2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935354 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 13:36:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lig başlıyor. 2 gün kaldı sadece maça. Mersin maçında kim oynayacak? Tolga.

9 gün sonra Trabzon maçı var. Yeni kaleci en iyi ihtimalle ne zaman gelecek? 5-6 gün içinde. Trabzon maçında kim oynayacak? Tolga.

Yeni kaleci diyelim ki geldi adaptasyon süreci, tanıması en az 2 hafta. 2 maç daha kim oynayacak? Tolga.

Kaldı mı sana 13 maç. Peki 4 maç Tolga oynadıktan sonra Fener maçında çat diye yeni kaleciyi sahaya sürme riskini alacak mı Şenol Güneş? Hiç sanmıyorum.

Özetle kusura bakmasınlar şu dakikadan sonra kim gelirse gelsin bir sonraki sene için gelmiş olacak. Yine içine ettiler, emeği geçenlere teşekkürler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Tore icin 15 milyonluk teklifede raziyim

Lakin demin @tangaz abinin de dedigi gibi once satin alip sonra 6 ayligina bize kiralamalari karsiliginda

Hala ciddi olarak istiyorlarsa bu teklifi Athleticoya iletmeli yonetim gercekten cok mantıklı bir İş olur :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Seninki bavulu toplamış galiba, yönetime Douglas varsa ben yokum demiş  :super: :halay:
Boyko dunden razi gelmeye :tabe:

Çevrimdışı Çağatay

Transfer yapmayacaz deselerdi en başında keşke
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

4 milyona alıp pek oynatmadıkları biri ama o da var ;) oynamayan oyuncunun fiyatı yükselmez

Niceden Arsenale gidiyorsa yükselir :)

Çevrimdışı RQ7_351903

9 gün sonra Trabzon maçı var. Yeni kaleci en iyi ihtimalle ne zaman gelecek? 5-6 gün içinde. Trabzon maçında kim oynayacak? Tolga.

Yeni kaleci diyelim ki geldi adaptasyon süreci, tanıması en az 2 hafta. 2 maç daha kim oynayacak? Tolga.

Kaldı mı sana 13 maç. Peki 4 maç Tolga oynadıktan sonra Fener maçında çat diye yeni kaleciyi sahaya sürme riskini alacak mı Şenol Güneş? Hiç sanmıyorum.

Özetle kusura bakmasınlar şu dakikadan sonra kim gelirse gelsin bir sonraki sene için gelmiş olacak. Yine içine ettiler, emeği geçenlere teşekkürler.

Ağabey söylemek istediklerime tercüman oldun,altına imzamı atıyorum.

Her sene çıkıp bir daha ki sene için transferlerimiz hazır diyorlar ama lig başladı kimse yok.Şenol Hoca'da Tolga'yı oynatmaya dünden razı zaten.

Çevrimdışı Kemal

Hah geldin kardeşim şimdi dediklerimize.  Wellcome .

Doğru 1 dir , bunlarda gerçekler .

Çevrimdışı Çağatay

Ne zamanki futbolu işin profesyonellerine bırakırlar
bizde burada bu kadar zaman beklemeyiz

Çevrimdışı kartal43

belli ki son güne kadar Boyko beklenecek. Ben boyko olmazsa kaleci transferi olacağını düşünmüyorum. Şenol hocanında kalecide ısrar ettiğini düşünmüyorum. zaten şu saatten sonra kim gelirse gelsin Tolga oynamaya devam edecek. bari iyi bir stoper alsalarda hocanın isteğini yapsalar. en başından beri bu kaleci transfer işi sanki sırf taraftar istiyor diye devam ediyor. stoper arada kaynamazsa iyidir.

Çevrimdışı Çağatay

işin tuhafı bu dönem eldeki parayı kullanmazlarsa
temmuzda bu parayı kullanamayacak olmaları
bari stoper alaydınız....

işin tuhafı bu dönem eldeki parayı kullanmazlarsa
temmuzda bu parayı kullanamayacak olmaları
bari stoper alaydınız....
Belki hic transfer yapmayiz derken Şaka yapmıyordu Sayin Baskan :s20:

Çevrimdışı Kadir G.

Büyük takımdan istemediği halde oyuncusunu ederinin, belirledikleri paranın altında alabileceğini düşünen varsa düşünmeye devam etsin. :)

Çevrimdışı cisse557

Eskiden Ronaldinho transferine falan kiziyorduk açık saçık görüşme yapıyorlar diye şimdi hiç haber alamıyoruz :D

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı halvetifarazi

oyuncu alacağımıza oyuncu yolluyoruz. defans hattı birbir eksiliyor gelen kimse yok. güzel planlama vesselam.

Çevrimdışı Çağatay

Belki hic transfer yapmayiz derken Şaka yapmıyordu Sayin Baskan :s20:

o cümleyi söylemeden önce de transferleri kampa yetiştireceğiz demeyecekti o zaman

tabii temmuzdaki yeni sezon kampını kastettiyse başka..!

Çevrimdışı Tarık16

çok şey mi istiyoruz ki ? bir kaleci ve bir stoper  4-5 aydır bunun planlaması yapılmadımı ya da yapılamaz mı.. niye 5 ocakta aramaya başlıyoruz.. aralık ayında başla nabız yoklamaya.. ocakta işi bitir. yine koskoa bir sezon kaleci ve defans yüzünden heba olursa benim bünye bunu bir daha kaldırmaz. stad falanda kesmez bi daha beni..

Çevrimdışı denilanz

o cümleyi söylemeden önce de transferleri kampa yetiştireceğiz demeyecekti o zaman

Hiç transfer yapmayınca da transferler otomatikman kampa yetişmiş oluyor. :lol:

Çevrimdışı Çağatay

Çağrı'da başladıysa artık...
4000. sayfaya gelene kadar top atışları durmaz forum ahalisinden :)

Çevrimdışı talha

Mantıklı  birşey yazsalar içim yanmayacak.

Alternatifler asıllardan daha iyi.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

Her an bomba patlayabilir. Öyle bir his var içimde... Zira bugün son gün.

Dun aksam bunu bende dile getirdim burada Abi

Baskan acik acik Devre arasi transferleri hazir 2 Ocakta belli olur 5 Ocakta kapma katilirlar dedi

Madem bunu soyledin yerine getirmek zorundasin

Ondan sonra insanlar Baskan Beyaz yalan söylemeye devam ediyor dedigi zaman kiziyorlar koskoca Besiktas baskani yalanmi soyleyecek diye :money:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 13:54:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Abi bir bekleme süreci var benim için 14 ocaktı o tarih ve bitti. Pazarlık yapılıyordur şudur budur diye düşünmek zorundayız ama her şeyin sınırı var. Bu tarihten ötesi artık yine plansızlıktır yine sınıfta kalmaktır.

Şu tarihten sonra sadece ospina gelirse başarılı sayılırlar bekledik diyebilirler onun dışında kim gelirse sınıfta kalındı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kaldı mı sana 13 maç. Peki 4 maç Tolga oynadıktan sonra Fener maçında çat diye
yeni kaleciyi sahaya sürme riskini alacak mı Şenol Güneş? Hiç sanmıyorum.

Bu kadar fazla Tolga'yı görünce tuhaf oldum  :evillol:

Ama söylediklerinde maalesef haklısın.

Başkan 2 Ocak'ta transferleri açıklayacağız diye keşke kimseyi beklentiye sokmasaydı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Mantıklı  birşey yazsalar içim yanmayacak.

Alternatifler asıllardan daha iyi.  :kop:
Takvim NETO her an aciklanabilir diye haber yapmış :kop: :kop: :kop:

Saka maka Sahiden Gelse Neto bayram yerine döner ortalik ama Gerceklik payi olduguna zerre kadar inanmıyorum :ok:

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Çağrı isyanlarda :D cok güldüm sağol

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi