2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906349 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ekesicil

5 yil cok be sanki

Çevrimdışı Emiresg

malum site atesli top gecti  :D ozlemisim ya

Çevrimdışı Ersoy

iyi olur onumu alıyoruz :)
Ntv spora gore Boyko olmazsa evet

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

Boyko istemeyenler kimi bekliyor merak ediyorum , YD olsa Hakan ARIKAN gelmişti,  öpüp başımıza koyalım Boyko'yu gelirse. Aday mı kaldı başka ? sakın sirigu fln demeyin Allah aşkına.
ospina bekliyorum hala :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ergin1903

Şu durumda diyebilecegimiz tek şey ; hayirli olsun.

Çevrimdışı Ersoy

Boyko iyidir yav. Ospina olmayacağı garantiyse en iyi seçenek.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Oha şu sözleşme yıllarında dersimizi bir türlü alamadık beş yıl nedir allah aşkına olmadı on yıl yapsaydık

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ergin1903

Olumlu açıdan bakıyorum. Her ne olursa olsun gecen sene uefa finali oynamiş bir kaleci aliyoruz. herkes gibi ben de videolari izledim. Kanaatim tolgadan biraz daha iyi oldugududur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar adam gelmiş bundan sonra o gelseymis bu gelseymis kadar boş muhabbet olmaz Beşiktaş imiza hayırlı olur inşallah

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Besiktasincocugu

haber 19.. neden yasakli link olarak yansiyo ?? :s20:
Besiktask!

Çevrimdışı Ersoy

Olumlu açıdan bakıyorum. Her ne olursa olsun gecen sene uefa finali oynamiş bir kaleci aliyoruz. herkes gibi ben de videolari izledim. Kanaatim tolgadan biraz daha iyi oldugududur.

Yani en azından tecrübesi var tolgadan zaten iyi.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mrred

haber 19.. neden yasakli link olarak yansiyo ?? :s20:
O siteye karşı bir duruşumuz var.
O site maksatlı haberler yapıyor biz de ona karşıyız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

o zaman boyko hayırlı olsun diyebiliriz :)

5 yillik sozlesme biraz riskli degilmi sizce adam 28 yasinda, 2 arti 1 falan olsaydi daha mantikli olurdu bence.
neyse boyko fena kaleci degil hayirli olsun
Besiktask!

Çevrimdışı cursedofdragon

5 yillik sozlesme biraz riskli degilmi sizce adam 28 yasinda, 2 arti 1 falan olsaydi daha mantikli olurdu bence.
neyse boyko fena kaleci degil hayirli olsun

yedek yaparsın adamı daha iyi kaleci alınca niye riskli olsun ?

O siteye karşı bir duruşumuz var.
O site maksatlı haberler yapıyor biz de ona karşıyız.
en guvendigim besiktas sitesi olarak bilirdim bunlari, maksatli derken bizim baskana karsi bi tutumu falanmi var bu sitenin?
Besiktask!

Çevrimdışı mrred

Özledik canını dişine takan aşkımızı izlemeyi hemen haftasonu gelse de maç izlesek bağırsak biraz. Boyko ortalama bir kaleci olabilir ama Şenol Güneş faktörü var bunu unutmayalım
The great gig in the sky

Çevrimdışı kartalBaz

Yedek kaleci icin cok pahali degilmi? Birde mac 18 inde bir turk kaleci olma zorunlulugu var diye biliyorum. Ospina gelse boyko 18 e bile giremez.

tamam iyi kalecide hemen 5 senelik sozlesme bence risk, tutmazsa gonderemezsin kolay kolay o acidan. Insallah tutar tabi hayirli olsun tekrar yeni king kongumuz :icool:
Besiktask!

Çevrimdışı mrred

en guvendigim besiktas sitesi olarak bilirdim bunlari, maksatli derken bizim baskana karsi bi tutumu falanmi var bu sitenin?
Ben yorum yapıp seni etkilemeyim sen kendin karar ver. Akıl ve vicdan süzgecinden geçir yazılanları ve özellikle de yorumları.Ama her zaman şunu aklından çıkarma bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olamazsın. Her yazılana inanma körü körüne bağlanma.Vakti zamanında Ahmet dursun Seba gitsin dendiğinde gaza gelmişti taraftarımız. O acı tecrübeyi kimse unutmuyor Beşiktaş taraftarı aklı selimdir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Yedek kalecinin türk olması lazım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sarp

5 yıllık sözleşme nedir arkadaş.
Adamla evlenseydik oldu olacak....  :D

Çevrimdışı kartalBaz

Haberlerinin cogu dogru ama fikret orman yonetimine kafayi takmislar. Ruzgar sagnak denilen kisiyi destekliyorlar sanirim. Hicbir gs fb haber sitesinde, klup calisanlarinin uc aylik parasi odenmedi diye haber yapmazlar. Tek bizde oluyor boyle seyler. Allah bilir gs ne durumda ama tek haber yok. Bizimkiler birini begenmedimi vur babam vur takimi dusunmuyorlar bile.

Bide yorumlari okursan hepsinin ergen oldugunu anlarsin :). Herhangi bir suzgec yok akli selim bir yorum yok. Onu al bunu sat oldu bitti yonetim is bilmez diye sallayip duruyorlar. Burda da elestirilir yonetim herzaman ama ergen oldumu yorum necmi abi basiyor sopayi :)

[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 17:44:05 kartalBaz ]