2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920712 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet92

Başkanım 3. transfer diyorsunuz da 2. transfer kim :D :D

Çevrimdışı Tolga

o saydığın takımlara karşı oynarken bana bütün ispanya çöp gibi gelmekte üstadım :)
Tamam söylediğim maçlar zor maçlar :D ama en azından 1-2 tanesinde gözüne çarpar yani dersin ki şu oyuncu da fena değilmiş gibisinden.

Neyse geldiğinde daha net görürüz tabi ama akşam bulabilirsem tekrardan birkaç maçını izleyeyim bakayım artıları ve eksileri nelermiş :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Apar topar niye alindi bu adam anlamadim  :alala:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı KAP

En temizi Dnipro ve Getafe nin taraftar forumlarından transfer tepkilerini ölçmek
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı can1903

Harbiden @can1903 sen neden boyle seyler yapiyosun kardeşim anlayamiyorum seni bazen hic yakıstıramiyorum..
Dünyanın en iyi stoperini almışız dedim, sizde bunu yiyecek kadar bir o kadar..  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı onurturan

@atalay yaptı dün analizini gece ,  vasat dedi :D   @Çağrı  da tank gibi yavaş dedi.
ayrintili analiz olsa ..icinden biz mutlu olabilecek biseyler buluruz belki.. Dimi @Efe  :friendship:  haksız miyim biz de taraftarız bize de günah yani..

Çevrimdışı can1903

Sağ açık diyolar geleceğe yatırım için, kim acaba  :alala:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alexis Delgado Gelmeyecek ben istemiyorum :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Blacking

bu brezilyalı arkadas olsa gerek onu alıp dediğim gibi kiraya vericem cok dogru bir mantık tebrik

Caio ulises'ti sanırım ama başka bir lig derken ülke dışınımı kastetti başkan yoksa ppt,2lig  vb mi orasını anlayamadım. Bir de bu oyuncuyu biraz araştırdım a takımlarda dikiş tutturamamış bahia'nın mesela hep alt yaş kategorilerinde oynamış 15 yaşında barça kapısından dönmüş ayrıca 23 yaşında menajer transferi havası var.Gökhan keskin hoca izlediyse orasını bilemem patlama yapamamış yetenekli oyuncular listesi var galiba :)
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Renton

Sair burada diyor ki yaz doneminde töre ingiltere yolcusu yerine adam alip kiraya veriyoruz
See you in another life,brother.

Douglasa Sen Gelme Ulan Ayi dedik daha beterini getiriyorlar galiba :s20: :s20:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

En temizi Dnipro ve Getafe nin taraftar forumlarından transfer tepkilerini ölçmek
Twitter da birisi İspanya'da forması en fazla satılan kişiler listesinde 5. nin Alexis olduğunu yazmış. İlk 4 malum zaten
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Alexis ile anlaşıp başka stoperlere yönelicekler heralde, sonuç alınmazsa alexisi açıklıyacaklar

Çevrimdışı Emiresg

Barış Dinçarslan ‏@barisdincarslan  49m49 minutes ago
Eğer doğruysa Beşiktaş yine çok iyi bir adam aldı. Kim buluyorsa bunları, kim tavsiye ediyorsa helal olsun

dalgami gecmis yoksa ciddi mi bilemiyorum ama genel olarak herkes iyi transfer diyor. ersan sakatlaninca tosic oynayacagina alexisin oynamasi bana daha mantikli geliyor en azindan adamin asil mevkisi stoper ve tecrubeli. opta bir istatistik paylasmis o beni dusunduruyor, bu sezon 9 faul yapmis 7 kez sari kart gormus

Çevrimdışı Koa_lAA

kulüpteki açık 8 m öro civarıydı...

şimdi 3,5 boyko 1 de bu desen 4,5 daha..

12,5 etti..ikinci yarıda maaşlar falan filan bi 6-7 m öro açık versek..

17,5-20 m öro arası bi açıkla sezon kapanır gibi...

senelik kaç milyon açık verme anlaşmamız vardı ffp ile ?

Çevrimdışı atalay

Alexis, fizik kalitesi ile oynayan bir oyuncu. Eski gücünde olmasa da güçlü. Her iki ayağını da kullanır lakin özellikle dikey -öne doğru- paslarda epey sıkıntılı bir isim. Pas metrajı düşük. Geriden oyun kurabilme becerisi ve topla ilişkisi keza öyle.

Hız, hızlanma yada çeviklik konusunda çok üst düzey değil. Manevra özelliği aynı şekilde. Çok çabuk bir oyuncu değil fakat çabuk. Eldekilerden bu konuda daha iyi. Reaksiyon hızı ortalama bir stoper. Oyun konsantrasyonu yüksektir.

Temaslı oyunları sever. Markaj becerisi iyidir. Rakibe karşı yakın ve sert oynar. Agresyon derecesi yüksektir. Epey dengesiz; bireysel hataya çok müsait; karta yakındır. Yerden "Sliding tackle" denilen müdahaleleri çok yapar. Yüksek topta fena değildir. Pozisyon bilgisi, önsezi, hamle zamanlaması, reaksiyon hızı gibi temel stoper parametrelerinde sınıfta kalmaz. Ekstradan sağ ve sol bek pozisyonlarında oynar.

Stoperde Backup oyuncusu lazımdı. İsterdim ki daha iyisi olsun. Hocanın tanımına birebir uyan bir isim değil. Bizim ekibin izlediğini de düşünmüyorum. Menajer tavsiyesidir. Fakat iş görür; 2,5 yıl soru işareti tabii. Hayırlı olsun.

edit: Oyun ve oyuncu profili gereği Ersan'ın değil, Rhodolfo'nun Backup oyuncusu olur daha çok.Ayrıca Rhodolfo 2015 yılında 57 maç oynadı.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 17:21:26 atalay ]

Çevrimdışı onurturan

Dünyanın en iyi stoperini almışız dedim, sizde bunu yiyecek kadar bir o kadar..  :kop:
Biz onu yemedik kardesim sana neden boyle seyler yapiyosun dedigim sey bizi kandirman degil zaten .. Benim sana anlatmaya calistigim seyi sen 4 -5 sene sonra kendin anlayacaksin zaten bosver..

Alexis ile anlaşıp başka stoperlere yönelicekler heralde, sonuç alınmazsa alexisi açıklıyacaklar
İyi de Sane ilede anlsildigi söyleniyor hatta bekletiliyormus :alala:

Çevrimdışı onurturan

Apar topar niye alindi bu adam anlamadim  :alala:
apar topar degildir abi belki neden oyle dedin ki simdi..

Çevrimdışı ozan062

3. transfer sağ acık diyor murat özen ilgincc

artı bu stoper delgado 1.5 maas alacakmıs yani bu adam 11e girer yahu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Biz onu yemedik kardesim sana neden boyle seyler yapiyosun dedigim sey bizi kandirman degil zaten .. Benim sana anlatmaya calistigim seyi sen 4 -5 sene sonra kendin anlayacaksin zaten bosver..
.

Çevrimdışı mrred

Biraz beyin jimnastiği yapalım ne de olsa kulübümüzün ruhunda var jimnastik
şimdi getafe 26 puanla düşme hattının 12 puan üstünde uefa avrupa ligi hattının da 6 puan gerisinde
burdan iki tane sonuç çıkıyor adamların uefa hedefleri varsa ki vardır elindeki stoperi neden satsın ?
Düşme korkuları varsa neden stoperlerini satsınlar ?

[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 17:19:49 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı brkntcnr

3. transfer çağlar da olabilir alıp sene sonuna kadar kiralarız sonra milo gider o gelir falan olabilir. Ayrıca Fikret Orman Alexis Delgado ile ilgili benim haberim yok açıklaması da yaptı.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

apar topar degildir abi belki neden oyle dedin ki simdi..
ne bileyim kardesim, haftalardir ismi gecen stoperler ortada, bir anda bu adam alindi, hic ismi gecmemisti son iki gün haric ve bir anda anlasildi, bunu pek cözemedim.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Tolga

Dün A Spor'da sezon sonu için şimdiden Ben Arfa ile anlaşmak için girişimler olacağı yönünde bir haber vardı ne kadar doğrudur bilemem tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...