2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907566 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Irkçılıkla ilgili atılan mesajlarının hiç birini okumadım okumadan da geçeceğim böyle bir konu bile olamaz. Irkçı olmak cimbomu tutmaktan da beter.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı tangaz

Aras'ın instagramının yorumlarına bakın, bizim taraftarın zekasından şüphe ediyorum ya. Adam ermeniyse ermeni sanane ya

renkli taraftarların bize veremediği zararı kendi tarftarımız veriyor. ilk fırsatta taraftar kitlemize eğitim verilmesi lazım  :iwantattention:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Arasın biraz kartal pençesi çalışması lazım  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı talha

off yaa ne anlamsız hareketler bunlar, insanları anlamakta zorluk çekiyorum :alala:
Türk insanını anladın mı anlarsın abi iş burada bitiyor halen daha aşamadığımız şeyler var maalesef

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2016, 14:41:57
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

üst araması yapıyorlardır :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı 38life

Mario Gomez öğretir ona zamanla :)

Çevrimdışı ahmetx

üst araması yapıyorlardır :biggrinking:
teslim oldum der gibi  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Aras doğduğu şehre geri geldi .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/werderbremen/status/690156364216320000

Chelsea bizim dost takımımız kardeşimiz falan filan  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Blacking

SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aras doğduğu şehre geri geldi .
Faydalı olur bize inşallah bu potansiyeldeki futbolcuyu bu şekilde sessiz sedasız ve bu maliyete getirmek büyük iş.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Alexis'te kısmetse yarın gelir artık.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Aras doğru ve bu fiyatlara göre çok iyi bir transfer.

Son dönemlerde sıkça sakatlanmasından dolayı pek oynayamıyordu galiba kendisini toparlaması açısından da kiralanması gayet mantıklı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

eğer öyleyse boyko için kalinic ten vazgeçtiysek ve kalinic daha ucuz idiyse vah ki ne vah!!!geleceğin en iyi kalecilerinden birisi olacak kalinic ve biz onu değilde daha fazla para vererek vasat bile olamayan boykoyu aldık  :s20: :s20:
Vasat bile olamayan hmmmmm anladim..

Suana kadar Birebirler , Penaltilar ve frikiklerde izledigim en iyi kalecilerden biri..

Ozellikle frikiklerde cok iyi yer tutuyor ve uzun kollari sayesinde Topu savusturuyor yine uzun bacaklari sayesinde 1V1 lerde açıyi kapatarak bir cok Golu önlüyor

Ayaklari vasat birazda blokaj sorunu var , Bu adam nasil Vasat bile olamayan bir kaleci oluyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

Boyko kesinlikle doğru bir transfer.Kalinici almadık diye üzülmeye gerek yok.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı doganay

Transfer rakamlari Kap aciklamasi yok mu henuz

Çevrimdışı OrhanAker

Aras ilgili neden ntvsporda haber yok yada benmi göremedim..

Çevrimdışı FARUK

Saat başında gösterdi

Çevrimdışı Deniz

Boyko ,Delgado ve Aras hayırlı olsun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko kesinlikle doğru bir transfer.Kalinici almadık diye üzülmeye gerek yok.
Bizim insanimiz Uefa dan daha iyi biliyor bosver..

Ukraynali gazeteciler Farkli tekliflerde vardi Boyko Besiktasi tercih etti diyor

Menajeri Kiev Hocasi son ana kadar haber bekledi ama Boyko Besiktasa soz verdigi icin telefonlara cikmadi diyor..

Ne kadar doğru tercih oldugunu sahada göreceğiz

Adamin istatistikleri ortada ..

Defans yapiyor denen Dnipro Uefada en fazla pozisyon veren takim ve Boyko Uefa kupasinda en fazla Top kurtaran kaleci....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Aras'ın geliş görüntülerini canlı yayınlamadılar.

Onun yerine Liverpool maçının tekrarını gösterdiler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı alimm

Ocak sonunda hatem ben arfa ile de haziran için anlaşma imzalarsak(!) söylentiler o yönde...

yazın gidecek töre ve sosa nın yerine "aras & ben arfa" hamleleri harikulade (nokta)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...