2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12921481 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı xenos

https://twitter.com/hilaltolga1903/status/685484826363703296
https://twitter.com/alifuatduatepe/status/685172443917488128
Ospina olmayacakmış.Elimizdeki alternatiflerin en ucuzu ve en kalitelisi Mandanda.Bu adam bizim önerdiğimiz parayı beğenmediği için gelmedi.Çünkü adam hali hazırda orada 1.5 milyon euro net kazanıyor.Sene sonu belki daha iyi kontrat bulurum düşüncesiyle bizim 1.5lik teklifi reddetti.Mandanda için yıllık 2milyon euro çok uygun üstelik bonserviside 1.5 milyon euro.Cassio'yu bile bu maliyete alamayız.

Bak güzel kardeşim hala Mandanda falan diyorsun, maaş diyorsun, alamadılar diyorsun...
Bu adam birkaç gün önce resmi hesabından açıklama yapmadı mı? Yapılan toplantıya bizzat orda bulunup katılmış gibi kesin ifadeler kullanıyorsun.

Ha dersen x twitter kullanıcısı yazmış, buradaki birkaç arkadaş hem muhabirlerden hem de duyumculardan şikayet eder ama atılan tweeti buraya taşımak için birbirleriyle yarışırlar.
Sonra o saçmalıklar burda polemik konusu oluyor. Geçen yaz döneminde de Bursa’dan bir oyuncu için (orta sahaydı sanırım) kıyamet kopmuştu burda.

Zülküfler, hakanlar falan yazarak dalgaya alıyorsun ama dışardan epey bir itici görünüyorsun bilmeni isterim.

Çevrimdışı can1903

Kim söyledi  :) Yaşı kaçtı  :D
Babam söyledi, ve sosyal medyada fotosunu görmüştüm M.Y , F.T M.A Yaş : 43
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eger ki Mandanda , Ospina , Boyko veya Costilden birisi alinamayacaksa

Karce veya Itanjeyi alalim ve seneyi boyle bitirelim sezon sonuda Ospinayi alalim ve Tolgaya yol verelim

Boylece 1.ci Kalecimiz Ospina

Yedek kalecimiz ise Karce veya Itanje olur cokda guzel olur :ok:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Babam söyledi, ve sosyal medyada fotosunu görmüştüm M.Y , F.T M.A Yaş : 43
Her ne olursa olsun isim vermek istemedim ama Baba'nın hafızasına , bilgisine sağlık. Sen ki Baba'mdan aldın bu bilgiyi dedin , o zaman sana olumsuz yazan kardeşlerime diyebilirim ki bu kardeşim Has Beşiktaş'lı  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Karce veya Itanjeyi alalim ve seneyi boyle bitirelim sezon sonuda Ospinayi alalim ve Tolgaya yol verelim

Yedek kalecin Türk olmalı statü gereği, ayrıca Beşiktaş 2 transfer döneminde 2 tane kaleci almaz.

Çevrimdışı Batuhan1903

Çok güzel olurda Karce yada İtanje için 1milyon euro'dan az istemezler o paraya direk Mandanda'nın bonservisi alınır.

Çevrimdışı can1903

Her ne olursa olsun isim vermek istemedim ama Baba'nın hafızasına , bilgisine sağlık. Sen ki Baba'mdan aldın bu bilgiyi dedin , o zaman sana olumsuz yazan kardeşlerime diyebilirim ki bu kardeşim Has Beşiktaş'lı  :)
Eyvallah abi tesekkürler  :tabe:

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/19Tahaa03/status/681212187893981184

Böyle yükselelim kalecidede..
Hakan ,Zülküf=Edu
Boyko=Almeida
Costil Adler=Ba
Ospina Mandanda=Gomez

Bi seferde Gomez seviyesine çıksak ne güzel olurdu.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 19:57:59 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı eagleizm

İki yabancı kaleci 18de bulunamıyor yeni kurala göre.en az bir yerli kaleci şart.

BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı DOĞAN

İlk girdim oldugu için herkese saygılar selamlar.

Mandanda Boyko Ospina üçgeninde donüp duruyoruz. Bazı arkadaşlar maliyetlerini bile hesaplamışlar burada önemli olan alınacak kalecinin hangi kalitede oldugu ve genel maliyeti yani ospina ve boyko 2 side 27 yaşında yanlış hatırlamıyorsam mandanda 30 yaşında (gerçi gelmiyecegini acıkladı ama) geldiginde kac yıl daha ust duzey verim verebilir buda onemlı malıyet hesabında yani altarnatıf malıyeti dusuk olmalı.bence bu kaleci mevzusuna su acıdan bakmamız lazım. Sartları sonuna kadar zorlayıp alabılecegımızın en ıyısını almalıyız yanı ospina 'nın ihtimaller dahilindeki en iyisi oldugunu dusunuyorsak dörtse dört beşse beş altıysa altı ekonomik durumumuz iyi degil uefa kısıtlamaları var ama ben bir tane daha idare eden adam izlemek istemiyorum bu takımda tamam bende biliyorum zor ama yıllardır bu idare eden kötunun iyisi vasat adamlar kemigimizi iligimizi kuruttular biraz kaleci konusunda yüzüm tutsa en iyisi olmayacaksa yazın alınır bıle dıyebılırım ama malesef tolganın ne yapacagı hıc belli degil cok korkutuyor.bir korkumda gidip vasat bir kaleci alınıp 3-4 yılda onunla geçirmek cenk mcgragor hakan arıkan  tolga 12-13 yılda hatırladıgım vasat kaleciler hepside kapatmaz yaralar bırakarak gidiyorlar yani alın size kaleci diyip yine bir vasat adam getirip hadi 3 yılda bu dursun derlerse diye korkuyorum o yuzden bi yanımda ya en iyisi olsun yada yazın olsun dıyor.Yani samet aybaba zamanındakı gıbı ospina mcgragor mevzusuna donmesın ış.

Costil de iyi gibi , kanım ısındı videoları izledikçe  :)

Çevrimdışı LuceGel

fatih terim gs de oyuncu olarak hiç şampiyonluk yaşamadı. fb ile şampiyonluğa oynarken gs nin Adana Demirspor ile maçı vardı. Demirspor maçı 3 - 0 önde götürürken terim efendi Demirsporun eski fb li oyuncusu deve Erol a attığı kafayı hiç unutamam ( Mekanı Cennet Olsun )
Bana göre Milli takımlarda ya da TD hayatında da başarısı yoktur. Tamamen M.Y ve M.A. destekli bir hareketin parçasıdır. Ayrıca bu karakterdeki birinin Beşiktaş'ımıza gelmemesi isabet olmuş
Adana demir Gs dostluğunu bitiren maç olmuştur 3-0 da gs penaltı kazandı FT kaçırdı Erol kızdırmıştı kale arkasındaydım  güzel maçtı  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Türkay

Yemişim Linnes'i bee  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Sedat.Y

İlginç...  İçindeki Beşiktaşta oynama aşkı yıllar sonra Beşiktaş antisempatizanlığına dönüşmüş ne hikmetse.

Çevrimdışı BlackEagle26

Benim çok beğendiğim 2 kaleci Ospina ve Mandanda çok buyuk ihtimalle gelmeyecek. Bunlarin harici de beni tatmin etmiyor. Boyko olabilir belki. Tolgaya kalmayalimda

Çevrimdışı Fatih_

Juventusun yedek kalecisi Neto nasil olur.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Juventusun yedek kalecisi Neto nasil olur.
Alamayiz  :ok:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 21:05:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Zivkovic herhangi bir Türk takımına transfer olmak istemediğini açıklamış.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AigleBordeaux

Zivkovic herhangi bir Türk takımına transfer olmak istemediğini açıklamış.
zaten haberleri kim inandi ki  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı EMİR EMRE

Arsenal'in Westhamın kalecisini transfer etmesi muhabbeti sanırım trol haber çıktı.

Çevrimdışı aa.aslan

Maç vermeyecek biri lazım yenilmeyecek golleri içeri almayan. Yeter yani.
maç kurtaran yani yenilebilecek golü çıkaranını daha bizim kalede görmedim. Gözlerimi kapatıyorum hayal edeyim diyorum olmuyor, hayalini dahi kuramıyorum. Tekrar tekrar kapatıyorum yok yok olmuyor . Tamamen boşluk. Hayali dahi olmuyor. Uffff.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı mehmetthedum

Veteranlar maçında kaleye yedekten giren mehmet aşlamacı tolgaya 3,5'tan 4 basar.. adam maçı 2 kere kurtardı..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Necmi

Hakan ,Zülküf=Edu
Boyko=Almeida
Costil Adler=Ba
Ospina Mandanda=Gomez

Bi seferde Gomez seviyesine çıksak ne güzel olurdu.
bir şeyler sallıyorsun bari doğru salla gomeze eş kaleci adı saymak istiyorsan neuer handanoviç falan demen
lazım mandanda ospina onun seviyesine gelmek için daha kaç fırın ekmek yemeli biliyormusun
o ikiside b klas kaleci ya gomezi küçük görüyorsun yada bunları gözünde çok büyütüyorsun
@Batuhan1903

Çevrimdışı LuceGel

de sana abi şimdiki pislik o zamanda varmış..
Söylediği dönem çok eski değil 97-2000 arası şampiyonukları.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...