2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895009 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş'a çifte standart uygulanıyor Fener ve G.S.'ye göre. O yüzden yönetim elinden geldiğince doğruları yapıp , yanlışlarını minimuma indirgemeli. Trabzon maçında kırmızı kart ile alakalı olarak hakemin ilk gösterdiği kart aslında sarı değil portakal rengiydi  . Bu nedenle futbolcu sonraki hareketlerinde daha dikkatli olmalıydı. Bundan sonraki maçlarında daha dikkatli olacaktır.
Her neyse yönetimin şu 4 günde yapması gereken pozisyonlara aranan nitelikte oyuncuları almak olmalı. Bunu yapamıyorlarsa mümkünse Ocak'a kadar olan zaman diliminde çalışmalarına şimdiden başlayıp eksik olan pozisyonların değerlendirilmesi olmalı.

O ilk karttaki hareketin aynısının biraz daha sertini ve tehlikelisini aynı hafta podolski yaptı. Portakal rengi değil direkt portakal hediye etti hakem podolskiye.

"Sakin ol evlat"

Geçtiğimiz sezon bir Atiba kırmızı kartı var bu arada ki efsanedir. Sadece ve sadece kendi egosu için hakemle inatlaşmak uğruna takımı 10 kişi bıraktı.

Geçtiğimiz sezon oynadığımız 50 maç içinde en önemli olan maçta Mottanin penaltısı var bir de, hatırladıkça sinirlerimin hopladigi...

Çevrimdışı Çağrı

abi aksine gayet dikkatli konusuyorum. zaten kotu birsey yazsam sana kalmadan atardi merak etme. :evillol:

itham dedigin olayda su. arkadas orta sahanin cok onemli oldugu, sampiyonlugun anahtari gibi birseyler yazdi. bende ona sunu yazdim:

yalniz sampionluk veya ikincilik salt kadroyla olmuyorki bir futbolcu yuzunden ucuncu olalim. oyle olsa allahin bursasi sampiyon veya trabzonu defelarca ikinci olamazdi. bizim stadimiz hala bitmedigi icin bu senede buyuk bir ihtimalle sampion olamicaz. yani olursak surpriz olur. o yuzden keske kendi begendigin oyuncular alinmadigi icin kizip yonetimi topa tutmasan. malum imam yellense cemaat hacet giderir. sen buranin imami oldugun icin soyluyorum.

buna cevabindan bir kismin alintisi:

Bu sene senin alacağın ortasaha senin düşüncesinin aksine senin kaderini belirleyecekti, belirleyecek.

olay itham falan degil. yazismanin daha geride kalan bolumleride var ama ozu bu: kilit pozisyon orta saha ve kacan sampiyonluk.

Sana bir yönetici uyarı verdi. Kaçan şampiyonluk ve ortasaha üzerinden de vermedi.

''gazlama faliyetlerini yapma'' yorumundan ötürü uyarı verdi. Uslubundan ötürü uyarı verdi. Sen alaycı uslup ile konuşmaya devam ettin. Seni atmaya niyetli olsam sadece bu yaptığından ötürü atabilirdim.

Atmadım. Belki Necmi abiye denk gelseydin şuan bu yorumu yazamıyor olurdun zira bu konuda en çok uyarıp sabırlı olan benim belki. Ha ben bu uslubu sürdürürüm diyorsan keyfin bilir uslup olarak saygısız olan kimseyi burada barındırmadık, barındırmayız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ziver

özünde takım hakkındaki düşüncelerine katılıyorum ama burda konuştuğumuz bu değil üslubunun taciz atışı yapması
burda hiç bir yönetici kişisel düşüncesiyle kimseyi atmaz bunun için direk küfür vs olması lazım biz burda bizi eleştirse bile
bunun bir Beşiktaşlıdan çıktığını biliyoruz eleştiriye katılmasak bile kabul ediyoruz burda yönetici olmak bir ayrıcalık değil
her şeyden önce hepimiz Beşiktaş taraftarıyız burda ayrıcalık Beşiktaşlı olmaktır @Ziver
abi eger kufursuz atmazsaniz, beni hic bir zaman atamayacaksiniz demektir.  :D kufur yada hakaret etmem cunku. uslupta ben kotu birsey goremedim ama soyledigim gibi bir futbolcuyla ucunculuk gibi sampiyonluk kacti gibi seyler akil kari seyler degil. futbol gibi bir takim sporunun dogasina ters. ayrica bu arkadasin takipcisi cok. kendisinden birseyler ogrenen ve kendisini dinleyende cok. bence boyle seyler yazarak kendisine haksizlik ediyor.

forumu cok mesgul ettim. herkesten ozur diliyorum. kendisini kirdiysamda affola. zaten ben cok yazmam. arada bir gelir aklima yatmayani soylerim.

Çevrimdışı Ziver

Sana bir yönetici uyarı verdi. Kaçan şampiyonluk ve ortasaha üzerinden de vermedi.

''gazlama faliyetlerini yapma'' yorumundan ötürü uyarı verdi. Uslubundan ötürü uyarı verdi. Sen alaycı uslup ile konuşmaya devam ettin. Seni atmaya niyetli olsam sadece bu yaptığından ötürü atabilirdim.

Atmadım. Belki Necmi abiye denk gelseydin şuan bu yorumu yazamıyor olurdun zira bu konuda en çok uyarıp sabırlı olan benim belki. Ha ben bu uslubu sürdürürüm diyorsan keyfin bilir uslup olarak saygısız olan kimseyi burada barındırmadık, barındırmayız.

necmi abiye denk gelmez merak etme sen. :eyes ben zaten onun gibi abilerimizin yazilarini okumak icin giriyorum. birak beni atmayi bir daha yazma dese yazmam.

Çevrimdışı Tolga

Kucka Milan'a gittiyse mutlu oldum zira fark yaratacak bir oyuncu değil bana göre. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar 7 tane yorum sildim kura ile ilgili biliyorsunuz yeri Spor Toto kısmı neden ısrarla yazıyorsunuz :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

Arkadaşlar 7 tane yorum sildim kura ile ilgili biliyorsunuz yeri Spor Toto kısmı neden ısrarla yazıyorsunuz :D

sinirden sinirden... pardon ;)

Çevrimdışı Çağrı

Hayır yarın göreceğiz zaten bizim Uefa grubumuz birçok Şampiyonlar ligi grubundan zor olur  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Hayır yarın göreceğiz zaten bizim Uefa grubumuz birçok Şampiyonlar ligi grubundan zor olur  :evillol:
zor olandan korkmuyorum biz hep derede mefta oluyoruz :bandit:

Çevrimdışı Kutay

Tribun Dergi ‏@tribundergi  8 sn.9 saniye önce
SON DAKİKA - "Kucka, Milan'a gitmiyor. Beşiktaş'a geliyor. Yönetimden gelen bilgi " (via @ibrahimseten)
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

SON DAKİKA - "Kucka, Milan'a gitmiyor. Beşiktaş'a geliyor. Yönetimden gelen bilgi " (via @ibrahimseten)
:evillol: :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

her zamanki gibi en zorunu bulup seçeriz :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

inş gelmez yönetim neden bilgi sızdırır ki sevmediğim bir adam yorumları hep kötü bu adamın

Çevrimdışı LuceGel

Vayy olmayan Kucka savaşları  :D alırım bir dal  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

Vayy olmayan Kucka savaşları  :D alırım bir dal  :D

Bir anda gelince kıymetli olmaz biraz Milan'a biraz Roma'ya sürtecek menajer ki kıymet bilelim tanıyorlar Türkleri :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

4 gün cekecegimiz var ha
Neler Neler yazarlar bunlar

Çevrimdışı Tolga

Bir anda gelince kıymetli olmaz biraz Milan'a biraz Roma'ya sürtecek menajer ki kıymet bilelim tanıyorlar Türkleri :D
Hemen gelirse kurtarmaz mutlaka Milan ve Roma'nın girişimde bulunması gerekiyor kabul görmesi için :kop:

Çevrimdışı Erhan

Bi ara pavel kuka yı istioduk gelmiş mi  :sevinc

Çevrimdışı aa1903

doğuştan beşiktaşlı olduğu için milan'ı reddedip beşiktaş'ı seçmiştir. :D

Çevrimdışı Kadir G.

Bu orta saha ile geçen seneki avrupa performansına ulaşmamız zor. Finalleri oynamamız sürpriz olur. Dortmund falan gelse de burada izlesek. Orada da güzel atmosfer olur.

Çevrimdışı canU

doğuştan beşiktaşlı olduğu için milan'ı reddedip beşiktaş'ı seçmiştir. :D
Menajeri iyi çalıştı tabi bize gelecek hayali taliplere mi gitseydi😁

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Bu orta saha ile geçen seneki avrupa performansına ulaşmamız zor. Finalleri oynamamız sürpriz olur. Dortmund falan gelse de burada izlesek. Orada da güzel atmosfer olur.

Grup maçlarının bitimiyle Tolga ve Veli dönüyor zaten. Grup aşaması için suanki kadro yeter de artar bile.

Çevrimdışı talha

Grup maçlarının bitimiyle Tolga ve Veli dönüyor zaten. Grup aşaması için suanki kadro yeter de artar bile.
:)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.