2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911328 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

bizim ligin stoperi değil ona katılıyorum ama pozisyon alışı gayet iyidir Franconun.

yok abi ya geçen sene savunmayı bozduğu çok pozisyon var.
http://www.yarisaha.com/pedro-franco-olu-yatirim-mi/

burdaki bazı pozisyonlar gereksiz olmuş olabilir.Ben daha çok geçen sene izlediğim maçlardan yola çıkarak yorum yaptım.

Çevrimdışı Çağatay

Stephane Mbia'yı isteyen kulüplerden bonservis talep etmeyecek olan Trabzonspor, oyuncunun kulüpten alacaklarının ödenmesi karşılığında Mbia'yı serbest bırakacak.2,4 milyon
galatasaray donk tan vazgeçip yönelirse girişim olmalı  :D diğer türlü gerek yok

gs o paraları veremez zaten donk ile de anlaştılar
adamın alacağı ne alacağı bile belli
zaten sağlam bir kontrat ister gideceği takımdan
gs bunu karşılayamaz
biz bile zor
ben açıkçası mbia yı sadece atibanın başına birşey gelirse diye düşünürüm
ama ikisi aynı anda oynayamayacağı için yedek bir adama da öyle paralar verilmez
mbia ts den ayrılırsa türkiye liginde başka bir takımda oynama şansı çok az
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı RQ7_351903

Handanovic olayı şuan dış kaynaklar'da hareketlenmeye başladı.

Umarım gerçekleşir.

Çevrimdışı Ensar

Umarım gerçekleşir.
bak ümitlenicez sonra üzülürüz ya of
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Batuhan1903

Çevrimdışı Batuhan1903

Beyler Mbia'yı beğenmiyorsunuz da Atiba'ya bir şey olsa şampiyonluk elden gider tıpkı geçen sene Veli sakatlığında olduğu gibi.Normal şartlarda Mbia Atibadan daha iyi oyuncu fakat bu sene atiba inanılmaz oynuyor bu oyunu 2. yarıya taşıyacağıda meçhul bu yüzden Mbia'ya çökmeliyiz.Mbia ile stoper bölgesinide yedeklemiş olur Douglas'a 4 milyon euro vermemiş oluruz.

Çevrimdışı tangaz

öyle sığ beyinlerle işler yapılıyorki hem para kaybediyoruz hem de sportif başarıda çok geride kalıyoruz. örneğin son 3 yılda sivok (4M), escude (3M), pedro franco (5M), Motta (4M) Tosiç (1M), GökhanSüzen (4M), Sezer Öztürk (4M) gibi isimlere bonservis artı oyuncu ödemeleri dahil 25 Milyon Euro gibi bir para harcamışız Dentinho, Enaramo ve hatırlayamadıklarımı eklersek rakam 30 Milyon Euroları geçecektir sonuç dersek sıfır (0) kupa. bu bedelleri bir yılda harcamadık ama saçma sapan bir noktadayız varsın gene 2,3 sene şampiyon olma ama 1.yıl ver 8-10M al bir stoper 2.yıl ver 8-10M al bir sol bek 3. yıl ver bir 8-10M daha al bir stoper. sonuç mu? Taş gibi bir defans hattı. yılda sezonu 22-24 aralığında yenilen golle bitirdiğin anda  şampiyonluklar arka arkaya gelecektir. bu basit denklemi dahi çözemiyoruz. şampiyon olucağız die alternatifli kadro kurmak için bir sürü vasat adamı dolduruyoruz takıma sonra bilanço sıfır (0) kupa...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Jukebox

Mbia'nın karakteri sıkıntılı.
Veli ve Tolgay'da takıma dönüş yapmışken ne başkanın alacağını nede Şenol Güneş'in isteyeceğini sanmıyorum.

Çevrimiçi Akil Emre

Beyler Mbia'yı beğenmiyorsunuz da Atiba'ya bir şey olsa şampiyonluk elden gider tıpkı geçen sene Veli sakatlığında olduğu gibi.Normal şartlarda Mbia Atibadan daha iyi oyuncu fakat bu sene atiba inanılmaz oynuyor bu oyunu 2. yarıya taşıyacağıda meçhul bu yüzden Mbia'ya çökmeliyiz.Mbia ile stoper bölgesinide yedeklemiş olur Douglas'a 4 milyon euro vermemiş oluruz.

Bence de Mbia büyük oyuncu, tabi maddi konulardaki karakteri TS' deki gibi olacaksa takım içinde sıkıntı  yaratabilir.

Ayrıca ben Veliden umudu kestim bu sakatlık onun mücadeleci yapısını çok etkileyecektir, ilk 11 şansı takımda kalmamıştır, hiç beğenmesemde Necip Velinin önündedir. Mbia alınırsa seneye Veli bizden ayrılabilir.

Çevrimdışı Batuhan1903

Mbia'nın karakteri sıkıntılı.
Veli ve Tolgay'da takıma dönüş yapmışken ne başkanın alacağını nede Şenol Güneş'in isteyeceğini sanmıyorum.
Veli bu sezon oynayamaz ztk daki performansı çok kötüydü.Adam 10 aydır top görmedi bu sene unutun onu.Tolgayda anca Nisanda 11 e girmeye başlar.Atiba'ya bir şey olsa şampiyonluk kaçar. :s20:

Çevrimiçi Akil Emre

Umarım gerçekleşir.

Yönetimin klasik hamlesi sağ gösterip sol vuracaklar yine , son güne kadar Handonovic bekliyecez sonra Boykoda karar kılacağız :lol:

Mantıklı olan Son güne kadar Boykoyu gösterip Handanovici almak ama bizim yönetim genelde tersini yapıyor :lol: :lol:

Çevrimdışı F1903

Sirbistan ve Hirvatistan'dan gundemimize giren her oyuncu icin Bilic'in komisyonu suclamasi yapacaksak yandik, hic transfer yapmayalim o zaman oralardan.

Evet gecmiste Bilic'in talebiyle gerceklesen ve suphe uyandiran bir iki transfer oldu ama bu saatten sonra Bilic'in bize zarari degil yarari dokunacagini dusunuyorum.

Zaten Bilic'in onerdigi iddia edilen Kalinic'e 2-3 tane Premier League takiminin talip oldugunu biraz arastirirsaniz gorebilirsiniz.

Çevrimdışı Batuhan1903

Bence de Mbia büyük oyuncu, tabi maddi konulardaki karakteri TS' deki gibi olacaksa takım içinde sıkıntı  yaratabilir.

Ayrıca ben Veliden umudu kestim bu sakatlık onun mücadeleci yapısını çok etkileyecektir, ilk 11 şansı takımda kalmamıştır, hiç beğenmesemde Necip Velinin önündedir. Mbia alınırsa seneye Veli bizden ayrılabilir.
İstanbul'la Ts çok farklı adam oraya sadece para çin gitti imzalandığı gün yüzünü görmedinizmi suratı 5 karıştı.İstanbul 'da yaşam Beşiktaş'ta oynamak için öyle faizli maddeler sözleşmeye koyduramaz.Lakin maaşı 2 milyon eurodan az olmayacaktır tabi bunu imza parası verip azaltıp takımdaki ortalama maaş olan 1.4 seviyesine çekebiliriz.

Çevrimdışı kartal43

Keşke Mbia olsa. sosa son maçlarda iyi durumdaydı ama bazı maçlarda çok etkisiz kalıyor. Atarsın Oğuzhan'ı ileri.arkalarına mbia-Atiba koyarsın en azından alternatif olur. Yoksa Veli falan hele ikinci yarının daha sert geçeceğini düşünürsek verim alamayız

Çevrimdışı RQ7_351903

Hemle ora da zaten kimse Handanovic beklemiyor, aksine herkesin beklentisi Ospina-Boyko yönünde.

Kongre'den dolayı başkan'ın kendini tehlikeye atacağını düşünmüyorum, herkesin güvenebileceği iyi bir kaleci gelecektir.

Çevrimdışı ekrembaser

https://twitter.com/serdar_carsi87/status/682481256458776577
Eren Mbia Handanovic seneye avrupa ligini kaldırırız. :ok:

Haberin doğruluk derecesini bilmiyorum ama işin aslı varsa mükemmel transfer olur gerçekten ama mbia konusunda aynı fikirde değilim

Çevrimdışı kartalBaz

Umarım gerçekleşir.
Kardes bizi umutlandirma vallahi dunden beridir sana inanmak istiyorum ama o is olmaz gibime geliyor. Bize birakmazlar.

Çevrimdışı Tolga

Devre arası şampiyonluğa giderken Inter, Handanovic'i bırakmaz o yüzden boşuna beklentiye girmeyin :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

dün enseyi karartmıcam dedim fıratla kararttım:D ne derece dogru yapıyorum bilmiyorum:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Haberin doğruluk derecesini bilmiyorum ama işin aslı varsa mükemmel transfer olur gerçekten ama mbia konusunda aynı fikirde değilim

eren kim yahu benim aklımda kalmamıs anlatında bilek:)

Çevrimdışı Tolga

Ç.Rize'nin sol beki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eren Ç.Rizesporun sol beki ayakları düzgün ve yetenekli bi arkadaşımız geçen seneyi 9 asistle tamamladı bu sene geçen seneki kadar forma şansı bulamadı 12 maç - 5 asistle oynuyor ileri çıkışları çok iyi olan ama savunma konusunda çok iiyi olmasada ismailden iyi olan bir futbolcu  24 yaşında.

Çevrimdışı ozan062

Ç.Rize'nin sol beki.

Eren Ç.Rizesporun sol beki ayakları düzgün ve yetenekli bi arkadaşımız geçen seneyi 9 asistle tamamladı bu sene geçen seneki kadar forma şansı bulamadı 12 maç - 5 asistle oynuyor ileri çıkışları çok iyi olan ama savunma konusunda çok iiyi olmasada ismailden iyi olan bir futbolcu  24 yaşında.

orta saha sanıyordum sol bekse tamam uyar bana  asist cok onemli demekki ortasıda iyidir içeride katediyorki bu sayıya ulasmıs bonservis miktarı guzel bence dogruysa tabi

ben nasıl gormemişim bu cocugu benim için üzücü, tekniği kıyak zaten bursa altyapısndan gelmiş
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2015, 12:00:42 ozan062 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Veli bu sezon oynayamaz ztk daki performansı çok kötüydü.Adam 10 aydır top görmedi bu sene unutun onu.Tolgayda anca Nisanda 11 e girmeye başlar.Atiba'ya bir şey olsa şampiyonluk kaçar. :s20:
Iste bu yüzden Gunlerdir Ndiaye yi alalim diyorum burada..

Atibaya birsey olsa mahvoluruz , Ndiaye hizli bir oyuncu bizim oyun sistemimize cok uygun cunku biz hizli ve kisa paslarla sonuca giden bir takimiz , Bu takimda Ndiate Cok is yapar..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

orta saha sanıyordum sol bekse tamam uyar bana  asist cok onemli demekki ortasıda iyidir içeride katediyorki bu sayıya ulasmıs bonservis miktarı guzel bence dogruysa tabi

Duran toplarıda etkili kullanıyor.