2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858046 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Valdes nasıl veto edilmeliyse Romao da edilmeli.

Böyle adam alacaklarsa almasınlar sebebiyse bu adamlar yüzünden 2 yıl kale ve ortasahada kalite düşük olur.

Kendi hatalarını, plansızlıklarını, ayıplarını örtmek için sırf bakın aldık demek için böyle saçmasapan iş yapamazlar.
Bildiğin birilerine para çıkarıyoruz aldık kısmını geçtim ben Lucas olayının da sadece taraftarı oyalama amaçlı olduğunu düşünmeye başladım

Yönetim hakkında artık bir tane pozitif ve güven veren yeri kalmadı sağlıklı bir ortam yok artık

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

sağlığa takılmış deniyor :alala:

bence hayırlısı olmuş.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

Trabzon MBia'yı alıyor biz Ramao'yu. Ben buna kızıyorum asıl  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat

Trabzon MBia'yı alıyor biz Ramao'yu. Ben buna kızıyorum asıl  :s20:
atibanın 1 milyona oynadığı yerde mbia ya 2.5 veremezsin.mbia bir dünya yıldızı değil atiba gibi iyi bir oyuncu.maaş dengesini gözetmek zorundasın.

Çevrimdışı can1903

Transfer süreci kapandığı anda twitter'a duyumcu ve muhabir sokmayacaz..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Şenol hoca Romao'ya onay vermiş.

Doria'da bitmiş.

Yarın açıklansın bitsin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

EssiLor

• Ziyaretçi

Valdesin gelmediği iyi olmuş
Romao mu eyvah eyvah mikel gelsin ya ne romao su ?
Doria gelsin tabiki.

Çevrimdışı Çağrı

Şenol hoca Romao'ya onay vermiş.

Doria'da bitmiş.

Yarın açıklansın bitsin.

Kaynak Şenol Güneş mi  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

arteta için girişimde bulundukmu acaba

Çevrimdışı Tolga

Valla Romao falan alınacaksa hiç transfer yapılmasın daha iyi.

Sonra elimizde yeterli sayıda orta saha var denip gelecek yaz kimse alınmayacak.

Neden Flamini hiç düşünülmüyor anlamış değilim.

Çevrimdışı can1903

Kaynak Şenol Güneş mi  :iblush:
Hayır Bizzat S.Adalıdan aldım bilgiyi

Çevrimdışı Ersoy

Romao'yu kaça alıyoruz 500.000'den yukarısı tarihi kazık.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bertug

atibanın 1 milyona oynadığı yerde mbia ya 2.5 veremezsin.mbia bir dünya yıldızı değil atiba gibi iyi bir oyuncu.maaş dengesini gözetmek zorundasın.

Antrenmana dahi çıkmayan Sezer ile Gökhan Süzen'e toplam 1.7 milyon euro veriyorsanız, Mbia çok rahat 2.5 milyonu hakeder. 2.5 pahalı diye Mbia'yı alan yönetimin Romao'ya en az 1.5 milyon verdiğini görünce şaşırmamak lazım

Çevrimdışı Tolga

Valla Romao falan alınacaksa hiç transfer yapılmasın daha iyi.

Sonra elimizde yeterli sayıda orta saha var denip gelecek yaz kimse alınmayacak.

Neden Flamini hiç düşünülmüyor anlamış değilim.
Melo gitseydi Gs, Flamini'yi alacaktı büyük ihtimalle biz de çok rahat alabiliriz.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Çağrı

Hayır Bizzat S.Adalıdan aldım bilgiyi

Serdal Adalı ne zamandır kulübün içinde dostum başkan Orman bildiğim kadarıyla :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ayhan Yeşilbaş önermiş Romao'yu. Fazlasını söylememe gerek var mı?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV
TRANSFER | Beşiktaş, Mandanda için kulübü Marsilya'yla anlaşmasına rağmen oyuncudan ret yanıtı aldı (France Football)

DETAY-2 | Beşiktaş, Mandanda'ya 4 yıl için 8 milyon Euro ücret önerdi ancak oyuncu Fransa'dan ayrılmak istemediği gerekçesiyle reddetti.

Çevrimdışı Çağrı

https://twitter.com/ovuncozdem/status/637603698680721408

Bak buna hayır demem.

Mandanda 2016'da bitiyor. Eğer 6-7 milyona bitirebilirlerse büyük iş olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yankee

Ovunc %60 demis Mandanda icin

Çevrimdışı Çağrı

TRANSFER | Beşiktaş, Mandanda için kulübü Marsilya'yla anlaşmasına rağmen oyuncudan ret yanıtı aldı (France Football)

DETAY-2 | Beşiktaş, Mandanda'ya 4 yıl için 8 milyon Euro ücret önerdi ancak oyuncu Fransa'dan ayrılmak istemediği gerekçesiyle reddetti.

Hemen oradan St Etienne'e geçsinler daha iyisi var aynı paraya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı murat

Antrenmana dahi çıkmayan Sezer ile Gökhan Süzen'e toplam 1.7 milyon euro veriyorsanız, Mbia çok rahat 2.5 milyonu hakeder. 2.5 pahalı diye Mbia'yı alan yönetimin Romao'ya en az 1.5 milyon verdiğini görünce şaşırmamak lazım
mesele hakedip etmemesi değil.mbia ya 2.5 verirseniz bir sonraki sözleşmesi gelen oyuncu mbiayı baz alır.mbia kadar katkı veren onun kadar parayıda ister.

Çevrimdışı kartal43

Ne maaş dengesiymiş ya. Oynamayan pektemekle 1.7 milyon Euro alır ama iş Mbia ya ya da onun gibi direkt katkı sağlayacak adama geldiği denge bozulur. Alsınlar romaoyu bakalım. Belli ki Marsilya Doria yı başka şartlarda vermiyor.