2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12938994 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı OrhanAker

Futbolarena özel
Ersan Gülüm, Çin kulübü Shanghai Sun ile 3 yıllığına prensipte anlaştı. Oyuncu her yıl için Shangai Sun takımından 3 milyon Euro alacak.
Milli futbolcu eğer imzayı atarsa yaklaşık 30 milyon TL’lik servetin sahibi olacak.
Ersan Gülüm imza atmak için kulüplerin anlaşmasını bekliyor.6 istemişiz 3,5 teklif bizimkiler 5 milyona fit..

Abi sezon sonu olsaydı bu ama  :alala:...yönetimin neden stoper baktığıda çıktı ortaya zaten eksiğimiz vardı..bari douglastan vazgeçip fırsat bu fırsat papy gelse

Çevrimdışı Viviano

Futbolarena özel
Ersan Gülüm, Çin kulübü Shanghai Sun ile 3 yıllığına prensipte anlaştı. Oyuncu her yıl için Shangai Sun takımından 3 milyon Euro alacak.
Milli futbolcu eğer imzayı atarsa yaklaşık 30 milyon TL’lik servetin sahibi olacak.
Ersan Gülüm imza atmak için kulüplerin anlaşmasını bekliyor.6 istemişiz 3,5 teklif bizimkiler 5 milyona fit..

Abi sezon sonu olsaydı bu ama  :alala:...yönetimin neden stoper baktığıda çıktı ortaya zaten eksiğimiz vardı..bari douglastan vazgeçip fırsat bu fırsat papy gelse

Ersan bu takımın birinci stoperidir. Bana kalırsa Rhodolfo'dan daha iyi. Şuan satmamız açıkçası saçmalık olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Futbolarena özel

Devre Arasi Ersani satmak cok buyuk hata olur Sene sonu satalim mumkunse

Sampiyonluk yolundayiz 3-5 milyon kazanalim derken sampiyonluktan olmayalim

Ersan suan cok onemli takim icin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Erdal Torunoğulları oyuncularımıza gelen tekliflere kapalıyız demiş. Sanmam satılacağını. Başkan şampiyon olmayı çok istiyor. Öyle takımın sürekli oynayan oyuncularını devre arasını satacağını sanmıyorum ki satılırsa da iki tane stoper almamız gerekecek. Ayrıca başkanın şampiyon olmayı çok istediğinden dolayı transferde de en iyisini yapacağını düşünüyorum çünkü son şansı şampiyon olup da seçime girerse karşısına bir tane bile aday çıkmayacağını çok iyi biliyor. Bundan dolayı Boyko-Douglas ikilisi bence hedef şaşırtmak amaçlı atıldı ortaya.
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 11:14:46 Samet Ç ]

Çevrimdışı OrhanAker

Ozi de sene sonu yolcu galiba  :by2: şimdiden yerini doldurmak için sıkı çalışma yapılmalı artık transfer konusunda profesyonelleşmemiz lazım.
potansiyelli oyuncunu sattın anında 3-4 alternatiften birini hemen yapıştırman lazım  :D :ok:

anlaşılan sene sonu kadroda 3-4 değişiklik olacak sattığımız oyuncuların yerlerine daha iyisini aldığımız sürece sorun yok.

Çevrimdışı saricasi

https://twitter.com/RugidoDeGol/status/683113391536365568
Pedro gectigimiz senelerde ne maclar çıkardı zorlu maclarda oynadı milli takima secildi fakat fizik olarak iyi degil hava toplarinda cok iyi degil ama ikili mudahale leri iyiydi ve hizliydi biraz daha oynatıp avrupaya satmak lazimdi simdi ise biraz zor oldurduk brz adami uzun lafin kisasi pedroyu severdim.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Ersoy

Pedroya talip varsa satalım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi Şenol hoca ile ilgili görüşlerin ne durumda  :D
Benim görüşlerim onun başarısıyla değişmez
zaten bir finali görelim onun en büyük sıkıntısı finallerdir. @Ferhat Türk

Çevrimdışı Ersoy

Ersan'ın gideceğini hiç sanmıyorum.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ozan062

Evet kesinlikle Bilicin antrenman metodlari ve Kondosyoneri ile ilgili butun Sakatliklar

