2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869206 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

malum kişi oley oley oley malum kişi :D transfer yok taraftar sapıttı :D

Diğer başlığı açacağım 2 gün içinde artık orada her şeyi konuşabilirsiniz o yüzden müdahale etmiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş Kulis ‏@kulisbesiktas
Başkan YEM atıyor, istediği haberleri çıkartıyor, çoğu istihbarat yanlış şu anda.. Beklenmedik hamleler olabilir...

Beşiktaş Kulis ‏@kulisbesiktas
MANDANDA reddetti teklifimizi doğru lakin sonuna kadar uğraşılacak.. Olmazsa Şenol Hoca'dan onay çıkar, VALDES İstanbul'a iner..
Bak Mandandaya fitim iste iyi kaleci :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Geçen hafta jeneriklik golü cakti ama :D

Hatalı o gol.

Çevrimdışı can1903

Malum kişi gelicek özür diliycek  :bandit:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Diğer başlığı açacağım 2 gün içinde artık orada her şeyi konuşabilirsiniz o yüzden müdahale etmiyorum.

isim vermiyorum can sıkıntısından takılıyoruz :D Transfer olacağı yok bence bu başlığı değiştirelim genel sohbet yapalım burdan devam edelim alıştı herkes buraya  :tabe:

EssiLor

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 22:21:25 Erdem BJK ]

Çevrimdışı Kadir G.

Ben öyle düşünmüyorum adam attı resmen , heee çok sacma ordan denemesi bile , girmese çok küfür yerdi ama adam attı , attığına göre haklı kimse gölge etmesin :)

Gölge etmelik durum yok.

Hareketli top kullanıldı sonuç olarak hatalı.

Çevrimdışı Ersoy

Harbiden şu adama yapılan ayıbı hiç hazmedemedim. Çok büyük ayıp.
Zararın neresinden dönülürse kardır...

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Sahada o yokken Töre'nin formsuz hali dahi fazlasıyla iş yapıyor. Geçen seneki formunu bulduğunda tutulmaz zaten.

Vardı birileri Töre'yi kesip sağa onu koyan. :D

Çevrimiçi 38life

Zararın neresinden dönülürse kardır...

Alalım mı adamı geri :D

Çevrimdışı Ensar

Gölge etmelik durum yok.

Hareketli top kullanıldı sonuç olarak hatalı.
Ya adam attı mi attı neyi hatalı , o topu soktuysa hata yoktur , bunu kabul etmek bu kadar mi zor , atamasaydi çok büyük hata olurdu ama attığı sürece herkes susacak çünkü kazanan atan haklıdır arkadaş , işinize geldiği gibi konuşmayin

Bu arada ne biçim adam bu ya insan istese de istemese tartışma içinde buluyor kendini , admin valla benim suçum yok tüm suç 17nin :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Her top oynayanın yorumları tartışmasız doğru mu oluyor yani?   :alala:
Adam yilalrca top oynamis O adamin kaleye vurdigunu veya orta acatigini ayirt edemeyecek bi adammi sence?? @Türkay

Çevrimdışı TALAT

Adam yilalrca top oynamis O adamin kaleye vurdigunu veya orta acatigini ayirt edemeyecek bi adammi sence?? @Türkay

mesela sergen orta yapti dese kim hakli  ya da fenomen ronaldo  boylr sacma arguman mi olur. o zaman butun hakem eskilerine ok diyelim
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

Evet onunki de göz bizimki de göz sonuçta ve herkese göre değişir bu kesinlik kazandıramayız yani

Neyse ceza almak istemiyorum Quaresma yı tartışmicam :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersoy

Alalım mı adamı geri :D
Hayır aldık son anda vazgeçtik Allahtan çöp adam.

Bundan sonra her sene!

EssiLor

• Ziyaretçi

Yarın KAP lar ardı arıda gelir inşallah.

