2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934025 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Erdal Torunoğulları sürpriz olabilir demişti,umudum yok ama bekliyorum.
Transfer yapmamak da sürpriz oluyor :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

İnsanların aklı ile dalga geçiyorlar.

Granero bu ligin en iyi orta saha oyuncusu olur. Ve hoca veto ediyor; öyle mi?

Bu arada bilginiz yoksa fikriniz de olmasın. İthamlarda bulunmayın insanlara. Size kalsa Beşiktaş'ı yönetenler hep suçsuz, hep pirüpak.

Çevrimdışı 38life

Sürpriz diyince benim algıladığım tek şey transfer yapilmamasiydi..

Çevrimdışı Tugay

Ona alışığız zaten şaşırtmaz.Stadı göremeden gidecek olmaları moralimi düzeltiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

keza haber çıkan yer ispanya adamın memleketi sanki avrupa basını sür menşat bu haberi veriyor her yer çalkalandı
Marca dünya çapında bir gazete. Marca'da çıkması yeterli bu haberin..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Marca dünya çapında bir gazete. Marca'da çıkması yeterli bu haberin..
sana yeter bana yetmez konu kapandı  :D :D
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada bilginiz yoksa fikriniz de olmasın. İthamlarda bulunmayın insanlara. Size kalsa Beşiktaş'ı yönetenler hep suçsuz, hep pirüpak.

Bence tam tersi. :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Granero'yu alacak 10 milyonu vermeyeceğine inanmaz, ama Granero'yu Şenol Güneş'in veto ettiğine inanır çoğunluk. Çok iyi biliyorlar milletin nabzının nasıl attığını.

Ibrahimovic'i Hamza'nın veto edebileceğine inandı bu millet.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı pascal26

Bir yerde devranın dönmesi gerektiğini düşünüyorum. Umarım kongredeki büyüklerimiz de önümüzdeki seçimlerde 13'te 0 yapan bir yönetimi desteklemeyeceklerdir. Stadı bahane göstererek desteklemeyi düşünenleri de İnşaat Mühendisleri Odası seçimlerine yönlendirmek lazım.

Rüzgar abinizin saldığı 13 te 0 "demagojisinden" vazgeçin artık.  Süper Kupayı oynaman için zaten önce ya lig ya kupa şampiyonu olmuş olman lazım.

O zaman Uefa ve Avrupa Süper kupalarını da yazın. Onlara da katıldık. Teorik olarak Avrupa Süper kupası için de yarıştık.

Başkan seçilme tarihi 25 Mart 2012 dir.
Adil sonuç da 6 da 0 dır. Stadsız 6 da 0.  Ha bahane değil denir saygı duyarım. Bana göre normal. Son 20 yılla kıyaslarsan normal.

Ama bu ve bu tip yüzeysel eleştiriler yüzünden BU YÖNETİM DOĞRU DÜZGÜN ELEŞTİRİLEMİYOR. Çünkü başka arkadaşlar da ister istemez savunma pozisyonuna geçiyor.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

şenol hoca yem olarak ortaya atıldıgını düşünse çıkar her türlü adam gibi çıkıp konuşur. lafını kimseden esirgemez bununda örnekleri var. grenero ligin en iyi orta saha oyuncusu olur veto etmez diye söylemişşin eminimki şenol güneşin granero diye bir oyuncunun oldugundan nasıl bir futbolcu oldugundan haberi bile yoktur. avrupa ve dünya futboluna malesef oyuncu bazında uzak bir teknik direktör
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Valdesin gelmemesine cok sevindim, bence iyi kaleci degil. adam gecen sene hic oynamadi ve gelmis 33 yasina,  senol hoca veto ettiyse cok dogru karar vermis.
Besiktask!

