2015/16 Transfer Sezonu
×
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896068 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Ozan Tufan ve Souza'nin toplam maliyeti kaç? Ve borcu her gün artıyor denen Beşiktaşin transfer bütçesi ne kadar?

Beşiktaş ortasahaya ihtiyaçtan mı oyuncu alacak yoksa yıldız veya yüksek potansiyel oyuncusu transferi mi yapacak?
Ozana 7 milyon € teklif eden bizdik hatirlatirim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Kucka fark yaratmaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Atiba o mzeiyetlerini kaybetti Tuncay.

Uzun süredir oynamıyor ve artık kalmamış. Dikkat ettin mi bilmiyorum adam Amerikan futbolu oynuyor gibi.

Kaleye vurmayı vurmak düşüncesi bile geçmiyor aklından dikine oynamak yok hafızasında.

Kopenhag'daki gibi oynasa tabi ki olur ama ihtimal var mı dersen sana bırakayım o kısmı.

Yok ben pek ihitmal vermiyorum Atibadan o ışığı almadım ama son zamanlarda dillendirilince fikir sorayım dedim.
İleri doğru 4-5 adım attıktan sonra her an top kaybedecek yanlış pas verecekmiş gibi, ileri çıktıkça gücü ve güveni azalıyor sanki.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Talip olup son aşamaya getirdiğimiz her adamı başka bir takıma kaptırmamızın mantıklı bir açıklaması var mı sizce? Resmen menajerlerin elinde oyuncak olduk farkında değiliz, yazık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

9 Ağustos'ta bu başlıkta Ozan için 7 mil euro konuşulurken daha direk katkı vereceğini ve daha az maliyetsiz olduğunu söylediğim bir oyuncu listesi yapmıştım. Kucka 2 numaraydı. Ben beğenmeyen arkadaşların yeterince izlemediğini düşünüyorum Kucka'yı. 3 mil euro civarına bitebiliyorsa gayet iyi transfer olur. Umarım bu kez oyalanmazlar çünkü epey talibi var oyuncunun.

 : 09 Ağustos 2015, 03:18:43 »


Son iki senede kimini az kimini çok izlediğim ve iş yapabileceğinden emin olduğum bir grup alternatifi sıralamaya çalışayım mesela. Ben yönetimin elinde olsam bu oyuncuların durumunu soruştururdum. Belki 1. belki 2. orta alan takviyesi olarak.

1. Luca Cigarini (Aquiani kaçtı dedik bu İtalyan vatandaş onun muadili bir oyuncudur örneğin. Gerçi Aquilani'ye asıl benzeyen Montolivo'dur ama onu Milan bırakmaz bu sene. Atalanta'da oynuyor 4 senedir. Defansif anlamda açık kapattığı gibi oyun geçişliliğini de sağlar.)
2. Juraj Kucka (Biraz kesenin ağzını açmak gerekebilir. Ancak Giunti etkisi yaratır. Epey zamandır Genoa'da. Serie A tecrübesi hayli fazla.)
3. Ogenyi Onazi (Bir ara ismi geçmişti. Umarım alternatifler arasındadır. Genç ve dinamik. Kazmalıkları da var ama bence Ozan'dan daha potansiyelli. Geçen sene düşüş yaşadı. Lazio'dan koparmak için fırsat olabilir.)
4. Christian Gentner (Stuttgart. Son sözleşmesi için yüksek yıllık ücrete imza atmak isteyebilir. Bence ilgilenilmeliydi. İlk etapta zor gözükse de Ernst'te ilk etapta bana kolay görünmemişti.)
5. Perparim Hatemaj (Bu daha düşük profilli ilk 4 oyuncuya göre. Atiba'nın alternatifi olarak düşünülebilir. Yıllık ücret, bonservis yüksek olmaz. Chievo'nun ön liberosudur yıllardır. Hayli de sert bir oyuncudur.)
6. Jacopo Sala (Genç/potansiyelli kontenjanından. Takip edenler Hamburg'dan yetiştiğini hatırlayacaklardır. Gökhan, Tolgay jenerasyonundan. Beklenen çıkışı yapamadıysa da Gökhan'ın Hamburg ve TSL performanslarını ve buradaki çıkışını bilenler iyi bir seçenek olabileceğini düşünebilirler.)
7. Simon Thern (Malmö'de çıkış yapıp geçen sene başında Heerenveen'e geçmişti. Dinamik, ofansif meziyetleri de olan İskandinav ortasahalardan. Piyasasının çok yüksek olduğunu sanmıyorum.)

5,6,7 Ozan, Gökhan vsden iyi oyuncular değiller elbette ama çok daha maliyetsiz alternatifler olabilirler ve Ozan kadar potansiyelliler bence. İlk 4 oyuncuysa direk 11'e yazılabilecek kalitedeler.


Onazi efsane olurdu işte.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Seneye iyi bir önlibero alınır.  Önlibero + Tolgay + Sosa as kadro. Atiba + Kucka + Oguzhan + Veli rotasyon olur.

