2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909058 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Atılır tamam gerçekten atılır ama anca bu kadar atılır  :kop: :kop: :kop:
:biggrinking: :biggrinking:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bence lawalı almayacaklar transfer yapmayacaklar başkanın para harcamak istemediği ortada veli gelecek diyor o yüzden bonservisli transfer pek beklemiyorum kiralık bi oyuncu bulunursa alınacaktır kalan 4 günde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

Taraftarda bir ümitsizlik bir solgunluk bir hayal kırıklığı görüyorum.Arkadaş kendine gellllll.Beşiktaşımızın kadrosunu ve potansiyelini aklı başında tüm yorumcular ligi forse eden baştaki takım olarak görürken sizdeki bu umutsuzluk nedir  ?  Kendinize gelin.Bu takım eksiklerine ve Biliç efendinin korkaklığıyla geçen sezon son 4 haftada şampiyonluktan oldu.Bu sene takımın başında Şenol hoca var.Onun eğitmen meziyetleriyle Oğuzhan-Kerim-Cenk-Töre hatta ve hatta takımın şımarık çocuğu Q17 bile level atlayacak.Buna inanın........
Trabzon maçında takımımız kötümüydü?   bence asla.Töre o kazma sağ ayağıyla topu dürtmeyi denese gol olsa şimdi burada çok farklı konuşacaktınız.Sonuca göre değil potansiyeli olup takımın yapabileceklerine göre umutlarınızı yeşertin ki bu pozitif düşünceleriniz takımada yansısın.Bırakın o futbolcuyu alamadık bunu getiremedik serzenişlerinide elimizdeki bu pırlanta çocuklara destek vererek şevklendirin.Maçlık taraftar olmayın sezonluk taraftar olun.
Neden kimse Kerimden Cenkten bahsetmiyor?  bu çocuklar bizim oyuncularımız ve patlamaya müsait bir bombalar.Bizim görevimiz takımımıza oyuncularımıza destek olmak.Varsın Kuçka Leiva Ozan gelmesin.Sen önce yenilsede yensede takımına sahip çıkacaksın.Bakınız DORTMUND taraftarı........Kimse bana Çarşıymış murşuymuş demesin.Dortmund taraftarı batmış takımını her hafta 80.000 kişiyle destekleyerek ayağa kaldırdı.Hadi ordan. Hadi ordan.Sizin gibi zamane taraftarı..........................
Ağzına sağlık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Türkay

Ya Lawal'ı kiralarsak :o_o:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı 38life

Transfer dönemi bir an önce bitmeli. Yoksa insanlar akıl sağlığını yitirebilir  :D o nasıl bir senaryo arkadaş...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kaçıncı saati devirdiniz birlikte açıkçası hayran kaldım tartışmanıza :D
Çağrı arkadaş Ersan ve Necip'e bir mesajında yeteneksiz diyor sonra bunlar gibi oyuncular maçta oynayıp , maçlar bu oyuncuların bireysel hataları sonucu kaybedildiğinde sorumluları başka yerlerde arıyor. Sorumluyu bulduk, medya çıktı.

Çevrimdışı atalay

"En iyi Özgün Senaryo" dalında oscar alır.

Çevrimdışı TALAT

bedelsiz kiralama baya baya transfer başarısı olur aç gözlü anadolu kulüplerini düşününce :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Efe

Ya o twitler ne öyle ya
Bursa Milan ' ı devreye sokmuş :evillol: Vay anasını
bide bunlara inanlar var bizde alıp buraya koyuyoruz aslında hiç bakmamak lazım ama komik oluyor gülüyoruz sadece
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı arkadaş Ersan ve Necip'e bir mesajında yeteneksiz diyor sonra bunlar gibi oyuncular maçta oynayıp , maçlar bu oyuncuların bireysel hataları sonucu kaybedildiğinde sorumluları başka yerlerde arıyor. Sorumluyu bulduk, medya çıktı.

Abi beni karıştırmayın araya girdim çıkıyorum hemen yoksa uyuyamam siz daha devam edersiniz gibi duruyor :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Garmash haberleri vardı bir ara.Kesin olumsuz sonuçlanmış mıydı ?
Bakarsın pat diye çıkıverir garmash :D

Çevrimdışı talha

Adam halen daha devam ediyor.   :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Aslında içten içte Beşiktaş ile Bursa'yı birbirine rakip gösterip Beşiktaş'ın değerini düşürme çabası bunlar.

Bu insanlarla aynı topraklarda yaşadığım için bu insanlar adına kendim utanıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

ha ha baaşkanın tek yapamadığı bu olur işte kiralayabiliriz senelik 3 milyon ister eskişehir o zaman olur :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı legendmaster

birkaç kişinin gülmesine vesile olduysak ne ala

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abi beni karıştırmayın araya girdim çıkıyorum hemen yoksa uyuyamam siz daha devam edersiniz gibi duruyor :D
Yok , kendi kendisiyle çelişiyor . Bir takım 11 kişidir normal şartlar altında . Trabzon maçında oynayan 4 tane yetenekleri kısıtlı, Beşiktaş için yeterli olmayan futbolcu var yani neredeyse takımın yarısı . Maç bu oyuncuların bireysel hataları sonucunda kaybedildiğinde yönetim haricinde sorumlu arıyoruz .

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Mustafa Çevik' ne yazmış be..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Bizde bu şans varken yarın 3. torbadan Monaco'yu çekeriz. Gelsin hele artık razıyım her şey karışık  zaten o da gelsin :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Bu sene büyük takımlar gelsin istiyorum kurada. Dortmund, Monaco, Schalke falan.  :tabe:
neden mozaistmisin :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oğlum varya..

Bizde bu şans oldukça yanlışlıkla Cldeki Barcelona'yla bile eşleşebiliriz :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay