2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937400 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı hanzadeoglu

Cenk benim futbolu izlemeye başladığım tarihten beri gördüğüm en kötü kaleci. Bu adamı satmakla en doğru şeyi yaptık. Muslera lig maçlarında bir sakatlansa ne demek istediğimi herkes anlayacak

Çevrimdışı FedericoGiunti

Cenk benim futbolu izlemeye başladığım tarihten beri gördüğüm en kötü kaleci. Bu adamı satmakla en doğru şeyi yaptık. Muslera lig maçlarında bir sakatlansa ne demek istediğimi herkes anlayacak
Cenkin temel problemi kaygı azlığı. Adam kaygısız, gamsız. Özgüvenin suyunu çıkarmış bundan dolayı çok hata yapıyor. Azcık kaygı olsa daha fazla tetikte olacaktır ve daha az hata yapacaktır. Cen kaygı duysa iyidir hoştir ama benane.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Kirimli90

Arkadaslar gecen sene ve bu sene gordugumuz kirmizi kartlarin ve yasadigimiz sakatliklarin karsilastirmasini nerden bulabilirim?

Arkadaslar gecen sene ve bu sene gordugumuz kirmizi kartlarin ve yasadigimiz sakatliklarin karsilastirmasini nerden bulabilirim?
Neyin peşindesin :) şaka bir yana google amcaya bir danış istersen.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Kemal

Gs ve fb biz kime niyetlensek Salça olmuyor mu ? Bizde linneste devreye girelim en azından alacakları fiyatın 1 m euro fazlasına alsınlar. Hep bize mi yapılacak ?

Çevrimdışı Kemal

Malum site sürekli cassio haberi yapıyor . Amaçları ne çok merak ediyorum

Cassio ile ilgilendiğimizi düşünmüyorum. Bazı kişiler işler iyi gidince haset ediyor galiba, zarar verecek haberleri ön plana çıkarıp kendilerince prim yapacaklarını sanıyorlar. İsim vermeden söyleyeyim, başkan adayı olacağını söyleyen biri var ya işte o değil başkan olmak hiç bişey olamaz. Onun işin şu an meyve veren ağacı boşuna taşlıyorlar.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı OrhanAker

Başkan bile medya önünde kaleci yok dedikten sonra icim rahat artık.
Kaleciye kesin olarak bakiyorum artık
Yoksa bu kadar rahatlık olmaz

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

çok durgun bu gün burası

hergün aynı seyler sıkıldık tabi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

İsmail ile ilgili düşüncelerim aynı uzatılmasına kesinlikle karşıyım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TayfurU

malum site hangisi ve neden malum  :D :D :D

Çevrimdışı DADAYKARTALI

cassio sanıldığı kadarda kötü değil oldukça iyi bir kaleci reflexleri çok iyi ikinci hamlelerde çok iyi penaltılarda çok çok iyi karşı karşıyalarda cordoba gibi çok başarılı oyunu iyi takip eder gerektiğinde libero gibidir  bizim için fazlasıyla yeterli. şu aşamada ospina mandanda olmuyorsa cassio ya hayır demem açıkçası.psv de oynadı Avrupa tecrübesi de var yediği hatalı golleri gösteren bir videodan dolayı herkes adamı küçümsüyor ama öyle değil volkan demirel in yediği hatalı gollerden top 10 yapsam herkes alay eder adamla bu kaleci mi diye

Çevrimdışı ismail

İsmail ile 3 yıllık  sözleşme yenilenir ise ismail performans si çok düşer 1+1 olmalı veya hiç olmamalı

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Bı arada iki gün önce burada yok sambade öyle yok cenki adam edemedi yok öyle kötü adm falan

Malum gideli altı ay oldu maşallah first class olmuş cenk yav değil mi

Çevrimdışı aa.aslan

İsmail kesinlikle kalmalı. Kaleci alınmalı ve caner erkine ve gökhan gönüle teklif yapılmalı alınır alınmaz çok mühim değil.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı RQ7_351903

cassio sanıldığı kadarda kötü değil oldukça iyi bir kaleci reflexleri çok iyi ikinci hamlelerde çok iyi penaltılarda çok çok iyi karşı karşıyalarda cordoba gibi çok başarılı oyunu iyi takip eder gerektiğinde libero gibidir  bizim için fazlasıyla yeterli. şu aşamada ospina mandanda olmuyorsa cassio ya hayır demem açıkçası.psv de oynadı Avrupa tecrübesi de var yediği hatalı golleri gösteren bir videodan dolayı herkes adamı küçümsüyor ama öyle değil volkan demirel in yediği hatalı gollerden top 10 yapsam herkes alay eder adamla bu kaleci mi diye
Psv'de oynamadı psv birşey olmadığını anladı ve paket.
Bak canım kardeşim bu adam bize gelirse en az 3 yıllık anlaşma olacak bu sene şampiyon olamazsak bile 2. olarak ŞL ön eleme oynayacağız, diyelim turu geçtik Muslera'nın bile hallaç'a döndüğü yerde bu adam bize Hakan Arıkan faciası yaşatır..

Bir kere küçük düşünmeyin olmuyo, alamadınmı kaleci kirala abi normal bir kaleci sene sonu üst düzey isimlerden biri ile anlaş..

Çevrimdışı Kadir G.

İyi bakın neuer'dir o.

Çevrimdışı campeon2015

Sirigu,Papy,Mbia.

Çevrimdışı Scout

Cassio Topları Çok Sektirmiyor mu ? Çok Gol Yeriz Bence Bu Yüzden Rakiplerimiz Seken Topu Affetmez .
Pika Pika

Çevrimdışı Karabay

costilin maçı var

Çevrimdışı mehmetthedum

İsmail ile ilgili düşüncelerim aynı uzatılmasına kesinlikle karşıyım

Bu da bir fikir. Lakin yerine çözüm üretmek gerekmez mi? Cart diye silmeden evvel.

Hadi diyelim ki cl seviyesinde bir sol bek istiyorsunuz ve aldık. Yedeği ismail mi olsa daha iyi yoksa tosiç mi?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı talha

Bu da bir fikir. Lakin yerine çözüm üretmek gerekmez mi? Cart diye silmeden evvel.

Hadi diyelim ki cl seviyesinde bir sol bek istiyorsunuz ve aldık. Yedeği ismail mi olsa daha iyi yoksa tosiç mi?
Ne ismail ne de Tosic emre Taşdemir ya da eren Albayrak

Çevrimdışı can1903

Cassio yu alırsak göndermek için çok uğraşırız
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı F1903

Ne ismail ne de Tosic emre Taşdemir ya da eren Albayrak

Kesinlikle katiliyorum.

Sozlesmesi bitecek Ismail'e yol verip bir tane cok iyi yabanci sol bek, bir tane de alternatif yerli sol bek (Emre Tasdemir / Eren Albayrak) alinmali.

Tosic'e hic deginmiyorum bile, bu senenin tek falso transferi o oldu malesef.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 22:06:07 F1903 ]