2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886720 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Lucas ın ofansif yönünü de göremedim ben yalnız.
Geçen Arsenal maçını izledik
Maçın zorluğunun etkisi olsa da adam tam bir defansif orta saha.En net özelliği kesicilik, top kapma bence
Geçmişe dönük istatistiklerine bakarsak onun da çok üretken olduğunu söylemek zor.Çünkü o meziyetleri yok

Yıllardır ligimizi takip ediyoruz.Burada iş disiplini olan tecrübeli oyuncular çoğunlukla tutuyor.Bknz: Atiba
Onun için bana lucas da olur mikel de

Zaten Lucas da normal de çok skorer bir oyuncu değildir haklısın.

Fakat temposu ve uzun toplarıyla bizi çok pozisyona sokabilirdi.

Fiziksel anlamda zaten bu ligin çok üzerine bir oyuncu olduğu da ortada.

Çok gol atmazdı ama asist ve asistin asisti açısından baya etkili olurdu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Düşüş te olmasa Gomez sana gelir mi?

Leiva EPL de oynasa LFC de gelir mi?

Mikel gelir mi arkadaşar?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrhanAker

Leiva dan sonra ben
Beklenti  loading : %35...  :lol:

Çevrimdışı Türkay

Levia'dan sonra kimliğinde orta saha yazsın yeter modundayım  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Mikel ' in disiplin durumu, gece hayatı gibi özellikleri hakkında bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı kaanzor

Mikel-Atiba-Necip 0 gol 0 asistle sezonu bitirirler.

Sonra da diyoruz ki neden her sezon az gol atıyoruz.

Mikel ofansif anlamdada çok yetenekliydi sadece chelsea nin oyun yapısında köreldi barçadaki yaya toure ile man city deki yaya toure arasındaki gibi bir fark çıkabilir ortaya bize gelirse ama bunlar hep şans işte olurmu olmazmı bilinmez
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2015, 14:12:30 kaanzor ]
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Antalyaspor, Kamerunlu orta saha oyuncusu Jean Makoun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Haftaya fenere golu olsun Eto nun :)
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Ersoy

Mikel ' in disiplin durumu, gece hayatı gibi özellikleri hakkında bilgisi olan var mı?

O tarz durumları yok diye biliyourum.Ama Çelsi çok gelişti o da formdan düştü ve formayı kaptırdı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Akil Emre

Necip maça girmesinde cidden ben Lawala da razıyım.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Atalay, mikel 5 istiyor diyordu yalnız.Onu atladık galiba

Maliyeti, dün başkanın dediği "gerektiğinde masadan kalkmasını bileceksin" cinsinden :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağatay

kur yüksek olmasa pogba diyecem de
kur coştu namussuz  :lol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Hoydaaa

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GÖRKEM

Atalay, mikel 5 istiyor diyordu yalnız.Onu atladık galiba

Maliyeti, dün başkanın dediği "gerektiğinde masadan kalkmasını bileceksin" cinsinden :evillol:

Ingilterede eline zaten yarisi kaliyor. Türkiyede Parayi kesintisiz aldigi icin 2.5'a ikna edilir. Para Sorun degil yani.

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaş Brigade ‏@BesiktasBrigade 4 dk.4 dakika önce

Lawal'ın menajeri Erk Toros: Beşiktaş, Lawal için €2.5M + G.Süzen'i önerdi. Eskişehir €3.5M istiyor. Bu transferin olma olasılığı %90.

Bıktım şu adamın adını duymaktan artık.

Çevrimiçi Koa_lAA

hayret etmekteyim gerçekten.. geçen hafta ligin en önemli maçına türkiyenin en iyi hakemi(!!) diye lanse edilen hakemi atamıyosun başkasını veriyosun.. sonra o kurallara harfiyen uyan(!!!) arkadaş ilk yakaladığı yerde bizi eksik bırakıyo böylece federasyon üzerine düşeni yapıyor.. sonra hemen ertesi hafta o en iyi denilen hakemi bizim maça veriyoki sezon başından daha fazla hataya kurban gitmesinler.. taraftarın-kulübün gazını alcaklar akıllarınca... nefretlik bu federasyon.. bu arada kaleci haketen şart..beto beto iyi olur..

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı brkntcnr

Kucka yla ilgili detaylı bi inceleme yapabilecek biri var mı? 8 numara mı yoksa 6 numaramıdır? Btb mi yoksa tek yönlü mü?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Kucka yla ilgili detaylı bi inceleme yapabilecek biri var mı? 8 numara mı yoksa 6 numaramıdır? Btb mi yoksa tek yönlü mü?

Ortalama oynar. Ama ortalama oynar. Bursa için ideal bizim için vasat.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Kucka en azından gözümüzün önünde Mikel 2 senedir kayıplarda ve ciddi düşüş yaşıyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Atalay BTB dedi.