Çevrimdışı talha

şenol hoca yem olarak ortaya atıldıgını düşünse çıkar her türlü adam gibi çıkıp konuşur. lafını kimseden esirgemez bununda örnekleri var. grenero ligin en iyi orta saha oyuncusu olur veto etmez diye söylemişşin eminimki şenol güneşin granero diye bir oyuncunun oldugundan nasıl bir futbolcu oldugundan haberi bile yoktur. avrupa ve dünya futboluna malesef oyuncu bazında uzak bir teknik direktör
Şu dediğin çok ama çok aşırı Önyargı içerir haberiniz olsun tersi ispat edildiğinde hocaya özür diler misin?

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

Sürpriz isim Fausto Rossi

İtalya’ya giden Fikret Orman’ın bu ziyaretinin en önemli sebebi, Juventus’lu Fausto Rossi. İtalyan devinde forma şansı bulamayan 24 yaşındaki oyuncu, 2012 yılından beri farklı takımlara kiralanıyor. Şenol Güneş’in Obi Mikel’e alternatif olarak belirlediği Rossi’nin kiralanması gündemde. Hatta şartları uygun olursa, Mikel transfer edilse bile İtalyan orta saha oyuncusu kadroya katılabilir. Daha önce İtalya dışında İspanya’da Valladolid ve Cordoba formalarını giyen Fausto Rossi, Beşiktaş’a imza atmaya hazır. Fikret Orman, 24 yaşındaki futbolcuyu bedelsiz kiralamak için çalışıyor.

Fanatik

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Ama bu ve bu tip yüzeysel eleştiriler yüzünden BU YÖNETİM DOĞRU DÜZGÜN ELEŞTİRİLEMİYOR. Çünkü başka arkadaşlar da ister istemez savunma pozisyonuna geçiyor.

valla çok haklısın olayın özü bu aslında
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı OrhanAker

Ben Veto haberlerinin şenol hoca ile anlaşmalı olarak çıkartıldığını düşünüyorum.
Yönetim transfer yapmaya çalışmasa üzerindeki baskının daha da artacağının farkında o yüzden hocanında daha önceden haberi vardır.
Hocam şu haberleri servis edelim yoksa bizi tefe koyarlar anlamında.Büyük ihtimal para yok zaten en azından yönetim çabalıyor gözüksün maksat.

ha valdesin söyledikleri doğruysa eğer (çünkü ben sakatım o yüzden anlaşma yattı demez hiçbir futbolcu)  :D
doğruysa apayrı bir ölücük yapmışız. :lol:

Çevrimdışı GÖRKEM

Hepimiz Transfer istiyoruz ve bunun önemi tartisilmaz ancak olaylara biraz daha derin bakmak lazim.

Orta Saha Oyuncusu alirsak Oguzhan, Sosa ve Atiba üclüsünden birisi kesin olarak oynayamayacak.

Tek Ön liberolu Oyun oynayacaksak ve dolayisiyla Atiba'yi kesecek Adam ariyorsak bu Transferin önemi tartisilir.

Cift Ön liberolu Sistemde ise tartisilmaz.

Ancak baktigimizda Senol Hoca'nin cift Ön Liberolu Sistemi tercih etmedigini görüyoruz.

Yanli asil sorulmasi gereken soru Atiba yeterli mi?

Çevrimdışı Hasan Akten

ANÇ'nin basın toplantısı düzenleyerek "Bundan sonra futbolda tek yetkili Şenol hocadır" dediği gün, bunun olası başarısızlığı tamamen Şenol Güneş'in üzerine atıp kendini ve başkanı işin içinden çekmek için söylenen bir söz olduğunu düşünmüştüm. Nitekim şu anda olan da bu. Transferi resmen beceremediler, şimdi suçu Şenol hocaya atmaya uğraşıyorlar.

Çevrimdışı talha

Ben Veto haberlerinin şenol hoca ile anlaşmalı olarak çıkartıldığını düşünüyorum.
Yönetim transfer yapmaya çalışmasa üzerindeki baskının daha da artacağının farkında o yüzden hocanında daha önceden haberi vardır.
Hocam şu haberleri servis edelim yoksa bizi tefe koyarlar anlamında.Büyük ihtimal para yok zaten en azından yönetim çabalıyor gözüksün maksat.

ha valdesin söyledikleri doğruysa eğer (çünkü ben sakatım o yüzden anlaşma yattı demez hiçbir futbolcu)  :D
doğruysa apayrı bir ölücük yapmışız.
Şenol hocaya karşı oluşacak cephe ve başarısızlık sonunda faturanın kendisine kesileceğini bile bile böyle bir işin altına girmez hoca

Daha dün burada örneği yaşandı veto ediyor hesabını soracak mı başarı gelmeyince istifa edecek ni diye soruldu

Şuan yönetim Şenol hocayı kullanarak kendine oluşan baskıyı azaltmaya çalışıyor

Basın açıklaması yapılır tersi ispat edilmeyen kadar düşüncelerim böyle

Çevrimdışı GÖRKEM

Orta Saha kadar sol kanat ve forvet Transferi de önemliydi.

Buraya Quaresma gibi verimsiz ve üstelik Takima zarar veren ve Gomez gibi Golcülükten baska bir Meziyeti olmayan ve üstelik fiziken kötü durumda olan iki Oyuncu Transfer ettik.

En büyük Hatalar bunlardi.

Çevrimdışı 38life

ANÇ'nin basın toplantısı düzenleyerek "Bundan sonra futbolda tek yetkili Şenol hocadır" dediği gün, bunun olası başarısızlığı tamamen Şenol Güneş'in üzerine atıp kendini ve başkanı işin içinden çekmek için söylenen bir söz olduğunu düşünmüştüm. Nitekim şu anda olan da bu. Transferi resmen beceremediler, şimdi suçu Şenol hocaya atmaya uğraşıyorlar.
Peki Şenol hocanın bunu yemeyecegeni, ters tepecegini bilmiyorlar mi? Bu kadar salak olduklarına inanmıyorum ben bu adamların.

Çevrimdışı talha

Orta Saha kadar sol kanat ve forvet Transferi de önemliydi.

Buraya Quaresma gibi verimsiz ve üstelik Takima zarar veren ve Gomez gibi Golcülükten baska bir Meziyeti olmayan ve üstelik fiziken kötü durumda olan iki Oyuncu Transfer ettik.

En büyük Hatalar bunlardi.
Quaresma doğru da Gomez beklenmelidir.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Şenol Hoca'nın istemediği iddaları yalansa zaten istifa eder.Hala bir istifa gelmediyse demek ki gerçekten istememiştir.Bu durumda okların hedefi olması kadar doğal bir şey göremiyorum ben.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 15:15:47 atalay ]

Çevrimdışı GÖRKEM

Sol tarafa Dszudszak. Ön tarafa Mitroglu. Geriye Doria. Orta Sahaya Flamini. Kaleye Handanovic.

Beck ve Rhodolfo ile birlikte bu Transferleri yapsaydik Sampiyonlugun 1 Numarali favorisiydik.

Çevrimdışı laoban

Demirören bu camianın ruh halini öyle bozmuski yokluktan çok tatminkar bir o kadar da ruh hastasına döndük. Sn Fikret Orman çok zor bir dönemde klube başkan olmuş olabilir. Stad projesi de çok önemli bir başarı olabilir. Ancak oncedende söyledim stad projesi ne kadar büyük bir başarı ise verilen vaadler, stat yapılırken takımın nerede oynayacağına dair organizasyonlar da öyle büyük bir faciadir. Bu organizasyon düzgün yonetildeysi belki son iki sezonu şampiyon bitirmiş bir besiktas tan söz ediyor olacaktik. Ve bu konuda suç %700 yönetim indir. Transfer konusundaki su götürmez fiyaskolar tahamul edilecek boyutta değil. Ben yönetimin yaptığı acitasyonu kabullenemiyorum. Başkanın her açıklamasi medyaya öyle malzemeler veriyorki ben bile gülüyorum . Çıksın açıklasın van persei açıklaması , dany transferi sezer transferi fiyaskoydu diye , ben bu tarz bir öz elestri göremedim.