2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936030 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Şuan eğer gelirse iki iyi isim

Zapata ve Carlos Sanches olur. Eğer bu iki isim gelirse kurtarır. Gerisi boş hikaye.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Gündemde ki en iyi isim

Çevrimdışı TØLGA

Transferde SON 22 SAAT 24 DAKİKA!
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı f_madida

transfer isi yatti galiba.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

Ben öyle bir şey söylemiyorum sadece senin sabit fikirli olduğunu söylüyorum
Şenol Güneş olayındada hep karşı çıktıkça savundunuz neydi oyuncu yetiştiriyor iyi işte elinde
iki tane genç kaleci var yetiştirsin biz dedik o zaman Beşiktaş yetiştirme kulübü değil diye siz ısrar ettiniz
aha geldi sizin dediğiniz olsun yetiştirsin neden Çağrı ve sen burda yırtınıyorsunuz transfer diye burda en fazla
transfer isteyenler hep Şenol hoca gelsin diye davul çalanlardı tek gerekçenizde oyuncu yetiştirir oldu
yetiştirsin Beşiktaş onun artık çünkü sezon sonunda ben sizin transfer olmadı o nedenle şampiyon olamadık laflarınızı yemem
yetiştirsin büyük yıldızlar ben hiç tecrübesi yok derbilerde çuvallıyor dedikçe siz oyuncu yetiştiriyor dediniz.
orta sahamı lazım oğuzhan var eslem var necip varserdar var yetiştirsin stopermi lazım miloseviç var franco var
yetiştirsin kalecimi istiyorsun Beşiktaş taraftarına kanıtlamış kendini Günay var Şenol Güneşi boşunamı getirdik
yok söylediğiniz oyuncuları alsak bende şampiyon yaparım neden Şenol Hocaya o kadar para verelim @Deniz
Valla abi asıl ben her suçun hocaya atılmasını yemem.
Geçen sene forma yüzü göremeyen oğuzhan bu sezon aldığımız 6 puanı aldıran adam.
Aynı şekilde forma yüzü göremeyen cenk tosun şu an gol kralı.
Kimse şenol güneşi önyargılarla yargılamasın.3 maça çıktı 6 puan aldı o kaçan 3 puanın da nasıl kaçtığını ,kimin yüzünden kaçtığını hepimiz biliyoruz burda tekrar tartışmasını açmayalım.
Ayrıca şenol güneşin elinde sihirli değnek yok ,aha geldi herkes iyi olacak diye bir kural yok.Zaten öyle olsa muhtemelen Porto nun başına geçmişti.
Kaleci transferi konusunda şenol güneş kolaya kaçmıyor zoru seçiyor fark ettiysen.Eğer amacı gerçekten iyi bir kaleci bulmak olmasa m"adem çok istiyorsunuz getirin Valdesi "der,eğer tutmazsa suçu yönetime atardı.
2 as oyuncumuz sakatlanmış bırakın da bir zahmet millet transfer istesin sayısal olarak zaten eksiğimiz var rakiplerde aynı bölgede 3-4 yedek beklerken bizde 1 yedek bekleyecek o da necip.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

rustu ile olan olay farkli abi. rustu olk kaleciydi ligde oynani da ama oyle fahis hatalr yapti ki kaleyi yabanci sinirina da takilmayan valdese verdiler. sonra rusti ayrildi valdes hep kalede kaldi.
Ben fark bilmem anlamamda @TALAT Barcelona hocası
ya işi bilmiyor yada Rüştü valdesten daha iyi bir kaleci değil
bildiğim kadarıyla Rüştü Barcelona kalesini ya bir kere yada iki kere korudu
valdes tecrübesiz olduğu halde Rüştüyü kesebildi. İspanyollar sabırlıdır yeterki
ışık görsünler bundanda valdesin Rüştüden daha iyi bir kaleci olduğunu pek alada söyleyebilirim
Barcelonanın kalesini 8 yıl korumuş bir kaleciyide bu kadar yerden yere vurmayalım ispanyada
her zaman dünyanın en iyi hücum oyuncuları oynar orda kalecilik zordur.

Çevrimdışı Necmi

Valla abi asıl ben her suçun hocaya atılmasını yemem.
Geçen sene forma yüzü göremeyen oğuzhan bu sezon aldığımız 6 puanı aldıran adam.
Aynı şekilde forma yüzü göremeyen cenk tosun şu an gol kralı.
Kimse şenol güneşi önyargılarla yargılamasın.3 maça çıktı 6 puan aldı o kaçan 3 puanın da nasıl kaçtığını ,kimin yüzünden kaçtığını hepimiz biliyoruz burda tekrar tartışmasını açmayalım.
Ayrıca şenol güneşin elinde sihirli değnek yok ,aha geldi herkes iyi olacak diye bir kural yok.Zaten öyle olsa muhtemelen Porto nun başına geçmişti.
Kaleci transferi konusunda şenol güneş kolaya kaçmıyor zoru seçiyor fark ettiysen.Eğer amacı gerçekten iyi bir kaleci bulmak olmasa m"adem çok istiyorsunuz getirin Valdesi "der,eğer tutmazsa suçu yönetime atardı.
2 as oyuncumuz sakatlanmış bırakın da bir zahmet millet transfer istesin sayısal olarak zaten eksiğimiz var rakiplerde aynı bölgede 3-4 yedek beklerken bizde 1 yedek bekleyecek o da necip.

bunlar oynamadıysa bu Bilicin ayıbıdır Şenol Güneşin oyuncu yaratması değil iyileri Şenol hocaya kötüleri yönetime salla
yemezler trabzon maçının kaybedilmeside Şenol hocanın hatası onuda söyle @Deniz

Çevrimdışı TALAT

Ben fark bilmem anlamamda @TALAT Barcelona hocası
ya işi bilmiyor yada Rüştü valdesten daha iyi bir kaleci değil
bildiğim kadarıyla Rüştü Barcelona kalesini ya bir kere yada iki kere korudu
valdes tecrübesiz olduğu halde Rüştüyü kesebildi. İspanyollar sabırlıdır yeterki
ışık görsünler bundanda valdesin Rüştüden daha iyi bir kaleci olduğunu pek alada söyleyebilirim
Barcelonanın kalesini 8 yıl korumuş bir kaleciyide bu kadar yerden yere vurmayalım ispanyada
her zaman dünyanın en iyi hücum oyuncuları oynar orda kalecilik zordur.

abi bnce valdes besiktasin kalecisi degil de yukrida demek istedigim valdes formayi kapmdi rustu birakti. rustunun de yabanci kontenjaninda oynamasi bi daha o formayi vermedi ona. ayrica valdes yillarca kendi taraftarinca bile sorgulandi. yani vldes barcada sdece idare etti. hatta barcayi biraktiktan sonra bildigim kadaryla uzun sure takim bulamadi kendisine
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ahmet türker

demogaji yapıyorsun bak şurda tapatalk kullanan insanların elinde akıllı telefon var
o telefon parasından azı seni Beşiktaş kongre üyesi yapıyor elbette her kes olamaz herkesin
ekonomik durumu buna elvermeyebilirde ama burda çoğunluk olabilir kardeşim ve benim konuştuğum
kelimelerde çoğunluğu hedef alarak konuşulur ben kimseden gidin babanızdan harçlık alın üye olun demedim
ama üye olmak gerekir ve satılık oylara meydanı bırakmamak lazım üye olmayacaksın ama atıp tutacaksın buda yanlış
kongre üyesinede oyun satılmış demek ona yanlış yapmaktır. herkes senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil
senin gibi düşünmeyene yanlış yapıyorsun demekte tuhaf yani senin düşündüğün doğru bu bir egodur o nedenle her Beşiktaşlının
üye olması gerekir sonuçta doğru olan çoğunluğun düşüncesidir.
@Necmi kardeşim bu genç arkadaşımızı ,kardeşimizi demogoji yapmakla itham ediyorsun . demogojinin anlamını bilerek , insanları bunu yapmakla itham edebilirsin bilmeden yapamazsın . demogoji =halkın, akılcı ve mantıklı çıkarımlarından farklı ve alakası olmayarak ,halkın ön yargılarına ve korkularına dayalı yapılan ,hamasi veya başka türlü siyaset gütmedir bunun içinde töre olur ırkçılık olur ,her ne ise olur da olur. bu kardeşimizin kendi durumunu anlatması nasıl oluyor da demogoji oluyor . bu kardeşimizin ne durumda olduğunu nereden biliyorsun . he arkadaşındır ,tanıdığındır onu bilemem . buradaki çoğunluğun kulübün kongreye üye olabileceğini nasıl ölçdün . bu forumun kurucusu olarak sürekli insanları hizaya getirmeye çalışman da çok dikkat çekiyor . kimin mi dikkatini çekiyor, bu foruma sürekli olarak yüksek bilimleri okumuş , binlerce insanların çalıştığı şirketleri yönetme durumuna ve kabiliyetine gelmiş insanları .fakat burada yazdığın dikta gibi (dikta demiyorum buraya dikkat.) yazıların ile sen engel oluyorsun buraya katılın da beşiktaşın taraftarı ile bir diyalog kurun diyorum , ama bunun önün de malesef sen duruyorsun ,yazılarını ön izleme ile okuyan değerli evlatlarım (bazıları biyolojik  evladım değil)buraya katılmıyorlar . dost acı söyler , beni yanlış anlayıp yanlış değerlendirmemeni diliyorum ,yazdığın yazılarında biraz relax ,sonuçta yine de sen bilirsin .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Demba Ba: "Sow'a yapılan uğurlamayı gördüm ama yine de Beşiktaş taraftarının yanına yaklaştıramıyorum."
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

bunlar oynamadıysa bu Bilicin ayıbıdır Şenol Güneşin oyuncu yaratması değil iyileri Şenol hocaya kötüleri yönetime salla
Quaresmayı binlerce lafla kovup 32 yaşında değişti artık gereksiz kırmızı kart görmeyecek diye geri alan kimse onundur hata.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

yarın öğlene kadar uçaktan birileri inmezse geçmiş olsun.

Çevrimdışı talha

yanlış bence suç direk quaresma'nın.

Çevrimdışı TALAT

yarın öğlene kadar uçaktan birileri inmezse geçmiş olsun.

sozlesmeyi imzalatalim da isterse persembe gunu gelsin
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

sozlesmeyi imzalatalim da isterse persembe gunu gelsin

abi yanlız o sağlık kontrolunden geçmedikçe sıkıntılı diye biliyorum. yani gelmek zorunda @Çağrı bir ses ver nasıl olur işler. :evillol:

Çevrimdışı canU

Konu kilitlenmeden yazalım.

YAZIKLAR OLSUN.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Bu yönetim belli ki 3 transferi de yapardı.Şenol Güneş istememiş bu saatten sonra yönetim değil Güneş eleştirilir.Ozan Tufan'dan sonra tavır mı koydu yönetime anlamadım gerçekten naz yapıyor sanki.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

@Necmi kardeşim bu genç arkadaşımızı ,kardeşimizi demogoji yapmakla itham ediyorsun . demogojinin anlamını bilerek , insanları bunu yapmakla itham edebilirsin bilmeden yapamazsın . demogoji =halkın, akılcı ve mantıklı çıkarımlarından farklı ve alakası olmayarak ,halkın ön yargılarına ve korkularına dayalı yapılan ,hamasi veya başka türlü siyaset gütmedir bunun içinde töre olur ırkçılık olur ,her ne ise olur da olur.

Konuyla hic alakam yok. Girip cikacagim aradan. Demogoji 10 kere yaziliyorsa 9'unda yanlis yaziliyor. Dogru yazimdan dolayi alkislamak istedim abi.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tugay

Transfer yapılmayacak.

Çevrimdışı aa1903

lawal beşiktaş'ta. fikret orman'a hayırlı olsun. tez zamanda el ele verip gitmeniz dileğiyle...

Çevrimdışı ahmetemre

Lawal yarın imzalıyormuş anlaşmışlar pehhh inşaallah az paradır...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Aykutt

Ertem Şener : "Lawal Beşiktaş'ta.Öğlen kap bildirimi gelecek."