2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12933239 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Lig başlıyor. 2 gün kaldı sadece maça. Mersin maçında kim oynayacak? Tolga.

9 gün sonra Trabzon maçı var. Yeni kaleci en iyi ihtimalle ne zaman gelecek? 5-6 gün içinde. Trabzon maçında kim oynayacak? Tolga.

Yeni kaleci diyelim ki geldi adaptasyon süreci, tanıması en az 2 hafta. 2 maç daha kim oynayacak? Tolga.

Kaldı mı sana 13 maç. Peki 4 maç Tolga oynadıktan sonra Fener maçında çat diye yeni kaleciyi sahaya sürme riskini alacak mı Şenol Güneş? Hiç sanmıyorum.

Özetle kusura bakmasınlar şu dakikadan sonra kim gelirse gelsin bir sonraki sene için gelmiş olacak. Yine içine ettiler, emeği geçenlere teşekkürler.
+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi bir bekleme süreci var benim için 14 ocaktı o tarih ve bitti. Pazarlık yapılıyordur şudur budur diye düşünmek zorundayız ama her şeyin sınırı var. Bu tarihten ötesi artık yine plansızlıktır yine sınıfta kalmaktır.

Şu tarihten sonra sadece ospina gelirse başarılı sayılırlar bekledik diyebilirler onun dışında kim gelirse sınıfta kalındı.
Bitirin artik su Transferleri be kardesim :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Takvim NETO her an aciklanabilir diye haber yapmış :kop: :kop: :kop:

Saka maka Sahiden Gelse Neto bayram yerine döner ortalik ama Gerceklik payi olduguna zerre kadar inanmıyorum :ok:

Takvim Allah birdir dese ateizmi araştırmaya başlarım.

Çevrimdışı GökhanG

Beyler sakin olun.. Hiç transfer yapmamayı da nerden çıkardınız ?
1- Elimizde ki parayı yazın harcayamayız
2-Franco,motta gitti demek ki illa ki defans alınacak
3- Kaleci almamak gibi bi hata yapmazlar
4- Bu kadar beklediklerine göre adayların en iyisi için uğraşıyorlardır.

Pollyanna mod : ON
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Takvim Allah birdir dese ateizmi araştırmaya başlarım.
:evillol: :evillol:

Beyler sakin olun.. Hiç transfer yapmamayı da nerden çıkardınız ?
1- Elimizde ki parayı yazın harcayamayız
2-Franco,motta gitti demek ki illa ki defans alınacak
3- Kaleci almamak gibi bi hata yapmazlar
4- Bu kadar beklediklerine göre adayların en iyisi için uğraşıyorlardır.

Pollyanna mod : ON
Gelecek stoperi ve kaleciyi Ts macinda oynatamayacaksan ve o macta olasi -2 veya -3 puan kaybinda da Butun sorumlulugu uzerine almak zorunda Yonetim

Çevrimdışı RQ7_351903

İçim içime sığmıyor ya, bir kaleci gelse de keyfimiz yerine gelse bi cugara yaksak   :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Kaleci transferi yazın yapılmalıydı kaç defa yazdık da işte sadece yazmakla kalıyoruz.

Devre arası transfer yapmak zaten zordur hele hele kaleci transferi yapmak daha da zordur. Kimse iyi kalecisini ucuza vermez kolay kolay.

Bizim de bütçemiz belli bu yüzden de böyle gecikiyor transferler.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 14:03:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Normal şartlarda gerçekten planlaması olan takım kalecisini deplasmandaki 1453 maçında sahaya sürmesi gerekirdi.

İçerdeki maçta yani dün oynatmazdın ve Mersin maçında adapte şekilde sahada olurdu.

Olmuyor mu? Getiremiyor musun? O zaman Tolga'nın da Günay'ın da hocanın da kafasını karıştırma önümüzdeki 17 maç kimin olacağını bilsinler ona göre motive etsinler.

Yerin dibine sokuldu şimdi en kritik 3 maçta Tolga oynayacak. Hata yapsa artık taraftar Tolga'ya mı kızar? Güneş'e mi?

