2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909653 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bugün yaşanan terör olayından sonra Gomez sezon sonu Fiorentina ya dönmek isterse?
Gomez geldiğinde de terör olayları yok muydu :)

Ayrıca Avrupa'nın göbeğinde bomba patlattılar yani İtalya'da öyle çok güvenli değil ki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugün yaşanan terör olayından sonra Gomez sezon sonu Fiorentina ya dönmek isterse?

Çok sarsıcı birşey olmadıkça aklına bile gelmez.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet92

Ah ulan ah daha bunun stoper bekleme kısmı var ya :/

Çevrimdışı talha

Ah ulan ah daha bunun stoper bekleme kısmı var ya :/
O kısmı geçin bence

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O kısmı geçin bence

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stoper filan alınmayacak. Olan tüm parayı kaleciye harcadılar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Kiralıkta olsa bir stoper geleceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet92

O zaman Allah ersana zeval vermesin diye dua ederiz bütün 2. yarı.Bence alıcaz ya ümitliyim ben hoca bas bas bağırarak istedi basının önünde almazlarsa sorumluluk yönetime kalır.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kiralıkta olsa bir stoper geleceğini düşünüyorum.
Kiralık alınacak adam zaten takımında sürekli oynamayan bir adam olacak çoğu ligde ilk devre bitti, gelse şimdiye kadar açıklanırdı, yine 100.000 bin doların pazarlığını yapıyorlardır Linnes'de olduğu gibi. Gelecek adam Milosevic Franco Opare Dani ayarında birisi olacaksa hiç uğraşmasınlar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ugurkartalizma

Bu arada Ospina ve Costil'in bağlı oldukları menajerlik şirketi aynıymış ve Günayında

Çevrimdışı Çağatay

Bu işe aslında en çok yayıncı kuruluşun spikerleri sevinmiştir. Adamın acayip söylenesi bi adı var. Her kurtarışında balladıra ballandıra uzata uzata söylerler bunun adını.

Ercan Taner mod on :

Cassio Ramooos harika çıkardı!!!
Şuuuttt!!! Cassio Ramooosssss!!!
Kaleciyle karşı karşıyaaa şuuuttt!! Cassio Ramooossss!

Adamlarda İrfan Can Kahveci fetişi var yemin ederim. İrfan de Can de illa İrfan Can Kahveci :D:D

Hasan ali kaldırımı da unutmayalım  :D
aslında kısaca Jesus demeleri yeterli  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Pek parlatma diyemesem de Şenol Hocamızın Cassio Ramos'a katkısı olur mu  @atalay @Çağrı ve diğer kardeşler
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

@evrenmanchester: Komplo

Motta nin mngeri klube gelir , kaat kurek isleri icin. O sirada aa siz kaleci mi bakionuz der, bakin cassio var psv d de oynadi der

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

@evrenmanchester: Komplo

Motta nin mngeri klube gelir , kaat kurek isleri icin. O sirada aa siz kaleci mi bakionuz der, bakin cassio var psv d de oynadi der
Ne farkederki

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Pek parlatma diyemesem de Şenol Hocamızın Cassio Ramos'a katkısı olur mu  @atalay @Çağrı ve diğer kardeşler

Hocanın olmaz. Sambade'nin olur. Benzer dili konuşmaları da direkt kontak kurmalarını sağlar. 

Çevrimdışı Tolga

Kiralık alınacak adam zaten takımında sürekli oynamayan bir adam olacak çoğu ligde ilk devre bitti, gelse şimdiye kadar açıklanırdı, yine 100.000 bin doların pazarlığını yapıyorlardır Linnes'de olduğu gibi. Gelecek adam Milosevic Franco Opare Dani ayarında birisi olacaksa hiç uğraşmasınlar..
Papy kiralık alınmaya çalışılıyor bence ama Chelsea satmak istiyor olabilir.

Eğer Ospina transferinde son dakikada yeni bir gelişme yaşanmazsa Cassio gelecek gibi. Cassio 3.5 m euro'ya transfer edilirse 2-2.5 m euro arası bir fiyata Papy de transfer edilir.

Fakat Ospina transfer edilirse de işte o zaman kiralık bir stoper gelir ya da Papy'yi taksitle transfer ederiz.(Demba Ba'da oduğu gibi)

Yani kısacası kaleci transferi açıklanmadan stoper transferinin açıklanmasını beklemiyorum.
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 17:35:34 Tolga ]

Çevrimdışı Kadir G.

Ne farkederki

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne fark etmez ki?

Çevrimdışı Mehmet57

Psv doneminde kotuydu gercekten. Ama Corinthians ile kulupler arasi DK'da cok iyiydi. Corinthians donemi iyi gecmis.

Tolga'dan iyisini bulmak zor degil. Ama stopper ve orta saha sart. Takima sertlik, karakter lazim. Inler + Papy.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı OrhanAker

Sıtmaya razıyız başkan

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mehmetthedum

Bu sarı ve uzun oğlan bana BAKO reisi hatırlattı.

Sanki öyle yıllar geliyor..

Beko da geldi.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı harun1903

sebebini bilmek lazım

34 yaşında ve bildiğim kadarıyla bu sezon resmi maça bile çıkmadı. Sırbistanda 6 ay takılır sonra futbolu bırakır bence.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

sebebini bilmek lazım
Bir ara burada İnter'in 5 tane stoperinin olduğundan bahsediliyordu. Vidic 34 yaşında . Onlara göre miadı dolmuş bize göre dolmamış olabilir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

34 yaşında ve bildiğim kadarıyla bu sezon resmi maça bile çıkmadı. Sırbistanda 6 ay takılır sonra futbolu bırakır bence.

dimi ki sezon bası sanırım istiyorduk ama almadıgımız cok iyi olmus:)

Bir ara burada İnter'in 5 tane stoperinin olduğundan bahsediliyordu. Vidic 34 yaşında . Onlara göre miadı dolmuş bize göre dolmamış olabilir

olabilir bir ihtimal abi ama sanmam cnk adam hatırladıgım 7/24 sakat :D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi