2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926131 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı zekotha

O Costil buraya gelecek :ok:

Çevrimdışı Yalçın

Abilerim kardeşlerim aranıza yeni katılmış bulunmaktayım ama öyle boş boş gelmek ayıp olur gelmişken şunu getirdim sizlere  :D
http://hizliresim.com/Z7M6RA

Sol ustte bir "David" yazisi mi gordum ne ??  :alala:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 15:07:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi bu noktaya geldiyse tüm ıslak odunları göze alarak giriyorum :D

Cassio olursa kötü bir kalecimiz olmayacak kalede. Sakin öyle köpürmeye gerek yok. Kaleci vasat denilmeyecek kadar başarılı ve iyi ancak fark yaratır denilmeyecek kadar da sıradan.

Teknik anlamda her özelliği Tolga'dan 1-2 sınıf üstte. Fiziksel anlamda da keza.

İstediğimiz Ospina ile kıyaslarsak Ospina'nın Cassio'dan farkları birebirleri ve çıkışları. Yoksa şut karşılamada, pozisyon almada ve özellikle yan toplarda fark yok arada.

Biraz konsantrasyon problemi yaşıyor ancak öyle ya da böyle kupa kazanmış winner bir kaleci. Burada tepki beklentiyi bu kadar yükseltip algıda kaybedeceğimiz bir kaleciyi seçmek yine.

Özetle lig için yeterli Avrupa için yetersiz bir kaleci.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalBaz

Belkide malum siteyi trolledi yonetim. Hala ospina gelecek gibi hissediyorum.

Çevrimdışı SurAsocial

Aynen öyle abi inşallah sahte felan değildir

Çevrimdışı zekotha

Ana adı / Baba adı kısmını uyduramamışlar => Annesi : Lucia Ramirez, Babası : Hernan Ospina

Çevrimdışı OrhanAker

Cassio olursa kötü bir kalecimiz olmayacak kalede. Sakin öyle köpürmeye gerek yok. Kaleci vasat denilmeyecek kadar başarılı ve iyi ancak fark yaratır denilmeyecek kadar da sıradan.

Teknik anlamda her özelliği Tolga'dan 1-2 sınıf üstte. Fiziksel anlamda da keza.

İstediğimiz Ospina ile kıyaslarsak Ospina'nın Cassio'dan farkları birebirleri ve çıkışları. Yoksa şut karşılamada, pozisyon almada ve özellikle yan toplarda fark yok arada.

Biraz konsantrasyon problemi yaşıyor ancak öyle ya da böyle kupa kazanmış winner bir kaleci. Burada tepki beklentiyi bu kadar yükseltip algıda kaybedeceğimiz bir kaleciyi seçmek yine.

Kaleci isi ndoye gomez transferi gibi gidiyo sonumuz hayirli olsun

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 15:11:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben hala Cassio gibi bir topa girmek yerine ileride satabileceğimiz genç bir kaleci veya 6 aylık kiralık bir kaleci üzerinde durulmalı diyorum.

Çünkü bu işin dönüşü yok. Bu kaleci bizi bu sene şampiyon yapabilir belki ama seneye Avrupa'da kimseyi tatmin etmeyecek bunu öngörmeliler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Abilerim kardeşlerim aranıza yeni katılmış bulunmaktayım ama öyle boş boş gelmek ayıp olur gelmişken şunu getirdim sizlere  :D
http://hizliresim.com/Z7M6RA
nasıl bir şaka bu , resmen David ospina yazıyor orda
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Koa_lAA

biraz banada vurun odunla madem...

şenol güneş eğer bu kaleci iyi alalım dediyse sorun yok demektir.. işini bilir hoca..

yavaş vurun la hepimiz kardeşiz şurda..gevura vurur gibi vurmayın :D

Çevrimdışı RQ7_351903

Abi haklısın da bizim hep söylediğimiz yama çözümler yerine komple kaleci işini bitirmek değilmi, bence cassio hiçbir zaman istediğimiz bir kaleci olmadı ve olmayacak da Tolga'da bize gelirken bu kadar kötü değildi ama şuan bitik, bu adamda tam bizim istediğimiz güvenebileceğimiz bir kaleci değil buna 3.5 vermek yerine Costil'e 5 veya 6 verilmezmi sence hemde yıllık maaş olarak 2 Milyon Euro konuşuluyor bizde o paranın üstünde sadece Gomez alıyordu galiba, birde böyle sıradan bir kaleci için bu yükün altına girmek akıl karı değil fark yaratmayacak adama o paraları bayılacağımıza Muammer veya Hakan Arıkan gelsin, hoca'nın dediği gibi sayı problemi çözülür.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Vurur yüze ifadesi
Koptu geliyor taraftarın 1 numara tanesi

Çevrimdışı Kadir G.

İnanmayın şu kağıtlara kaçıncı oldu.

Çevrimdışı FARUK

Siz heyecanlanmadan yazalım
Her dönem yazıyoruz zaten
Bu belgeler TFF sitesinde var indirin yazdırın bu kadar kolay

Çevrimdışı RQ7_351903

Siz heyecanlanmadan yazalım
Her dönem yazıyoruz zaten
Bu belgeler TFF sitesinde var indirin yazdırın bu kadar kolay
:super: :super: :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 15:16:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi haklısın da bizim hep söylediğimiz yama çözümler yerine komple kaleci işini bitirmek değilmi, bence cassio hiçbir zaman istediğimiz bir kaleci olmadı ve olmayacak da Tolga'da bize gelirken bu kadar kötü değildi ama şuan bitik, bu adamda tam bizim istediğimiz güvenebileceğimiz bir kaleci değil buna 3.5 vermek yerine Costil'e 5 veya 6 verilmezmi sence hemde yıllık maaş olarak 2 Milyon Euro konuşuluyor bizde o paranın üstünde sadece Gomez alıyordu galiba, birde böyle sıradan bir kaleci için bu yükün altına girmek akıl karı değil fark yaratmayacak adama o paraları bayılacağımıza Muammer veya Hakan Arıkan gelsin, hoca'nın dediği gibi sayı problemi çözülür.