Hayır olduğu gibi yönetimin kucağına patlayacak bu bomba.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Kalecide neden uyum sorunu oldurtuyorsunuz onu anlamadım. Yeni kalecinin kaçırmış olacağı tek maç Trabzonspor maçı olacak. Onun dışında fener maçına kadar olan maçlarda rahat oynar. Paldir küldur kalemize yüklenecek takım göremiyorum fikstürde. 3-4 tane top gelecek onu da uyum sorunu yüzünden gol yiyeceğini sanmıyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu kadar fazla Tolga'yı görünce tuhaf oldum  :evillol:

Ama söylediklerinde maalesef haklısın.

Başkan 2 Ocak'ta transferleri açıklayacağız diye keşke kimseyi beklentiye sokmasaydı.
şimdi ospina pazartesi geldi diyelim ts deplasmanında sahada olamaz mı şimdi kalecinin adaptasyon sürecini bekleyemeyiz her halükarda gelen tolgadan iyidir.

Çevrimdışı 38life

Ben kaleci ve stoper transferi yapılmayacağına %0,01 bile ihtimal vermiyorum. Ama gelecek olan isimlerin yeterliliği tamamen şüpheli bir konu.

Benim için bu haftaiçi yani bugün son gündü. Bugün transfer açıklanmaz ise sıkıntıya girdik demektir. Bekleyişteyim bugün...

Çevrimdışı Kemal

Abi bir bekleme süreci var benim için 14 ocaktı o tarih ve bitti. Pazarlık yapılıyordur şudur budur diye düşünmek zorundayız ama her şeyin sınırı var. Bu tarihten ötesi artık yine plansızlıktır yine sınıfta kalmaktır.

Şu tarihten sonra sadece ospina gelirse başarılı sayılırlar bekledik diyebilirler onun dışında kim gelirse sınıfta kalındı.

Kardesim hatırlar misin yazın bir arada seninle iddaa ya gitmiştik :)

Velhasıl kelam bu yeni bir durum değil ondan öncesi son gün opare vs.. Bu yönetim bunu huy edindi ve bu senin yazdığın gibi bize zarar veriyor .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 14:05:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Kalecide neden uyum sorunu oldurtuyorsunuz onu anlamadım. Yeni kalecinin kaçırmış olacağı tek maç Trabzonspor maçı olacak. Onun dışında fener maçına kadar olan maçlarda rahat oynar. Paldir küldur kalemize yüklenecek takım göremiyorum fikstürde. 3-4 tane top gelecek onu da uyum sorunu yüzünden gol yiyeceğini sanmıyorum

Kaleci adaptasyonu en zor olan bölgedir. Önündekileri yönetir, yönlendirir. En basiti 20-30 kelime dil bile bilmesi gerekiyor gelecek kalecinin.

Kaleci güvende hisssetmezse doğru pozisyon alamaz. Ki savunmayı önde kuran takımız gelecek adam daha bunu bilmiyor. Kaç metre olacak savunma ile arasında bilmiyor.

Atılan ara toplarda önündeki stoperler hızlı mı çıksın mı çıkmasın mı bilmiyor. Direk paylaşımları vs bunlar antrenmanla çözülecek durumlar değil.

Büyük sıkıntı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Normal şartlarda gerçekten planlaması olan takım kalecisini deplasmandaki 1453 maçında sahaya sürmesi gerekirdi.

İçerdeki maçta yani dün oynatmazdın ve Mersin maçında adapte şekilde sahada olurdu.

Olmuyor mu? Getiremiyor musun? O zaman Tolga'nın da Günay'ın da hocanın da kafasını karıştırma önümüzdeki 17 maç kimin olacağını bilsinler ona göre motive etsinler.

Yerin dibine sokuldu şimdi en kritik 3 maçta Tolga oynayacak. Hata yapsa artık taraftar Tolga'ya mı kızar? Güneş'e mi?

haklısın ama çok zor şartlardayız durumumuz yok alamayız deseler kimse bir şey demez beklentiye sokuyorlar sonra herhangi bir şey yok

İçim içime sığmıyor ya, bir kaleci gelse de keyfimiz yerine gelse bi cugara yaksak   :bandit:
Ben arka arakaya Yakiyorum zaten Cugarayi Efkar Cugarasi

Ama kaleci ve stoper gelirsede Keyif cugarasi yakariz :tabe:

Çevrimdışı RQ7_351903

Katılıyorum, hakediyorlar bence, kameraların karşısında kaleci yok, açık açık kaleci gelecek demeler, ve dünya eletirdiğimiz Tolga 2.devre'de ki en zor 2-3 maçımızdan birine çıkacak bu ortamda.Allah bize yardım etsin demekten başka birşey gelmiyor elimizden.

