2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925270 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hakim Ziyech için rakipler Schalke 04 Fener Southampton
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Kemal

İçimden bir ses Doria diyor

Çevrimdışı AigleBordeaux

evet gelebilir granada da kotu sezon geciriyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hakim Ziyech kadro dışı kalmış... Fener ilgileniyor adamla.
Kaptanlığı alınmış elinden..

Çevrimdışı celiker1

Demiroren:“Butun borclari devlet bankalari yoluyla yapilandirabiliriz"demis.Gs ve Fener ucuruma yuvarlanip,biz ucurumdan cikarken renklileri kurtarma operasyonunun icinde olmamaliyiz.Yabanci kuralinda yaptik bir hata bari bu sefer gelecek yillari cok cok cok buyuk sekilde etkileyecek bir durumda hata yapmayalim. :s20:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

Hakim Ziyech için rakipler Schalke 04 Fener Southampton

shalke leroy sane yi epl ye gönderecek gibi gözüküyor
o zaman ziyech e çökebilirler hemde parasal anlamda da sıkıntıları olmaz
southhampton ise zaten istediği an alır adamı
fb anca dışardan bu ikisinin kapışmasını izler
biz devre arası alamayız anca sosa ile kafa kafaya takası kabul ederlerse :)
sezon sonuna kadar zaten forma değiştirir bu adam
biz o treni geçen yaz kaçırdık malesef...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Hakim ziyech in piyasası ne kadardır sizce?

Çevrimdışı Çağatay

doria nın (devre arası) gelebilmesi için granadanın bu adamı marsilyaya geri yollaması lazım
biz ondan sonra teklif yapabiliriz.Ama bende isterim açıkçası Doria yı :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Twitter'da Mandanda'ya kötü deyip Boyko'yu isteyenleri gördükçe duvarı yumrukluyorum. Bilmiyorlar ki Muslera'dan iyi kaleci olduğunu. Kusura bakmayın ama bu sırf adamın rengi yüzünden bence Türkiye'de maalesef bir algı var siyahi kaleci olmaz diye

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Twitter'da Mandanda'ya kötü deyip Boyko'yu isteyenleri gördükçe duvarı yumrukluyorum. Bilmiyorlar ki Muslera'dan iyi kaleci olduğunu. Kusura bakmayın ama bu sırf adamın rengi yüzünden bence Türkiye'de maalesef bir algı var siyahi kaleci olmaz diye

Harbiden begenmeyenler kaç maçını izlemişler.. Millet utanma duygusunu kaybetmiş.. Şimdide şampiyon kaleci istiyorlar. Mandanda yı istemeyip Ospinayi istiyorlar çok çelişki var.

Çevrimdışı AmaralGürses

Mandanda kaleci değil, liginde 10.olan takımın kalecisini alıyoruz. İyi kaleci olsa takımı onuncu olmazdı  :kop:
Bakın Tolga'ya 1.takımın kalecisi işte, kaleci dediğin böyle olur.

Kesinlikle Mandanda gelirse ben de Türkiye'deki en iyi kaleci olacağını düşünüyorum. İlk günden fark yaratmaya başlar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mandanda kaleci değil, liginde 10.olan takımın kalecisini alıyoruz. İyi kaleci olsa takımı onuncu olmazdı  :kop:
Bakın Tolga'ya 1.takımın kalecisi işte, kaleci dediğin böyle olur.

Kesinlikle Mandanda gelirse ben de Türkiye'deki en iyi kaleci olacağını düşünüyorum. İlk günden fark yaratmaya başlar.
İşine gelen istediği istatistikle karşılaştırıyor yok 1  kez sampiyonluk yaşamış yok tolga daha çok şut kurtarmış vs vs.

Çevrimiçi Necmi

Serhat,  sene başında transfer sezonunun sonunda 'Böyle amatörlük olmaz' diye yönetimi eleştiren de bendim çünkü yaptıkları amatörlüktü . Sınava son gün hazırlanmaya çalışan öğrenciler gibiydiler. Valdez,Romao,Lawal gibi menajer tavsiyesiyle abuk subuk isimler son dakikada ortaya atıldığında da 'Bunları alacağınıza takım 3 ay idare etsin ama kış transfer sezonuna kadar derslerine iyi  çalışıp takımın sistemine uyum sağlayacak fark yaratacak oyuncular transfer edin' dedim. Hatta @Necmi abi bu konuda bana ve benim gibi düşünenlere kızsa da (biraz sert eleştiri yaptığımızı düşündüğünden sanırım) fazla da belli etmemeye çalıştı.
Şimdi kaleci transferi için derslerini iyi çalışmışlar ,işi sıkı tutuyorlar . O zaman bana eleştirmek değil tebrik etmek düşer. Defans için de umarım benzer bir çalışma yapılır.
@Onur Küçük hayır bende çok sinirlenmiştim kaleci alınmamasına hatta ön libero alınmamasına dahada sinirlenmiştim.
ön libero işini kurtardık ligde olmasa bile avrupada kaleciden patladık aslında ligdede patladık kalede kaleci olsa yediğimiz gol onu geçmezdi.

Çevrimdışı ZEKI

algi oyunlari baslamis baksaniza
Bence Mandanda yada Ospina ikiside bize cag atlatir

Çevrimdışı AmaralGürses

İşine gelen istediği istatistikle karşılaştırıyor yok 1  kez sampiyonluk yaşamış yok tolga daha çok şut kurtarmış vs vs.

1 milyon euroya runje'lerin alındığı yıllardan 1 milyon euro'ya mandandaların bağlanmak üzere olduğu yıllara geldik acaba ne kadar farkında bizim taraftar bunun ....

Bence bir kısımın esas derdi bir şekilde yönetime ve Fikret Orman'a vurmak. İyi kaleci gelmiş kötü kaleci gelmiş çok da umurları değil ve zaten Boyko > Mandanda veya Tolga > Mandanda diyerek bunu yorumlamaya na kadar yetkin oldukların da ortaya koyuyorlar. (Avatarı Boyko olan birisi olarak bunu diyorum  :tabe:)

[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2016, 19:00:28 AmaralGürses ]

Çevrimdışı Giray Burak

Demiroren:“Butun borclari devlet bankalari yoluyla yapilandirabiliriz"demis.Gs ve Fener ucuruma yuvarlanip,biz ucurumdan cikarken renklileri kurtarma operasyonunun icinde olmamaliyiz.Yabanci kuralinda yaptik bir hata bari bu sefer gelecek yillari cok cok cok buyuk sekilde etkileyecek bir durumda hata yapmayalim. :s20:
bulamadım ben bunun ile ilgili haber,nerede demiş .kaynak atabilir misin hocam.

Çevrimdışı RQ7_351903

Mandanda'yı alabilirsek şampiyonluk oranımız en az %10 artar, tecrübe.
Kadıköyde bence çok lazım olacak birşey tecrübe çıkaracğı 2-3 pozisyonla stadda homurdanmalar başlar fişi gomez çeker, ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!

Bu sene içimden hep geçer, Kadıköy'den sonra matematiksel olarak değil ama ruhsal olarak şampiyon oluruz :).

Bırak yapsın, bizim borçlarımızı da sıfırlasın o zaman, (Hakaret Yasak)₄ başkan ile çağ atlarız :D Onlarda bu başkanlar varken +100M versende yetişemez bize :D

Çevrimdışı celiker1

bulamadım ben bunun ile ilgili haber,nerede demiş .kaynak atabilir misin hocam.
Ntvspor 18:00 kusaginda haber gectiler...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı AmaralGürses

algi oyunlari baslamis baksaniza
Bence Mandanda yada Ospina ikiside bize cag atlatir

Şimdi aslına bakarsanız bu sezon tolga duran toptan hiç gol yeme..   tamam tamam sustum  :D

Çevrimdışı AmaralGürses

BEŞİKTAŞ'IN PUANI: 41
BEŞİKTAŞ'IN ATTIĞI GOL SAYISI: 41
MANDANDA'NIN ÇIKTIĞI ŞL MAÇI SAYISI: 41         (kaynak:http://www.transfermarkt.de/steve-mandanda/leistungsdaten/spieler/23951/plus/0?saison=ges)

Aman yarabbii  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2016, 19:18:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yapılandırmaya başkan soğuk bakmayabilir. Biz onlara göre daha iyi durumdayız biz de kötü durumdayız bu gerçek değişmiyor.

Ha yalnız şu var biz nasıl 4 yılımızı feda ettiysek birileri de etmeden asla evet denmemeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

MANDANDA'NIN ÇIKTIĞI ŞL MAÇI SAYISI: 41         (kaynak:http://www.transfermarkt.de/steve-mandanda/leistungsdaten/spieler/23951/plus/0?saison=ges)

E bize de 41 kere Maşallah demek düşer  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Şimdi aslına bakarsanız bu sezon tolga duran toptan hiç gol yeme..   tamam tamam sustum  :D

Alın bu arkadaşı, alın, al al al...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Mavi Tuna

Ahmet Çakar geldi aklıma :D

Bu sezonun en çok değer kaybeden forvetleri RVP ve Falcao olmuş.

Birkaç güne transferleri netleştirmek gerek. Geç kalırsak dezavantajlı duruma düşebiliriz.

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2016, 19:29:11 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı mellfred

Arkadaşlar her şeyi Pektemek'in maaşı ile kıyaslama işi artık can sıkmaya başladı.

Herkes neyin ne olduğunu görüyor ortada hata var dönülemiyor da şuan ama her pazarlığı Pektemek bile şu kadar alıyor diye sığılaştırırsanız hiçbir şeyi göremeyiz net olarak burada.

Buna bir son versin herkes lütfen.

her cümleye "ama pektemeğe 1.7 m vermeyi biliyorsunuz" diye girip forumu sorumlu tutanlar var.  :steamed:
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2016, 19:36:40 mellfred ]