2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935545 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Akil Emre

Lawal harici transfer gelme ihtimali var mı? Cidden yoksa, son 1 aydır kendimi yıprattığıma aşırı üzüleceğim

Çevrimdışı atalay

Haydi beklemeyin artık; evlerinize dağılın.  :D

Çevrimdışı f_madida

Simdi de Ahlak meselesi cikti, yeter ki laf sokmak icin bahane olsun. Boyle dusunenler, Gokhan Tore'nin opsiyonu 7.5'tu verseydik o zaman, cok ahlaksizca pazarlik yapip 4.5'a indirdi yonetim. Besiktas'a hic yakismadi.

Valdes profesyonel olsa cikip da boyle bir aciklama yapmaz, futbol dunyasi ufak bir dunya her transfer olumlu sonuclanacak diye birsey yok, herhangi bir noktada puruz cikabilir. Hem o zaman ciksin Valdes Besiktas'tan kac para istemis, 18 aydir adam gibi top oynamadigi halde neleri talep etmis, garanti para ne alacakmis bunu da bir aciklasin.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı talha

Bu valdes olayının Beşiktaş'lılık duruşu ile ne ilgisi var anlayamadım. Biz bile kap gelmeden sevinemiyoruz. Profesyonel futbolcu isen sözleşme imzalamadığın sürece sana talip olanlarla görüşürsün. İngiltere'den bir takım teklif etse sanki bizi seçecekti. Bu toraman da iyice saçmalamış sanki vodafone arenada sırtında yük taşımış maaşını alamamış ta hakkını helal etmiyormuş. Sorarlar adama aldığın paranın hakkını verdin mi diye. Biz aslında en büyük yanlışı hem de iki kez Ertuğrul Sağlam'a yaptık ama sonuçta Denizli ile şampiyon olduk. Sanırım şu anda Lawal'a da haksızlık yapıyoruz, alalım da hak yerini bulsun  :evillol:
Yanlız olay öyle değil adamla anlaşıyoruz herşey tamam diyoruz geleceği gün masaya oturup şu fiyatını düş diyoruz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başkalarının yaptığı ahlaksizliklar bizim için kıstas değil. Biz Beşiktaşız!

Yazdıklarımıza ve yazdıklarımızın nereye gideceğine dikkat etmek gerekir. Ben buradaki tavrımızın ahlaksızlık olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki bakalım yönetim ne diyecek. Brendan Rodgers'in yaptığına kızdık ama sanırım hiç birimiz ahlaksızlık vs suçlamadık. Sonuçta oyuncuya ihtiyacı çıktı ve transferine izin vermedi. Biz de parayı sokakta bulmuyoruz. Düşünsenize adamın kariyeri tavan yapmış ama imza parası dahi istemiyor. Beşiktaş adına birileri anlaşabilir ama son söz Başkan ve yöneticilerdedir. Bir tanesi çıkmış parayı fazla bulmuş ve taş koymuştur ki bana göre çok normal. Ön protokol yapsaymış sonuçta Avrupa mantalitesinde bir adam ve menagerleri de o seviyededir. Ayrıca her ne olmuşsa olmuş uzatmamak lazım.  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı denilanz

Arkadaşlar siz de bir karar verin ama. "Valdes'e 'almıyoruz' desek ayıp olmayacaktı ama fiyat düşürmeye çalıştığımız için ayıp etmiş olduk" diyorsunuz. Daha önce de Yalçın'a ayıp ettik deniyor. E ama ona "almıyoruz" dedik işte. Anlamadım ki şimdi biz futbolcuyu almak istemeyince her türlü ayıp etmiş mi oluyoruz? Bize neler neler yapılıyor. Transferler nerelerden döndü, hepimiz gördük. Almıyoruz kardeşim! Varsa bir usulsüzlük versinler mahkemeye, alsınlar haklarını.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

@yorgo_d(geodem) bir seyler soyle, yap bir Socrates'lik. Demagoji, Demogoji derken Dhmos cikardin bir de iyice karisti. Tam olarak acikla, hakli cikmazsam hakli cikana kadar yine acikla. :kop:
:))  simdi  gordum uyuyakalmistim  kardesim:)
Yorgo

Çevrimdışı Çağrı

Eleştiriyi yaparken abartmayın. Transferin son günü artık fazla zaiyat vermeyelim gençler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Haydi beklemeyin artık; evlerinize dağılın.  :D

Son bir Berisha için şey etseydik?

Peki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Simdi de Ahlak meselesi cikti, yeter ki laf sokmak icin bahane olsun. Boyle dusunenler, Gokhan Tore'nin opsiyonu 7.5'tu verseydik o zaman, cok ahlaksizca pazarlik yapip 4.5'a indirdi yonetim. Besiktas'a hic yakismadi.

Valdes profesyonel olsa cikip da boyle bir aciklama yapmaz, futbol dunyasi ufak bir dunya her transfer olumlu sonuclanacak diye birsey yok, herhangi bir noktada puruz cikabilir. Hem o zaman ciksin Valdes Besiktas'tan kac para istemis, 18 aydir adam gibi top oynamadigi halde neleri talep etmis, garanti para ne alacakmis bunu da bir aciklasin.
Böyle böyle gram suçu olmayan yönetim çıkıyor

Yapmayın ayıptır bu bu adamlar siz böyle davrandıkça daha beter işlere soyunacaklar

Hayır en beteri içeriden ya da dışarıdan nerden bilmiyorum Şenol hoca Valdes i veto etti herşey tamamdı getiremedik diye haber servis ettiler

Bunun hesabını küme soracağız

Hani Şenol hoca istemiyordu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Birbirine karıştırmayın yalnız.

Liverpool'unki de yanlıştı ama adam daha fazla para verin yoksa vermem demedi. Vermiyorum dedi.

Sen almıyorum de kimse bir şey demez. Sen bu fazla oldu sen şuna geleceksen gel diyorsun.
Liverpool'un hiç bir suçu yok bu konuda. Anlaştığını iddaa ettiğin adam ilk 11 de maça çıkıyorsa sen anlaşamamışsın demektir. Dünyanın hiç bir liginde böyle bir şey olamaz. Anlaştıysan kulüple konuşursun maça çıkamaz dersin çıkamaz ama biz de o kadar çok bilgi kirliliği var ki hep varsayımlar duyumlar üzerinden konuşuyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Son bir Berisha için şey etseydik?

Peki.

Lawal için son 3 saat bugün 16 da açıklanacaktı

Çevrimdışı kralkartal

arkadaşlar bu adamların en vasatı senelik 1 milyon euro yani 3 trilyon kazanıyor ki valdes dedıgımız adam cok cok fazlasını kazanıyor. sanki 8 cocuk babası askeri ücrete calısan işçimizi bir anda işten cıkarıp ortada bırakmışız gibi ahlaktan falan bahsetmeyin artık... beşiktaşın imajınada birşey olmaz beşiktaş beşiktaştır hep büyüktür..

Çevrimdışı f_madida

Yanlız olay öyle değil adamla anlaşıyoruz herşey tamam diyoruz geleceği gün masaya oturup şu fiyatını düş diyoruz

Bence olay fiyatta degil. Sozlesme suresini kisaltmak ve opsiyon koymak istemis olabilirler, mesela 2+1 veya 3 yerine 1+1 yapalim demis olabilir yonetim.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

Ben dışarı çıkıyorum döndüğümde hepinizi tek parça halinde burada görmek ümidiyle  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Saniyorum ki bunlar henuz iyi gunlerimiz. Gelecek yil futbolcu satamadigini dusun bir de.. gerci ozaman kol gibi bahane var. Para yok. Bitti.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı talha

Bence olay fiyatta degil. Sozlesme suresini kisaltmak ve opsiyon koymak istemis olabilirler, mesela 2+1 veya 3 yerine 1+1 yapalim demis olabilir yonetim.
Hayır adamın marca ya açıklamaları var direk fiyat düşürmüşüz o da kabul etmemiş haliyle

Çevrimdışı 38life

Yazdıklarımıza ve yazdıklarımızın nereye gideceğine dikkat etmek gerekir. Ben buradaki tavrımızın ahlaksızlık olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki bakalım yönetim ne diyecek. Brendan Rodgers'in yaptığına kızdık ama sanırım hiç birimiz ahlaksızlık vs suçlamadık. Sonuçta oyuncuya ihtiyacı çıktı ve transferine izin vermedi. Biz de parayı sokakta bulmuyoruz. Düşünsenize adamın kariyeri tavan yapmış ama imza parası dahi istemiyor. Beşiktaş adına birileri anlaşabilir ama son söz Başkan ve yöneticilerdedir. Bir tanesi çıkmış parayı fazla bulmuş ve taş koymuştur ki bana göre çok normal. Ön protokol yapsaymış sonuçta Avrupa mantalitesinde bir adam ve menagerleri de o seviyededir. Ayrıca her ne olmuşsa olmuş uzatmamak lazım.  :ok:
Ahlak çok geniş bir kavramdır. Ufak bir Yalan söylemek de bir ahalksiztir şike yapmak da. Ben Beşiktaş yönetimine ahlaksız demiyorum zaten kimse de diyemez böyle Birsey.

Vades olayı öyle değil işte sen hala anlamadın sanırım.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bakın İspanyol gazeteleri neler yazmış;

İspanyol basını ise Valdes’in, İstanbul’a hareket etmek için hazırlanan uçağın merdivenlerinden geri döndürüldüğünü yazdı. Victor Valdes’in Beşiktaş’ın daha önce anlaşmaya vardığı bazı maddelerde değişiklik yapmak istemesi üzerine sözleşmenin imzalanamadığına dikkat çekilirken, Beşiktaş yönetiminin Valdes’in transfer görüşmelerinde başka, imza sürecine gelirken başka tavır almasından son derece rahatsız olduğu ileri sürüldü.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kemal

Birbirine karıştırmayın yalnız.

Liverpool'unki de yanlıştı ama adam daha fazla para verin yoksa vermem demedi. Vermiyorum dedi.

Sen almıyorum de kimse bir şey demez. Sen bu fazla oldu sen şuna geleceksen gel diyorsun.

Burdada oyuncuya daha fazla maaş verip Liverpool la aralarına kara kedi sokacaktik

Çevrimdışı Bertug

4 senedir transfer dönemlerindeki belirsizlikten kurtulmanın tek yolu kongre üyesi olmaktır. 1 senelik kombine parasını üyeliğe vererek günü değil geleceği kurtarmak bizim elimizde.

Çevrimdışı Çağrı

Hayır dün Şenol Güneş kaleciyi veto etti diye haberler saldılar piyasaya yönetimi savunanlar da sağlam bir gider yapmadı mı hocaya?

Tabiri caizse günah keçisi ilan etmeye çalışılmadı mı?

Şimdi adam fiyat indirdiler diyor. Hangisi doğru bunların? Sanırım Türk basını yerine Valdes'in söylediği daha güvenilirdir.

Kaldı ki Valdes'i veto ettiyse yine doğru karar olacak olmasına rağmen dün hocaya yüklenildi. Niyet bu kadar belli edilmez.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı serdart

yurtdışı başında sabah görmüştüm şimdi de yerli basına düşüyor Thulani Serero iddaası. var mı tanıyan eden? ajax oyuncusu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

4 senedir transfer dönemlerindeki belirsizlikten kurtulmanın tek yolu kongre üyesi olmaktır. 1 senelik kombine parasını üyeliğe vererek günü değil geleceği kurtarmak bizim elimizde.
Bu yönetimi seçenler Uzaydan gelip mi kongre üyesi oluyor? Önümüze ne sunulursa ona oy veriyoruz. Sapla samanı karıştırmayalım. Kongre üyesi olunca herşeyin daha iyi olacağını düşünen kardeşlerim abilerim var ama öyle kolay olmuyor o işler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OnizukaSensei

Bir transfer sezonunun daha sonuna geldik. Baslarda kaliteli sozlesmesi bitmis veya bitmeye yakin onlarca oyuncu vardi. Ne kadrolar kurduk :) simdi ise hem adam alamadik hem de kaliteyi arttirmicak adamlar gelmesin de oyle devam edelim diye dua ediyoruz. Yazik cidden onca zaman bekle sonuc koca bir sifir olsun. Sacim beyazladi bunlar yuzunden bu 3 ayda daha da yaslandim. Bunda emegi olan herkes sagolsun(!) Yine de hayirlisi olsun umarim sonunda yuzumuz guler.