Çevrimdışı cisse557

Kaleci adaptasyonu en zor olan bölgedir. Önündekileri yönetir, yönlendirir. En basiti 20-30 kelime dil bile bilmesi gerekiyor gelecek kalecinin.

Kaleci güvende hisssetmezse doğru pozisyon alamaz. Ki savunmayı önde kuran takımız gelecek adam daha bunu bilmiyor. Kaç metre olacak savunma ile arasında bilmiyor.

Atılan ara toplarda önündeki stoperler hızlı mı çıksın mı çıkmasın mı bilmiyor. Direk paylaşımları vs bunlar antrenmanla çözülecek durumlar değil.

Büyük sıkıntı.
Doğru diyorsun da ben basit düşünüyorum. Adaptasyon sorunu yaşayan kaleci bile Tolga'dan daha iyidir. Bi de böyle düşünün :)

Çevrimdışı Tolga

şimdi ospina pazartesi geldi diyelim ts deplasmanında sahada olamaz mı şimdi kalecinin adaptasyon sürecini bekleyemeyiz her halükarda gelen tolgadan iyidir.
Yeni kalecinin en geç Salı günü takıma katılması gerekiyor ki Ts maçında sahada olsun.

Yani transferin hafta sonu bitirilmiş olması lazım bu da bana uzak bir ihtimal olarak geliyor artık.

Bir de yeni kaleci gelse bile Şenol Hoca ona güvenip Ts maçında forma verir mi emin değilim.

Kaç gün evvel yazmıştım yeni kalecinin Mersin maçında sahada olması gerekiyor diye ama yine her zaman ki gibi geciktik.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 14:09:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Doğru diyorsun da ben basit düşünüyorum. Adaptasyon sorunu yaşayan kaleci bile Tolga'dan daha iyidir. Bi de böyle düşünün :)

:kop: :kop:

O konuda haklısın. Lakin adaptasyon sorunun 2-3 hatalı gol yerse yeni gelen kaleci 3 maçta şah mat olur ben orasını düşünüyorum daha çok  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tolga ile birkaç maç daha yola devam :D

Çevrimiçi Akil Emre

Çağrı bu senmisin? Kuzenin falan yazıyor olmasın  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 14:10:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Halısahada bile kaleye geçince öndekilere bağırırsınız ''olum lan yapmayın çıkmayın o kadar Allah'ını seven dönsün'' diye :D

Gelecek kalecilerden Ryan ve Ospina hariç hepsi çizgi kalecisi. Yaşayacakları şoku bile ne kadar zamanda atlatırlar bilemiyorum  :D

Sambade'nin tutturmaya çalıştığı tenis toplarını saymıyorum bile  :evillol:
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 14:12:12 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Yeni kalecinin en geç Salı günü takıma katılması gerekiyor ki Ts maçında sahada olsun.

Yani transferin hafta sonu bitirilmiş olması lazım bu da bana uzak bir ihtimal olarak geliyor artık.

Bir de yeni kaleci gelse bile Şenol Hoca ona güvenip Ts maçında forma verir mi emin değilim.

Kaç gün evvel yazmıştım yeni kalecinin Mersin maçında sahada olması gerekiyor diye ama yine her zaman ki gibi geciktik.
Pazartesi gelecek olan kaleci 6 gun sonraki Ts macina 11 cikamaz

Ne ara alisacak ne ara hazir olacak

Ts macinda her türlü kalede Tolga olacak :s20:

Çevrimdışı Çağatay

pazartesiye kadar bile yeni kaleci gelse
eldekilerden dolayı ts maçında kesinlikle yeni transfer çıkar
çünkü ts maçında oynatmazsan bu seferde aldın neden oynatmadın derler
kimse uyum adaptasyon..vs bakmaz