Yönetim forumu takip ediyor diye  :) Sosa konusu bile burada epey tartışıldı. Kimi ne gerek var dedi, kimi şampiyon yapsın primi yüksek olsun, kimi maç başı ücretine zam gelse 2 milyona denk gelir gibi şeyler söyledi. Onlarda forumu bu ızdıraptan kurtaralım dediler ( Şaka kısmı )  :)

olabilir aslında mantıklı @Hasan Tahsin abi, şirketlerde bile bizlere maaşınızı kimseyle paylaşmayın gizli bilgi gibi şifaen yada sözleşmelerimizde madde şeklinde bildirim yapılıyor.

Çevrimdışı Çağatay

Bartozs Kapustka'yı bilen takip eden var mı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Bartozs Kapustka'yı bilen takip eden var mı

burada bir arkadaş 1 ay kadar önce kaba tabirle yırtınıyordu bu adamı alalım kaçırmayalım gibisinden video falan paylaşmıştı.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

olabilir aslında mantıklı @Hasan Tahsin abi, şirketlerde bile bizlere maaşınızı kimseyle paylaşmayın gizli bilgi gibi şifaen yada sözleşmelerimizde madde şeklinde bildirim yapılıyor.
Bu kap haberinin en altında " bilindiği gibi fb de kap bildirimi yapmıyordu " diyor. O zaman biz fb nin 70 milyon harcadığını, kjaer in bonservisini maaşını ve diğerlerini nereden biliyoruz ? Demek ki bir şekilde basına sızdıracak birileri @tangaz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Bu kap haberinin en altında " bilindiği gibi fb de kap bildirimi yapmıyordu " diyor. O zaman biz fb nin 70 milyon harcadığını, kjaer in bonservisini maaşını ve diğerlerini nereden biliyoruz ? Demek ki bir şekilde basına sızdıracak birileri @tangaz

bu tür bilgiler hiç bir zaman gizlenemezki maksimum 3 gün gizli kalır :D

Çevrimdışı Turco

Arjantinliler kendileri için;

"Güney Amerika'da yaşayan, İspanyolca konuşan, İtalyanlarız" der boşuna değil :)

Arjantin kurulduğunda İtalyan akımı başlamış. Nüfusun %70'ini İtalyanlar oluşturmuş.

Arjantinli olupda İtalyan pasaportu taşımayan futbolcu neredeyse yok.
Zaten Arjantinliler için İtalyan pasaportu almak çocuk oyuncağı, iki ayda alabiliyorlar.
Adları soyadları hep İtalyan. Kökenleri hep İtalyan. Birde çocuklarının göbek adını İtalyan ismi koydular mı tamam ki bunu yapan çok aile var çocuğu İtalyan pasaportunu kolaylıkla alabilsin diye.

İspanyolca konuşmalarının tek sebebi İspanya sömürgesinde kurulmaları. Zaten hepsi göçmen olduğundan kolaylıkla kabul edip uyum sağlamışlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç: "Kulüplerin borçlarının temizlenmesi için yasal alt yapı çalışmaları devam ediyor." bu nedir ya olur mu öyle şey

Çevrimdışı aykut.celenk

Vergi borcu için söylüyordur. 110 milyon civarında vergi borcumuz olduğu dolaşıyor ortalıkta açıkcası bizimde işimize gelir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Başkan para çok önemli diye giriş yaptı soruya müthiş bir adam ya :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Akil Emre

Vergi borcu için söylüyordur. 110 milyon civarında vergi borcumuz olduğu dolaşıyor ortalıkta açıkcası bizimde işimize gelir.

Federasyon önce Fb nin şikesini örtbas etti, şimdi de Gs nin borcunu hafifletip uefadan ceza almamasını sağlamaya çalışıyorlar.

Bu düzende işimiz çok zor, kaç yıldır demirören anamızı ağlattı şimdi çıkmış borçla ilgili demeçler veriyor galatasarayımızı borçtan kurtarmalıyız diyor. Cidden kafayı yicem.