Dun Sac bas yolduran aldigi her topu ezen torenin 10 dakika oynamasi bile yetti !
Biz cok bisey istemiyoruz Su 10 dakika da oynadigi topu 50 dakika oynasa zaten is 80.ci dakikaya kalmazdi..
Olcay Yine sahada yoktu ama Golunu atti , Adam Hoca cikar su adami Allah askina diyenlere Lafini tikiyor her hafta ben Dahil :tabe:
Ozi Buyuk yetenek bu yetenegini bu sene Senol Hocayla beraber iyice kullanmaya basladi..
Kerim frei oyina giriyor Golunu atiyir , Cenk Giriyor oynatiyor , Hareket getiryor ve atiyor daha ne olsun :bandit:
Yerli kalitemiz Cok cok ust duzey..
Ama su gercek 77.ci dakikaya kadar Q7 yi mumla aradi takim bunu ben goz ardi etmem , Cift ofansif orta sahayla baslamamiza ragmen pozisyon bulamadik , Cift forvete donduk yine bulamadik , Kilidi Ozi acti Iste yetenek bu derece onemli bizde Q7 nin bu yetenegi oldugunu bildigimiz icin Bu kadar ustune dusuyoruz....
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 22:40:11 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kemal

Baskanin İtalyada olduğuna emin misiniz ? Bende Bodrum'da diye bir haber okudum ( doğruluk payını bilmiyorum asparagas olma ihtimali yüksek )

Çevrimdışı Ensar

Senden izin isteyip mi konuşacağım?

Beck'e yapılan faulü topu durdurmadan kullandı ben vuruşu tartışmıyorum.

Forumun belli seviyesi var insanları tahrik etmeyin herkes haddini bilsin.
Sen benim mesajima hatalı gol yazarken iyiydi yunus emre sana cevap yazınca sana soran oldu mu diyorsun , şimdi de had bildirmeye kalkiyorsun bence sen haddini bil

Çevrimiçi 38life

Melo az daha Galatasaray'a gol yediriyordu. Bence gs bu sene Melo'dan pek bir hayır göremeyecek. (inşallah)

Çevrimdışı TALAT

ben artik bu quaresma konusunu israrla tekrar tekrar acanlara bir yaptirim uygulandigina inanmiyorum  her uc gunde bir ayni konu aciliyor  hem okumaktan sıkıĺïyorum hem de sinirleniyorum  sirf bu yuzden canim girmek istemiyor foruma
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

ben artik bu quaresma konusunu israrla tekrar tekrar acanlara bir yaptirim uygulandigina inanmiyorum  her uc gunde bir ayni konu aciliyor  hem okumaktan sıkıĺïyorum hem de sinirleniyorum  sirf bu yuzden canim girmek istemiyor foruma

Aynen her Quaresma konusu yanında tartışma da getiriyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi 38life

Baskanin İtalyada olduğuna emin misiniz ? Bende Bodrum'da diye bir haber okudum ( doğruluk payını bilmiyorum asparagas olma ihtimali yüksek )

Bodrumspor'un u12 takımında bi önlibero var onu alıp gelecek bence  :lol:

Çevrimdışı Ensar

Öncelikle Yunus Emre ile tartışmamız ve birbirimize verdiğimiz cevaplar seni ilgilendirmez.

Bana yazdığın üslupla cevabını aldığında klavyeden köpürmeyeceksin.

Karşındaki ne anlatmak istiyor onu iki, üç kerede anlayamıyorsan konuşmasına karışamazsın.

Daha fazla uzatmayacağım. Benim mesajlarımı alıntılamazsın. Hadi sağlıcakla.
Hafızanı biraz zorlarsan ilk mesajı yazanin sen olduğunu ve benim mesajıma cevap verdiğini hatirlarsin diye umuyorum.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu Konyada ki Vedat Bora'yi biz almiyormuyduk seneler once? 20 yasinda ama acik ara Konyada en iyi oyuncu gibi.

Ayaklarina hakim, paslasmasi iyi.