2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12945366 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Pedro gitti, Milo da giderse 2 stopper alinmali. Biri kiralik biri bonservis. Orta saha da cok onemli. Inler deniliyor. Guzel olur, ama Mbia cok isterim.

Neto/Ryan kiralik
Papy kiralik
Sane bonservis
Mbia bonservis/bonservissiz?

Ryan
Beck-Sane-Papy-Ismail
Atiba-Mbia
Tore-Oguzhan-Kerim
Gomez

Hayvan gibi takim be😁
Pedro'dan sonra devre arasında Miloseviç'in de gideceğini sanmıyorum.

Yazın yollar ayrılır. Sane ya da Papy'den de biri alınır o kadar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pedro'dan sonra devre arasında Miloseviç'in de gideceğini sanmıyorum.

Yazın yollar ayrılır. Sane ya da Papy'den de biri alınır o kadar :)
yazın tolga ve pektemekle yolları ayırmak lazım  :D

Çevrimdışı Tolga

yazın tolga ve pektemekle yolları ayırmak lazım  :D
Tolga kalır da Pektemek ile artık yollar ayrılır diye umuyorum :D

Çevrimdışı talha

Valla benim degil sizin caniniz cikacak bu gidişte

Siz Cucak dediniz Ben Q17 dedim , Sonuc :Q17 geldi

Rvp ve Gomez ismi gectiginde bir cok kisi Rvp dedi ben Gomez dedim , Sonuc : Gomez geldi

Simdide BOYKO diyorum bekleyip gorelim :ishock: :ishock:

@Çağrı
Burda kim Rvp dedi benim bildiğim çoğunluk Rvp ye yaşından dolayı karşı idi ayrıca herkes Rvp derken sen nasıl gomez diyebilirsin ki iki transfer gündeminin arasında belki de bir buçuk ay vardı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Rvp bizde olsaydı , şuandaki halinde değildi ben buna inanıyorum , bizde farklı bir doku var maşallah .  Aynı şey Ozan - Şener içinde geçerli.

Çevrimdışı talha

Rvp bizde olsaydı , şuandaki halinde değildi ben buna inanıyorum , bizde farklı bir doku var maşallah .  Aynı şey Ozan - Şener içinde geçerli.
Bazı egoları kontrol etmek zordur Rvp geldiğinde beni her türlü oynatırlar mantığı ile geldi şimdi ki serzenişi de buna zaten işler öyle olmuyor işte

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Katılıyorum RVP biz de bu kadar etkisiz olmazdı.

Mesela Ozan'ı da kimse beğenmiyor ama Şenol Hoca faktörünü de işin içine katarsak bizim takımda baya iş yapardı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Katılıyorum RVP biz de bu kadar etkisiz olmazdı.

Mesela Ozan'ı da kimse beğenmiyor ama Şenol Hoca faktörünü de işin içine katarsak bizim takımda baya iş yapardı.
rvp daha iyi olurdu da ozana bir şey diyemem ne atibayı ne sosayı ne de oğuzhanı kesemezdi bence ayrıca çok yetenekli olduğu söyleniyo ama bence o kadar yetenekli de değil

Çevrimdışı karakartalım

allah allah neden badem demişlerki ona :D :D :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2016, 14:08:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Herkes ayağını yorganına göre uzatmaya başladı en erken batış bizi bulduğu için şanslıyız bu konuda hepsinden erken yapılandık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

rvp daha iyi olurdu da ozana bir şey diyemem ne atibayı ne sosayı ne de oğuzhanı kesemezdi bence ayrıca çok yetenekli olduğu söyleniyo ama bence o kadar yetenekli de değil
Tabiki de eksikleri vardı ama yeteneklerini geliştirme aşamasındaydı zaten bu yüzden Şenol Hoca'yla çalışmayı istiyordu ama olmadı işte.

Fb'de ki arkadaşlık ortamıyla bizde ki çok farklı. Türkiye'de ki genç yerli oyuncular kendilerini rahat hissedecekleri ortamlarda kendilerini daha iyi gösterebiliyorlar bu yüzden Ozan biz de yeteneklerini daha da geliştirebilirdi. Biz de özellikle yerli futbolcular arasında çok iyi bir arkadaşlık ortamı var.

Bunları da göz ardı etmeyelim.

Çevrimdışı Kemal

allah allah neden badem demişlerki ona :D :D :D

kar yağınca viskiye meze ediyolarmış ... ondan buzlu badem şekli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tabiki de eksikleri vardı ama yeteneklerini geliştirme aşamasındaydı zaten bu yüzden Şenol Hoca'yla çalışmayı istiyordu ama olmadı işte.

Fb'de ki arkadaşlık ortamıyla bizde ki çok farklı. Türkiye'de ki genç yerli oyuncular kendilerini rahat hissedecekleri ortamlarda kendilerini daha iyi gösterebiliyorlar bu yüzden Ozan biz de yeteneklerini daha da geliştirebilirdi. Biz de özellikle yerli futbolcular arasında çok iyi bir arkadaşlık ortamı var.

Bunları da göz ardı etmeyelim.
aynen bu konuda haklısın Türkiye'nin en iyisiyiz bu anlamda Salih de farklı noktaya gelebilirdi ben çok beğenirdim Salih'i bazıları oğuzhanın çok üstünde görüyolardı ozanı onu da hiç anlamadım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kar yağınca viskiye meze ediyolarmış ... ondan buzlu badem şekli
:lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı karakartalım

Herkes ayağını yorganına göre uzatmaya başladı en erken batış bizi bulduğu için şanslıyız bu konuda hepsinden erken yapılandık.
@çağrı hocam fener sence etkilenirmi bu durumdan onların mali yapısı nasil

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2016, 14:23:51
  • Beşiktaş / Bodrum

1-2 senelik daha gazları var gibi ama Uefa denetime çağırdıysa eskisi gibi rahat değil demeklerdir ki borçları 1 milyarın üstünde onların da.

Şampiyon yapmazsak bu 2 sene kimseyi çok denge değişecek Türkiye'de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2016, 14:23:57
  • Beşiktaş / Bodrum

1-2 senelik daha gazları var gibi ama Uefa denetime çağırdıysa eskisi gibi rahat değil demeklerdir ki borçları 1 milyarın üstünde onların da.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

her zamanki gibi bu tip seylerden birsey bekleyen dostlarımıza soyluyorum

o kurallar silsilesi sadece bize uygulandı birdahada kimseye uygulanmazz bu kadar... en fazla transfer yasagı vs gelir ama onun dısında bana göre takım göndermeme gibi bizdeki usulsuzluk vari seyler olmadıgı surece her sekilde avrupaya giderler sıkıntı cekmezler yaptırım olmaz yani
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı karakartalım

inşallah ama bu medya lobi hakemlere yenilmemeliyiz dimdik olmalıyız özledim şampiyonlukları görmeyi.bizim toplam borçta 1milyarin üzerinde galiba çağrı hocam bi 5senede kapatabilecek kadar gelir kalemimiz artar mi o kadar gelirimiz varmı 5seneye kapatabilirmiyiz sence?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2016, 14:46:41
  • Beşiktaş / Bodrum
her zamanki gibi bu tip seylerden birsey bekleyen dostlarımıza soyluyorum

o kurallar silsilesi sadece bize uygulandı birdahada kimseye uygulanmazz bu kadar... en fazla transfer yasagı vs gelir ama onun dısında bana göre takım göndermeme gibi bizdeki usulsuzluk vari seyler olmadıgı surece her sekilde avrupaya giderler sıkıntı cekmezler

Avrupa'ya gitsin ki zaten gitsinler rezil olsunlar. Önemli olan transfer yasakları gelmesi. Daha doğrusu kısıtlamaları.

Fenere kota koysalar akılları şaşar yıllardır hiç ucuz dönem kapatmıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet92

Fenerin borcunun 1 milyarın üstünde olduğuna emin misin,kaynak rica edebilir miyim bilmediğimden istiyorum?

Bugünün ben çok hareketli geçmesini bekliyodum,gene yaprak kımıldamadı.Transfer işi en geç yarın bitsin de hepimiz yarışa odaklanalım tekrardan.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Avrupa'ya gitsin ki zaten gitsinler rezil olsunlar. Önemli olan transfer yasakları gelmesi. Daha doğrusu kısıtlamaları.

atletico ve real madrid transfer cezası almış bunlar aldıysa renklilerde alır her türlü bu sene şampiyon olmamız gelecek için efsane olacak :halay: :halay:

Çevrimdışı ozan062

aynen hepimiz beklentisi bu ama biz onlara ragmen her zaman daha az transfer daha az maas daha az bonservis verdik,, gelirde düşük hep ama onlar ararsındada biri dusuk oburu yuksek yani onlara rahmen bi kılıf uyduruluyorsa bi cıkıs yolu buluyorsa hep bulacak demektir belki bir yerde tıkanır ama simdi değil cnk bunun hesabını sorcak adamlar hukukla basları dertte yolsuzlukarl yolsuzluklar bu tip detaylara zor odaklanırlar bence anca medyayı hoplatmak için arkadasın dediği madride falan yogunlugu verirler

senelerdir barcaya ceza geliyor bu heriflere gelmiyor burdan yola cıkıyorum ben:)

Çevrimiçi Necmi

Takacaktık kol saatini Cassio marka az kalsın , öpün başınıza koyun Boyko yu - Havalimanına karşılamaya gidin o derece . :)
Bence cassio boyko dan daha iyi bir kaleci
neden taktınız anlamadım adamı 21 yaşındaki avrupa macerasındanmı yargılıyorsunuz :alala:
şu anda ilgilenilenlerin içinde en iyi kariyeri olan kaleci cassio boyko kim ya bizim lig de arasan
7-8 tane boyko çıkar öyle fark yaratacak bir isim değilki. Benim dikkatim ospinada olduğu için gözüm
başka kaleci görmüyorda adama haksızlık etmeyelim bence ospina seviyesinde bir kaleci hatta bazı
noktalarda daha iyi. @Kemal  gelmeyeceğine göre artık rahat rahat savunabilirim. :evillol:
zaten hiç bir zaman gelmeyecekti tamamen hedef saptırmaydı sanırım

Çevrimdışı ozan062

Bence cassio boyko dan daha iyi bir kaleci
neden taktınız anlamadım adamı 21 yaşındaki avrupa macerasındanmı yargılıyorsunuz :alala:
şu anda ilgilenilenlerin içinde en iyi kariyeri olan kaleci cassio boyko kim ya bizim lig de arasan
7-8 tane boyko çıkar öyle fark yaratacak bir isim değilki. Benim dikkatim ospinada olduğu için gözüm
başka kaleci görmüyorda adama haksızlık etmeyelim bence ospina seviyesinde bir kaleci hatta bazı
noktalarda daha iyi. @Kemal  gelmeyeceğine göre artık rahat rahat savunabilirim. :evillol:
zaten hiç bir zaman gelmeyecekti tamamen hedef saptırmaydı sanırım

belki kesicekler bicicekler boldur pusudadaır ama sunuda soyleyim

ospinada aman aman bir kaleci değil yani:)) cok buyutuyoruz gozumuzde ama kurtarıcımız olabilirmi bence zor (a class değil) zaten diğer adamlara ulasmamızda imkansız ne devrede nede sene sonu

ama eldekilerde en iyisi tartısmasız o.
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 15:00:02 ozan062 ]