Gecen sezon her hafta 2-3 Sakat veren takim bu sezon sakat vermiyor

Bunun kanitida West hamin oyanatacak oyuncusu kalmamasi

West ham suan kadro kurmakta zorlaniyor sakatliklar nedeni ile ve suan Ingilterenin en fazla sakat veren takimi

Mr Bilic :tabe:

@mrred

demekki bu sakatlıkların temel sebebi sayın hocalar yani bilicte olan sakatlık ondan onceki hocalardada oluyordu demekki hepsi iş bilmez hocalar ve ekibinden kaynaklanıyor

baktıgın vakit bizdede 2 bag koptu tolgay ve genc cocukta oburundede kronik omuz sakatlıgı kudurdu.. ama onun dısında kucuk sakatlıklar nerdeyse hiç vermedik yani baya baya hocadan kaynaklanıyormus tesisler sahada söz konusudur ama yüzde olarak 10-15 gibi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı murat26

Ersan sene sonu gider.Şampiyon olursak 7-8'e yollarız

Çevrimdışı ozan062

Baskan mesela yine klup satın alabiliriz demiş fakat bu sefer alabiliriz dedi yani dogrusu boyle anlatmaktır, belkide bizim sitede beni okuyarak bu sonuca vardı :D

ha en onemlisi yine enson ben anlatmıstım burda işte uzuun zaman onceden baslarlardı transfer gorusmelerine ve sezon sonunda bitmezdi o anlasmalar sonu gelmezdi
dun Baskan onuda izah etti cok guzel birsekilde artık tecrübelendik sezon ortasından sonra baslıcaz yani bir sezon oncesinden değil bir devre oncesinden diyerek yine beni çok mutlu etti,,,

ve yine birsey daha ekleyim 100tane elimde yokki her işe koşturayım benzetmesiyle artı çine acılma konusuda bende olumlu bir hava bıraktı ama işte bunlar sanıyorum stadın bitmesiyle agırlıgın bu kısımlara verileceğini dusunuyorum

işte oyle olabilmesi içinde yok efenim bolu tesisi, basket arenaya hurra yapmayalım onlara bi 3 sene mola verelim diyoruym.. cnk odagımızı insaattan cok spora vermemiz gerekiyor
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 12:00:18 ozan062 ]

Çevrimdışı RQ7_351903

Onların özel haberleri genelde doğru çıkıyor ama bu dış basından alıntı.
Bu neden yasaklı link diye çıkıyor ? :alala:

Çevrimdışı aa.aslan

Pedro mu hızlıydı? Onun kadar yavaş stoper varmıdır başka aklıma gelmiyor? Hız nere pedro nere. Pedroyu superligde oynatmazlar adam beşiktaşta oynadı malesef. Kısaca gitsin birdaha adını duymayalım.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Boyko zu Sevilla diyolar :bawling: :bawling: :bawling: :s20: :akuma:

Çevrimdışı RQ7_351903

Boyko zu Sevilla diyolar :bawling: :bawling: :bawling: :s20: :akuma:
Sevilla anlaşmasa açıklama yapmazdı, boyko gitmiş belli, en azından diğer alternatiflere yönelmek lazım, umarım bu Muarrem söylentisi yalandı yoksa kulübü  :steamed:

Çevrimdışı aa.aslan

Pedro gectigimiz senelerde ne maclar çıkardı zorlu maclarda oynadı milli takima secildi fakat fizik olarak iyi degil hava toplarinda cok iyi degil ama ikili mudahale leri iyiydi ve hizliydi biraz daha oynatıp avrupaya satmak lazimdi simdi ise biraz zor oldurduk brz adami uzun lafin kisasi pedroyu severdim.
Pedro mu hızlıydı? Onun kadar yavaş stoper varmıdır başka aklıma gelmiyor? Hız nere pedro nere. Pedroyu superligde oynatmazlar adam beşiktaşta oynadı malesef. Kısaca gitsin birdaha adını duymayalım.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Okadar da degil tamam Pedro yavas ama Pozisyon bilgisi , Kademesi ve Sezgileri gayet iyiydi

Bana gore Rhodolfo ve Pedro ayni ozelliklere Sahip ayni tip stoperler ,  aralarindaki fark Rhodolfo bir tik daha iyi ve daha tecrubeli o kadar , hiz olarakda aralarinda pek fark yok

Pedro bzim lige pek uygun degil tam la ligalik stoper keske oraya gitse bir ara teklif vardi..

Edit : Italya Seri A da da is yapar sanirim Lazio talipmis..
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 12:27:40 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ozan062

Öncelikle asagıdan yukarıya dogru okuyunuz.. Bir kişiden alıntıdır.

Bu arada Motta giderse Ereni de alma gibi bir durum ola bilir.Ama çok az yüzdeyle.

Yani kısacası şu an Orman dahil kimse bilmiyor ne olacağını.Bekleyip göreceğiz.

Ha Serdar Aziz transferi olur mu ? Olur.
Bursasporun yeni yönetimi bekleniyor.Aziz de gelmek istediğini Şenol hocaya söylemiş.

Hocanın istediği Serdar tarzı bir stoper.Hızlı stoper istiyor.O stil de bi tek alabileceğimiz şu an Serdar Aziz var.

Yönetim de söylediğim gibi paket transfer yapıp,ucuza halletmek istiyor.Douglas Rhodolfonun ikiz kardeşi gibi.Aynı oyun stili.

Kısaca şöyle istenen,arzulanan,ısrar edilen Ospina
Ama gelecek olan Boyko diyebilirim.
Boykoda da sıkıntı şu,hoca Douglası istemiyor.

Yani şu an bir yüzde verirsek.
Olması beklenen %80 Ospina , %20 Boyko
Ama muhtemel olacak şu şekilde : %90 Boyko %10 Ospina.

Zaten Fikret Ormanın da niyeti bu.Papy kiralansın,Ospina satın alınsın.Sezon sonu Ersanı iyi bir fiyata satıp iyi bir stoper almak.

Benim şahsi görüşüm boşa vakit kaybı.Arsenal izin verse bile 5 milyondan aşağı satmaz.
Ha 5 milyon kaleciye verip,stoper kiralıksa olur.

Zaten sezon sonu Arsenal Ospinayı bırakacaksa,neden 3-4 milyon para verelim Boykoya diyorlar.Belki haklı da ola bilirler.

En az 1 haftalık sürec daha lazım bize.Bu yüzden transferlerin kampa yetişmesi imkansız.
Sezon sonu Ospina gelecekse,Boyko istenmiyor bu net

Ospinayla ilgili sorun yok her konuda anlaşmaya varıldı.Arsenal izin verirse bu transfer bitiyor.
Ospina gelirse,Douglas da olmayacak.

Aslında Arsenal kesin satmıyoruz demişti.Ama sonra sezon sonu Ospina sizde dediler.
Fİkret Orman da şimdi halletmeye çalışıyor.

Fikret Ormanın en büyük transfer kriteri,futbolcunun Beşiktaşı istemesi.Ospina daha gelmeden taraftar ile arasında bağ oluştu.

Fikret Orman OSPİNA diyor başka da bir şey demiyor.Bu transfer için tüm yolları deniyor.
Ba transferinde olduğu gibi yine Mendes iş başında.

Öncelikle hepinize mutlu ve huzurlu yıllar dilerim.
Gelelim kaleci transferine.
Kaleci transferinde ortalık fena karıştı

Sevilla anlaşmasa açıklama yapmazdı, boyko gitmiş belli, en azından diğer alternatiflere yönelmek lazım, umarım bu Muarrem söylentisi yalandı yoksa kulübü  :steamed:
Benim kalecide 1.ci onceligim Sirigu idi
2.ci Boyko
3.cu Ospina..

Sirigu biraz hayal gibi

Boyko keske olsa

En azindan Ospina olsun iyi bir kaleci sart..

Çevrimdışı ozan062

Benim kalecide 1.ci onceligim Sirigu idi
2.ci Boyko
3.cu Ospina..

Sirigu biraz hayal gibi

Boyko keske olsa

En azindan Ospina olsun iyi bir kaleci sart..

demekki boyko transferi olmayınca tekrar ospinaya hucum etti bizimkiler mandanda adler falan olmuyor,, belliki ospinada olmazsa kaleci gelmez sene sonu beklenir söyleyim simdiden

Çevrimdışı sallapati

kasımpaşa dan chelsea li omeruo yu alma ya da kiralama durumumuz olur mu sezon sonu?

Çevrimdışı sallapati

Bu adam ilaç olur bizim takıma