Bu zaten kumar. En kötüsü ise bu oyunun piyasası yok. Bu sene kullandın tatmin olmadın gönderebileceğin tek yer Brezilya oradan alacağın bonservis de en fazla 2 milyon yani zarar edersin.

He şu var tutabilir de. Oyuncu sahiplenirse gerçekten kötü kaleci değil kaleyi dolduran lider bir kaleci ve hırslı bir oyuncu aynı zamanda kazanmayı da bilen bir kaleci tecrübe katacağı kesin.

Maç alır mı? Bence alır var o potansiyeli ama verir de çok anormal goller de yiyebiliyor bazen. Brezilya'da bazı kaleciler icondur. Rogerio Ceni, Marcos gibi. Bu kaleci onlardan biri öyle ya da böyle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

yauw bir kere her şeyden önce şunu düşünün bu kağıtlara inanmadan önce

iş bu aşamaya gelecek ve daha kimsenin haberi olmayacak öyle mi ???

yapmayın Allah aşkına şunları..!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı harun1903

Bu TFF evraklarıyla baya baya trollenmişti renkli kızkardeşler geçen sene, özellikle İbra ve Robben dedikoduları olduğu dönem. Sanırım intikam peşindeler ama yaratıcılık sıfır olduğu için yeni bir yol bulamıyorlar  :lol:

Çevrimdışı ozan062

bana sorarsan dünyanın en iyi kaleciside suan da bu ortama gelse ayvayı yedi:))  cnk bircok taraftar kaleci değişiminde muazzam bir fark yaratılıcagına inanıyor bana sorarsan

defans oyuncularında ve anlayısında biraz revizyon olursa tolga bile 4 yicekse 3 yer ospina gelirse 2 yer:) yani maas ve bonservis sadece yük bindirecek artı olarak sogukkanlı olarak dusunursek

ama duyguları kattıgımızda ve kaybettirdikleri sebebiyle sövüyoruz bu tolga efendi bu sene haricindeki yediği bütün gollerde defansı pedroyla olustugu için 1sıfır geride baslıyordu:) aglak olması ve diğer etmenlerde karakteriyle alakalı nefreti cogallttı hatalı gollerde kendisine büyük çizik çekmemize sebebiyet verdi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 15:19:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Ek olarak hala Ospina'nın geleceğini düşünenlerdenim.

Arsenal kaleci arıyor bu açık yönetim sanırım sonuna dek bekleyecek. Sanırım önemli olanın Fener maçında yeni kaleciyi fit olarak sahaya sürmek olduğunu düşünüyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 15:22:02
  • Beşiktaş / Bodrum
bana sorarsan dünyanın en iyi kaleciside suan da bu ortama gelse ayvayı yedi:))  cnk bircok taraftar kaleci değişiminde muazzam bir fark yaratılıcagına inanıyor bana sorarsan

defans oyuncularında ve anlayısında biraz revizyon olursa tolga bile 4 yicekse 3 yer ospina gelirse 2 yer:) yani maas ve bonservis sadece yük bindirecek artı olarak sogukkanlı olarak dusunursek

ama duyguları kattıgımızda ve kaybettirdikleri sebebiyle sövüyoruz bu tolga efendi bu sene haricindeki yediği bütün gollerde defansı pedroyla olustugu için 1sıfır geride baslıyordu:) aglak olması ve diğer etmenlerde karakteriyle alakalı nefreti cogallttı hatalı gollerde kendisine büyük çizik çekmemize sebebiyet verdi

Cassio cesur bir kaleci. Sorumluluk alır yüzü düşmez en azından maçlarda hep itici rol üstleniyordu Corinthias'ta.

Fiziğine, ve 1.95 boyuna rağmen çabukluğuna kimse laf edemez zaten iyi de pozisyon alır. Tek sıkıntı Volkan gibi maçtan kopuşları olabiliyor çok top gelmeyince.

Yoksa devamlı baskı yediğin maçta vay be ne kaleci almışız da dedirtebilecek bir adam.

En büyük iki özelliği refleksleri ve yan topları. Çıkıp da alamadığı çok az top oluyor o boyla çok iyi zıpladığı için kafa vurdurmuyor alan hakimiyeti ceza sahasında.

Ama bize libero özelliği olması şart ve bu kaleci de yok maalesef. Çizgi kalecisi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Bu oyuncunun üzerinde durmamın sebebi 1,5-2 yıl önce kulübe profesyonelce raporlamamız ve kulüp yetkilileri tarafından oyuncunun yetersiz bulunması. Alelade bir öneri değildi. Kimin olumsuz rapor verdiğini de biliyorum.
beşiktaş scout'ta analizi yayınlanmıştı ben de o yazıyı bu sitede paylaşmıştım hatırlıyorum. Çagrı yetersiz bulmuştu diye hatırlıyorum. Sanırım oynadıgı lig ve klüpten dolayı burada yapamayacagı düşünüldü ama kesinlikle alınabilir bir riskti. Çok ucuzdu çünkü. Fazla paran yoksa bu tarz transferleri denemek zorundasın

Çevrimdışı Ensar

vay be ne kaleciymissin cassio :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !