2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913756 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Ospinada neyi bekliyoruz? Wenger şu an vermem diyorsa ertesi gün vazgeçecek onu mu bekliyoruz? Arsenalin yedek kaleci almasını mı bekliyoruz.

Çevrimdışı talha

Cassio, hayırlı olsun.

Böyle final olmaz olsun.

Adamlar Tolga'nın hatırına trasnfer yaptılar resmen
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Ospinada neyi bekliyoruz? Wenger şu an vermem diyorsa ertesi gün vazgeçecek onu mu bekliyoruz? Arsenalin yedek kaleci almasını mı bekliyoruz.

Bence Ospina trasnferi yatalı 2 hafta oldu ama sırf ortalık ateşe gitmesin diye söylemiyorlar. Milleti uyutuyorlar yönetim tarafından.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cassio, hayırlı olsun.
İnşAllah hayırlı olur

Çevrimdışı ZORBEY

Böyle final olmaz olsun.

Adamlar Tolga'nın hatırına trasnfer yaptılar resmen

hayırdır KAP mı geldi?
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı safakseref

bence kulüpte para yok, ffp e takılmamak için transferleri en ucuza mal etmek istiyorlar. bir yandan da  taraftardan çekiniyorlar. şurda ligin başlamasına ne kaldı ki?  muslera ayarına yakın kaleci alınmazsa bu sezonu şampiyon olarak tamamlayacağımızı düşünmüyorum. tolga ile biz şampiyon falan o-la-ma-yız. töre ye teklif varsa hiç durmasınlar satsınlar, stoper ve kaleci alsınlar . kerim olcay kanatlarda yeterli.

muslera'nın bir gömlek altı alınabilecek en uygun maliyetli kaleci begovic. o da geçenlerde 11 milyona transfer yaptı. o ayarda biri asla getiremezsin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sizmiydiniz Boykoya Burun kiviran alin size Nur topu gibi Cassio :bawling: :bawling:

Çevrimdışı talha

muslera'nın bir gömlek altı alınabilecek en uygun maliyetli kaleci begovic. o da geçenlerde 11 milyona transfer yaptı. o ayarda biri asla getiremezsin.

Begovic Muslera'dan daha iyidir canım o kadar da değil. Muslera iyi kaleci ama öyle çokta mükemmel değil. Adrian falan Muslera ayarıdır bana göre. O da haşin kaleci. Mignolet'te o seviyededir.

Sirigu Begovic Handanovic Neto ve Lloris birdir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sizmiydiniz Boykoya Burun kiviran alin size Nur topu gibi Cassio :bawling: :bawling:
Kararım değişti dün boyko iyi gibiydi ama bu kaleci boykodan iyi.

Haydi herkese iyi geceler inşallah hayırlı olur Beşiktaş a

Kararım değişti dün boyko iyi gibiydi ama bu kaleci boykodan iyi.

Haydi herkese iyi geceler inşallah hayırlı olur Beşiktaş a
:kop: :kop:

Çevrimdışı 38life

Cassio buraya Tolga'nın yedeği olarak geleceğini biliyor mu acaba? Torunoğulları söylememiştir. Biz taraftar olarak sosyal medyadan söyleyelim bunu belki vazgeçer.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Havaalanında görmeden geldiğine inanmam

Çevrimdışı Anıl1903

Havaalanında görmeden geldiğine inanmam

Bende son  ana kadar bekleyeceğim başka çare yok  maalesef.

Çevrimdışı safakseref

Begovic Muslera'dan daha iyidir canım o kadar da değil. Muslera iyi kaleci ama öyle çokta mükemmel değil. Adrian falan Muslera ayarıdır bana göre. O da haşin kaleci. Mignolet'te o seviyededir.

Sirigu Begovic Handanovic Neto ve Lloris birdir.

handanovic ve lloris garanti iyi muslera'dan. sirigu da dengi. diğerleri daha aşağı isimler bana göre.

Çevrimdışı Tolga

Cassio gerçekten bitmişse geçmiş olsun.

3 yıl daha kaleci sorunumuz devam edecek demektir.

İddia ediyorum 2. yarının büyük bölümünde Tolga'yı oynatır Şenol Hoca.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı campeon2015

Cassio iyi kaleci gelirse başarılı olur.

Çevrimdışı Ahmet Gardiyanoğlu

Casio geldi mi? yönetime tepkiler şimdiden başlamış bişey kaçırmadım demi? borsa falan ??  (ne olduğunu bilmiyorum soruyorum)

Çevrimdışı trojan

Cassio, hayırlı olsun.

Kim dedi, nerden çıktı? 😃

Çevrimdışı ZORBEY

A SPOR da Taner KARAMAN Cassio hedef şaşırtmadır, başka adaylarla ilgileniliyor olabilir diye düşünüyorum diyor:)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

A SPOR da Taner KARAMAN Cassio hedef şaşırtmadır, başka adaylarla ilgileniliyor olabilir diye düşünüyorum diyor:)
Muammer diyor ne boş konuşan bi adam.

Çevrimdışı safakseref

https://www.youtube.com/watch?v=iK0tLcTvFCk&feature=youtu.be

sadece fail videolarını izleyip cassio'yu gömenler şunu da izlesin lütfen ya. buna da mı gelmesin denecek?

Çevrimiçi Necmi

Cassio buraya Tolga'nın yedeği olarak geleceğini biliyor mu acaba? Torunoğulları söylememiştir. Biz taraftar olarak sosyal medyadan söyleyelim bunu belki vazgeçer.
şaka gibisiniz bu Brezilya şampiyonunun kalecisi ligin en az gol yiyen kalecisi.
ne zamandan beri brezilya ligi bizim ligden düşük kalite olduda oranın en iyi performans gösteren kalecisini beğenmez olduk.
bize geleceğine ihtimal vermiyorum ama bu kadarda ezmeyin oldukça iyi bir kaleci

Çevrimdışı safakseref

Muammer diyor ne boş konuşan bi adam.

anlaşılıp açıklanmadığına göre doğru. boş yere bekletilmiyor herhalde belli ki başkası kovalanıyor. cassio son çare.

Çevrimdışı ZORBEY

şaka gibisiniz bu Brezilya şampiyonunun kalecisi ligin en az gol yiyen kalecisi.
ne zamandan beri brezilya ligi bizim ligden düşük kalite olduda oranın en iyi performans gösteren kalecisini beğenmez olduk.
bize geleceğine ihtimal vermiyorum ama bu kadarda ezmeyin oldukça iyi bir kaleci

bu akşam 2 videosunu izledim 2 video ile performansı bence tolga dan iyi. ama şenol hoca toprakcılık yaparsa önceliği tolga ya verirse bilemem:)