2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869987 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Günaydın forum ahalisi, aranıza yeni katıldım  :tabe: uzun zamandır takip ediyordum, gerçekten çok mantıklı yorumlar yapıyorsunuz  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Günaydın forum ahalisi, aranıza yeni katıldım  :tabe: uzun zamandır takip ediyordum, gerçekten çok mantıklı yorumlar yapıyorsunuz  :ok:
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

arasla ilgili bilgisi olan var mı, maaşı kapa bildirilmedi kiralama durumu da bildirilmedi :alala:

Çevrimdışı onurturan

Alexis sağlık kontrolünden geçti.  Ama makineler bozulmadı Boyko daki gibi skıntı yok.. :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Boyko'ya lisans çıkartılmamış olması çok kötü oldu. Trabzon maçında kullanabilirdik. Kupa maçı var orada ilk yarı oynatıp takıma ısındırabilirdik ama bazı şeyleri ağırdan almayı seviyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı karakartalım

Bi kez daha sunu anladikki futbol sahada kazanilmiyor ne yazıkki ve haksız olduğunu bilsede bi fb li diyemiyor ben böyle bi şeyle takımımın lekenmesini istemiyorum futboldan soğudum her sene şike olaylarına kurban gidebilmek hakemleri etkileyen bir başkana herkesin ağam paşam çekmesini tüm medyanın fb için çalışmasını ve taraftarımızın tüm ortamlarda gücünü tam hissettirememesi bende ne diyorum ki dünyada adalet kalmamış insanlarda sabır saygı kalmamış allah sonumuzu hayır etsin
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı onur_U

arkadaşlar daha önce soran oldu mu bilmiyorum kusura bakmayın...Cavanda erteleme maçında oynayacak mı?

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar daha önce soran oldu mu bilmiyorum kusura bakmayın...Cavanda erteleme maçında oynayacak mı?
oynayacak

Çevrimdışı ayayhan

m.albayrak NTV de birazdan canlı yayında

Çevrimdışı LuceGel

Maç ertelemelerine sesiniz çıkmıyor bari  fenere verilen haksız penaltıları kırmızıları konuşun eyy yönetim .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

metin albayrak: 3 ve 18 şubat tarihlerinde oynamak istiyoruz gayet güzel tarihler başka tarihler veremezler artık :bandit:

Çevrimdışı Deniz

M.albayrak dünkü elestirileri okumamis olsa gerek ki yine ayni tarz aciklamalar yapiyor.

Yine cikti transferlerimiz erteleme maclarinda oynayamayacak diyor.yahu fener nobreyi ne baskilarla oynatmisti sen cikip futbolcum oynayamayacak diyorsun.inanilir gibi degil bu kadar amatörlük olmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

M.albayrak dünkü elestirileri okumamis olsa gerek ki yine ayni tarz aciklamalar yapiyor.

Yine cikti transferlerimiz erteleme maclarinda oynayamayacak diyor.yahu fener nobreyi ne baskilarla oynatmisti sen cikip futbolcum oynayamayacak diyorsun.inanilir gibi degil bu kadar amatörlük olmaz.

İyi de biz o baskıyı yapsak bile, kendimizi yırtsak bile yine bildiklerini okuyacaklar.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Biz Beşiktaşız eğer yasalar çiğnenecekse oynamasın kesinlikle büyük takımım istediğim olur mantığı olacaksa ben bunu Beşiktaşa yakıştıramam nerde adalet nerde hukuk nerde bizim değerlerimiz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı karakartalım

Ben şöyle bişey sesiziyorum takımı olumsuz bişey söyleyip olumsuzluğa sartlamamak için sürekli eksik maçların bize sıkıntı olusturmayacagi konusuluyo yani fb şike ile kazan iyi zaten denmesi ve takımın nasıl olsa adalet yok deyip bırakması istenmiyor dün ben sinan engin in konusmalarindanda bunu sezdim bugün metin albayragin konusmalarindanda bizim sürekli sosyal medyadan takıma destek vermemiz sart
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Viviano

Yeni transferlerin hala daha TFF'den lisanslarının çıkarılmaması büyük rezillik.

Çevrimdışı LuceGel

Yeni transferlerin hala daha TFF'den lisanslarının çıkarılmaması büyük rezillik.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cisse557

Feneri şişirmeler son surat devam ediyor. Mübarekler sanki Barcelona.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Feneri şişirmeler son surat devam ediyor. Mübarekler sanki Barcelona.
şişirsinler patlatırız

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok pasif kaldıkları açık zaten. Sesini çıkarmak için illa paranın olması stadının olması gerekmiyor, arkanda kocaman bir camia var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Göz göre göre maçlarımız ertelendi yönetimin maç saat ve günlerinin değişimiyle ilgili bir talebi de olmamış ilginç bir durum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

ruh hastası  :) Beşiktaşlı bir arkadaşım sıksık " Allah'ın bile bize karşı sevgisi yok, o bile hep karşımıza çıkıyor" gibi bir benzetme yapar sıksık ve örneklerle ifade eder bu cümlesini.

şimdi gelinen duruma bakıyorum adam haklı.

ikinci yarının ilk maçı Mersin olabilecek en kötü durumda ve büyük ihtimalle maçı 8-0 falan kazanacağımız bir ortam var ama bir kar yağar maç ertelenir. Mersini her zaman her yerde yeneriz bu mesele değil ama kaybımız burada şu: 8-0'lık skor ligde rakiplerin tümü üzerinde bir korku imparatorluğu oluşturacaktı bu psikolojik faktörü kaybettik.

ardından Trabzona 40 yıldır böyle kar yağmamış kalkar bize denk gelir. biz trabzonu yıllardır tokatlıyoruz gene tokatlayacağız lakin takım maç temposunu kaybediyor uzun seyahatler yapıyor avrupadan elendik sıkışık maç takvimimiz olmayacak gibi avantajları sıralarken bunları kaybettik. lig tarihinde 2 maçı üstüste ertelenen takım yok...

dön renkli tarafına rakibinin hocası istifa eder ertesi gün renklilerle maçları vardır.

rakinin en etkili adamı (örn.Kweuke) bu totoşlarla maçı olmadan gereksizce ve komik şekilde sakatlanır, renkli takım hiç zorlanmaz zorlanacağı noktada rezil Türk hakemliği imdada yetişir. vbvbvb

düşünüyorumda benim arkadaş haklı galiba...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ruh hastası  :) Beşiktaşlı bir arkadaşım sıksık " Allah'ın bile bize karşı sevgisi yok, o bile hep karşımıza çıkıyor" gibi bir benzetme yapar sıksık ve örneklerle ifade eder bu cümlesini.

şimdi gelinen duruma bakıyorum adam haklı.

ikinci yarının ilk maçı Mersin olabilecek en kötü durumda ve büyük ihtimalle maçı 8-0 falan kazanacağımız bir ortam var ama bir kar yağar maç ertelenir. Mersini her zaman her yerde yeneriz bu mesele değil ama kaybımız burada şu: 8-0'lık skor ligde rakiplerin tümü üzerinde bir korku imparatorluğu oluşturacaktı bu psikolojik faktörü kaybettik.

ardından Trabzona 40 yıldır böyle kar yağmamış kalkar bize denk gelir. biz trabzonu yıllardır tokatlıyoruz gene tokatlayacağız lakin takım maç temposunu kaybediyor uzun seyahatler yapıyor avrupadan elendik sıkışık maç takvimimiz olmayacak gibi avantajları sıralarken bunları kaybettik. lig tarihinde 2 maçı üstüste ertelenen takım yok...

dön renkli tarafına rakibinin hocası istifa eder ertesi gün renklilerle maçları vardır.

rakinin en etkili adamı (örn.Kweuke) bu totoşlarla maçı olmadan gereksizce ve komik şekilde sakatlanır, renkli takım hiç zorlanmaz zorlanacağı noktada rezil Türk hakemliği imdada yetişir. vbvbvb

düşünüyorumda benim arkadaş haklı galiba...
Bazen kendi şansını kendin yaratırsın. Biz son dönemlerde bize dayatılan maç takvimleri konusunda hiç sesimizi çıkarmadık çıkarmadıkça da kafamıza vurdular. Burası Türkiye sesini çıkarmazsan ensene vurup ekmeğini alırlar. Bunu zamanla öğreniriz umarım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet K

Metin Albayrak'ın açıklamaları çok talihsiz olmuş. Ortam tam da veryansın edip algı yaratmalıktı. Durumu aleyhimize çevirdi bu açıklamalar..