2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912609 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Mehmet57

Cassio berbat kaleci, PSV doneminde de oyleydi.

Yazik olur.

Çevrimdışı atalay

Satın alma opsiyonlu kiralık vermişler bizimkiler hiç neden düşünmedi acaba.

Kiralık değil. 3,5 yıllık anlaşma. Bayern 3 milyona aldığı oyuncuyu zarar etme pahasına ilkeli durarak gönderdi. @ONUR KOLCU

Çevrimdışı RQ7_351903

Kiralık değil. 3,5 yıllık anlaşma. Bayern 3 milyona aldığı oyuncuyu zarar etme pahasına ilkeli durarak gönderdi. @ONUR KOLCU
Cassio'u almak bu taraftara ihanettir, inşallah fıs çıkarda seneye yana yana kaleci ararlar gene bu ölücülük sıkmaya başladı, eşşek yükü ile her maça gidiyoruz forma alıyoruz, stadımız yok takım nereye biz oraya ama bu yapılan cassio transferi ban yeme pahasına söylüyorum ahlaksızlık'dır.Ağlamayı biliyorlar bile bilet diye Tolga'nın ikiz kardeşini alıyorlar Brezilya'dan.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Adam efsane. Ben 3 ten sonra kapattım dayanamayıp  :bandit:

Pek bir şey kaçırmadın merak etme  :D bende 4 ü izleyip kapattım  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı Kadir G.

Pek bir şey kaçırmadın merak etme  :D bende 4 ü izleyip kapattım  :)

Sonuncuyu izleyin o efsane.

Çevrimdışı alimm

Diyorum ki ospina ya uçak rezervi yapılması başka bir isim için oyalama işlemi olmasın...
Aklımda deli sorular  ??
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Tomas vaclik ismi gecmeye basladi simdi de

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Sarp

Yapmayın gözünüzü seveyim Casio nedir ya  :)
olacak iş var olmayacak iş var. Bizim elimizde Tolga gibi bir c4 varken
kalkıp neden Nartallo'nun eldiven giymiş versiyonuna koşulsun  :)
Enerji göndermeyin böyle şeylere

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı tguesbb

Maşallah muhabirlerimiz muazzam

Çevrimdışı GD8

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

Neyse anlaşılan kanser olacaz ikinci devre yönetim aslında her işi becerdi ama geldiğinden beri kaleci işini halledemedi Allah Beşiktaş taraftarına kaleci konusunda sabır versin.

Çevrimiçi Samet Ç

Lovren Kalinic'i alıp gelsinler.

Çevrimdışı murat26

Yapmayın gözünüzü seveyim Casio nedir ya  :)
olacak iş var olmayacak iş var. Bizim elimizde Tolga gibi bir c4 varken
kalkıp neden Nartallo'nun eldiven giymiş versiyonuna koşulsun  :)
Enerji göndermeyin böyle şeylere
Brezilya basınına göre transfer kesin bitti.

Çevrimdışı murat26

Bu fırat denen adam sosyal medyada bu kadar rağbeti neden görüyor.Transfer konusunda cidden çok vasat,bunu dinleyenler var bir de.

Çevrimdışı RQ7_351903

Brezilya Basını Cassio transferini son dakika geçiyor.

Hayırlı olsun, geçmiş olsun.

Çevrimdışı tguesbb

Cassio 1 aylık bir transfer takip olayı değildir artık transaferlerde yönetime güvenim tam herşeyi düşünerek yapıyorlar. Eğer gelirse katkısı olacak bir kalecidir. Can sıkmaya gerek yok

Çevrimdışı tguesbb

Şunu bilmemiz gerekir ki öyle 3-4 m€ bonservis verecek durumumuz hala yok ona göre katkısı olacak en iyi kaleciyi alacaklarına eminim

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Bu fırat denen adam sosyal medyada bu kadar rağbeti neden görüyor.Transfer konusunda cidden çok vasat,bunu dinleyenler var bir de.
çünki fırat kulübün durumunu gayet iyi biliyor olabilecek transferleri söylüyor hiç bir zaman uçmuyor gerçekçi  ve gayet tutarlı :claps:

Çevrimdışı dlcs

Ospina gelmiyor ise Casio'ya razıyım ben. İnanın Ospina'nın nice günlerinden farklı değil. Şu son 2 sezonun özetlerini izledim gerçekten kimseyi alamıyorsak buna burun kıvırmak saçma.

Sizler de bulun izleyin sonra yorumunuzu yapın. Burada kimse bu adamın 2 maçını bile doğru düzgün izlememiştir bile. (güney amerikalı arkadaş hariç)

Bu transfer döneminde biraz fazla öznel algılara maruz kaldık. Hatırlarsınız burada iyi denip kötü çıkan kötü denip iyi çıkan bir sürü futbolcu oldu.

Ayrıca kalecilerin geçmişini incelemek çok zor değil. Kendiniz izleyip karar verebilirsiniz.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 19:01:51 dlcs ]

Çevrimdışı canU

cassioyu alıyorlarsa Tolga reise yedek arıyorlar demektir. Ne diyelim. İnşallah iyi kalecidir.