2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874003 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

O son tıklama işini açık artırma ile yapsanız iyi para eder alıcısı çoktur :D
Çağrı bırakmaz kimseye :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Aykutt

Sen simdi olayi hic icinden cikilmaz bir hale getirdin.
Kusura bakmayın arkadaşlar.Tarihçi kardeşiniz olarak olaya el koyuyorum.Büyük İskender Makedon II. Filip'in oğlu.Sonra süregelen dönemlerde Hindistan'a kadar ilerliyor.kleopatra ile aşk yaşıyor.Çeşitli sıkıntıları vardı.Sonra Makedon medeniyeti yıkılıp gitti.Mısır ve Yunan etkileşimi çeşitli kültürlerin kaynaşmasına sebep olmuştur.Büyük İskender sayesinde.

Çevrimdışı Tolga

O son tıklama işini açık artırma ile yapsanız iyi para eder alıcısı çoktur :D

Açık arttırma olamaz çünkü @Çağrı o işi kimseye bırakmaz :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

Yakında başlığı kilitliyoruz :icool:

başlığı bırak yakında necmi abi başlarım size diye siteyi kapatacak :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çağrı bırakmaz kimseye :D

Çağrı bu keyfi tek yaşamamalı üyelerden kurayla seçilen bir ekiple işaret parmaklarını mum diker gibi mouse'a koyup aynı anda bastıralım kapanış olsun :D

Çevrimdışı Tolga

başlığı bırak yakında necmi abi başlarım size diye siteyi kapatacak :D
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

şu yazında bile babandan ciddi anlamda hayat dersi alman gerektiği belli oluyor
birşeyleri elbet başarırsın bunu 15 yaşındaki çocukta yapar ama bu onun hayatı tanıdığını göstermez.
fulya davasından Başkanı nasıl sorumlu tutarsın fulyayı omu peşkeş çekti neyin cevabını verecek
hemde divanda peki o divan üyeleri önce kendilerine sorsunlar fulya peşkeş çekilirken nerdeydiler.
bu takım 3.5 yıldır başarısızlık görmüyor 10 yıldan fazladır başarısızlık görüyor. Öylede içi boşaltıldıki
bunu tekrar üç günde dolduramazsın heleki bunu tesisleşme hamlesi yaparken hiç yapamazsın
kolaymı sanıyorsunuz bir taraftan yüzlerce icra davasını kapatmaya uğraşacaksın bunlar parayla
oluyor diğer taraftan stad yapacaksın buda parayla oluyor diğer taraftan sportif başarı gelecek buda parayla
peki hepsini birden yapamıyorsan hangisini feda edersin Beşiktaş sahipsiz değildi dedin sahip çıkan kimdi
sebanın geri püskürttüğü Yalçın Karadenizmi sen bunu mu sahip görüyorsun Bu gün bu durumları yaşıyorsak
baş sorumlu olan adamlardan biri mi sahip çıkacak Beşiktaşa Boş konuşuyorsun size şaka geliyor Beşiktaş Kayyumdan
döndü. Ben Fikret Ormanı savunmuyorum ama gördüğüm şeyde Fikret Orman bu taşın altına elini sokarken
sokması gerekenler Kasımpaşa yı palazlandırmakla meşguldü. Birileri olimpiyat peşinde koşmanın
Başbakanın eteklerinin dibinde dolanmayı Beşiktaşı kurtarmaktan daha değerli gördü Serdal bey aday olacaktı
Beşiktaşın borçlarını görünce arkasına bile bakmadan topukladı sonra ikinci seçimde Beşiktaş yola girince pat aday ol
zaten daha devletin stadı 25 metre geriye çektirmesinden bir haber parça parça yıkıp yapmaktan bahsedecek kadar
satad yapmayı umursamıyordu. Bunun için lütfedip kafa bile yormamış kalkmış tv lerde ufacık bir araştırma bile yapmadan
bu işe kalkışanlar eleştirecek kadarda ileri gitti. zaten orda daha girmeden seçimi kaybetti. Şimdi ne olacak Beşiktaş kayyum
tehlikesinden kurtulmuş tamam borç var ama buda ödenebilir trende girdi önünde yol hartası var Bu saatten sonra aday olacak
herkese benim hakkımdır 3 sene önce nerdeydiniz demek
Futbolu profosyonel ekiplere bıraksın isterse 20 yıl kalsın sıkıntı değil

Çevrimiçi 38life

Digiyi alıp basketi takip etmeli

Şuan Basket takımı çok büyük paralar olmasa da nasıl kaliteli takım kurulur dersi veriyor Futbol takımına

Şampiyonluk şansımız kaç sence bu sene?

Çevrimdışı talha

Tam anlamam takip etmedim Samet e sormak lazım

Çevrimdışı talha

Tam anlamam takip etmedim Samet e sormak lazım

Takip etmedim derken gs fb Karşıyaka neler yaptı bilmiyorum bizim Transferleri kötüleyen bir kişi bile çıkmadı şimdiye kadar

Çevrimdışı TALAT

düşük çünkü çok zor bir ligimiz var. ilk 4 iyi bir hedef olacaktır. final de çok büyük başarı

Çevrimiçi Necmi

Orada da konuşan yok ki kendi kendime konuşuyorum arada  :kop:
Demekki kimsenin ilgi alanına girmiyor birilerinin ilgi alanına girmeyen bir konuyu
neden burda zorla okutmaya çalışacaksınız. @Easthanbool
orda başlığı var ilgilenen gider okur burda olan insan transferle ilgilendiği için burda
en azından buna saygı gösterilmeli mesajlar neden siliniyor demeyin genede hoş görülü olmaya çalışıyoruz
eleştirilere dokunmuyoruz ama bıraktıkcada eleştiri hakarete itibarsızlaştırmaya yöneliyor.
kimse seviyeyi bilemeyince müdahale etmek zorunda kalıyoruz.
Yapacak bir şey yok artık no post falan vermiyoruz mod onayıda yok direk kayıt siliyoruz
baş edemedik bir kişiye şu iki ayda hakaretten 5-6 defa ceza vermişiz hala hakaret ediyor
yani ceza vermekte bir işe yaramıyor demekki aramızdan gidecekler böyleleri artık üyeliğide kapattık onaylı alıyoruz
yani atılanın dönme ihtimali yok.

Çevrimdışı talha

düşük çünkü çok zor bir ligimiz var. ilk 4 iyi bir hedef olacaktır. final de çok büyük başarı
Avrupa nın en iyi liglerinden biri haline geldi TBL işi teknik ekiplere bırakınca böyle oluyor yöneticiler basketten anlamıyor ya :D

Çevrimdışı TALAT

Avrupa nın en iyi liglerinden biri haline geldi TBL işi teknik ekiplere bırakınca böyle oluyor yöneticiler basketten anlamıyor ya :D

basketbol konusu değil ama yunanistanın ve italyanın içinde olduğu durum sayesinde bir de takımlarımız malesef basketbolda da olmayan paraları harcıyorlar. 5-10 sene arası böyle iyi oyuncuları getirip iyi bir lig olmaya devam ederiz ama sonrası için durum şimdilik parlak gözükmüyor diyerek konuyu kapatayım

Çevrimdışı talha

basketbol konusu değil ama yunanistanın ve italyanın içinde olduğu durum sayesinde bir de takımlarımız malesef basketbolda da olmayan paraları harcıyorlar. 5-10 sene arası böyle iyi oyuncuları getirip iyi bir lig olmaya devam ederiz ama sonrası için durum şimdilik parlak gözükmüyor diyerek konuyu kapatayım
Avrupa görünürlük artsın sponsor şeklinde götürürüz euroleague bu konularda çık daha hassas

Neyse uzatmayalım

şu yazında bile babandan ciddi anlamda hayat dersi alman gerektiği belli oluyor
birşeyleri elbet başarırsın bunu 15 yaşındaki çocukta yapar ama bu onun hayatı tanıdığını göstermez.
fulya davasından Başkanı nasıl sorumlu tutarsın fulyayı omu peşkeş çekti neyin cevabını verecek
hemde divanda peki o divan üyeleri önce kendilerine sorsunlar fulya peşkeş çekilirken nerdeydiler.
bu takım 3.5 yıldır başarısızlık görmüyor 10 yıldan fazladır başarısızlık görüyor. Öylede içi boşaltıldıki
bunu tekrar üç günde dolduramazsın heleki bunu tesisleşme hamlesi yaparken hiç yapamazsın
kolaymı sanıyorsunuz bir taraftan yüzlerce icra davasını kapatmaya uğraşacaksın bunlar parayla
oluyor diğer taraftan stad yapacaksın buda parayla oluyor diğer taraftan sportif başarı gelecek buda parayla
peki hepsini birden yapamıyorsan hangisini feda edersin Beşiktaş sahipsiz değildi dedin sahip çıkan kimdi
sebanın geri püskürttüğü Yalçın Karadenizmi sen bunu mu sahip görüyorsun Bu gün bu durumları yaşıyorsak
baş sorumlu olan adamlardan biri mi sahip çıkacak Beşiktaşa Boş konuşuyorsun size şaka geliyor Beşiktaş Kayyumdan
döndü. Ben Fikret Ormanı savunmuyorum ama gördüğüm şeyde Fikret Orman bu taşın altına elini sokarken
sokması gerekenler Kasımpaşa yı palazlandırmakla meşguldü. Birileri olimpiyat peşinde koşmanın
Başbakanın eteklerinin dibinde dolanmayı Beşiktaşı kurtarmaktan daha değerli gördü Serdal bey aday olacaktı
Beşiktaşın borçlarını görünce arkasına bile bakmadan topukladı sonra ikinci seçimde Beşiktaş yola girince pat aday ol
zaten daha devletin stadı 25 metre geriye çektirmesinden bir haber parça parça yıkıp yapmaktan bahsedecek kadar
satad yapmayı umursamıyordu. Bunun için lütfedip kafa bile yormamış kalkmış tv lerde ufacık bir araştırma bile yapmadan
bu işe kalkışanlar eleştirecek kadarda ileri gitti. zaten orda daha girmeden seçimi kaybetti. Şimdi ne olacak Beşiktaş kayyum
tehlikesinden kurtulmuş tamam borç var ama buda ödenebilir trende girdi önünde yol hartası var Bu saatten sonra aday olacak
herkese benim hakkımdır 3 sene önce nerdeydiniz demek
Kimseden tevsiye istediğimi sanmıyorum abi. Tavsiye almaya ihtiyacım olduğunu da düşünmüyorum. Fulya davasını geri çekmeye çalışan ben değildim, yeni yetme dediğiniz çocuklar çıkıp başkanın suratına söyledi bunu ses çıkaramadı. Adam voleybol benim yüzümden düştü dedi kalkıp alkışladılar çok sevilen genel kurul üyeleri. Serdar adalı seba'nın ağzından yazılan mektup yüzünden başkan adayı olmaktan vazgeçti. O dönemdeki haberleri tekrar hatırlayalım. Sizden yaşca küçük insanları; sen bir şey bilmezsin, sen karışma, ders al vs gibi sözlerle uzaklaştırmaya çalıştığınız için bu kulüp böyle. Yeni yetmeler çatır çatır eleştirirken, öndeki yaşlı amcalar her haltı alkışlıyor. Bu hayatta her şeyi sizler bilmediğiniz gibi önünüze kanıtla konulan eleştirileri de sorgulama hakkınızın olduğunu düşünmüyorum. O zaman şöyle yapalım; siz burada kimi eleştireceğimizi ya da eleştiremeyeceğimizi söyleyin ona göre yorum yapalım. Eleştirileri de cevap verirken kimseyi küçük görmeyin. Ben babamla epey tartışırım bu konuda hatta bayağı uzun saatler tartıştığımızda olur ama kendi babam bile bana senin şunu yapman lazım demezken bir başkasının böyle bir şey söylemeye hakkı yok. Üslubun doğru değil abi ve bu hoş ta olmuyor. Ben başkanı eleştiriyorum, eleştirmeye de sonuna kadar devam edeceğim. Bence sizde eleştirilere vereceğiniz tepkileri biraz iyileştirin.

Çevrimdışı talha

Bu arada futbolda olmayan paraların kat ve kat fazlasını harcıyoruz halimiz ortada baskette hiç olmazsa iyi kötü gidiyoruz boşver :D

Çevrimdışı TALAT

Bu arada futbolda olmayan paraların kat ve kat fazlasını harcıyoruz halimiz ortada baskette hiç olmazsa iyi kötü gidiyoruz boşver :D

o bakımdan karşılaştırırsan haklısın en azından daha başarılı gibi

Çevrimdışı talha

Kimseden tevsiye istediğimi sanmıyorum abi. Tavsiye almaya ihtiyacım olduğunu da düşünmüyorum. Fulya davasını geri çekmeye çalışan ben değildim, yeni yetme dediğiniz çocuklar çıkıp başkanın suratına söyledi bunu ses çıkaramadı. Adam voleybol benim yüzümden düştü dedi kalkıp alkışladılar çok sevilen genel kurul üyeleri. Serdar adalı seba'nın ağzından yazılan mektup yüzünden başkan adayı olmaktan vazgeçti. O dönemdeki haberleri tekrar hatırlayalım. Sizden yaşca küçük insanları; sen bir şey bilmezsin, sen karışma, ders al vs gibi sözlerle uzaklaştırmaya çalıştığınız için bu kulüp böyle. Yeni yetmeler çatır çatır eleştirirken, öndeki yaşlı amcalar her haltı alkışlıyor. Bu hayatta her şeyi sizler bilmediğiniz gibi önünüze kanıtla konulan eleştirileri de sorgulama hakkınızın olduğunu düşünmüyorum. O zaman şöyle yapalım; siz burada kimi eleştireceğimizi ya da eleştiremeyeceğimizi söyleyin ona göre yorum yapalım. Eleştirileri de cevap verirken kimseyi küçük görmeyin. Ben babamla epey tartışırım bu konuda hatta bayağı uzun saatler tartıştığımızda olur ama kendi babam bile bana senin şunu yapman lazım demezken bir başkasının böyle bir şey söylemeye hakkı yok. Üslubun doğru değil abi ve bu hoş ta olmuyor. Ben başkanı eleştiriyorum, eleştirmeye de sonuna kadar devam edeceğim. Bence sizde eleştirilere vereceğiniz tepkileri biraz iyileştirin.

Çevrimiçi Samet Ç

Hiç yok gibi. Şansımızın yanımızda olması lazım geçen seneki Ksk gibi. Her neyse şampiyonluk hedefim yok zaten benim şu anda önemli olan bu kadroyu play off yarı finaline götürebilmek belki o zaman yönetim belli bir plan programla başarının geleceğini anlar ve amatör branşlara daha çok önem vermeye başlar.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

o bakımdan karşılaştırırsan haklısın en azından daha başarılı gibi

Orada ilk üçü hedeflemediğimiz için beklenti yok ve daha rahatız. fb ve efes in arkasında yer alırız gibi . karşıyaka bu sene zor biraz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

Orada ilk üçü hedeflemediğimiz için beklenti yok ve daha rahatız. fb ve efes in arkasında yer alırız gibi . karşıyaka bu sene zor biraz

abi sadece onlar yok ki. daçka iyi kadro kurdu, banvit iyi kadro kurdu, karşıyaka takımın yarısı değişti ama yine de ne yapacakları belli olmaz, daha gs var.

benim tahminim ilk üç fb-efes-daçka olur 4. lük için banvit-biz-gs-karşıyaka çekişiriz. tabi ki kişisel düşüncem.  ama playofflar da eşleşmeler de çok önemli. bu kadar güçlü takım olunca süpriz eşleşmeler olur ve hiç beklenmeyen bir takım finale kadar yürür

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Fulya davası en çok konuşmamız gündemde tutmamız gereken konuyken ben de dahil 3 ayda transfer başlığında 3bin 500 sayfa yorum yapmışız sonra Beşiktaş niye bu halde :)
http://besiktasarena.com/besiktas-jk-mali-konular-ve-sponsorluk-anlasmalari/bjk-fulya-ile-ilgili-haberler/

Çevrimdışı talha

Fulya davası en çok konuşmamız gündemde tutmamız gereken konuyken ben de dahil 3 ayda transfer başlığında 3bin 500 sayfa yorum yapmışız sonra Beşiktaş niye bu halde :)
http://besiktasarena.com/besiktas-jk-mali-konular-ve-sponsorluk-anlasmalari/bjk-fulya-ile-ilgili-haberler/
İnsanlar konuya tam vakıf olamıyor ben de olamadım insanlar anlamayınca yorum yapamıyor :D

Çevrimdışı can1903

Karşıyaka gibi bir çıkış yakalarsak en kötü 2 yaparız Baskette
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..