2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912950 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum almaya çalıştığımız her oyuncu nerdeyse bir kulübe transfer oldu. Bunun ne demek olduğunu biliyor musunuz?

Bu oyuncular menajerler tarafından satışa çıkarılmış oyuncular. Biz bır takımın oyuncusunu almaya çalışmadık Lucas dışında.

Biz kendimiz alternatif üretemiyoruz çünkü öyle bir mekanizma yok. Şartlar zor ama yapılabilecek şeyler var fazlasıyla. Şartlar daha da zorlaşacak saha içi başarısızlıklar gelirse.
Herkes böyle yapıyor sıkıntı bu değil para.

Çevrimdışı Türkay

Lawal'ı almaktansa sıradan bir Alman orta sahayı tercih ederim.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Silinen çoğu mesajda transfer üzerinden yönetim konuşuluyordu  ama silindi silinmesine demiyorum  ama aynı şeyi yaptını hala düşünüyorum .farkı anlamak zor olmamalı demişsin merak etme bende ortalama bir beyne sahibim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepimiz ortalamayız bu yüzden ben de uyardığım konuda hata yapacak kadar kötü bir beyne sahip değilim.

Transfer üzerinden değil Adalı üzerinden silindi mesajlar. Çünkü başlatan kişiden sonra zincir gibi yüklenmiş herkes aynı konuya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

İtalya'dan de jong alacaklar herhalde son saatlere bıraktılar.

Şaka gibi ama bu sezonda gider böylece geçmiş olsun.

Çevrimdışı Çağrı

Herkes böyle yapıyor sıkıntı bu değil para.

Ozan'a verilecek peşin 7 milyon euroyu açıklayabilirseniz bana ben sorunun para olduğuna ikna olacağım.

Edit : Başkan herkesten farklı yönettiklerini kurumsallaştıklarını söylüyor devamlı scout ekibinden bahsediyor hangisi doğru şimdi sizce?
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 19:29:52 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Hepimiz ortalamayız bu yüzden ben de uyardığım konuda hata yapacak kadar kötü bir beyne sahip değilim.

Transfer üzerinden değil Adalı üzerinden silindi mesajlar. Çünkü başlatan kişiden sonra zincir gibi yüklenmiş herkes aynı konuya.
öyle olsun bakalim

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

Her sey yavas yavas olacak.Bu sene ileriye yaptıgımız takviyelerle iyi bir takımın temelleri atıldı.Seneye de iyi transferler yapılarak bu yolda ilerleniyor.Takımı her sene geri götüren YD yönetimi yerine sürekli öne götüren bu yönetime transferde laf etmem şahsen.

Demirören'in en kötü etkisi bu sanırım. Herkes ölümü gösterip sıtmaya ikna oluyor transfer anlamında.

Bilgili döneminde kurulan muhteşem kadro ile kıyaslayın bir de o zaman. Ölçü o olmalı çünkü bu değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

transfer konusnda scout ekibi mi yaptitmis menejerler mi onermis benim icin farketmez. iyi adamlar alinsin ve basari gelsin ben buna bakarim
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

Hunt'u falan alsalar bari.  :D

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Şuan ödediğimiz maaşların Demirören döneminden  yüksek olduğunu biliyor musun?

Transfer yapılamamasının sebebi ekonomik değil. Ekonomik olsa İnler, Ozan hiçbiri ilegilenemezsin. Ozan'a 7 milyon hiç veremezsin.

Kaldı ki burada konuştuğumuz adamlar da 20 milyonluk adamlar değil. 5 milyonun üstünde adam konuşmuyoruz neredeyse genel olarak.

Yanlis bilgi veriyorsun. Oyuncu maaslari ciddi anlamda azaltildi, oyle boyle degil %50'ye yakin kesinti var maaslarda Demiroren'den kurtuldugumuzdan beri. Ustelik bunu kadro kalitesini arttirirken yaptik. Transferlerin yapilmama sebebi de ekonomik diyoruz. 5 milyon az para gibi konusuyorsunuz ama hic de degil hele de bu borc yukuyle. Ozan alinmis olsa en yuksek bonservisi ona vermis ve buyuk bir hata yapmis olacaktik. O da herkesin Ozan super, Ozan Avrupa capinda vs. gazi yuzunden olacakti. Neyse ki boyle bir hata yapilmadi.

Ozan'a verilecek peşin 7 milyon euroyu açıklayabilirseniz bana ben sorunun para olduğuna ikna olacağım.
7 verdiğimize inanmıyorum.Baskan o kadar parayı kimseye vermez,verilmez zaten 7 milyon verip transfer yapacak maddi güçte bir klüp değiliz.Velev ki verilecekti muhtemelen Şenol Güneş'in ısrarından saglam borclandıracaklardı klübü iyi ki olmamış diyelim.

Çevrimdışı indie

Ben diyorum almasinlar eger tolgay veli döndüğünde onlarida zorlayacak bir adam almayacaklarsa. Devre arasi ikiside geliyor iki tane de necip atiba var. Iddaliyim eğer laval gelirse gelecek sezon takasa gider. Bir kac ay necip le idare etmek oda sakatlanirsa devsirme serdar la oguzhanla devam etmek ki suan oguzhan oynuyor bence daha iyi.

Tolgay ve Veli'nin devre arasında hazır biçimde oynayabilecek durumda olma ihtimalleri kanımca bulunmuyor. Tolgay'ı bu sezon unutalım, Veli de elindeki tek done olan fiziksel formundan yoksun olacak uzun süre sahaya çıkabilecek duruma gelse bile.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bence transfer de sorun para değil sorun teknik direktorumuzun  avrupa futboluna uzak olması futbolcu havuzun dar olması ve transferleri yönetime sunulan menejerlerin eline bırakmış  olmasi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı FARUK

Bence düşünülen isim obi mikel dir bunun dışında başka isim zor olursa o olur

Çevrimdışı Türkay

Bu hafta olmazsa haftaya mutlaka kap bildirimi olur o garanti en azından  :biggrinking:

Bu hafta da KAP gelmedi ya olaya bak  :kop: :kop:

Çevrimdışı Kadir G.

7 verdiğimize inanmıyorum.Baskan o kadar parayı kimseye vermez,verilmez zaten 7 milyon verip transfer yapacak maddi güçte bir klüp değiliz.Velev ki verilecekti muhtemelen Şenol Güneş'in ısrarından saglam borclandıracaklardı klübü iyi ki olmamış diyelim.

Elindeki parayı harcayınca nasıl borçlanıyorsun?

Çevrimdışı TALAT

Demirören'in en kötü etkisi bu sanırım. Herkes ölümü gösterip sıtmaya ikna oluyor transfer anlamında.

Bilgili döneminde kurulan muhteşem kadro ile kıyaslayın bir de o zaman. Ölçü o olmalı çünkü bu değil.

yalniz bilgili de simdiki quaresma transferine benzer nouma transferi yapmisti. transferlerden bagimsiz olarak belirtme istedim
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ozan'a 7 milyon onermedik. Onersek zaten sinegin yagini cikarmaya calisan Bursa baskani 180 derece donup satardi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhanı bile nAsıl ileriye attı şenol hoca tolgay olsaydı muhteşem bi performans görebilirdik geçen seneki ts maçı ortalamasına yakın olabilirdi çoğu maçta bu arada 3 maçlık izlenimim ozi savunma anlamında da kendini geliştirmiş yeterli mi tabiki değil ama ışığı verdi umarım üst düzey seviyeye gelir

Bilgilinin aldığı klüple Orman'ın ki bir değil ama.Klasik olacak ama enkaz diye tanımlamak en iyimseri

Çevrimdışı Çağrı

Yanlis bilgi veriyorsun. Oyuncu maaslari ciddi anlamda azaltildi, oyle boyle degil %50'ye yakin kesinti var maaslarda Demiroren'den kurtuldugumuzdan beri. Ustelik bunu kadro kalitesini arttirirken yaptik. Transferlerin yapilmama sebebi de ekonomik diyoruz. 5 milyon az para gibi konusuyorsunuz ama hic de degil hele de bu borc yukuyle. Ozan alinmis olsa en yuksek bonservisi ona vermis ve buyuk bir hata yapmis olacaktik. O da herkesin Ozan super, Ozan Avrupa capinda vs. gazi yuzunden olacakti. Neyse ki boyle bir hata yapilmadi.

Yanlış bilgi?

Geçen de aynı şeyden tartıştık sanırım pas yüzdesi olayında. Ben tekrar bulup da koymak istemiyorum lütfen önce incele rakamları ondan sonra tekrar konuşalım.

Şuanki maaş bütçemiz maç başılar ile birlikte 37 milyon euro civarı.

http://besiktasarena.com/takimimiz/besiktasimizin-yillik-futbolcu-odemeleri-(-tek-tabloda-)/75/

Demirören döneminde bu rakam 33 milyon euroydu. Kur farkı dersin diye euro cinsinden yazdım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Elde para yok ki.Muhtemelen birden geçmeyecek o para elimize.Ele geçen paranın da transferden önce gideceği bir dünya adres var.

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşa katılmıyorum ama elimizde sicak para olduğunu sanmıyorum

Çevrimdışı Deniz

Eğer gerçekleşirse 3 milyon€ + süzen + sezere bu transfer bitecek gibi duruyor.

Eğer Lawal transferi gerçekleşirse uzun bir yazı yazacam.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Ozan'a 7 milyon onermedik. Onersek zaten sinegin yagini cikarmaya calisan Bursa baskani 180 derece donup satardi.

Ben transferleri takip etmediğini düşünüyorum.

Bursa'nın Ozan'ı Fener'e kaça sattığını ve bizim ne önerdiğimiz için kaça sattığını bilmiyor musun? Şuan olana yalan diyorsun çok enteresan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli