2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936861 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sedat_BJK

En basindan beri diyorum bu valdesden vazgecilme sebebi bence saglik raporunun olumsuz olmasi. Elin adamina, kolpa medyaya inanipta bosa yonetime ve senol hocaya sallamayalim.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Türkay

Biz adama gel demişiz adam da haliyle görüşmemiş kimseyle. Valdes de bu konuda suç yok.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Klasik basın üzerinden yükü Şenol Güneş'e yükleme çabaları :D

Geçiniz. Tüm suçlu her şeyiyle yönetimdir kimse yemesin bunları.
Yönetimin plansızlığı Şenol hocanın kaleci konusunda gereksiz inatlaşması nitekim eldeki kalecilerin yetersiz olduğunu 10 yaşındaki çocukta biliyor. Bir de artı olarak Ozan'ın transfer sürecinde Şenol hocanın doğru ama zamansız açıklama yapması. Benim gözümde hatalar bunlar.

Çevrimdışı Deniz

Az önce de söyledim öyle bir durum varsa bu ayrı. Ki zaten Beşiktaş çıkıp bu konuda açıklama yapar eğer senin dediğin gibiyse. Ama bu kesin değil. Eğer yoksa öyle Birsey büyük ayıp yapıldı.
@38life haklsıın internette haberi doğruluyor eğer öyle olmuşsa ayıp olmuş..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı keremd

adam haklı beyler...

royson drenthe nin futbol hayatını bitirecektik neredeyse.  böyle olmaz

hocamız eski kaleci.  falancayı alın der yönetim gider alır.    yani imza masasında şenol güneşe mi sormuşlar valdesi alalımmı diye.

şenol hoca scoutların önerdiği ve kendi takip ettiği 5-6 ismi verir yönetim gider imza attırır birirne.

bizde abuk sabuk işler var.  ameliyat masasında alınan eneramo yu kimse sahiplenmedi birileri cukkayı indirdi kim oldugu belli değil.

sezer öztürk gibi ıskartayı 1.7 milyona aldık.. adamlar bedava göndermeye calısıyordu.  komisyon dönüyor komisyon.

valdes olayındada var pis bişeyler.yakında cıkar kokusu.   menejerlerle bazı yöneticiler bir olup anladıgım kadarıyla oldu bittiye getirip adamı araya sıkıştıracaklar.

şenol hoca şahsiyetli adam  istemem diyor ne var bunda?

birileri el atından eski vurgunlarına devam etmeye calısıyor

Çevrimdışı Ensar

Gorustugun herkesi al diye kim dedi sana . Adam diyor ki görüştük anlaştık bana bekle dediler bekledim kimseyle gorusmedim sonra son anda vazgeçtiler diyor.
Ya kim diyor anlaştığımızı , bütün şartları konuşursun , 3 sene sözleşme ister adam sende kabul edersin veya etmezsin , sonra tamam bi düşünelim haber bekle dersin , sonra da kararını bildirirsin , nasıl bir uydurmadir sanki adam imza atarken elinden kalemi çekip aldık , normal bunlar yapmayın allah aşkına , ayrıca muhtemelen yalan haber zaten
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/SDemirsoy_/status/638277778010439680

Bir de bu var
Yazıklar olsun ya yazıklar olsun. Bu nasıl Besiktaslilik duruşu. Yemin ederim şu olaya Lucas olayından daha çok üzüldüm. Bize yapılsın ama biz yapmayalım abi. Biz BEŞIKTAŞ'ız!!

Çevrimdışı Deniz

Eğer yazılanlar doğruysa ayıp edilmiş üzüldüm açıkçası..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Hakkını helal etmeyenler listesi:
Yalçın Ayhan
İbrahim Toraman
+Victor Valdes
:)

Çevrimdışı atalay

Valdes olayı doğru. Anlaşmamıza rağmen yeninden pazarlık yapmaya kalkmış bizim yönetim.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Toraman'ın ahı kendinde kalsın onun bize verdiği zarar fazla fazla yeter.

Yalçın'a büyük ayıp yapıldı.
bu kadar ah tan  sonra benficanın bela guttmann'ın ahı gibi olmaz umarım
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

Son dakika golü olara Valdes - Romao gibi kendi ayıplarını, plansızlıklarını örtmek için yapaacakları her transferi umarım bu şekilde veto eder Şenol Güneş.

Bunlara böyle eğilip bükülmeyen adam çoktan lazımdı. Basın toplantısında sorduklarında da iki laf çaksın herkes görsün kimin hatasının nerede olduğunu.

Öyle hiçbir şeyi beceremeyip Opare gibi hamlelerle her zaman kendini kurtaramazsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

https://twitter.com/SDemirsoy_/status/638277778010439680

Bir de bu var

Ya arkadaş şu yapılacak iş mi. Adam havaalanına gelince mi söyleyecektiniz. Pes artık

Çevrimdışı fatih e.

Hakkını helal etmeyenler listesi:
Yalçın Ayhan
İbrahim Toraman
+Victor Valdes
:)

hakkını muhtemelen helal edenler listesi

1. ericsson (1 gün dahi çalışmadan milyonları götürdü)  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ensar

Olay doğruysa eğer çok büyük ayıp edilmiş

Çevrimdışı 38life

Yalçına yapılan 1 bu 2 beyler. Ben yönetimi her konuda savundum ama bu konular da çok hassasım. Besiktaslilik duruşu bu değil...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

İnsanların ahını almaktan oldum olası korkarım yukarda Allah var.Eğer olay bu şekilde yaşanmışsa büyük ayıp edilmiş.Yalçın olayından sonra Valdes olayı olmamalıydı.İnşallah anlatılanlar gibi olmamıştır..

Çevrimdışı Ensar

Yalçına yapılan 1 bu 2 beyler. Ben yönetimi her konuda savundum ama bu konular da çok hassasım. Besiktaslilik duruşu bu değil...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz önce ters düştük ama çok haklısın olay doğruysa çok yanlış çok.

Çevrimiçi Akil Emre

Bu yönetim iyice tadını kaçırdı.
Biz Beşiktaşız bir söz verildiyse tutacaksın. Kimsenin klubü bu durumlara sokmaya hakkı yok.