2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12938937 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

hayır yani yarın ne diyecek çok merak ediyorum
soruların etrafından nasıl dönecek de net cevap vermeyecek
ne gibi bahaneleri var

sabırsızlıkla bekliyorum.. :bandit:
Ne diyecek aynı şeyleri yine tekrarlanacak farklı birşey dedi mi şimdiye kadar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

@atakan kurt: Beşiktaş iç saha maçlarını 27.000 kapasiteli Gebze stadında yapabilir. Şenol hoca ve yöneticiler şu anda Gebze'de inceleme halinde.
Gidemem ama iyi olur. Yani takım için.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

fatih atik mi dedim ama değilmiş demek ki  :lol:
 :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Abi kahvaltı yapmadım daha belki ondandır ama ben yine anlamadım ama bir transfer şeyi falan değildi yani içimden geldi yazdım  :D  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan son açıklamasında söyledi abi , orda bir proje vardı gerçekleşmedi o yüzden olmadı dedi , bu valencia lafları felan boşuna değildi yani vardı yine orda başkanın cin bi fikri
Arkadaşım Valencia işi bir sonraki senenin işi o da net değil, olup olmayacağı da garanti olmayan bir iş. Adamın ayağı kırılsa bu sene Valencia alır mı senden? Sen t anında 7 milyon euroyu nasıl buluyorsun? Bankaya gidip ya bizim bir oyuncu var biz onu alıyoruz ama seneye bi talibi var kesin bizden daha fazla paraya satın alacak sizden teminat veya kredi istiyoruz yardımcı olur musunuz mu diyecek? Hiç aklınız alıyor mu bunu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Savaş

@atakan kurt: Beşiktaş iç saha maçlarını 27.000 kapasiteli Gebze stadında yapabilir. Şenol hoca ve yöneticiler şu anda Gebze'de inceleme halinde.
Bunu geçen seneden beri söylüyorum. Lakin ışıklandırması yoktu sanırım burasının. O sıkıntı yaratabilir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ozan E.

Gebze stadi mukemmel olur ama onlar amator ligdeler passoligle girmek icin sistem kurulmali. Zemin de iyiyse olimpiyattan daha iyi atmosfer olusturulur

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

çok çok iyi olur.karşıda oturanlar için ballı kaymak  :halay:

Olimpiyatta maç kazanmak çok zor. Rüzgar paneli vs yapılması lazım ama gs yaptığında rüzgar panelleri  dayanmamıştı sanırım. Orada rüzgarı arkana alıp 45 dk top oynarsın en fazla. Diğer türlü çok zor. Farkı artırmak için de uygun zaman ve şartlar yok son dakikaya kadar hep gergin geçer maçlar. Kışın zaten norveç mi rusya mı belli değil buz gibi hava, deli rüzgar, yağmuru karı zemini de bir dert.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bunu geçen seneden beri söylüyorum. Lakin ışıklandırması yoktu sanırım burasının. O sıkıntı yaratabilir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gündüz oynasın ama sanırım passolig için sistem olmayabilir orda
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Ozan E.

Tffde o stadin kapasitesi 15 bin olarak gozukuyor :)
Wikipediada 27 bin yaziyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Yalnız Gebze stadının bazı eksikleri var olmaz diyorlardı ,passolig için uygun değilmiş deniyordu kısa sürede hallolacak şeylerdir umarım.Işıklandırmaymış birde Lig Tv gündüz maçı izin vermiyor :bandit:
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 11:56:08 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Takım için iyi olur. Ben de yollar da perişan olur helak olur giderim artık :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

1 adet iyi orta saha alınsın, gebze stadında iç saha maçları oynansın yeter.

Çevrimdışı talha

Gelsin, dertler bitsin

Şu videonun ilk dakikaları varya o bile yetiyor neden gelmemesine dair argümanlar için

Bana öyle oyuncu lazım değil o işi yapan iki tane adam var zaten

Çevrimdışı Gokhan_1903

kapasite 15462 gözüküyor yanlış stada mı bakıyorum acaba?  http://www.tff.org.tr/Default.aspx?pageId=394&stadId=130

Çevrimdışı aykut.celenk

zeminde sıkıntı yoksa passolig sistemini milli maçlar arasında düzenlenebilir.

Çevrimdışı yavvuzz

olimpiyata gelmeyen millet gebzeye mi gidecek ? Bilmiyorum bana çok mantıklı gelmedi . atmosfer olarak tabi ki  olimpiyattan iyidir diye düşünüyorum .

Çevrimdışı canU

Yalnız Gebze stadının bazı eksikleri var olmaz diyorlardı ,passolig için uygun değilmiş deniyordu kısa sürede hallolacak şeylerdir umarım.

Milli takım arası vs var belki yetişir. Ama gene son dakikaya bırakılan bir iş. Neyse ya. Boş yere kendimi üzüyorum ne yaparlarsa yapsınlar.

Çevrimdışı talha

Başkan son açıklamasında söyledi abi , orda bir proje vardı gerçekleşmedi o yüzden olmadı dedi , bu valencia lafları felan boşuna değildi yani vardı yine orda başkanın cin bi fikri
Çin bir fikir olamaz 7 verebiliyorsan bir sürü proje oyuncusu var onlara versin dünya üzerinde ozana en yetenekli adam gözüyle bakan yok

Habire proje proje diyip durmayın proje mroje yoktu orada tek bildikleri yetenekli genç ozan olduğu için böyle oldu

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Arkadaşım Valencia işi bir sonraki senenin işi o da net değil, olup olmayacağı da garanti olmayan bir iş. Adamın ayağı kırılsa bu sene Valencia alır mı senden? Sen t anında 7 milyon euroyu nasıl buluyorsun? Bankaya gidip ya bizim bir oyuncu var biz onu alıyoruz ama seneye bi talibi var kesin bizden daha fazla paraya satın alacak sizden teminat veya kredi istiyoruz yardımcı olur musunuz mu diyecek? Hiç aklınız alıyor mu bunu?
abi haklısın ama durumu bilmiyoruz işte , bende zaten kesin yargılar ile konuşmuyorum bu konuda farkindaysan , aksine kesin konuşup olayin aslini bilmeden davranilmasini eleştiriyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Victor Valdes: "3 yıllık sözleşme imzalayacaktık. Onlara verdiğim söz nedeniyle başka takımlarla görüşmedim. Beni zor durumda bıraktılar

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Victor Valdes'ten Beşiktaş'a: "Deyim yerindeyse beni ortada bıraktılar. Beşiktaş ciddiyetten uzak bir kulüp" (DHA)