2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912866 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Geçen haftadan sonra ben rahat değilim :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

İbrahim seten kucka Milana falan gitmemiş demiş besiktas geliyor yöneticilerle konuşmuş

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetemre

Önlibero alınsada hemen oynamayacak o yüzden veliyi bekleyecekler.birkaç hafta için para harcamayacaklar milli arada geldi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Kalyoncu

Hayırlı geceler herkese bu daha ikinci mesajım görüşlerini Beşiktaş ile ilgili tespitleriniz çok güzel herkesin ağzına saplık ama anlamadığım şekilde içinizde bir karamsarlık var hemen üçüncü oluyoruz şampiyonluk hayal böyle söylemlere sizi iten nedir bilmiyorum bir rakibimiz hiç transfer yapamamış ortalık fena karışık diğeri yapmış transferler başındaki hocaya baksan zaten Baştan kaybetmişler bana göre bir aydır algı algı diyosunuz siz o algıya kapılıp gitmişsiniz benim anlamadığım oynamayan sivok gitti yerine rhodolfo geldi dembaba gitti gomez geldi tosic Beck q7 kaybedilmiş bir oğuzhan tekrar döndü niye bu umutsuzluk ben inanıyorum orta sahada gelecektir karamsar olmaya gerek yok

Çevrimdışı Neo Nesil

Hayırlı geceler herkese bu daha ikinci mesajım görüşlerini Beşiktaş ile ilgili tespitleriniz çok güzel herkesin ağzına saplık ama anlamadığım şekilde içinizde bir karamsarlık var hemen üçüncü oluyoruz şampiyonluk hayal böyle söylemlere sizi iten nedir bilmiyorum bir rakibimiz hiç transfer yapamamış ortalık fena karışık diğeri yapmış transferler başındaki hocaya baksan zaten Baştan kaybetmişler bana göre bir aydır algı algı diyosunuz siz o algıya kapılıp gitmişsiniz benim anlamadığım oynamayan sivok gitti yerine rhodolfo geldi dembaba gitti gomez geldi tosic Beck q7 kaybedilmiş bir oğuzhan tekrar döndü niye bu umutsuzluk ben inanıyorum orta sahada gelecektir karamsar olmaya gerek yok

ne kadar da sakin konuşuyorsun öyle  :)

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin hocam.

Transfersizlik insanların dengesini bozdu. :icool:

Transfer dönemi bitsin normale döner herkes :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugünde kap olmaz artık hadi yatın uyuyun  :uyucam:.Yarın mübarek cuma günü hiç değilse 1 stoper bekliyorum :) Doria olur oda inşallah :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tribün konusunda kendimizi çok abartıyoruz. Hele de belli bir kesim var en iyi taraftar bizde vs vs. :)

Başkasının yumrugunu yemeyen kendininkini Balyoz zannedermiş hesabı.

Çevrimdışı Ensar

Hoşgeldiniz :) valla iş mantığa gelince burda çoğunluk mantıklı beşiktaş ile ilgili aklı başında ama konu transfere gelince haber1903e dönebiliyor forum :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beğenmediğiniz , Burun kivirdiginiz Karcemarskasi iyi izleyin yarin :tabe:
Bakalim bu hafta kac tane %100 luk Gol çıkaracak.....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fatihsahin

Ben takımıma güveniyorum antepi ezer geçeriz trabzonspor maçını şenol hocanın şansızlığı olarak görüyorum oynadığı 9 maçta sadece 1 galibiyet almış diye okumuştum. onun dışında yönetimin yaptığı hamleleri yavaş ve plansız buluyorum şuanda 1stoper ve tolgayın sakatlığından sonra hemen 1 libero kampa katılmış forma girmiş olması lazımdı kaleciyi anlarım gözlemlemek istedi ama diğer 2 mevkinin açıklaması olamaz yavaş kalındı. ilk sezon kaleci ve forvet sıkıntısı ikinci sezon sol bek sıkıntısı üçüncü sezon sağ bek sıkıntısı bu sene inşallah aynı filmi izlemeyiz
siyah beyaz

Çevrimdışı Kemal

2,5 sene sağ bek bekledi bu taraftar ne 1 sezonu :)

Çevrimdışı ahmetemre

%100 demek gol demek zaten.TRT spikerleri bu oranı literatüre soktu.senin Q7 yarın atar yine:)
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cenk Gönenin Denizlispor Tolganın Trabzonspor Hatta ve hatta Onur kıvrakın Ts maçlarına bak.. hep cok top tutarlar ama hep 40 golden az yemezler.

büyük takım kalecisi olmak maç boyu konsantrasyon ister gelen 2 veya 3 tane pozisyon olur onu savusturacak adam lazım.

karce yi bende begenirim ama o işler öyle olmuyor .

Eskiden Luis Enrique Martinez vardı sakaryada her maç 10 tane gollük top tutuyodu 70 gol yiyodu.. :)

Çevrimdışı Tolga

Cenk Gönenin Denizlispor Tolganın Trabzonspor Hatta ve hatta Onur kıvrakın Ts maçlarına bak.. hep cok top tutarlar ama hep 40 golden az yemezler.

büyük takım kalecisi olmak maç boyu konsantrasyon ister gelen 2 veya 3 tane pozisyon olur onu savusturacak adam lazım.

karce yi bende begenirim ama o işler öyle olmuyor .

Eskiden Luis Enrique Martinez vardı sakaryada her maç 10 tane gollük top tutuyodu 70 gol yiyodu.. :)

Martinez'i ben de çok beğenirdim iyi kaleciydi :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Trabzon yenilgisi yüzünden olduğunu düşünüyorum bütün bu karamsarlığın bence yine güzel oynadık herkesin takımda en güvendiği sosa olmadan illede karamsar olacaksak yarınki kura için olun iyimser olsakda zaten en zorlu gruba düşüyoruz :steamed:

Çevrimdışı atalay

Pereira yedek kulübesinde demlenmiş.

Neyin şovunu yapıyor; enteresan.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Forumdaki taraftarlarin su ana dek begenmedigi adamlar:

Valdes,
Kucka,
John Obi Mikel,
N'Doye.

Begenilen adamlar:

Ozan Tufan,
Fernandao,
Douglas,
Robin Van Persie.

Eklemeler varsa yapabilirsiniz, hatta baslik acmaya karar verdim. Listeyi guncel tutacagim bakip bakip guleriz. :lol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Martinez'i ben de çok beğenirdim iyi kaleciydi :)

Adamı bize satmamak için harcadılar bitirdiler belki bize gelse olurdu :)

Çevrimdışı ahmetemre

Pereira yedek kulübesinde demlenmiş.

Neyin şovunu yapıyor; enteresan.
Stilim nasıl beğendiniz mi diyor.
Stilini sevim stop
Stilini sevsinler stop
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı TALAT

Forumdaki taraftarlarin su ana dek begenmedigi adamlar:

Valdes,
Kucka,
John Obi Mikel,
N'Doye.

Begenilen adamlar:

Ozan Tufan,
Fernandao,
Douglas,
Robin Van Persie.

Eklemeler varsa yapabilirsiniz, hatta baslik acmaya karar verdim. Listeyi guncel tutacagim bakip bakip guleriz. :lol:

böyle bir şey yok yalnız. her oyuncuyu hem beğenen hem de beğenmeyenler çıktı.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

Volkanı bilmem ama Ozan kayatının en büyük kariyer planlaması yanlışını yaptı Fenere giderek.Baba ve para cazibesine kapılarak.....

Kesinlikle katılıyorum abi , seneye bizden direk avrupaya üst düzey kulübe gidecekti , curuyecek şimdi yedeklerde

Çevrimdışı brkntcnr

Valla ben mikel e tamamım. Hiç şusuna busuna bakmam chelsea deyken ya bu adam hep arkada diyordum girdiginde de fena değildi. Son durumu çok fit değil diyorlar onu da yaparız :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaprak kimildamiyor arkadaş bu nasıl is boyle