Çevrimdışı Ziver

Herkesin aklı var kimse benim gazımla yüklenmiyor :)

Zira yanlış yapılan işe kızmamak asıl hata olur. Kendi istediğim oyuncular gelmiyor diye kızacak olsam tüm transferlere kızardım.

Beck,Rhodolfo,Gomez son derece iyi hamlelerdi. Hangisini istedim? Hiçbirini.

Bu sene senin alacağın ortasaha senin düşüncesinin aksine senin kaderini belirleyecekti, belirleyecek. O Trabzon maçında gördüğün aciziyet o ortasaha yokluğundan oldu.

Bu sene bunun gibi 10 maç oynayacaksın ve bunlar final maçları olacak. Elinde Kucka ile Gentner kalitesinde bir oyuncunun farkı da senin kaç puan alacağını belirleyecek kadar önemli inan bana.
herkesin akli varda cokda gaz adam var. eminimki sen benden daha iyi bilirsin :eyes kusura bakmada abi dediklerinin hicbirine katilmiyorum. trabzon macinda trabzon cok iyi alan daraltti bizde cok onde oynamak istememize ragmen arkada beklenen acigi vermedik. bekledigimden cok daha az acik verdik. 10 kisi kaldigimizdaysa neredeyse bir 15 dakika trabzonu baski altina aldik. yani gecen seneki oyundan eser yoktu.

istedigimiz kadar gol pozisyonu bulamadik. zaten dar alanda cok gol pozisyonu bulmak imkansiz. bunun icin duran top oraganizasyonlari ve sutlar cok onemliydi cunku oyunu kanatlara yaymaya calistiysakta kanatlarda cok iyi kapanmisti. bu yuzden tore ve quaresma cok etkisiz gorundu. ben eksilikligi duran top ve sut olarak goruyorum. zaten baski kurdugumuz anlarda one gecebilseydik. trabzon acilacak ve daha cok gol pozisyonu bulacaktik, tipki quaresmanin golunden sonra buldugumuz gibi.

yoksa bende yonetimi quaresma yuzunden elestiriyorum.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar bu son uyarım bu forumun kuralları var isteyen istediğini yazamaz
Beşiktaşı küçültücü yazılara burda izin vermeyiz Bundan sonra bu tip yazıları yazmayı adet edinmiş insanları
forumdan temizleyeceğiz. Aramızda sadece gerçek Beşiktasşlılara takımını seven
koruyan insanlara yer olacak. Kimsenin gaz çıkartma yeri olmayacak burası az olsun öz olsun.
sunucuya yeni verdiğimiz ayarlar sonucu artık foruma üye olan bir kişi ikinci kez üye olamayacak.
Bırakın üye olmayı Atılan birinin forumu bile takip etmesi engelleniyor artık. Bu nedenle yazdığınız
yazılara dikkat edin Beşiktaş değerlerine, yönetimine. Oyuncusuna küfür hakaret ve aşağılayıcı
üslup kullandığınızda uyarılmayacaksınız.

Çevrimdışı Ersoy

Kucka fark yaratmaz.
Lawal fark yaratır. Ama skorda yaratır. Güzel fark yeriz yanı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

Valla Deniz dediğin gibi değil işte. Bilal mi Necip mi? Selçuk mu Atiba mı? Oğuzhan tek fark yaratan adam.

Ama orta saha tam düşünülünce resmen fark yiyoruz adamlardan. Kusura bakmayın gerçekler bunlar.
Valla bilalle necip arasında bir fark goremiyorum ikisi de buyuk takim futbolcusu olacak duzeyde degil..

Atiba mi selcuk mu dersen 3 sene onceki selcuk yok iki senedir atibadan kotu performansi var.

Sneijdere laf yok ama kesinlikle tek başına gsyi tasiyamaz.kadro olarak gsden ustunuz,hakem faktoru isin icine girmezse 2 sira gerimizde tamamlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yahu Serie A 6.si Genoa'nin orta sahasi aliniyor, adam Serie A'da gecen sene 32 maca cikmis, burada direk cop muamelesi goruyor. Ustelik bu adam Sparta Prag'da oynadigi donemde 61 macta 14 gol atmis bir adam. Yani gol ozurlu falan degil, gerekirse hucuma da destek olabilecegi ortada belli ki Italya gibi sirf defans oynanan yerde boyle kullanilmamis. Gelsin her turlu is yapar. Ne istiyorsunuz FB, GS gibi gidip olmus bitmis ama isimli adamlarla mi dolduralim takimi? Kucka her turlu fayda saglar. Biraz kabahati de kendinizde arayin, Ozan Ozan diye elin kazmasi icin bu kadar tutturmasa taraftar transfer sezonunu Bursalilarin kiritmalari ve cilvelenmeleri ile ugrasarak gecirip son iki haftaya transfer sikistirmak zorunda kalmasak o vakti Leiva ya da benzeri bir adam icin kullanabilirdik. Keske Leiva olsaydi, fakat Kucka da basarili olacaktir. Liverpool ve Milan'in ilgilendigi bir adam neticede bu da.

Çevrimdışı Ersoy

https://twitter.com/SDemirsoy_/status/636894254619578368

Kolay gelsin :tabe:
İmzamı atarım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaş'ın Genoa ile anlaştığı iddia edilen Kucka için, İtalyan basınına göre şimdi de Roma ve Milan devrede.

Evet arkadaşları öne alalım  :evillol:

olur mu ya arkadaşlar, futbol dahisi daha iyi bilirler.


Ben ilk başında dedim ve alıntılayacam olunca,  3-3.5 m euro + ömer dedim bu kısım süzen veya sezer olacak.  ( LAWAL )

Çevrimdışı can1903

olur mu ya arkadaşlar, futbol dahisi daha iyi bilirler.


Ben ilk başında dedim ve alıntılayacam olunca,  3-3.5 m euro + ömer dedim bu kısım süzen veya sezer olacak.  ( LAWAL )
Ben dedim ya burdan Porto'ya scout çıkar Porto'ya :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı indie

Valla Deniz dediğin gibi değil işte. Bilal mi Necip mi? Selçuk mu Atiba mı? Oğuzhan tek fark yaratan adam.

Ama orta saha tam düşünülünce resmen fark yiyoruz adamlardan. Kusura bakmayın gerçekler bunlar.

Galatasaray'ın bu sezonki herhangi bir maçını izlemediğini düşünüyorum. Ortasahalarındaki en iyi adam yeni aldıkları Jose. Ki o da en fazla formda bir necip kadar oynuyor. Sneijder hele geçen haftaki laubali performansını bizde gösterse Quaresma'dan çok sövüyor olurdunuz. Selçuk koca maçta bir (rakamla 1) kez arkadaşlarını gol pozisyonuna sokabildi. Onun dışında 10 metreye pas atmaktan aciz. Melo sonradan girdiği maçta iki kere oyundan atılmalıydı. Artık yorum yapmıyorum. Birlo reyisi ise göremedim Belki o elimizdekilerin hepsinden iyidir.  :evillol:

Çevrimdışı worns

Kucka fark yaratmaz.

TS maçında çok fark yaratırdı emin ol.

Çevrimdışı talha

 :uyucam: :uyucam:


Gerçekler acı mı geliyor ? Eleştiri yapmak ne zaman küçümseyici oluyor? Eleştiri yapmadıkça batıyoruz farkında değilsiniz. Yıldırım zamanında da o gelsin iyidir iyi bu gelsin iyidir iyi diye yie 8 senemiz gitti. Ve ben aynı şeyi bir daha yaşıyorum. Eğer tepki vermezsen bir 4 sene daha aynı şeyi yaşarsın.


Sen Beşiktaş isen adamlardan bariz çok daha iyi adamalr alman gerekiyorken bildiğin idarelik adamları alıp belki tutarsa şampiyon oluruzu bekliyorsun. Yapmayın böyle olmayın.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı can1903

TS maçında çok fark yaratırdı emin ol.
İroni ydi benimkisi  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Ozana 7 milyon € teklif eden bizdik hatirlatirim.

Güzel kardeşim Ozan bizim ilk 11'e ismini ilk yazacagimiz bir kaç futbolcudan biri olacaktı . Biz yedekte tutmak için almayacaktik. Ve Ozan ile birlikte transferi kapatacaktik. Oynatıp patlatıp daha yüksek fiyata sarılmak için alınacaktı.

Ayrıca ben sana Ozan ve Souza'nin maliyetlerini sordum sadece Ozanın değil. Yedeklerimizin fenerbahceninki gibi olmasını istiyorsun ya o yüzden...

Çevrimdışı talha

Valla bilalle necip arasında bir fark goremiyorum ikisi de buyuk takim futbolcusu olacak duzeyde degil..

Atiba mi selcuk mu dersen 3 sene onceki selcuk yok iki senedir atibadan kotu performansi var.

Sneijdere laf yok ama kesinlikle tek başına gsyi tasiyamaz.kadro olarak gsden ustunuz,hakem faktoru isin icine girmezse 2 sira gerimizde tamamlar.

İşte ama sen Kucka falan alınca farkı açamıyorsun. Adamlar bir şekilde kotarıyor işi. Biz halen daha orta sahada uyumlu olmaktan çok ama çok ötedeyiz. Tehlika çanları bir kere çaldı ikinci çaldığında yarıştan kopmuş olmaktan korkuyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı worns

İroni ydi benimkisi  :tabe:

Tamamdır. Hiç kimseyi beğenmeyen yorumlardan beynim döndü, sana denk gelmişim.  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

4 gun kaldi ,secme luksumuz cok fazla yok.

Ya lawal ya kucka ya da hickimse..

Lawal kesinlikle gelmemeli.kucka lawalden cok daha iyi futbolcudur.lawal gelecegine ya da kimse gelmeyecegine kucka gelsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl